Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBalu0001
csendes tag
válasz vrsptr #14466 üzenetére
Viszont azzal kell kezdeni hogy portartályt rendel hozzá az ember mert a kombi ami jár hozzá elég nyügös üríteni, ha mindenképp viomi inkább a mop pro..
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
kmarci25
veterán
-
MBalu0001
csendes tag
válasz vrsptr #14472 üzenetére
Rendben, legyen igazad..
Ali alapján nincsenek egy árban, a mop pro-t 270-280 ért ki lehet fogni az SE 299-ről indul, de ha az SE-hez még veszel tartályt plusszba min 20$ért az már 40$ azaz 12ropi különbség..A potartállyal kapcsolatba, persze elég lesz (bár majd kiderül), nem is ezt mondtam hanem az ürítést..Nem mindegy hogy csak fogod aztán szétnyitod a tartályt és kiöntöd a szemetet, vagy szűrő kivesz és úgy bányászod ki a kombiból..
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz vrsptr #14487 üzenetére
Szerintem a mop pro is tud több térképet kezelni.
Mi az amivel többet tud az SE?
Mert szerintem olyan sokkal biztos nem..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz vrsptr #14489 üzenetére
Rendben ez a több térkép kezelést nem tudom, nem használom, de a menüben ott van hogy map list a mop pro-mnál, meg egyszer felajánlotta mikor olyan helyre tettem ahol még nem volt, mondjuk az enyém kínai régiós lehet az tud..
Az hogy több pascalt írnak rá, kb semmit nem jelent, nem biztos hogy jobban is takarít.
Azért mert új modell nem jelenti hogy jobb ..
Lidar hibáról még csak az s5-öknél hallottam csak, ennél nem annyira.
Na mindegy, használd egészséggel!!Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
-
vrsptr
aktív tag
válasz vrsptr #14715 üzenetére
Na még egyszer a link: [Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro] 277$, fehér, cseh raktár, AliExpress. CN verzió!
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz vrsptr #14828 üzenetére
Miért nem a jobbat tartod meg?
Jobb, ha az a helyzet, hogy többet tud a gép, mint amire szükség van, mint ha kevesebbet és pont arra van szükség amivel esetleg kevesebbet tud..Ki tudja mit hoz a jövő.
én a helyedbe a maxot tartanám meg..
De, mondjuk ez csak az én véleményem..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
Fetyoka0
tag
válasz vrsptr #14870 üzenetére
Igen nagyon szeretjük a VIOMIT. Nagyon okos 2 szinten használjuk. 1.re felvett térképpel dolgoztatom, semmit sem kellett újra tanítanom. A lényeg h térkép felvétel közben töltőről induljon és oda térjen vissza. Aztán már nem kell vinned utána a töltőt. Fölviszem az emeletre kiválasztom a megfelelő térképet és indul. Takarítás végén szomorú h nem találja a töltőt ennyi. Felmosásra eddig nem nagyon tesztelgettem(2x-3x) ezért voltak most a kérdéseim. Még november végén rendeltem aliról 300$ért. Ennyi pénzért nagyon megérte és 3 nap alatt itt volt lengyel raktárról ingyen dpd-vel...
-
fengsuhi
csendes tag
válasz vrsptr #15203 üzenetére
A ferdén menést úgy értettem, hogy kicsit kóvályog, amikor egyenesen kellene haladnia. Vannak olyan részek, ahol 7-8 métert is mehetne tök egyenesen, de menet közben icipicit korrigál vmiért, eltér az egyenestől.
Tény, hogy ugyanúgy takarít, de nem az igazi így a haladás. Például kitapogat egy falat, szépen végigmehetne mellette – és eleinte így is csinálta –, de mivel eltér az egyenestől, eltávolodik tőle vagy nekimegy, emiatt töredezettebben takarít, nem optimális az útja.
Az első napokban nem csinálta, ezért tűnt fel a dolog, nem olyat várok, amit előtte sem tudott.
A dokkolót nem piszkáltam, de a javaslatok után – köszönöm –, több helyen átraktam, reset is volt, és már a térképkészítést is kikapcsoltam, de nem látok javulást.
-
zsamiatt
őstag
válasz vrsptr #15267 üzenetére
ez mindig így kezdődik. Az autó vezetésnél is látom minden nap. "velem nem történhet baj, én tudok vezetni" stb... Aztán még is történik valami...Hozzám nem törnek be. Tutira nem. Jé aztán még is.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
humigabi
aktív tag
válasz vrsptr #15280 üzenetére
A facebook minden eszközön, amin rajta van, képes lehallgatni, figyelni, ahogy ezt már be is vallották. Nem kell hozzá porszívó, se egyéb háztartási okos eszköz.
Pl. unokám születése előtt beszélgettünk otthon, milyen babakocsit nézzünk neki (nem kerestünk még rá a neten), kb 30 perc múlva több eszközünkön is, megindultak a babakocsi reklámok.
Bőven elég egy okostelefon és mindent tudnak rólunk, ha akarnakhumigabi
-
eM'82
addikt
-
gilimbgalamb
tag
válasz vrsptr #15739 üzenetére
Köszi a hozzászólást
Most már S5 max és Viomi SE körül nézelődök. Nektek köszönhetően A felmosás funkció nem igazán érdekel, mert a legtöbb helyen azt olvasom, hogy idővel mindenki csak a porszívást alkalmazza végül.
A kérdésem, hogy megéri e az S5 max a felárat a Viomi SE vel szemben?szerk: 30ezer van közte jelenleg EU raktárból
[ Szerkesztve ]
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
nagyúr
válasz vrsptr #15807 üzenetére
Akkor nem tudom. Nekem csak kínai szerveren megy, frissebb fw van rajta mint az EU-s verzión (kezel több térképet, van alkatrész kopottság jelző) és kínai a töltőcsatlakozója. Gondolom akkor csak kínai az enyém is és mégis angolul beszél mióta a nyelvet átállítottam.
Més que un club!
-
Sza_Sa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest