Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha rakok be nogo zónát akkor azon átmegy? Vagyis ha. küszöböt megpróbálom belőni nogo-ra, akkor átmegy rajta keresztül a másik szobába?
Azt szeretném elérni, hogy ne akarja felmosni a küszöböt, mert azzal csak a gondok vannak.
-
evo87
őstag
válasz
tranceplanet #19073 üzenetére
Na jó, de az S5MAx majdnem 2x annyi, mint a Mop Pro...
Mi is karácsonyra akarunk a meglévő Mop Pro mellé egy másodikat a felső szintre, és még nem sikerült dönteni, hogy még egy mop pro vagy mi legyen, de tény, hogy ár/értékben még mindig jó. Vagy tévedek?
-
tzol
tag
Hogy tudom a V1/Gen1-es roborockhoz valetudo-ban:
- elmenteni a térképet. Jelenleg minden tisztításkor törli a korábbit
- kijelölni szobákat, vagy zónákat
Mindkettőre láttam utalást a neten, de nem tudom összehozni, pedig nincs sok beállítás a Valetudo-n. 2021.11.0-ás release-t telepítettem a nemzetközi oldalról.
Más: A "consumables" menüpontban azt írja, hogy a sensor cleaning-nél, hogy "0d 00h 00m" és a harangocskánál is jelzi. A képen látszanak, hogy melyek lehetnek ezek a szenzorok. Ez az üzenet mit jelent? Nem értem. Optikai szenzoroknak tűnnek, de nem koszosak. -
ada19
senior tag
válasz
mézespálinka #19088 üzenetére
Pont tegnap olvastam mert nekem is aktuális lesz. Elvileg átviszed dokkolót és gépet is az új helyre majd arra a helyiségre kérsz egy takarítást és közben felismeri hol van.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
A dokkoló áthelyezésének mi a "hivatalos" menete?(roborock) igazából csak leszedtem róla a robotot, áthelyeztem és ráküldtem a home gombbal. Hát nem sikerült :D tök máshova rakja a térképen a dokkolót és annak megfelelően rossz helyre menne.
(Térkép újrarajzolása megoldja gondolom. ) -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Nekem is mop pro-m lett ("jó" olvasni róla, hogy a szinte 0 kilóméteres porszívóm szoftveres bajokkal küzd)
Nekem kettő kérdésem lenne, mióta használom 1 hete feltűnt, hogy takarításonként néha 1-1 szobába csak körbe megy, de nem megy végig alapőosan "cikkcakkba" mint az összes többiben, majd miután mindenhol befejezte visszamegy a dokkolóba (össz-visz kb. 38 nm tehát még az sem lehet, hogy lemerülne).
Illetve nálam csak H-P-re van beütemezve, hétvégén manuálisan takarítok, és most hétfőn nem kezdte el ütemezés szerint a takarítást, így nekem kellett ébresztenem.
Ezeket valahogyan ki lehet küszöbölni vagy együtt kell vele élnem? -
bandigno
senior tag
+1 a mop pro ellen!
-
Divinity
őstag
+tranceplanet
köszönöm megnyugtató
Céges “ajándék” lesz eMag/edigital kártyaval így szerintem a Mop Pro lesz a befutó -
gyemipapa
senior tag
válasz
szkorhetz #19071 üzenetére
Bocs, de már csak tudom, hogyan teszi a dolgát. Teljes takarítást kérek, vagyis csak a "play" gombra kattintok, és továbbra sem akar bemenni a nyitott ajtón, ami nem szerepel a térképén (fürdőszoba, meg egy pici helyiség, ahol amúgy is csak elakadna.)
Persze a "memory map" be van kapcsolva. Nálad ott lehet a gond, hogy ki van kapcsolva. -
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Elég sokat végig görgettem meg a Google is elég jókat mondott de aki használja a Xiaomi MI Robot Vacuum Mop Pro -t az tudna nekem egy kb négyzetmétert írni, hogy mivel bírkózik meg? Egy iLife V5S-t váltana költözésnél, ez a kis kütyü már a jelenlegi 50nm-t se igazán járja be normálisan mielőtt megadná magát a Xiaominak pedig olyan 65-t kéne. Úgy érzem ezt lazán hozza de jól esne egy megerősítés -
gyemipapa
senior tag
válasz
szabonagyur #19064 üzenetére
Ez így nem igaz. Én is egy hónapja megcsináltattam vele a térképet, úgy, hogy a fürdőszoba ajtó be volt csukva, nem akartam, hogy azt is betegye. Azóta heti kétszer körbeküldöm a VIOMI SE-t, nyitott fürdőszobával, esze ágában sincs bemenni, nem veszi hozzá a térképhez.
-
válasz
lord_devil #19068 üzenetére
Szia!
Nem tudni, hogy lesz még idén, sajnos nincsenek készleten porszívók.
Ezek vannak jelenleg.
Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHU1312 + 120/8 allowance kupon: [link]
177.99$Xiaomi Mijia MJSTS1 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZPLMP +120/8 allowance kupon: [link]
$404.40allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Xiaomi Mijia STYTJ02HZM 1T Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZXMET
299.99$Ez a kupon kell hozzá, 120 pontért kérhető
-
lord_devil
tag
Sziasztok! Várhatóan mikor lesznek akciók, kuponok legközelebb?
-
válasz
justgiveup #19065 üzenetére
Szia!
Nem kell kihúzni.
-
pooty
tag
válasz
szabonagyur #19064 üzenetére
Akkor kiemelem még egyszer az erre vonatkozó részt az írásomból:
"Ennél a körnél éppen a WC ajtó is nyitva maradt, de ott sem ment be a WC-be csak a küszöbre hajtott rá."
az a jobb oldali helység, ott nincs virtuális fal, tehát bemehetett volna, de nem tette...A virt. falat a fürdő elé raktam.
-
justgiveup
tag
Sziasztok!
Van egy Viomi SE robot porszívóm. A kérdésem az lenne, hogy a dokkoló maradhat állandóan bedugva vagy érdemes kihúzni, ha fel van töltve? -
Dorian
félisten
Nagyon csekély tapasztalatom, de én is ezt vettem észre Viomi SE-nél. Korábbi térképezésnél ahová nem ment be (hiába látott be kívülről, a térképen is jelölve) oda be tudom küldeni, ki is takarít, de amint kijön, elfelejti azt a részt.
Épp ezért voltam a nyomában a mai térképezésnél, és amikor odaért a küszöbükhöz, nem vártam, h vajon bemegy-e magától, hanem "besegítettem" -
pooty
tag
válasz
szabonagyur #19058 üzenetére
Saját tapasztalat, legalábbis Viomi SE-vel :
a mellékelt képen látható, hogy a Folyosó a kék, feltérképezett terület, alatta van egy fürdő és egy WC, amik nem részük a térképnek:A fürdőnél többnyire nyitva van az ajtó, és ezzel a térképpel kicsivel a küszöbön túlra menne át, de mivel a küszöbön nagyot zöttyen, virt. falat raktam. Így szépen a küszöb előtt megy el.
Ennél a körnél éppen a WC ajtó is nyitva maradt, de ott sem ment be a WC-be csak a küszöbre hajtott rá.Sajnos emiatt muszáj volt teljes újra térképezést csinálnom, amikor az előszobát akartam "hozzáadni".
-
ada19
senior tag
válasz
szabonagyur #19058 üzenetére
Nálam is ez van. Pont ma térképezett fel egy új szobát ami eddig barikádozva volt, simán bement.
-
pooty
tag
válasz
Dorian #19054 üzenetére
"Ha elveszed a barrikádot amit most építettél és a következő indításánál nem rakosld vissza, akkor oda befog menni."
Én ezt cáfolom: amit nem térképezett fel, oda nem fog bemenni később se, ha csak a szobára küldöd rá.
Ha "Area vacuuming"-al jelölöd ki a területet, akkor a térképtől függetlenül az egész területet felporszívózza. -
spiky03
veterán
válasz
Dorian #19052 üzenetére
A bútorok által határolt területet azt nem számolja bele ugye, csak azokat a részeket ahol "járt".
Ha elveszed a barrikádot amit most építettél és a következő indításánál nem rakosld vissza, akkor oda befog menni.
Hacsak nem csinálsz oda egy no go zónát.
Én a kutya helyét és a kajas, vizes edényét így választottam el, így oda nem megy azt mindig kikerüli. -
Dorian
félisten
Naa, végzett. Azt hittem, már sosem fog, 1,5 óráig térképezett, 100% aksiból harmada maradt. Közben meg folyton figyeltem, a küszöbökön inkább átsegítettem, nehogy ne akarjon bemenni valahová.
A nappali kényes részét ez időre lehatároltam, azt jobb híján majd hagyományos porszívóval kitakarítjuk. Amit így (paddal, kanapé-hátszivaccsal, kismotorral) lehatároltam, az számára nem létezik? Tehát remélem oda (szőnyeg, hangfalak, stb.) majd nem is akar bemenni.Feleslegesen csinált ennyi helyiséget, sztem összevonok ebből párat.
Ja és a m2 számítást nemtom hogyan végezte, de a 61-nél sokkal nagyobb ez a terület. -
frenk74
tag
válasz
Dorian #19050 üzenetére
A szőnyeget (ha mozgatható) én megfordítanám, így nem tudna rámenni, kirajzolná térképen. Később a térképen a kontúrja alapján no go zónát csinálnék belőle. A hifiket elbarikádoznám, amíg térképez, később kontúr alapján no go zóna, vagy virtuális falakkal körbe határolnám.
F9-el nincs ilyen gondom, csak 8 cm magas, befér bútorok alá, nagy akku, nagy portartály, ha nem tud felmászni valamire, nem ír errort, próbálkozik több szögből, majd durcásan letoltat, körbejárja, ott hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NBA és kosárlabda topic
- Hobby rádiós topik
- Horgász topik
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest