Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
még az életben nem volt robot porszívóm, ezért merült fel bennem a kérdés: kutya szőrrel mennyire birkóznak meg?
-
knoxhu
senior tag
válasz Turbobacsi #796 üzenetére
Viszonylag hosszú szőrről van szó, és ennek a napi szinte eltüntetése a nyomós ok a robotporszívó mellet. Persze ha bírja.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék robotporszívót vásárolni és két termék között vacilálok. Nem tudom, hogy az első típushoz képest mikor, milyen körülmények között éri meg beruházni a második típusú drágább készülékre?!
Napi használatban lenne, kb. 65 nm2-en, járólapon. Szőnyeg és küszöb nincs, viszont szék, asztal, kanapé és egyéb bútorok igen. Előnyös lenne, ha pl. a székek alatt is megfelelően tudna takarítani.Köszönöm a segítséget!
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék robotporszívót vásárolni, aminek az alábbi feltételeket kéne teljesítenie:
1. kb 45-50 nm2, nincs küszöb, szőnyeg vagy burkolatváltó, cserébe van rengeteg hosszú szálú kutyaszőr.
2. 40-45 nm2, 4 helyiségre tagolva, van burkolatváltó, kevés szőnyeg és elenyésző mennyiségű szőr.Felmosási / feltörlési funkció nem szükséges, elsősorban a kutyaszőr jelenlétét szeretnénk mérsékelni.
Köszönöm a segítséget!
-
knoxhu
senior tag
válasz Losicica #15475 üzenetére
Én is most vettem, ha megengedsz egy észrevételt, szerintem a valós szállítási időt nem ez az érték jelölni. Ez az az időszak ameddig az aliexpress elnéző az eladóval szemben. Ha ez lejár utána tudod kérni a rendelés lemondását / refundot. A leadáskor azt írták, hogy 3-7 napon belül várható a szállítás.
[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
Bár a kérdés nem nekem szól, de hátha hasznos az infó.
Én a Gohyo Lifestyle Store-ból rendeltem 02.03-án, spanyolországi raktárból. Végig frissült a tracking és meg is érkezett az S5 MAX 02.09-én. Mivel EU-n belülről jött így nyilván nincs se áfa se vám költség, mintha Kínából rendelnéd -
knoxhu
senior tag
válasz Silent77 #15897 üzenetére
Szia, már többször próbáltam, de nekem egyik alkalommal se húzza be ezeket a kuponokat.
(Roborock S5 Max XIAOMI MIJIA Robot Vacuum Cleaner.) Vajon mit csinálok rosszul? -
knoxhu
senior tag
-
knoxhu
senior tag
Roborock alkalmazás + s5 Max. Ahhoz, hogy bármilyen térképet mentesen be kell kapcsolni a Map Saving menüt vagy 1 mapot alapból is mentenie kéne?
-
knoxhu
senior tag
válasz mobilizmo #16047 üzenetére
Szia, szerintem itt az állatszőr a szűk keresztmetszet, nálam és két kutya van, ez redukálta le igazán a választási lehetőségeket. Sok állatszőrős teszt után én S5 max-ot vettem, eddig jól teszi a dolgát. Silent77 szokott jó kis akciókat berakni aliexpressről, 120.000 Ft környékén meg lehet csípni.
[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
válasz mobilizmo #16054 üzenetére
Nem itthon kell venni, hanem aliexpressről rendelni. :)
Mindenkinek a maga döntése mit vesz, szerintem nézz te is utána mit ajánlanak állatszőr mellé, nem akarlak rábeszélni semmire.
Nekem bőven megérte ezt az összeget, rengeteg időt és energiát spórol azzal, hogy nem nekünk kell porszívóval végigmenni 2 naponta, hogy ne bokáig járjunk a kutyaszőrben. -
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Érdemes még ali-ról tartozékokat rendelni? EU-n belül is fennakadnak a VÁM-on a cuccok?
Tudtok esetleg magyarországi alternatív beszerzési forrást ajánlani? Roborock S5 max-hoz kéne HEPA szűrő.Köszönöm!
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
nincs esetleg ötletetek hogy egy Roborock S5 max miért keresheti rossz helyen a dokkolját? Nincs hiba üzenet csak bolyong.
-
knoxhu
senior tag
Van egy Roborock S5 max robot porszívóm, ami hibát dob fel, hogy tisztítsam meg a wall szenzort, így persze egy métert sem mozdul. (a szenzor tiszta) Attól tartok a szenzor az örök vadász mezőkre távozott. Cserélt már ilyet valaki? Honnan lehetne alkatrészt szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest