Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #16650 üzenetére
Hogy a 3000 Ft lemenjen 2900-ra? Nem látom sok értelmét, főleg annak fényében hogy hamarosan elszabadul a pokol a távol keletről érkező szállítmányok körül. Már most is torlódnak szépen a júniusi szabályozás miatt. Ne késlekedj, rendeld meg.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én ilyet vettem, feleségem nagyon meg van vele elégedve. Ez olyan Xiaomi Mi 1C copy-nak tűnik az alkatrészek alapján.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz reflxx #16350 üzenetére
Nem ez a sima Mi Robot.
Mijia/Mop Pro-nak más a dokkolója és a bekapcsoló gombja sem szürke hanem fehér.
Valamint az elején van optikai egység (segíti a dokkolóra visszatalálásban), az általad linkeltnek nincs ilyene.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz istnag #15974 üzenetére
Valószínű többször annyit adnak el az olcsóbb Mop Pro-ból, ezért is lehet több (negatív) tapasztalat vele. De hardveresen szerintem tökéletes, MiHome app-ban lehetne hibákat keresni.
Sajnos ugye más appal nem működik szóval összességében kihat a felhasználói élményre ez a dolog.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Attól hogy írnak rosszat Mop Pro-ról nem jelenti azt hogy rossz lenne. Az emberek nem írják be minden nap hogy jaj de szuperül feltakarított.
Előfordulnak kisebb térképhibák/anomáliák de ezek közül semelyik nem olyan volt hogy tartós lenne, vagy megszűnt magától vagy következő futásnál már nem is volt gond.Nekem személy szerint december óta kb 3-4x volt gondom vele, de ettől sem kezdtem úgy tekinteni rá, hogy rosszabb vétel lenne, mint egy 150k porszívó. (45nm panel lakás, felmosás nélkül)
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikesgabor #15827 üzenetére
Igen nekem is akkor vacakolt. Az app 5% loadingnál megállt 1 napig. Másnap jó volt.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Xiaomi Vacuum Mop Pro esetén ha odébb teszem a dokkolót 1 méterrel akkor mi erre a jó megoldás? Mindenképpen teljes takarítást kell indítani hogy észlelje a változást és frissítse a térképet? (MiHome app)
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tobias88888 #15318 üzenetére
Hardveraprón vannak emberek akik foglalkoznak 3D nyomtatással, ők le tudják gyártani a link alapján.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz xiaomi_peat #14775 üzenetére
Gyárilag hozzá adott vizes/poros tartályról van szó vagy vettél hozzá nagy vizes tartályt?
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mrbarbrady #14678 üzenetére
A dokkolón infra LEDek vannak, amit a robot az elején levő érzékelővel lát.
Ha beteszed a szobába ahol a dokkoló van és haza küldöd elkezd forogni, majd el kellene indulnia a dokkoló felé. Ilyenkor is átmegy a lakás másik felébe vagy megtalálja?⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mrbarbrady #14676 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet mikor macskával együtt indítottam el a gépet.
Próbáltad ismét elindítani? Nem kéne gondnak lennie a frissítessel, mert a térképet nem az app, hanem a készülék tárolja...⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mostanában azt játsza a Mop Pro hogy clean all-ra csak az első szobát takarítja ki. Nem voltam otthon, van ott egy trükkös küszöb amin azért másodikra át szokott jutni. Lehet emiatt nem megy tovább vagy ha ilyen van akkor hibát kéne írnia?
A jelenség előtt átneveztem a szobákat és egyszer mondtam neki hogy az első szobát takaritsa. Lehet beragadt?⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mosószert lehet használni vagy csak víz engedett?
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz csontika78 #14448 üzenetére
Egyszer kell csak beállítani az appban a tiltott zónát/falat.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz winfos #14407 üzenetére
Jobbra fent a ... kattints. Ebben a menüben ha nem találod akkor lehet a te porszívód nem tudja memorizálni a térképet...
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Helló!
Mától én is tulaja lettem egy Mi Robot Vacum-Mop Pro gépnek.
Fel is merültek kérdések.
Kicsit speckó nálunk a bejutás a hálóba (háziállat miatt bébi kerítés-szerű dolog van az ajtóban). Hogyan oldható meg hogy a gépet manuálisan átrakva abba a szobában is otthonosan érezze magát? [kép]
Azt hittem ebben a menüpontban lehet a kis fejével tudatni hogy máshol van: [kép]
De nappali takarítása után feltette a kérdést az app, hogy akkor törölje-e az előző térképet? Amit nem értek, mert szerintem ezzel a menüvel adom meg neki hogy máshol van...[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest