Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomaszem
csendes tag
Sziasztok,
Robotporszivó vásárlás előtt állok és hosszasabb gondolkodás után arra jutottam, a legolcsóbb lidar szenzoros gép elég nekem (későbbiekben családi házba költözés után komolyabb eszközre cserélnék de jelenleg nem használnám ki a felsőkategóriás gépeket).
Talán még a feltörlés funkcióra se lenne szükségem..Vacuum mor pro és viomi se lett a választás.
Előbbi az olcsóbb, utóbbi újabb és szoftveresen azt irtátok, hogy jobban támogatott. Viomi szőnyegen rosszabb hatásfokkal dolgozik viszont azt olvastam itt a forumban, hogy ugyanaz a két termék (csak közvetlenül a gyárból) és többen is ezt javasoltátok mop pro ellenében.
Tapasztalatok alapján mekkora különbség van a két termék között?
Mindenképp viomi se-t érdemes venni vagy a mop pro-val se lő mellé az ember ?
Ali rendelésnél mennyire lehet számitani akciókra 26.-ig ? -
tomaszem
csendes tag
válasz yeezymeezy #15800 üzenetére
Én innen tervezem majd venni 74-ért (10dollaros ali store kuponnal)
https://www.aliexpress.com/item/33017167349.html?gps-id=pcStoreLeaderboard&scm=1007.22922.122102.0&scm_id=1007.22922.122102.0&scm-url=1007.22922.122102.0&pvid=6c6847f9-30ed-4c03-a85e-98705d6d02bc&spm=a2g0o.store_home.smartLeaderboard_331981704.33017167349
Valamint tegnap ajánlották refundot ahol új ügyfél számára aliexpressznél 7,5% pénzvisszatérités van.
https://www.refundo.hu/?ref=182225 (ha ezen linken keresztül regisztálsz akkor van valami ajánlási jutalom is ) -
tomaszem
csendes tag
(Bocsanat hogy nincsenek ekezetek !)
Robotporszivo vasarlas elott felmerult az agy magassag tenyezo. Rosszul emlekeztem es nem 12cm hanem csak 10cm magas. Vacum mop pro 9,45cm.
Elmeletben befer az agy ala de mi van a gyakorlattal ?Vacum mop (C1) lidar nelkul biztos elferne viszont ennek nem neztem eddig utana.
Milyen tapasztalatok vannak C1-rol? Kameras terkepezes mennyire hasznalhato? Takaritasi kepessegei gyengebbek vagy jobbak ? Szivoero magasabb ahogy nezem mint a mop pro-nal. -
tomaszem
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=y_ZpHxLJVf0
Video alapján C1 porszvós tudása szőnyegen és hajak ellen sokkal jobb mint a mop pro-nak.
Tényleg ennyivel jobb lenne egy szegmenssel lejjebb pozicionált termék ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest