Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yeezymeezy
tag
Sziasztok!
Alin a kínai mop prot most 80ért láttam.
Akkor ez beszélhet angolul? Illetve csak kínai szerveren működik,ugye?
[kép][ Szerkesztve ]
-
MBalu0001
csendes tag
válasz laci06 #15795 üzenetére
Fel kell az aljára tenni a mop-ot, meg a víztartályba vizet tenni és mehet.
Nem volt a csomagba benne a moptartó és a mop?Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy béna kérdés, de az S5 Max-hoz ahhoz, hogy tudjon feltörölni be kellene szereznünk egy kiegészítőt? Ha jól látom, a gyári "porzsák"-al csak porszívózni tud.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Napfénysüti #15792 üzenetére
Nekem is kínai, de nekem kínaiul is beszél és nincs lehetőség átállítani..mondjuk én kikapcsoltam úgyhogy sokat nem jelent.
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
fionasmith
friss újonc
Bissell is your ally in caring for pets. Every pet likes to keep pets as easy as possible. Caring for pets is the hardest thing to deal with with their hair. They can be anywhere on the premises, even in places that are not easily accessible. Bissell understands the needs of parents of pets and has therefore developed amazing products that provide extra comfort and ease in keeping pets. Bissell 20431 Vacuum is a wonderful product that cleans better than anything cleaner. The Bissell 20431 Powerglide Lift Off Pet Plus Straight Bagless Vacuum allows access to tricky corners, edges and soft spots that most pets find ideal for leaving a mess.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz kmarci25 #15788 üzenetére
Azért mert Te nem látod, attól még lehet
Mondjuk az átláthatóságot segítheti, meg ha beválik esetleg, úgyis trend lesz és elkezdődik a másolás..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
vrsptr
aktív tag
válasz tomaszem #15779 üzenetére
Ha a legolcsóbb Lidaros kell én vennék egy kínai Mop Pro-t, állítólag az kapott/kap frissítést... ~78ezer Ft AliExpress. Annyi hogy kínaiul beszél, de az alkalmazás ha baja van mindent kiír angolul. A kínai duma ki is kapcsolható, de amúgy cuki.
nessh: tud a Global Mop Pro több szintet kezelni? Vagy nem emeletes a családi ház?
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
MBalu0001
csendes tag
Van valakinek 360 s7?
Igaz hogy 3d-s térképkezelés jött frissítésbe?
[kép][ Szerkesztve ]
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz tomaszem #15784 üzenetére
Annyi hátránya van hogy csak kínaiul beszél.
Ha viszont esetleg csak kínai okosotthon cuccaid vannak, akkor együtt tudod kezelni őket a kínai régióban(nem kell régiót váltani, appot klónozni..stb)
Igen tudom az orosz app mindent egybe kezel..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
addikt
S5 max vagy az Eve plus-ot éremes rendelni? Lehet lemondom az S5 max rendelést.
[ Szerkesztve ]
-
tomaszem
csendes tag
Sziasztok,
Robotporszivó vásárlás előtt állok és hosszasabb gondolkodás után arra jutottam, a legolcsóbb lidar szenzoros gép elég nekem (későbbiekben családi házba költözés után komolyabb eszközre cserélnék de jelenleg nem használnám ki a felsőkategóriás gépeket).
Talán még a feltörlés funkcióra se lenne szükségem..Vacuum mor pro és viomi se lett a választás.
Előbbi az olcsóbb, utóbbi újabb és szoftveresen azt irtátok, hogy jobban támogatott. Viomi szőnyegen rosszabb hatásfokkal dolgozik viszont azt olvastam itt a forumban, hogy ugyanaz a két termék (csak közvetlenül a gyárból) és többen is ezt javasoltátok mop pro ellenében.
Tapasztalatok alapján mekkora különbség van a két termék között?
Mindenképp viomi se-t érdemes venni vagy a mop pro-val se lő mellé az ember ?
Ali rendelésnél mennyire lehet számitani akciókra 26.-ig ? -
veterán
válasz kingabo #15771 üzenetére
Hétfőn reggel hozom 9-kor
Ilife store amúgy.
---------------------------Most van 40$ seller kupon. Az eladó több termékére is működik.
Dreame V11 Handheld Wireless Vacuum Cleaner OLED Display!
EU raktárból!
Kupon: Kövesd be a store-t + 40$ seller+8$ select kupon.
262.24$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
eM'82
addikt
válasz gilimbgalamb #15774 üzenetére
Nem tudom mi volt a célja, de a másik egyből postázta.
Én meguntam, plusz ahogy láthattad olcsóbban is tudtam a másikat megvenni. Nyilván a paypal mire visszautalja a pénzt, addig az benne áll, de most szerencsére ez elfért.vrsptr: én is néztem hogy akkor az S5 Maxban melyik Lidar van, de nem találtam róla infót. Várjuk a beszámolót :)
-
vrsptr
aktív tag
válasz MBalu0001 #15772 üzenetére
Jaja, az és kíváncsi lennék a többi masinába milyen LDS van. Abból is bízok a Roidmi-be hogy elég drága álló akkus porszívói is vannak. Amúgy tegnap megjött (DPD hozta), de csak vasárnap érek rá foglalkozni vele. Egyelőre csak kibontom, párosítom Roidmi appal vasárnap.
grabber: Te rendeltél S5 Max-ot?
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
Valaki tudja hányadik generációs LDS van Roborock S5 Max, Mop Pro, Viomi SE ...? Mert elvileg a Roidmi Eve Plus-ban már a negyedik generációt építették bele, amely 40%-kal pontosabb, mint a korábbi verzió.
[ Szerkesztve ]
-
MBalu0001
csendes tag
-
eM'82
addikt
válasz Astery #15758 üzenetére
Elfogadta :). Persze kérdés hogy mikot fogja le-Ok-zni, de max Ali-ék intezkednek.
Amit Silent77 linkelt store, onnan rendeltem meg.
S hogy mire jók a coinok? 7. napja gyűjtögettem. 472 pontom lett. Amiből vettem 16$-nyi select coupon-t, illetve alant látható, hogy 6.64$-t ért a megmaradt rész.111.5k,-ra jött így ki. Kb bukom a visszautalásnál majd az előnyt, de már untam a másikat. Ezt 22én tudják postázni.
-
nagyúr
-
szabog74
aktív tag
Mi a véleményetek?
link -
-
Buci7
csendes tag
válasz gilimbgalamb #15748 üzenetére
Mop Pro-nál pl. dupla térkép illetve karbantartási menű jelenne meg, meg gondolom a hibajavítások, kínában megkapta tavaly évelején a frissítést, csak nálunk nem :S
-
gilimbgalamb
tag
Tapasztalható érdemi fejlődés egy-egy update után?
Az S5 Max felé húzok egyre jobban... Látom, hogy sokatoknak van... És bízok, hogy sokáig támogatott marad...
Nem ismertem korábban, de a youtubeon látom, hogy nagy márkákkal hasonlítják... Ha már ezt merik, rossz nem lehet
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
Buci7
csendes tag
válasz gilimbgalamb #15745 üzenetére
Xiaomi Vacuum Mop Pro - ennek sajnos zéró a támogatása semmilyen frissítés nem jött rá még nem is fog szerintem, inkább kiadnak egy új eszközt
-
MBalu0001
csendes tag
válasz gilimbgalamb #15745 üzenetére
Az összes xiaomi, mint a viomi (viomi se), a roborock (s5 max), mijia ((mop pro) ez a viomival is kapcsolatban van))és a dreame (d9) is.
Alkatrész alin (is) mindegyikhez található.
Támogatás s5 maxhoz jönnek a frissítések, állítólag viomi se-hez is, szerintem a dreame-vel sincs gond.[ Szerkesztve ]
-
MBalu0001
csendes tag
válasz gilimbgalamb #15740 üzenetére
Esetleg a dreame d9 is opció lehet 105e körül, s5 maxhoz közel.
-
-
vrsptr
aktív tag
válasz gilimbgalamb #15740 üzenetére
Szerintem ha 111-89 veszünk akkor azt a 22ezret megéri ha szeretsz és akarsz is majd variálni szobákra külön beállításokkal. De ha még "jobbat" akarsz akkor a Roidmi Eve Plus is ott van még drágábbért (119-128ezer), új modell, szintén Xiaomi, porzsák dokkolós, még nincs vele hosszabb távú tapasztalat, de bíztatók a tesztek.
[ Szerkesztve ]
-
gilimbgalamb
tag
válasz vrsptr #15739 üzenetére
Köszi a hozzászólást
Most már S5 max és Viomi SE körül nézelődök. Nektek köszönhetően A felmosás funkció nem igazán érdekel, mert a legtöbb helyen azt olvasom, hogy idővel mindenki csak a porszívást alkalmazza végül.
A kérdésem, hogy megéri e az S5 max a felárat a Viomi SE vel szemben?szerk: 30ezer van közte jelenleg EU raktárból
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
válasz gilimbgalamb #15734 üzenetére
S5 Max akcióba kifogható ~111-113ezer környékén, én azt venném Mop 2+ helyett. Vagy Viomi SE ~89ezer környékén vagy a Mop Pro ~77ezerért (kínai változat).
Viomi SE -t s Mi Home kezeled. Amúgy a Mop Pro is Viomi gyártás és a 2 gép külsőleg is ugyanaz, csereszabatos minden alkatrészük.
[ Szerkesztve ]
-
gilimbgalamb
tag
válasz Jackal2 #15737 üzenetére
122 nm-en lakunk, ebből 50nm az emeleten, amit nem igazán használunk. Két szőnyeg van kb 1*2 méteresek, az összes többi felület járólap és laminált felület. Küszöbünk nincs sehol. Kisállat sincs.
A Viomi nak is van saját felülete telefonon? Lokációs problémák lehetnek?
-
Jackal2
senior tag
válasz gilimbgalamb #15734 üzenetére
Volt nálam mindhárom, nyilván itt az is a képbe kerül, hogy neked mire van szükséged. Az S5 Max szerintem mindent tud, de overkill egy kis lakásba, ahogyan szerintem a Mop Pro is. Én a LIDAR-os gépeket pártolom, szerintem azoknak van értelme, a takarítás minőségét meg meghatározza, mennyire tartasz otthon rendet, mennyi a szőnyeg, van-e kisállatod stb.
Pl. ha nincs kutya-macska, az S6 MaxV-t kb. feslesleges megvenned a brutál felár miatt. Ha nem akarsz takarítási sorrendet kialakítani, nem kell a szobákra bontás, és így tovább. Én a Viomi SE-re szavazok, ha ár/érték arányról van szó, ahhoz talán a legközelebb a Vacuum-Mop Pro áll tudásban.
Ami a Vacuum-Mop 2 Pro+-t illeti, inkább a kontra oldal alakult ki, egyelőreAz alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
kingabo
őstag
Sziasztok!
Erről a Lidl-s takarító robotról mi a véleményetek? Annyit találtam, hogy Silvercrest a gyártó.
Egy ~40nm-es parkettás + járólapos (a kettő között <1cm magas burkolat váltó) lakásban használnám.
Illetve egyik rokon egy 60-70nm-es padló szönyeges + járólapos lakásban.Esetleg ha tudtok ennyiért ennél jobbat Eu raktárból az is érdekel.
Köszi.
-
gilimbgalamb
tag
válasz Jackal2 #15733 üzenetére
Köszönöm a választ először is
Xiaomi Mop Pro és S5 Max tengelyen gondolkodom jelenleg. Beleillik ebbe a képbe szerinted? Teszt után valami pro és kontra kialakult már benned? A kiszemeltek ismeretében? 105.000 körül érkezne az 1T.
-
Jackal2
senior tag
válasz gilimbgalamb #15707 üzenetére
Most van nálam egy teszten, nem vagyok tőle elájulva. Mindent jól csinál, brutális a szívóereje, de a tárgyfelismeréses dolgok kimerülnek abban, hogy passzív módon használja őket, tehát nem úgy, mint az S6 MaxV, hogy megnézheted a kamera képét, a térképre berakja a tárgyakat stb.
Finomabban érinti meg a dolgokat, meg nem szorítja be magát, de nagyjából ennyi. Néha viszont túlzottan óvatosnak érzem.Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
ITI-san
tag
válasz Astery #15721 üzenetére
Igazad van a no mop zóna gyakorlatilag no go zóna ha fent van az alján a mop. A No Mop zónákat értelem szerűen főként szőnyegekre állítjuk be.
Persze úgy is kipróbálhatod, hogy nem jelölsz ki no mop zónát és így a szőnyegre is felmegy a Felmosóval, persze ha NEM magas és hosszú szálú a szőnyeg mert különben elakad. (itt megtudod adni de természetesen csak egy teljes szobára, hogy mennyi vizet használjon ami akár nulla is lehet).A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Orion köd
csendes újonc
Úgy van, ahogy Galahad írja, moppal az S5 Max sem megy no-mop zónába. Én a mopot mindig benedvesítem indításkor, és van, hogy nagyjából a terület felénél megállítom (pause), és kimosom a mopot vagy újat teszek fel nedvesen, mert eléggé el tud koszolódni, és a vége felé kezdtek kosz kukackák ledörzsölődni róla. De majd meglátod, nálad hogy viselkedik.
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Sziasztok, roborock s5-öm van és főkefe ügyben azt olvastam, hogy esetleg jó hozzá az s5 max főkeféje, amiről levehetők a kis görgők és így nem kell vért izzadni a feltekeredett hosszú hajszálak eltávolításánál. Ez igaz, kompatibilisek?
Ha igen van eredeti valahol? Esetleg ali link?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Astery
senior tag
válasz mzsombor #15727 üzenetére
Nem kell hivatkoznia semmire ... az Aliexpress szabálya szerint van 20 napja, hogy feladja ... ha ebből kifut és nem adsz neki hosszabítást akkor automatikusan visszajár a pénz. Addig azonban csak közös megegyezéssel lehet lemondani ... ő pedig erre nem hajlandó. Az ígért 10 napos kézbesítési idő is csak a postázástól számít ...
-
mzsombor
tag
válasz Astery #15726 üzenetére
Mire hivatkozik? Most megnéztem, decemberben is tőlük rendeltem (Aztán meg elveszett a postán, de az nem rajtuk múlt már. Arra 4 nap múlva jár le a vevővédelem, akkor kaphatom vissza a pénzt.), és akkor is nagyon nehezen ment a kiküldés. Akkor a feltorlódott karácsonyi forgalomra panaszkodott. Az most nincs. Meg ugye EU raktárból jönne, ott nincs kínai holdújév...
-
Astery
senior tag
válasz mzsombor #15723 üzenetére
Nem - még nem adták fel. De beszéltem az eladóval ... tegnap ... azt mondta megsürgeti a raktárat.
Galahed: Köszönöm. Persze majd egyszer ki fogom tapasztalni ha végre feladja a csóka. Amúgy a nedves moppal valóban nem engedném a szőnyegre - ezért gondoltam, hogy előbb porszívóz mindenhol - aztán visszamegy feltörölni. De az sem lesz gáz ha ezt két napra kell bontani.
-
Galahed
senior tag
Az enyém az S6 maxV , amit irtam az arra biztos, hogy igaz. Az S5max az a közvetlen elődje, de majd a töbiek megmondják, hogy ott is igy van-e. (szvsz 99% igen)
A No Mop Zonába, moppal az alján nem fog bemenni. De majd ha nálad lesz akkor egyértelmű lesz meglátod.Ráadásul nálam van olyan szőnyeg (előszoba bejárati ajtónál, ami elég durva szálú, szinte mint egy sárkefe.) Na ha arra felmegy a robot moppal akkor elakad, nem tud továbbmenni. Vagy pl a gyerekszobában lévő utcatérképes játékszőnyegre, szintés erős szálú - ott is elforog a hajtó kerék, és nehezen megy a moppal. (mert a mop állandóan leér a földre)
Lehet van rá más mód, pl zónázni és ott nullára venni a vizadagolást, csak abba gondolj bele, hogy egy koszos , nedves moppal - mert nem szárad meg azonnal - ráengedni egy pl fehér mintás, vagy teljesen fehér kényes szőnyegre... én nem tenném.
Ha megvan a készülék és kitapasztalod akkor meglátod, sajnos külön kör a felmosás, vagy ha egy körben akarod megoldani akkor kihagyod a szőnyeget. Vagy nem és akkor ráengeded moppal az alján, ha elmegy és nem akad meg a súrlódás (MOP) miatt ....
Nálam a gyakorlat azt hozta, hogy bizony külön körben lehet megvalósítani amit kérsz. De majd a többiek is leirják a valós tapasztalatokat.
A következő kiadás (Roborock S7) elvileg már felhúzza a moppot, ha jól emléxem... Talán ott megvalósítható amit szeretnél.[ Szerkesztve ]
-
Astery
senior tag
válasz ITI-san #15718 üzenetére
Köszönöm szépen. Még egy dolgot kérdeznék mert ellentmondásos dolgokat olvastam és ez még nem egyértelmű számomra. Az s5 max-ot tudom úgy elindítani, hogy amikor nem vagyok otthon akkor porszívózzon ki mindenhol (előszobában is) és utána törölje fel csak az előszobát?
Pár hozzászólással lejjebb írja Galahed kolléga, hogy a no mop zónában nem tud porszívózni ha rajta van a felmosó. Ezt azt jelenti ha így van, hogy azt amit szeretnék nem fogja tudni megcsinálni. Ami furcsa lenne számomra mert ezzel a no mop opcióval így nem csak a feltörlésből hanem a porszívózásból is kizárok részeket.
Így viszont akkor szét kell bontanom két napra a dolgot - egyik nap porszívózza a teljes lakást (tartály nélkül) másnap pedig törölje fel az előszobát.[ Szerkesztve ]
-
ITI-san
tag
válasz Astery #15695 üzenetére
Első térkép esetén találd ki hogy később mit és hová tudsz eltenni, elrendezni. Én mindent ugyan úgy rendezek takarításkor ez Pár percet vesz igénybe. Nálam ez optimalizálás volt, így gyorsabban takarít.
Az hogy egy asztal hol van teljesen mindegy úgy is csak 4 láb véget lát belőle, azt bármikor mozgathatod. Ma pl nagy cserepet (40 cm átmérő) húztam el onnan ahol lenni szokott.
Legyen minden ajtó nyitva az első térképnél, hogy be tudjon mindenhova menni. Később akár be is csukhatod...
Az ajtó kitámasztó meg tudja akasztani. Olyat vettem amit az ajtó mögé kellett szerelni és mágnesesen fogja meg. Így nem zavarja semmi a szabad mozgást.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Mosqu!to
addikt
válasz Leon77 #15696 üzenetére
Ötletem sincs, a motort nem bontottam meg, kívülről ezt meg lehet állapítani?
Amúgy azért nem értem a dolgot, mert direkt áramforrásra kötve nem hagy ki. Miért áll meg akkor a robotban?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Galahed
senior tag
válasz Janusz001 #15708 üzenetére
- Csak feltöröl, nem mos fel. Azaz a takaritás közben leszálló finom port feltörli....(szóval ne várj a kézi felmosáshoz hasonlót sem...)
- Ha rajta van a a mop akkor a NO MOP ZONe-ba nem megy be felporszivózni sem.
- Ha raj van a MOP akkor közben porszivózik is (kivéve no mop zone)
- De lehet szabályzozni a vizmennyiséget és azt lehet nullára is állitani (helyiségenként szabályozható a vizmennyiség) Bár a mop az nem szárad ki olyan hamar, igy én nem küldeném rá a szőnyegre. (ami nálam a No Mop Zone...)Én az S6maxV-t két külön körben szoktam elküldeni, előszőr MOP nélkül csak porszivózni, másodszor ráteszem a moppot és úgy küldöm körbe. Értelemszerüen a második körben nem megy rá a szőnyegre (no mop zone) se porszivózni, se feltörölni.
Hát röviden ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Janusz001
őstag
Első generációs Xiamiát érdemes cserélni? Teszi szépen a dolgát lassan 3 éve, eddig 15k m2 takarított fel. S5 max -al szemezek, főleg a mop funkcióval, mert elég sok a hideg burkoló és laminált padló, ez akkor úgy működik, hogy kijelölöm, hol moshat fel, a többi helyen pedig csak porszívóz? Vagy mindenhol porszívóz, majd felmos az engedélyezett helyeken?
-
gilimbgalamb
tag
Sziasztok!
Keresgéltem a fórumban, de nem igazán találtam a Mijia 1T/Xiaomi Mop Pro 2+ porszívóról információkat. Van esetleg tapasztalata valakinek ezekkel a típusokkal? Vagy van róla bármilyen véleményetek?
Érdemes Aliról 7napos szállítással rendelni? Megoldható ezekkel, hogy a magyar lokációval rendelkező telefonomról is lehessen irányítani?Köszönöm a választ!
Üdv
Jancsi„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
eM'82
addikt
Utángyártott Roborock S5 alkatréssszel valakinek van tapasztalata? Megéri a rizikót? Fele annyiba kerül a kefe, és társai, mint a gyári. :/
-
nagyúr
válasz Astery #15695 üzenetére
a térképhez annyiban ragaszkodik, hogy annak a külső határain belül takarít, pl. szobatakarításnál nem megy át a másik szobába, de meg nem határozott szoba felé tud menni, akkor elmegy arra is. nekem a kanapém az egyik erkélyajtó elé van tolva, úgy, hogy oda, meg a gyereksarokban a játszószőnyegre nem tud felmenni. de mindig próbálkozik, és amikor fel van szedve a játékbirodalom, meg el van tolva a kanapé, akkor bemegy oda is.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest