Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zedroxine
tag
-
-
-
-
-
Luc001
tag
válasz
vrsptr #28475 üzenetére
Igazából csak a bizalmatlanság. Sok olyan oldal van ahol kamu webshoppon hírdetnek.
És ezt az allegrot 2-3 napja látom csak a hírdetésekben.
A linkelt Lengyel oldalon rgrisztráltam de Magyar postacimet nem lehet beállítani.
Esetleg tipp hogy honnan érdemes most rendelni?
Magyar webshopbol multhéten rendeltem egyet 168eFt-ért erre ma közlik hogy hoppá nem tudják csak januárban küldeni. (kontaktor.hu) -
-
Andris837
senior tag
válasz
vrsptr #28324 üzenetére
Köszi, épp a napokban gondolkodtam el a robotporszívó vásárláson. Egy barátomnak van már, nekik nagyon bejött és többször említette, hogy nekik nagyban megkönnyítette a hétköznapokat.
Most megrendeltem az általad linkelt oldalról a D10 Plus Gen 2-t.
Feleségem azt mondja, hogy felesleges, de szerintem jó dolog, hogy ha a porszívózásban van egy ilyen masina, ami akár naponta is körbe tud futni a házon... Végül mutattam az akciót, és azt mondta, hogy azt gondolta, hogy ezek a porszívók ilyen 200 körül mozognak, már ami ilyen dokkolóval rendelkezik. Ezen én is meglepődtem, hogy 100 alatt lehet ilyen robotot venni. Végül zöld lámpát kaptam és megrendeltem. Remélem nem fogok benne csalódni.
Akinek van ilyen masina, esetleg abban a kérdésben tudna segíteni, hogy a küszöbökkel mennyire tud megbirkózni? Van két szobánk, ahol még a régi küszöb van, nagyjából 2-2,5 cm. Kell rámpa neki, vagy megoldja? Rosszabb esetben egyébként az sem probléma, ha be kell tenni és úgy takarítja fel a helyiségeket. -
-
Yellow73_a
tag
válasz
vrsptr #28303 üzenetére
Köszi, de nálam a Customban csak három paraméter állítható: 1.) a tisztítás típusa (csak porszívó, porszívó és feltörlés, feltörlés előtti porszívózás, csak feltörlés); 2.) a porszívózás erőssége (csendes, standard, erős és turbó); 3.) a feltörléshez használt víz mennyisége (1., 2. és 3. szint). Olyan pont nincs, hogy hányszor porszívózzon.
Miért nem akkor takarítasz, amikor nem vagytok otthon?
A lakásunk felépítése olyan, hogy van egy nagy nappalink, ami egy légtér a konyhával, az előszobával és a szobákhoz, fürdőszobákhoz vezető közlekedőkkel. Ha otthon vagyunk (mi szülők), akkor a nappali-konyha részen tartózkodunk.
Van két kis felnőtt (21) gyerekünk, akik tanítási időben 1-2 hetente járnak csak haza, de sokszor olyan kuplerájt hagynak a szobájukban és a fürdőben, amit ők használnak, hogy oda nem lehet beengedni a robotot. Vagyis az ő szobájukat csak akkor tudja a robot megugrani, ha rendet raknak, amikor hazajönnek. És csak ezután mehet oda a robot, de ilyenkor jellemzően legalább hárman otthon vagyunk.
Persze a többi helyiséget tudja akkor takarítani a robot, mikor nem vagyunk otthon. Viszont erre ismét rá kell állnunk, mert az utóbbi 1-2 évben az előző robot (Gen 1) már állandóan elakadt a szőnyegek szélében, így nem lehetett magára hagyni, ezért akkor takarítottunk, amikor otthon voltunk.
De az S20+ -t már otthon lehet hagyni, hagy dolgozzon. Bár a feleségem parázik, hogy beindul a riasztó. A földig lógó függönyöket nagyon belengeti, mert ez sokkal erősebben szív, ergo sokkal erősebben fújja ki a levegőt, szóval erre lehet, hogy már reagál a riasztó. Este leteszteljük, hogy elmegyünk sétálni, és a robotot otthagyjuk dolgozni a nagy függönyös területeken, és meglátjuk, hogy beindul-e a riasztó -
-
válasz
vrsptr #28115 üzenetére
Még tavalyi modell , ez elvileg az X10+ kínai verziója, de nem teljesen, pár funkcióban eltér. X20+on nincs oldalszenzor, ezen van)
Az Mijia Omni modellek a kínai piacra készültek elvileg javarészt.
Magyar régióban nem található meg ez a modell, tehát régió váltással esetleg működhet, de nincs rá garancia
Én ezeknek nem javaslom a megvételét, mert nem tudom mennyire lehet problémás a Mi Home app működése
A Xiaomi modellek általában nem teljesen feleltethetoek még más modellnek, mert a Dreame ugyanazt nem adhatja ki újra a saját nevén, mondjuk úgy, hogy Xiaomi exkluzív...
-
jano_77
nagyúr
válasz
vrsptr #28047 üzenetére
Az csak rendelésre van, nincs raktáron.
Na ezt az összevetést nem igazán értem.
Roborock dupla annyi energiát fogyaszt bekapcsolva mint a Dreame!
A Dreame tudja a kimozduló mopot, vagyis alaposabb takarítást tud végezni!
Dreame-nek nagyobb igaz a dokkoló állomása, de ott van tiszta és koszos víz tartály, nem kicsi és portartály is. Nem kell 70-75 napig hozzányúlni.
Egy dolog, ami viszont egyértelműen Roborock mellett szól, hogy alacsonyabb (10cm alatt marad). -
válasz
vrsptr #24550 üzenetére
Mi az, hogy fix LiDAR?
Szerk értem mire gondolsz: [link]
Amúgy ugyanaz a cég készíti, mint a Proscenic X1, még a gyártó is azonos lesz.
Kivétel a forgómop, de szerintem lesz ennek Proscenic párja is, vagy valamelyik random kínai.
Ránézésre annyi, hogy kapott egy forgómopos tartályt, ez lett az upgrade az X1-hez képest, megkapta az M9 tartályszettjét.
-
atos30
aktív tag
válasz
vrsptr #20334 üzenetére
Mi volt a baja amelyik bekrepált? Elkerülhette a figyelmemet, nem futottam bele ilyen kommentbe.
Úgy néz ki, néhány új gépnél, ami sokat állt a raktárban, azoknál első használatkor beragadhat a gumigolyó a vízpumpában, amit orvosolni lehet egy fecskendőnyi vízzel (Roborock-nál peristaltikus a pumpa , annál más módszer van). -
Lajcsika
tag
válasz
vrsptr #16648 üzenetére
Itt megtalálható a szoftver amivel fel lehet rakni a magyar nyelvet,ha csinált rá valaki. Jó a Roborock v1,v2,v3-hoz. [APP][Android 4.4+][iOS 8.0+] XVacuum Firmware (Xiaomi Vacuum - Roborock v1/v2/v3) | XDA Developers Forums (xda-developers.com)
-
Kisbatyu75
tag
válasz
vrsptr #16168 üzenetére
Köszi a válaszokat! Nekünk van már amúgy Mop Pro-nk, de a több térképet hogy kell érteni? Valamilyen szinten a miénk is tud többet tárolni, és kiválaszthatom, hogy melyik legyen az aktuális. Sajnos pl. szoftverfrissítés nem jön, és így kínaiul beszél, nyelvet nem tudok állítani. Volt egy leírás, hogy rootolva, a fájlrendszerében a mappákat átnevezve elvileg rá lehet bírni angol nyelvre. ne ennek még nem állnék neki
-
Napfénysüti
nagyúr
-
gilimbgalamb
tag
válasz
vrsptr #15739 üzenetére
Köszi a hozzászólást
Most már S5 max és Viomi SE körül nézelődök. Nektek köszönhetően
A felmosás funkció nem igazán érdekel, mert a legtöbb helyen azt olvasom, hogy idővel mindenki csak a porszívást alkalmazza végül.
A kérdésem, hogy megéri e az S5 max a felárat a Viomi SE vel szemben?szerk: 30ezer van közte jelenleg EU raktárból
-
eM'82
addikt
-
humigabi
aktív tag
válasz
vrsptr #15280 üzenetére
A facebook minden eszközön, amin rajta van, képes lehallgatni, figyelni, ahogy ezt már be is vallották. Nem kell hozzá porszívó, se egyéb háztartási okos eszköz.
Pl. unokám születése előtt beszélgettünk otthon, milyen babakocsit nézzünk neki (nem kerestünk még rá a neten), kb 30 perc múlva több eszközünkön is, megindultak a babakocsi reklámok.
Bőven elég egy okostelefon és mindent tudnak rólunk, ha akarnak -
fengsuhi
csendes tag
válasz
vrsptr #15203 üzenetére
A ferdén menést úgy értettem, hogy kicsit kóvályog, amikor egyenesen kellene haladnia. Vannak olyan részek, ahol 7-8 métert is mehetne tök egyenesen, de menet közben icipicit korrigál vmiért, eltér az egyenestől.
Tény, hogy ugyanúgy takarít, de nem az igazi így a haladás. Például kitapogat egy falat, szépen végigmehetne mellette – és eleinte így is csinálta –, de mivel eltér az egyenestől, eltávolodik tőle vagy nekimegy, emiatt töredezettebben takarít, nem optimális az útja.
Az első napokban nem csinálta, ezért tűnt fel a dolog, nem olyat várok, amit előtte sem tudott.
A dokkolót nem piszkáltam, de a javaslatok után – köszönöm –, több helyen átraktam, reset is volt, és már a térképkészítést is kikapcsoltam, de nem látok javulást.
-
Fetyoka0
tag
válasz
vrsptr #14870 üzenetére
Igen nagyon szeretjük a VIOMIT. Nagyon okos 2 szinten használjuk. 1.re felvett térképpel dolgoztatom, semmit sem kellett újra tanítanom. A lényeg h térkép felvétel közben töltőről induljon és oda térjen vissza. Aztán már nem kell vinned utána a töltőt. Fölviszem az emeletre kiválasztom a megfelelő térképet és indul. Takarítás végén szomorú h nem találja a töltőt ennyi. Felmosásra eddig nem nagyon tesztelgettem(2x-3x) ezért voltak most a kérdéseim. Még november végén rendeltem aliról 300$ért. Ennyi pénzért nagyon megérte és 3 nap alatt itt volt lengyel raktárról ingyen dpd-vel...
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
vrsptr #14828 üzenetére
Miért nem a jobbat tartod meg?
Jobb, ha az a helyzet, hogy többet tud a gép, mint amire szükség van, mint ha kevesebbet és pont arra van szükség amivel esetleg kevesebbet tud..Ki tudja mit hoz a jövő.
én a helyedbe a maxot tartanám meg..
De, mondjuk ez csak az én véleményem.. -
vrsptr
aktív tag
válasz
vrsptr #14715 üzenetére
Na még egyszer a link: [Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro] 277$, fehér, cseh raktár, AliExpress. CN verzió!
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
vrsptr #14489 üzenetére
Rendben ez a több térkép kezelést nem tudom, nem használom, de a menüben ott van hogy map list a mop pro-mnál, meg egyszer felajánlotta mikor olyan helyre tettem ahol még nem volt, mondjuk az enyém kínai régiós lehet az tud..
Az hogy több pascalt írnak rá, kb semmit nem jelent, nem biztos hogy jobban is takarít.
Azért mert új modell nem jelenti hogy jobb ..
Lidar hibáról még csak az s5-öknél hallottam csak, ennél nem annyira.
Na mindegy, használd egészséggel!! -
MBalu0001
csendes tag
válasz
vrsptr #14472 üzenetére
Rendben, legyen igazad..
Ali alapján nincsenek egy árban, a mop pro-t 270-280 ért ki lehet fogni az SE 299-ről indul, de ha az SE-hez még veszel tartályt plusszba min 20$ért az már 40$ azaz 12ropi különbség..A potartállyal kapcsolatba, persze elég lesz (bár majd kiderül), nem is ezt mondtam hanem az ürítést..Nem mindegy hogy csak fogod aztán szétnyitod a tartályt és kiöntöd a szemetet, vagy szűrő kivesz és úgy bányászod ki a kombiból..
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Witcher topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest