- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Akkor ha a lakás 80% szőnyeg, és rajta van a mop, hogy majd a 20%ot felmossa, akkor a 80% szőnyeget nem porszívózza fel? Hát ez akkor semmire való nálam. Hihetetlenül hangzik. Úgy képzeltem ezt, hogy végig megy mindenhol, csak ahol szőnyeget érzékel ott nem forog illetve vizez, csak ahol nincs szőnyeg. Akkor most tévedésben vagyok és felejtsem el ezt a modellt? Max úgy tudom használni ha 2 térképet csinálok egyet felmosáshoz egyet meg porszívózáshoz, és külön indítom felmosáshoz, hogy csak ahhoz rakjak mopot?
-
toeki
senior tag
Bármi változás azóta? Nekem a webshop abszolút nem reagált, úgyhogy inkább nekiálltam és szétszedtem...
Egyelőre annyi h a kerék mechanikája működik de érezhetően nehezebb tekerni mint a jobb oldalit - ezt persze a motornak simán meg kéne attól még hajtani. A motort is kiszedtem, működik. Megyek majd tovább, valószínű a fet szállt el az elektronikán, de egyelőre meguntam 🤣Szerk
Még annyi h a kábelezés az vmi hihetetlenül igénytelen, mintha valami prototípus verzió lenne, minden összevissza, keresztbe kasul, bármit ki akarsz szedni annak keresztbe van egy kábel.
Fogalmam sincs a többi porszívó milyen belülről de a midea-t abszolút nem ajánlom senkinek, és szerintem a gshop-os akciókat sem kéne innentől bepakolni mert 0 a garanciális ügyintézés -
atos30
aktív tag
Szerintem nálad az a legjobb, ha előszőr feltöröltetsz és porszívóztatsz vele, aztá
n amit kihagyott no-mop területeket zónatakarítással odaküldöd porszívózni mop nélkül. A tartály rajta maradhat, amennyiben nincs felpattintva rá a mop (azon van a kis fekete mágnes, azt érzékeli). De be is programozhatot takarításra és akkor nem kell külön indítgatnod.
Dehát minden nap fel akarsz fele töröltetni? Mert akkor egy felmosó robot kellett volna szerintem.Nálam két kis szőnyeg van az egész lakásban, azok no-mop illetve az ágyak alatt is no-mop van kijelölve. 4 hetente elég nálam feltörölni, így ha kimaradnak egyszer ezek a területek, azok nem lényegesek. Az a helyzet, hogy manuálisan sokkal hamarabb és ténylegesen felmosok.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!