Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz kokopo #26904 üzenetére
Szia,
ha rajta van a mop, akkor nem fog oda bemenni. Ha a felmosója megvan, akkor úgy viselkedik, mintha no-go zóna lenne. Ha van mögötte olyan terület, amit fel kéne mosni, azt nem fogja!
Mivel ez a robot sem emelni, se lerakni nem tudja a felmosóját csak húzza maga után, így ez van.
Vagy hagysz neki egy átjárót ahol átviheti magával a mopot és kicsit nyirkos lesz ott a szőnyeg, vagy átrakod kézzel oda, ahova így nem tud bemenni. -
macii97
senior tag
válasz yetijetnyak #25064 üzenetére
Én másik robinál nagyon megszívtam az alis szűrővel, szét kellett bontani a gépet és kitakarítani mert egy az egybe átengedte a port, már nem jött ki levegő és visított a motor.
Szűrőből csak és kizárólag eredeti gyárit szabad használni. Többi alkatrész annyira nem para, maximum ilyen sz@r lesz, amit kaptál. -
macii97
senior tag
válasz Andras6800 #24624 üzenetére
Szia,
Igen a tükör a baj. Ha zavar, akkor egy kb 15 cm széles matt üvegfólia csíkot ragassz fel a tükör aljára az megoldja a problémát.
-
macii97
senior tag
válasz Andras6800 #24540 üzenetére
Szia,
szerintem nem lesz gond.
Ha itthonról veszed van 14 nap visszaküldeni, de roborock-al nem lőhetsz mellé nagyon! -
macii97
senior tag
Ha nem gond, hogy kézzel kell mozgatni a két szint között a gépet akkor akár 1 is elég lesz mivel már lassan alap dolog, hogy több térképet kezelnek, jellemzően a lidaros gépek.
Olcsó nem szisztematikus vagy csak kamerás gépet én nem vennék (volt régen, agyrém).
Bármilyen területet ki lehet zárni az appban, így szőnyegeket is csak én nem látom értelmét! Inkább azt a pár lábtörlőt dobtam ki és kerestem helyette gumisabb aljút ami nem csúszkál és így azt is bírja takarítani a robot.
A legolcsóbb gépek nem tudnak területkizárást. -
macii97
senior tag
válasz Andras6800 #24401 üzenetére
Pl. Roborock s8+ 340e Ft az Aqua-bol és attól jobbat nem tudsz venni, csak a vizes dokkoló hiányzik a képletből de anélkül lehet élni. Poros dokkoló nélkül is, de nem érdemes.
Arra oda kell figyelni, hogy a könnyű kisméretű szőnyegeket (amiket ha rálépsz lábbal tudod tologatni) a robot is felgyűri/eltolja azoktól meg kell szabadulni.
Ilyenek a lógó kábelek is.
A perzsa rojtok probléma használat közben fog kiderülni, szerintem ha elég nagy és nehéz a szőnyeg akkor nem fogja bedarálni, de kitudja. Appban le lehet tiltani akár csak a szőnyeg végeit is, így a közepét takarítani fogja. -
macii97
senior tag
válasz ribarszki #24145 üzenetére
Nekem egy roborock s7 van, ürítős dokkal (csak a port üríti).
Amíg nem volt, addig küzdöttem azzal amit írtál. A filterbe beleült a por, tehát hiába ürítettem ki a tartályt a kukába a filterben ott maradt és eltömítette. Én is heti szinten szedtem szét porszívózni.
A dokkoló olyan erővel szív, hogy szinte 100ra kitakarítja a szűrőt is. Nem tökéletes, de mondjuk elég havonta amikor a dokkolót ürítem ránézni de azóta nemigazán porszívóztam ki a filtert. -
macii97
senior tag
válasz Lanash #23481 üzenetére
Állítsd át, hogy csak egy szintet kezeljen.
Nem ismeri fel valamiért, hogy hol van ezért kezd új térképet.
Pedig jó taktikát alkalmazol, szoba takarírást válassz, és tedd le a robotot. Lehet, hogy többször kell próbálkozni az elején, tedd olyan jellemző helyre a nappaliban, mint az L ulogarnitúra belső fele, hogy ne is láthassa/keresse a fenti részt, hiszen azt a lépcső miatt nem is fogja látni. -
macii97
senior tag
válasz Lanash #23478 üzenetére
Szia,
én ezt megoldottam otthon, igaz, szenvedni kell.
Töröld az alsó szint térképét.
A felső szintről ugye "belát" a lentibe is. Úgy helyezd el a robotot, hogy a lenti részen legyen mindjárt a fenti terület szélén, és emeld ki valamivel. Indítsd el, pozícionál, majd ha megvan a pozi le tudjon menni az emelvényről vagy rakd le.
Én pl. egy nagy vágódeszkára tettem a robotot és kézzel tartottam szintben amíg pozícionált, meg leraktam és onnantól kénytelen volt ott lent körbemenni
Így egy térképem van, pedig 2 hasonló lépcső is van a házban. -
-
macii97
senior tag
vihar a biliben
Mondom, van megoldás. Valetudo [link] Keress olyan robotot, amivel működik. Elég sok van, xiaomi, dreame, roborock. Változó, van amihez szét kell borítani a robotot elég jól, van amihez annyira nem, de hackelni mindenképp kell.
Pont azt tudja, amit keresel, szervermentes, offline, app sem kell. -
macii97
senior tag
Amikor megveszed a robotot, telepíted az appot, abban is elfogadod a policyt.
Az iRobot akciót development fázisban lévő, beta teszt alatt álló robotok követték el, a klotyón ülő nő ezt tudta. Nem összekeverendő a polcon lévő termékekkel!
Szerintem minden robotban (1C, illetve S7 biztos) van egy opció, amivel kikapcsolható a térkép mentés (pl. Stop map uploading vagy ilyesmi a neve) amivel megszűnik a kommunikáció a szerverrel, de az összes térkép funkció megszűnik létezni.
Az app és robot közé muszáj egy köztes szerver, ami a kommunikációt biztosítja az eszközök között. Anélkül neked kéne beállítani otthon a robotot szervernek meg portokat nyitni a routeren hogy elérhesd külső hálózatról, ez valszeg még nagyobb biztonsági problémákat vetne fel.
Egyébként van megoldás a problémádra - Valetudo-t kell hegeszteni a robotra és offline lesz.Ja, akkor egy gmail vagy apple id fiókod sincs a telefonhoz? Azt is megvetted, majd elfogadtad az adatkezelési tájékoztatót elolvasás nélkül Ide is regisztráltál bármely weboldalt meglátogatod, a google analytics figyel rád és gyűjti az adataid.
Nyomkodós telefonod van? Azt is lehallgatják. Online kassza + bankkártya? Állambácsi azonnal tudja, hogy mit vettél a tescoba.
Sőt! A tesco clubkártyát sem azért találták ki, hogy kedvezményt adhassanak. Vásárlói szokásokat figyelnek vele. No nem az egyén szokásait, hanem a nyájét. Ha eddig nem tetted, nézz utána a Big Data-nak.Ezek elkerülhetetlen dolgok. Règóta így van, így is lesz sokáig.
-
macii97
senior tag
Tudtommal a térképek a roboton (is) tárolódnak, legalábbis Roborock esetén biztosan onnan tölti be az app minden egyes alkalommal.
Nyilván a lehetősége megvan hogy elküldik Kínába, de vajon mennyire probléma ez, amikor minden social media tevékenységünk, sőt, képeink, névjegyeink, lokáció mind-mind felkerülnek a google/apple szervereire és utazhatnak Amerikába. A mentalitás hasonló, csak a máz egy kicsit más rajta.
Az adat lett a legnagyobb érték, ebből élnek. -
macii97
senior tag
válasz szonti #23074 üzenetére
A dreame egy xiaomi márka, a xiaomi robotok nagy része is "dreame".
Egyetlen problémájuk amit a kereséseim alatt találtam, hogy a főkeféjük nem éri el a padlót, van egy kis "gap" a kefe alatt. [link]
Emiatt nem szedi fel olyan hatékonyan a padlóról a homokot, port.
Állítólag sok dreame gyártmányú gépet érint a dolog. -
macii97
senior tag
válasz dethroner #22668 üzenetére
Most jött vissza hasonló problémával a vacuum-mop hozzánk.
Cserélték a kerekeit meg "szoftvert frissítettek" és most jónak tűnik.
Ugyanígy "túlment" a térképen. Amúgy sem egy pontos jószág de használhatatlan volt.
Az elakadás problémára megoldás lehet ha raksz arra a területre egy virtuális falat. Vagy akkor csinálja amikor félremegy a térképen? Mert lehet hogy azt hiszi ott kijárat van azèrt próbálkozik annyira. -
macii97
senior tag
válasz joysefke #22536 üzenetére
"Quick mapping"-et használva gyorsan körbemegy takarítás nélkül minden szobában csak körbenéz pár perc alatt összerakja a térképet.
Utána első takarítások alkalmával finomítja tovább.
Bútorokat nem fogja bántani hozzájuk se ér
Ha van földig érő nagy tükör, az bele fog zavarni. Nálunk van, kb 20 centis sávban ragasztottam rá matt ablakfóliát az megoldja -
macii97
senior tag
Megérkezett a Roborock S8 széria
[link] -
macii97
senior tag
válasz Jinx L. Joke #22485 üzenetére
Én banggoodról rendeltem a Silent77 által ajánlott kuponnal (köszi érte ) plusz 15 USD allowance kuponom is volt hozzá így a biztosítás még belefért. 156 lett a vége, nem rossz.
Garancia elvileg 1 év, rá lehet próbálni ha valami baj van, viszont roborock alkatrésszel tele van hányva az aliexpress (alaplaptól kezdve az S7 emelhető mop részéig) így ha valami van lehet onnan rendelni. -
macii97
senior tag
válasz macii97 #22320 üzenetére
Egy kis update és beszámoló:
1C meghülyült, szervizbe küldtem még nincs hír róla.
Meguntam a kamerás navit, rendeltem egy roborock s7-et.
Hát ha azt mondom, ég és föld a különbség, az nem kifejezés. Nyilván árkategóriában sem ugyanaz, ezt azért figyelembe kell venni mindenképp.
De ez a navigáció!
Egy quick mapping közben 10p alatt feltérképezte a házat de úgy, mint az 1C soha!
Magas küszöbökkel rendelkezünk, meg se kottyan. Pontosan tudja, hogy kell rajtuk átlöttyenni elsőre. Az 1C állandóan szenvedett pedig kis rámpákat is elhelyeztünk neki. A roborock súlyban majdnem duplája lehet talán, tényleg nehéz.
Elképesztő! -
macii97
senior tag
Van no-mop zone mindkettőn.
Én is az ágy alá járás miatt döntöttem a lidar nélkülinél (1c) egy éve, de a kamerás navigáció egy NAGYON ímmel-ámmal működő technika.
Verőfényes napsütésben és világosban jól működik és szépen megcsinálja a térképet. Ilyen mostani borongós időjárásban amikor délben is bent elég kevés a fény akkor kezdődik a xopás, de nagyon. Lámpafényt kb.felejtsd el, teljesen meghülyül tőle.
Múlt héten áthelyeztem a dokkolót, nem voltam elégedett mert kicsit pontatlan lett a térkép (bár rájött, hogy új helyen parkol) mondom csinálja újra. Na azóta szivat, nem képes normálisan megcsinálni.
Tehát most meg kell várnom valszeg amíg kitavaszodik, vagy lesz legalább egy napsütéses nap amikor egy viszonylag pontos térképet össze tud hozni.
Reseteltem, kalibráltam, minden megvolt. Ez ilyen. Inkább az ágy lábát emeld meg 1 centit valahogy. -
macii97
senior tag
Hát én sajnos nagyon' megszívtam az utángyártott filterrel az 1c-hez. Ma szét kellett szednem az egészet, mert megtelt a légcsatorna meg a motor és a szivacsok porral. Kb. 1 órás művelet volt.
Majdnem egy évig ment gyári filterrel hiba nélkül, majd 1 hónap alatt bekövetkezett a baj.
Két helyről is rendeltem korábban, egy szettet aliról, másikat "hazai" wwebshopból [link] mindkettő ugyanolyan sz.r minőség. Konkrétan átmegy rajta a por. Sajnos nem vettem észre, mert akkor megy általában, ha nem vagyunk itthon. Kb. egy hete viszont hatalmas búgásra lettem figyelmes, mire rájöttem, hogy nem jön ki a fenekén levegő és erőlködik.
Alin felkutattam egy eladót, aki eredeti alkatrészeket árul [kép] , és megérkezett, valóban az eredeti, ragasztott, mosható hepa filter! [link] két darabos csomagban jön, elvileg 1c, 2c, 1t, dreame f9-hez is jó.
Itt a különbség: [kép] [kép]
A gyáriban nincs szúnyogháló, illetve az oldaláról sincs lespórolva az anyag és a ragasztás! Plusz a tömítések is rendes gumi anyagúak, nem vékony, gyenge szivacs.[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
-
macii97
senior tag
válasz Shade45 #21405 üzenetére
Ugye tudod, hogy amit látsz 100%-0% az fizikailag megfelel az akku szempontjából a 80-20-nak? Innentől semmi értelme annak, amit csinálsz.
Az akksinak a töltési ciklusok száma ami igazán számít. Egy ciklusnak felel meg a 0-100 töltés. 50-ről feltolni nagyjából egy fél ciklus, 80-100 pedig arányosan kevesebb, ergó kevésbé öregszik az akku, ha mindig csak keveset kell visszatölteni.
A dokkoló és a robot is pontosan tudja mit csinál, arra lett kitalálva, hogy 24/7 be van kapja a tápot. -
macii97
senior tag
válasz tvamos #21353 üzenetére
Be lehet állítani no-mop zónát, akkor ott nem mos fel pl. szőnyegeken ha rajta van a víztartály. Sőt olyan is van már ami 1 centivel megemeli a felmosót ha szőnyegre megy és akkor nem kell kínlódni no mop zónákkal se :)
Nálunk van egy elég kényes sötét gyakorlatilag nagyobb lábtörlő/cipőkoszfogó szőnyeg arra vizes popsival is ráengedem, megtörli a tetejét. Alig-alig lesz csak nyirkos még legmagasabb vízfokozaton is és így az a szőnyeg is szép.
Hosszabb szálún nemigazán tud közlekedni a felmosóval mert nagyon nagy lesz a tapadás, a nagyon hosszún meg amúgy se megy el. -
macii97
senior tag
válasz tvamos #21347 üzenetére
Arra jó a felmosás, hogy a napi/heti minimális port ami marad a porszívó után a padlón összeszedi. Kiömlött kakaót, kutyapiszkot ilyesmit persze nem mos fel.
Én néhány csepp 20% ecetet szoktam belerakni a tartályba, így nincs vízkő és friss illata is lesz a helyiségnek felmosás után. -
macii97
senior tag
válasz tobias88888 #20963 üzenetére
Be kell állítani a macskára egy no-go zónát...
-
macii97
senior tag
válasz Die HaPpY :) #20860 üzenetére
Előző generáció a vacuum mop essential / vacuum mop (1c) / vacuum mop pro, az új generáció a vacuum mop 2 lite / vacuum mop 2 / vacuum mop 2s / vacuum mop 2 pro / vacuum mop 2 ultra, tudás szerinti sorrendben nagyjából.
A kettő között meg van a vacuum mop 2c meg a mijia 1T is.
A 2C meg a 2 nem ugyanaz! kicsit agyrém...szerk: a mijia 1t itthon "vacuum mop 2 pro plus", de szerintem korábban jelent meg mint a 2 széria többi tagja...
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
válasz alphamooncam #20494 üzenetére
Használjátok egészséggel!
Ha kész a térkép, akkor a szőnyegekre lehet no mop zónát rakni, akkor vizes popsival nem fog rámenni a szőnyegekre.Én picike ecetet szoktam önteni a tartályba felmosáshoz (tudom, elvileg nem szabadna), így sokkal hatékonyabb lett a felmosás, nem csíkos a kő. Mondjuk nem is kényes színű.
-
macii97
senior tag
Vegyél neki egy Mi Vacuum Mop 2 Lite gépet. Ez a második gen essential, picit fejlettebb navigációval, de továbbra sem rajzol szerkeszthető térképet.
2cm küszöbön még épp átmegy.
VISZONT még így is szisztematikusan alaposan takarít, nem véletlenszerűen...
Fel is mos, ha mégis kell... Ha meg nem, azt a részét nem használja a mama. Okosteló se kell hozzá, kézzel is indítható.Amúgy lehet, hogy mi vagyunk igénytelenek (nem), de amióta megvan az 1c, heti 2-3szor minimális ecetes vízzel felmos, az eredmény pedig tökéletes. Kézi porszívóra, felmosóra azóta nem nagyon van szükség.
-
macii97
senior tag
Olyan porszívó, ami 2 centinél magasabbat mászik, szerintem nincs - legalábbis én nem találtam olyat pedig jó lett volna
A 2 centi is inkább 19mm ami belefér. Ami felette van, már megnyomja a lökhárítót és megakad a jószág.
Át kell alakítani a küszöböt, kell csinálni egy kis rámpát a robotnak. -
macii97
senior tag
válasz alphamooncam #20315 üzenetére
Üdv!
Szerintem ezt azért olcsóbban is meg lehet oldani.
Amit mérlegelni kell pl.:
- milyen alacsony bútorok alá kell bemenni? A lézeres gépek 9.5 centisek, a kamerás navigációsok 8 centi körül vannak, ez lehet hogy számít
- milyen bonyolult a lakás? A lézeresek kicsit jobban navigálnak, de nálunk a kamerás is tökéletesen megoldja a dolgot
- kell-e önürítős gép, vagy belefér ha takarítás után kézzel kell a kis tartályát kiüríteni? Ezek lényegesen drágábbak.Vannak még ajánlott típusok, amiről sokat lehet olvasni itt: Roborock S5 Max, Viomi SE, Midea M7 - de nekem ezekkel nincs tapasztalatom, ezek lézeres gépek.
Ami kamerás az a Xiaomi Vacuum-Mop, illetve a 2022-es Vacuum-Mop 2 - ezek is jó gépek.Ami nem ajánlott kategória itt, azok a nem szisztematikusan takarító gépek, illetve a Xiaomi Vacuum Mop Pro ami kicsit árva gyerek és vannak hibái.
Az alkalmazást egyszer kell megnyitni, amikor az ember beállítja az ütemezett takarítást. Utána minden megy magától, illetve alkalmazás nélkül gombnyomásra is megtörténik a takarítás.
Abszolút alkalmas a feladatra a mai technológia.Nagyon profik vannak itt a fórumban, én hozzájuk képest újonc vagyok de biztosan más is tud segíteni kiválasztani a megfelelőt!
-
macii97
senior tag
Akkor azért nem talált vissza... Dokkolva kell indítani, főleg ha térképet készít.
Nagyon sötét színű, illetve vékony tárgyakat (szék lába, asztal lába) nem igazán látják annak nekimennek, illetve a lidaros robikat sokszor zavarják a tükrök, tükröződő felületek. De azért van a lökhárító, ilyenkor az mindenképp megérzi az akadályt.
+ A fekete szőnyegre se mennek rá, mert a leesés szenzorokat beindítja.Térkép a pozícionálásra és a helyiség navigációra szolgál elsősorban (el tudod küldeni csak a nappaliba mondjuk), hiszen pl szék asztal stb állandóan változó helyen lehet, azt nem fogja kikerülni, csak ha "látja" vagy hozzáér.
-
macii97
senior tag
Ugye második esetben is a dokkolóról indítottad el a robotot? Tehát azzal együtt költöztetted?
Illetve látom a dokkoló elég fura helyen van... Tedd egy fal mellé ahonnan szép egyenes vonalban tud haladni, és legyen mellette előtte hely hogy rá bírjon parkolni rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
válasz Biaggi0340 #20194 üzenetére
Szia! A dokkolón illetve a porszívón megtisztítottad a fém érintkezőket?
-
macii97
senior tag
válasz fausto #20073 üzenetére
Szia!
Az essential szisztematikus, de nem készít térképet (vagyis mindig újat rajzol) és nincs nogo, no mop zóna sem. Bekapcsolod és megy. Ha te pakolod át, akkor szerintem nem is kell annyira a térkép, megfelelő választás lehet. Nekünk az okosabb testvére az 1c van, ismerősök vettek essentialt, mindkettő teszi a dolgát.
Csincsillám nekem is volt, ha hasonló munkát végeznek nálad is, azzal megbirkózik a robotporszívó simán.
Nálunk is magas hagyományos küszöbök vannak 21-22mm, én [link] ilyennel oldottam meg (kicsit más méret asszem 4.5*1cm). A küszöb mindkét oldalon kapott, szerencsére az ajtó alatt is volt elég hely így be lehet csukni rendesen. [kép] Ilyen a végeredmény, szerintem vállalható. Kőre ragasztva, parkettára pici szöggel. A robot pedig egész normálisan tud rajta közlekedni, minden helyiséget be tud járni végre.
-
macii97
senior tag
válasz blizzrd #19916 üzenetére
Nekem ilyen menüpont nincs sajnos
Automation [kép] vagy schedule cleanup [kép] lehetőség van, egyik oldalról közelítve sem tudok sajnos szobákat választani, csak "start cleanup" opció van, illetve az egyik helyen lehet állítani a szívás erősségét.
Stock Mi Home app egyébként... Van erre valami mókolás? -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Megoldható mi home-ban (vagy máshogy) az időzített szoba/zóna takarítás?
Pl. minden nap csak az előszobán megy végig, két naponta meg a szobákat (is) takarítja?
Nem találok ilyen opciót, csak teljes takarítást tudok időzíteni. Térkép megvan, szobák létrehozva elnevezve!
Porszívó: 1C
Köszi! -
macii97
senior tag
válasz turistakolbi #19600 üzenetére
Hát nálunk van bent állat (kutya, sok szőrrel), de a xiaomi 1c standard módban (turbóban 2500 pa) is gyönyörűen takarít...
Van egy szőnyeg ami rettentő kényes minden porszem meglátszik rajta, az is olyan, mintha kézzel porszívóztuk volna ki... Ez a rowenta ha tényleg tudja akkor nem semmi mondjuk max fokozaton 10 perc üzemidővel? -
macii97
senior tag
válasz spiky03 #19529 üzenetére
Ó, basszus! Én most vesztem össze vele mert szintén össze vissza ment, másfél helyiség után bejelentette hogy készen van, majd alig alig talált vissza a dokkolóra!
Sőt, ma reggel olyan 9 körül egyszercsak lejött a dokkról, zúgott picit, majd visszaállt! Nem mondott semmit, csak megmozdult. Mondtam is neki, hogy biztos be van rúgva szilveszter alkalmából!
Az appom nincs frissítve a legújabbra, de a smart konnektorok mennek, a légtisztító és a porszívó nem!
-
macii97
senior tag
1C-ről egy rövid vélemény, hátha segít másnak:
- a tesztekkel ellentétben (legalábbis amit én olvastam) valóban van no-mop zóna is (ettől tartottam, de így már ok),
- standard esetleg strong módban használtam, rengeteg port és szőrt összeszedett porszívózás utáni nap,
- a navigáció érdekes: délelőtt egy szobában próbáltuk ki szuperül végigment pedig sok az akadály, estefele lámpafénynél meghülyült ugyanott és fogalma sem volt hol van többszöri térkép törlés után se - átraktuk másik részre, tökéletesen végigment a területen, az adott szobába beérve újra hülye lett. Egyetlen dologra tudtam visszavezetni: a többi helyiségben LED világítás van mindehol, ebben a szobában viszont halogén, mert nemigen használjuk. Ezen kívül nagyon ügyesen megoldott mindent, nem akadt fel sehova. Ma reggel még félhomályban, lámpák nélkül is végigment mindenhol tökéletesen.
- a hagyományos kb 2 centi magas küszöbökön nem tud átmenni, 4-ből 1-et tud abszolválni, a többit most átalakítjuk hamarosan szerencsére mindenhol meg tudjuk oldani normálisan a módosítást
- másik helyiségbe átrakva ott is elvégzi a takarítást, visszarakva az eredeti területre felismeri a helyet és visszamegy saját lábán a dokkolóhoz betöltve az eredeti térképetEddig elégedettek vagyunk, remélem ez így is marad!
-
macii97
senior tag
válasz Brandynew #19151 üzenetére
Van rajta egy 30 napos visszaküldés, egyelőre megvárom, hogy kipróbáljuk. Vannak küszöbök nálunk elvileg nem lesz neki gond, illetve egy picit hosszabb szálú szőnyeg, de nem túl vastag az sem. A terület pedig elég egyszerű felépítésű.
Elsősorban az ára, de a magassága miatt is választottam ezt, van olyan ágy pl ami pont 9 cm, oda nem fog beférni a lidaros.
Ráadásul mindenhol azt írják, hogy majdnem olyan ügyes mint a lidarral szerelt testvérei. Meglátjuk -
macii97
senior tag
-
macii97
senior tag
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy pl. Xiaomi (Vacuum Mop) porszívóknál van e valakinek tapasztalata azzal, hogy a 2 centis küszöbmászás az max 19,5mm, vagy hagyományos, széles küszöbökkel is megbirkózik, ami esetleg 21-22mm?
Nem nagyon találtam erről infót, vagy nem jól keresem. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Farming Simulator 25
- Nintendo Switch
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest