Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
A dokkoló áthelyezésének mi a "hivatalos" menete?(roborock) igazából csak leszedtem róla a robotot, áthelyeztem és ráküldtem a home gombbal. Hát nem sikerült :D tök máshova rakja a térképen a dokkolót és annak megfelelően rossz helyre menne.
(Térkép újrarajzolása megoldja gondolom. ) -
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka #18838 üzenetére
Harmadjára végigküldve a lakáson, sikerült.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Beléptem a roborock s7 tulajok táborába. Visszakeresgéltem a fórumban, illetve a user manualokat is átolvastam, de ezekre a kérdésekre egyelőre nem tudok válaszolni. Tudnátok segíteni?
-amíg nincs mentett térkép nem tudok csak felmosást indítani?(ha a roborock appban kiválasztom a deep modeot, emerős felmosással, ki is írta, hogy mop mode és vacuum-ot nem használ, letettem a konyhába, de nem felmosott, hanem mászkálni kezdett.)
-valamiért nem menti el a térképet. Rányomtam a create map-ra, felporszívózza a lakást, rajzolja a térképet, jelzi ha végzett, de nem menti el a térképet, nem lehet elmenteni. Ha a "rooms" gombra nyomok, szól, hogy amíg nem végzett a feladattal, nem tudok szobákkal foglalkozni. Rányomok, hogy end task, de így sem mentette el. Mit csinálok rosszul?(Firmwaret frissített, roborock appot használok.)
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat (dreame l10 pro/s5/s6/s7).
Egyszerűen folyamatosan őrlődöm. Vagy roborock s7-et veszek, vagy dreame l10 pro-t.
Nincs esetleg fórumtárs, akinek volt mindkettő? Megénztem / elolvastam a létező összes összehasonlítást. Egyértelműen jobb az s7 (főkefe, felmosás, app, stb.), viszont a dreame l10 pro is elég jó véleményeket kapott. A dreame 120k huf, az s7 kb 210k huf. Majdnem a duplája, így őrlődöm, hogy ár/érték arányban megéri-e az s7. A kutyaszőr a legfontosabb feltakarítandó dolog.
Ha valakinek esetleg van személyes tapasztalata mindkettővel, kérem mentsen meg.
Köszi előre is! -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Dreame l10pro , roborock s5max, s6, s7 között vacilálok.
Felmosás nem annyira fontos, por/állatszőr annál inkább. Melyiket vennétek? -
mézespálinka
senior tag
válasz
Aflamin #17939 üzenetére
Igen, néztem én is. Csak azt nem tudom, hogy a videókban látott eredmények megállják-e még a helyüket. Sajnos nem mai videók, azóta kijött egy csomó máshoz egy csomó frissítés, némelyik jobb lett némelyik nem (hsz-ok alapján). Így nem nagyon tudom, hogy aktuális-e még az az állás, hogy ez kerüli legjobban a tárgyakat és számok alapján nagyobb a szívóereje. :S
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a youtube videókat, összehasonlítottak pár porszívót, tárgyak kikerülése szempontjából (360/s6max/dreame l10 pro). A videók alapján az L10 pro a "legjobb".
Ez a mai aktuális porszívó kínálat esetén még megállja a helyét?
(Kutyaszőr miatt vagyunk keresésben, 1 nagy szőnyeg (8mm-es), egy étkezőasztal székekkel lenne az akadály. Küszöb nincs, csak térelválasztó (~5mm) )
Valószínűleg magyar beszerzésen gondolkodunk és 130k huf-ban. -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Akik banggood/ali beszerzési forrást használnak, hogyan viszonyulnak a garanciához?
100k körül azért jó lenne, ha lenne jótállás egy termékre. Mik a tapasztalatok a külföldi vásárlásokat illetően? -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Porszívót és hozzá "tartozó" szőnyeget keresgélek. A mostani szőnyeget lecseréljük, ez shaggy "típusú" volt. A következő szőnyeget úgy választanánk, hogy egy robotporszívó fel tudjon menni rá és tudja takarítani. Van kifejezetten ajánlott szőnyeg"fajta"? Vagy anyag? (Kutyus van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest