Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Astery #15758 üzenetére
Elfogadta :). Persze kérdés hogy mikot fogja le-Ok-zni, de max Ali-ék intezkednek.
Amit Silent77 linkelt store, onnan rendeltem meg.
S hogy mire jók a coinok? 7. napja gyűjtögettem. 472 pontom lett. Amiből vettem 16$-nyi select coupon-t, illetve alant látható, hogy 6.64$-t ért a megmaradt rész.111.5k,-ra jött így ki. Kb bukom a visszautalásnál majd az előnyt, de már untam a másikat. Ezt 22én tudják postázni.
-
ITI-san
tag
válasz
Astery #15721 üzenetére
Igazad van a no mop zóna gyakorlatilag no go zóna ha fent van az alján a mop. A No Mop zónákat értelem szerűen főként szőnyegekre állítjuk be.
Persze úgy is kipróbálhatod, hogy nem jelölsz ki no mop zónát és így a szőnyegre is felmegy a Felmosóval, persze ha NEM magas és hosszú szálú a szőnyeg mert különben elakad. (itt megtudod adni de természetesen csak egy teljes szobára, hogy mennyi vizet használjon ami akár nulla is lehet). -
Orion köd
csendes újonc
válasz
Astery #15721 üzenetére
Úgy van, ahogy Galahad írja, moppal az S5 Max sem megy no-mop zónába. Én a mopot mindig benedvesítem indításkor, és van, hogy nagyjából a terület felénél megállítom (pause), és kimosom a mopot vagy újat teszek fel nedvesen, mert eléggé el tud koszolódni, és a vége felé kezdtek kosz kukackák ledörzsölődni róla. De majd meglátod, nálad hogy viselkedik.
-
mzsombor
tag
válasz
Astery #15726 üzenetére
Mire hivatkozik? Most megnéztem, decemberben is tőlük rendeltem (Aztán meg elveszett a postán, de az nem rajtuk múlt már. Arra 4 nap múlva jár le a vevővédelem, akkor kaphatom vissza a pénzt.), és akkor is nagyon nehezen ment a kiküldés. Akkor a feltorlódott karácsonyi forgalomra panaszkodott. Az most nincs. Meg ugye EU raktárból jönne, ott nincs kínai holdújév...
-
Galahed
senior tag
válasz
Astery #15721 üzenetére
Az enyém az S6 maxV , amit irtam az arra biztos, hogy igaz. Az S5max az a közvetlen elődje, de majd a töbiek megmondják, hogy ott is igy van-e. (szvsz 99% igen)
A No Mop Zonába, moppal az alján nem fog bemenni. De majd ha nálad lesz akkor egyértelmű lesz meglátod.Ráadásul nálam van olyan szőnyeg (előszoba bejárati ajtónál, ami elég durva szálú, szinte mint egy sárkefe.) Na ha arra felmegy a robot moppal akkor elakad, nem tud továbbmenni. Vagy pl a gyerekszobában lévő utcatérképes játékszőnyegre, szintés erős szálú - ott is elforog a hajtó kerék, és nehezen megy a moppal. (mert a mop állandóan leér a földre)
Lehet van rá más mód, pl zónázni és ott nullára venni a vizadagolást, csak abba gondolj bele, hogy egy koszos , nedves moppal - mert nem szárad meg azonnal - ráengedni egy pl fehér mintás, vagy teljesen fehér kényes szőnyegre... én nem tenném.
Ha megvan a készülék és kitapasztalod akkor meglátod, sajnos külön kör a felmosás, vagy ha egy körben akarod megoldani akkor kihagyod a szőnyeget. Vagy nem és akkor ráengeded moppal az alján, ha elmegy és nem akad meg a súrlódás (MOP) miatt ....
Nálam a gyakorlat azt hozta, hogy bizony külön körben lehet megvalósítani amit kérsz. De majd a többiek is leirják a valós tapasztalatokat.
A következő kiadás (Roborock S7) elvileg már felhúzza a moppot, ha jól emléxem... Talán ott megvalósítható amit szeretnél. -
ITI-san
tag
válasz
Astery #15695 üzenetére
Első térkép esetén találd ki hogy később mit és hová tudsz eltenni, elrendezni. Én mindent ugyan úgy rendezek takarításkor ez Pár percet vesz igénybe. Nálam ez optimalizálás volt, így gyorsabban takarít.
Az hogy egy asztal hol van teljesen mindegy úgy is csak 4 láb véget lát belőle, azt bármikor mozgathatod. Ma pl nagy cserepet (40 cm átmérő) húztam el onnan ahol lenni szokott.
Legyen minden ajtó nyitva az első térképnél, hogy be tudjon mindenhova menni. Később akár be is csukhatod...
Az ajtó kitámasztó meg tudja akasztani. Olyat vettem amit az ajtó mögé kellett szerelni és mágnesesen fogja meg. Így nem zavarja semmi a szabad mozgást. -
válasz
Astery #15695 üzenetére
a térképhez annyiban ragaszkodik, hogy annak a külső határain belül takarít, pl. szobatakarításnál nem megy át a másik szobába, de meg nem határozott szoba felé tud menni, akkor elmegy arra is. nekem a kanapém az egyik erkélyajtó elé van tolva, úgy, hogy oda, meg a gyereksarokban a játszószőnyegre nem tud felmenni. de mindig próbálkozik, és amikor fel van szedve a játékbirodalom, meg el van tolva a kanapé, akkor bemegy oda is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bandigno
senior tag
válasz
Astery #15553 üzenetére
röviden: ne vedd meg!
roborock helyett ismerősék ezt vették, mert "féltek" a garitól, én üzemeltem be...hát S5 Max után csak fogtam a fejem, drágább is, butább is, nem szisztematikus,stb stb! lehúzás, ha fél áron lenne, talán, de ennyiért bármelyik kínai csoda egy halom pótalkatrésszel kijön Kínából (eu raktár)
-
tranceplanet
addikt
válasz
Astery #15555 üzenetére
Silent77 fórumtárs szokott itt kuponokat megosztani, kedvezménnyel 110-120 között általában elhozható EU raktárból egy Roborock S5 Max, ennyiért ez nagyon jó vétel, a gép pedig már bizonyított, legjobb a kategóriájában. Vannak még az új típusok, amik ki is ürítik magukat. Valamint vannak tárgy felismerős készülékek, pl.: S6 MaxV. Kiürítős: Viomi S9; Roidmi Eve Plus
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest