- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajcsika
tag
válasz szabonagyur #16899 üzenetére
Térkép törlés után Edge takarítást kell csinálni, ő felossza helyiségekre amit lehet aztán szerkeszteni!
-
-
hege1989
tag
válasz raskolnikoff #16882 üzenetére
Ezt csinálja nálam is, de sajnos ez sem segít.
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
veterán
válasz tototos #16892 üzenetére
Nem tudom sajnos, de van itt több embernek. Majd megírják.
Global Version Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
EU raktárból!
Kupon: 2PROPLUS20 + 3$ store , ne a 20$ store kupont használjuk!
376.00$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Avela40
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi két modellel szemezgetek:
Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+
Xiaomi Roborock S5 MaxSzeretném kikérni a véleményeteket, melyik éri meg jobban?
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
sziszkoo
csendes tag
válasz raskolnikoff #16887 üzenetére
Központi helyen van a router, mesh rendszer van a lakásban, nem hiszem hogy azzal lehet a gond. Gyanítom hogy a mi home app, vagy a firmware lehet a ludas. Régi lakásban 1 hónapja még tökéletesen, probléma nélkül működött.
Factory reset, újratérképezés 1 hét alatt harmadszor - remélem utoljára -
raskolnikoff
őstag
válasz sziszkoo #16884 üzenetére
Lehet, hogy a wifin kéne erősíteni akkor... vagy csatornát váltani.
Remélem nálam ilyet nem fog csinálni![ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
veterán
válasz Silent77 #16883 üzenetére
A kuponok csak itt használhatóak: [link]
Ezek mennek:
AETECHA1090 $10/90
EPNAETECHA10 $10/90
BACKITAETECHA10 $10/90
TECH5 $50/5$25/4: AEKOLMAR2 , AEKOLMAR Az országot állítsátok Oroszországra! Bármire felhasználható.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
paolinho
őstag
Annak mi lehet az oka, illetve mi a megoldás rá, hogy az eszköz (S5 Max) az első beüzemelést követően, miután rendben feltérképezte a lakást, és elvégezte az első tesztüzemes takarítást is, másnapra a Roborock appban elfelejti az előző napi térképet, illetve azt teljesen értékelhetetlenül jeleníti meg?
-
sziszkoo
csendes tag
válasz raskolnikoff #16882 üzenetére
Próbáltam, de ilyenkor “elfelejti” a térképet, újból elkezdi felfedezni a területet :/
Ha így folytatja, megtanítom repülni ... -
veterán
válasz Silent77 #16866 üzenetére
Viomi SE nem változott, de a $235 nagyon jó ár.
S5 max maradt a régi jó ár.Roborock S5 Max.
EU raktárból!
Kupon: 6CV20VQHXVQO
$367.99Pár általános kupon, próbáljátok ki, nem biztos, hogy minden termékre, és mind érvényes nálunk.
SE-re próbáltam, ott nem fogaodtt el.
Új vásárló: 5$ OFF 30$ with code: AETECH5NEW
AETECHA1090 $10/90
EPNAETECHA10 $10/90
BACKITAETECHA10 $10/90
TECH5 $50/5
TECH15 $120/15
TECHMANIA4 €30/4
TECHMANIA7 €50/7
TECHMANIA15 €120/15
TECHMANIA25 €190/25
$25/4: AEKOLMAR2 , AEKOLMAR Az országot állítsátok Oroszországra!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
raskolnikoff
őstag
válasz sziszkoo #16881 üzenetére
Az eredeti helyére rakd vissza, majd csukd rá az ajtót a helyiségre és indíts egy teljes takarítást. Nekem ez oldotta meg.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
sziszkoo
csendes tag
válasz Lajcsika #16810 üzenetére
Próbáltam többször is, sajnos nem segített. A dock áthelyezése pillanatnyilag megoldotta a problémát.
Az új hóbortja, hogy teljesen máshova ugrik át a térképen a dock helye, mint ahol valójában van, természetesen újratérképezné a lakást. Mára eljutottunk oda, hogy vissza se talál a dockra. Minden egyes reggel 20 perc szenvedés, mire ki tud takarítani... [kép]
a bekarikázott helyen van valójában... -
farkas26
Topikgazda
Xiaomi okos otthonban írták, ha valakinek esetleg kínai régiós a gépe meg okos otthon rendszere is van pl eu régiós légtisztító és mégis egy rendszerben szeretné használni.
"1. szerezz egy androidos akármit
2. nem kell több acc, amit használsz, belép, eszközöket eltávolít
3. appból kilép, app eltávolít, orosz app install
4. belép, régió Hu, nyelv eng
5. cuccokat hozzáad.
6. örül, és ha ios-en akarod használni, akkor ezután arra az eszközre felrakod a gyári appot, belép, régió Hu, nyelv eng, ennyi.
Nálam (!) így megy hazai, kínai egyben.""A jövő sem a régi"
-
Tikakukac
titán
válasz Lajcsika #16878 üzenetére
Látom nem megy át: az alap probléma, hogy választhatok 2 gépből
A céges 2 év gari meg, jól meg kell papírozni, mert ebbe már sikerült belefutni és auw, de mókás, mikor ír a szerviz, hogy ahha, igen, hát garis(ka), de mégsem, esetleg a munkadíjat elengedik. Dirr
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Lajcsika #16876 üzenetére
Áh szóval külön kuponkódos. Akkor már csak 90k. Maximum nettóban 74 ropi az. Ha nettót nézel egyik helyen másikon is, mert ez így elég félrevezető
Továbbra is zéró választék van sajnos, 2 porszívó a teljes kollekció és mint mondtam, akkor viszont teljesen felesleges bele ennyi funkció, rámegyünk a tartósságra
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Leon77
őstag
Google, sok youtube videó van róla, hogyan kell javítani. Szerintem ezekkel kéne kezdeni. Nem nagy dolog szétszedni, sok a szájbarágós videó, én az s50-emet már kétszer megjavítottam saját magam. Két ritka típus hiba, nálam mind a kettő előjött. Kellett alkatrész is nekem, az 75 forint volt.
Na mindegy, szerintem ezzel érdemes kezdeni, mert a Hegedűs Gyula utcai szervizben nekem 30k-t mondtak a javításra és 75 forint lett a vége.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Van egy elso generacios Xiaomi robotunk. Sajnos a mai nap egyik pillantban furcsa hangot adott ki majd hibauzenettel lealt. A intake fan mailfunktion volt a hibauzenet.
Azota restart es tarsai megvoltak. Menni megy, de szivni nem sziv semmit illet 10mp-en belul le is all.Tipp, h ilyenkor merre is kellene elindulni? Vagy esetleg tudtok olyan szervizt ahol valoban ertenek ezen kinai kutyukhoz? (talalomra azert nem adnam be csak ugy akarhova)
Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz Tikakukac #16867 üzenetére
Ez szerintem jó vétel lehet. Megnéztem az enyémet, ami két éves és 6* ennyit ment és kiváló egészségnek örvend.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Tikakukac
titán
Mi van akkor, ha nem kell multi-floor támogatás, nem kell felmosás csak annyi, hogy hatékonyan fel legyen porszívózva 1-1-1 emelet a dokkot és a gépet pedig közben mindig pakolgatnák az egyes emeletek között az emberek? Erre én eddig kaptam egy iRobot Roomba 976-os ajánlatot, mint igazi tartós, de egyszerű megoldást még 2 darab megvásárolt dokkal és csókolom.
Más ötlet?
-
veterán
Viomi SE nagyon jó árat kapott.
S5 max, talán holnap lesz újra jó áron.VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
235.00$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz DaaVee5 #16856 üzenetére
45 négyzetméteren akár egy nem szisztematikus is szóba jöhet.
Nálunk a régi lakásban ~45-50m2-en teljesen jól portalanított egy kis Ecovacs Deebot.
Inkább a méretre figyelj, mert gondolom ekkora lakásban azért nincs olyan sok hely. Az S5 pl. pont nem fér be az ebédlőszékeink lábai között (Ikea Nordviken), szóval lehet húzkodni a székeket, ha az asztal alatt is akarunk takarítani.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Mumus88hu #16859 üzenetére
Ha jól látom ez egy sima gen1 készlet, amit küldtek, ami használható a gen1- hez, meg az s5 szériához.
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
Mumus88hu
újonc
Üdvözletem!
Ez lehet hosszú lesz, de van benne ingyen cucc ha valakinek kell szóljon
Na szóval, rendeltem 2 hete Ebay -ről a meglévő Xiaomi Mop Pro -mhoz kefét, szűrőt, kis kefét mert harmadáron van nem is az jött hanem valami mást küldtek pedig model szám stimmel. (Kép amit küldtek meg amim van, meg amit rendeltem az a levél alján lesz.
Szóval ha valakinek ez jó akkor írjon neki adom (Bp. 3. ker. Békásmegyer) az eladó 5 percre a levelemre már vissza is küldte a lóvét látta, hogy nem stimmel szóval nálam csak a port fogja mivel nem tudom használni. Persze egy főkefével kevesebbet is küldtek szóval nem csak a méret, a csomagtartalom sem stimmelt. No de mindegy visszaadták.
Fentebb kérdeztek a porszívóról Xiaomi Mop Pro:
Most lett egy éve és imádjuk, szépen teszi a dolgát, és igen félelmetes mennyi koszt összeszed úgy, hogy az ember mellette még takarít. Szerintem érdemes megvenni nem fogsz csalódni. A portartály lehetne nagyobb mert kb 2 naponta (naponta 1x szalad körbe) ürítenem kell mert nem túl nagy az a fél liter, a porszívó meg igen alapos így aztán ügyesebben tölti meg mint Én szoktam a rendes porszívó tartályát.Egy hibám mondjuk fenn áll vele az utóbbi időben amire ha esetleg valaki tudja a választ akkor örülnék. Ha lakás (57nm) teljes takarítását kérem valamiért kihagyja a nagyszobát de ha külön oda küldöm, akkor meg megcsinálja Nem értem. Valamikor majd kap egy resetet mert korábban ez nem volt vele.
Akkor a fent leírt Ebay link amit rendeltem de sajnos Mop Pro -hoz nem jó (ott a model szám ami nekem stimmel is de akkor sem)
https://www.ebay.com/itm/363350292591[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz DaaVee5 #16856 üzenetére
én S5 Max-ot használok, gond nélkül (múlt héten volt egy probléma vele, de lehet szerver gond volt, azóta kutya baja)! Sokkal több jót olvasok erről a típusról, mint a Mop Pro-ról, emiatt is inkább ezt vettem.
A héten jött egy légtisztító mellé a por elleni "harchoz", azzal még ismerkedek, de egyszerre fognak működni és remélhetőleg együtt is, ha sikerül az automatizálást/eszköz megosztást beállítani. -
DaaVee5
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja már kutakodok melyik robot érné meg nekem, de sajnos még nem tudtam dönteni..
MI Vacuum Mop Pro lett volna elsőnek a választás, mivel ez az árkategória, amivel úgy szívesen megbarátkozok, de redditen sok rosszat olvastam róla, amit gondolom azóta javítottak szoftveresen, de nem tudom biztosra..Ugyanígy redditről viszont mindenki az S5 maxot javasolta, ha a Mop Pro-ról kérdezett valakit..
Nem nagyon vannak nagy igényeim.. A szállópor miatt szeretnék venni egy robotot, és max utána egy légtisztítót, de azt olvastam, hogy a robot porszívó sokkal jobban megbirkózik a szállóporral, mint egy légtisztító. 45 négyzetmétert kellene tisztítani, és nincs háziállat, nagy küszöb, szőnyeg, tehát ezért gondoltam úgy, hogy Mop Pro elég lenne nekem.
Viszont ha a esetleg hosszútávon nézem a dolgokat inkább egy S5 Max éri meg jobban?
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ most 90 ezer forintért kapható Bangoodon. Ennyiért megéri?
-
paolinho
őstag
válasz tranceplanet #16851 üzenetére
és Galahed!
Köszi szépen mindkettőtöknek! -
-
Leon77
őstag
válasz Paadoxon #16848 üzenetére
Én tippre azt mondanám, hogy valamelyik oldal szenzor romlott el és folyton akadályt lát, az egyik oldalon és azért körözget. Hasonló a mozgása az én s5-ömnek is, ha pókhálós lesz az oldalsó infra szenzora.
Mivel írtad takarítottad, arra gondoltam, hátha "csak" az romlott el.
Most nézem, nem olcsó, lehet érdemes lenne szét szedni őket és megnézni.
Persze lehet, hogy teljesen más baja van.
-
paolinho
őstag
A Roborock S5 Max használatára melyik applikáció az ajánlottabb: a Mi Home, vagy a Roborock?
[ Szerkesztve ]
-
Paadoxon
csendes tag
válasz Gyarmati_ #16847 üzenetére
Nekem tippem sincs
Kóvályog, egy kb 1 nm-es területen, ha valaminek nekimegy, akkor nem megáll és fordulgat, ahogy korábban,, hanem felmászik/tolja erőből. Ha az ütközőket ha megpöckölöm, akkor visszakozik ugyan, de ha nekimegy tárgynak, fel se "fogja". De látszólag elkezdi feltérképezni a dolgokat az app szerint. Kb. mint a kínai táncolóegér
Tisztítani próbáltam már amit bontás nélkül tudtam, reset volt, map reset is...
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
MopPro vs Mop Essential kérdéskörben érdeklődnék
Eddig volt egy MopPro, 68nm-es lakásban, elég jól el voltunk vele, de megnyeklett, gari nincs (lenne még 1.3 év, de bolcs nincs már), javítást meg nem nagyon vállal senki. Kicsit fájna a 100e újra kiadása egy éven belül és szembejött az Essentials, majd' fele annyiért.
Mi a vélemény róla? Mop rész nem annyira lényeg, ritkán használtuk, de a térképes app, távvezérlés, mapfelosztás, szívóerő/hatékonyság témákban nagyon lejjebb nem adnánk, ha nem muszáj Szőnyegpadló és laminált 40-60%, akad egy rövisszőrű szőnyeg is, aránylag fix bútorokkal.
Köszönöm szépen!
-
Leon77
őstag
Szia, nekem most van egy s5 max és egy (illetve most 2) roborock s 5, ez utóbbit már csak használtan lehet kapni, ha lehet. S5 max tapasztalatom szerint halkabb, jóval kisebb a portartálya a szivattyús felmosás miatt, de alapvetően mind a kettő nagyon hasonló. S 5 maxhoz csak egy mop rongyot adnak, az s5-höz volt kettő is, de aliról fillérekért lehet rendelni.
Én az s5 maxot javaslom, Silent77 fórumtárs el szokott minket árasztani kuponokkal, így vettem 2 hete az s5 maxot 115k-ért. Alis rendelés, eu- raktár. Egy hét alatt ide is ért. MI home applikációval használom.
-
Cselo
csendes tag
Sziasztok, 2 szintes családi ház takarítására keresek robotot. lent kb. 80nm fent kb. 60nm. Nyilván a robot nem tud a lépcsőn közlekedni, így mondjuk hét első felén lent, másodikon fent lenne szolgálatban. Tehát olyan kell amelyik ezt a szituációt kezelni tudja. Csak burkolatvltó van, és 1cm alatti szőnyeg 2-3 szobában. Bukolat lamiált padló / járólap. A házat 4en lakjuk 2 felnőtt, két kisiskolás és van 2 bejáró macska is. A porszívózás a fő szempont, de ha nem sok plusszal felmosni is tud, akkor lehet átgondolom a nagyobb tudásút. Android-os telefon/tablet adott. Ali-s rendelés is játszik.
Xiaomi-t nézegettem... S5Max 110-120e. sima porszívós 50 köröl került elém. Hasonló igényekre ki mit használ, mi vált be?[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
ha áthelyeztem a Dock állomást mit kell tennem? -
MBalu0001
csendes tag
Igazából az a kérdés hogy van-e más xiaomi okosotthon cuccod és ha van az melyik régión van a mi home appba, mert ez most mainland china-ra fog menni.
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
mm89
őstag
válasz Lajcsika #16817 üzenetére
Akkor nem csoda hogy bekavarodtam :D
Ha jól értem akkor a csatlakozón kívül nincs hátránya egy kínai verziónak, sőt, szoftveres oldalon elképzelhető hogy jobb is, árban meg főleg.
Akkor csak egy átalakítót kell rendeljek hozzá majd.
Köszönöm a választSzerk.
Most nézem, jár hozzá adapter, tehát az sem kell.
A nyelve viszont kínai. Ez csak a beszédre igaz vagy az appban is?[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Lajcsika
tag
válasz Lajcsika #16816 üzenetére
Xiaomi Mijia STYTJ02YM Mop pro ebben ott a Mijia aki egy gyártó cég, de a Xiaomi adja a Brandet, így jobban eladható. De, ha az alkalmazásba/Mi Home/felveszed ott meg viomi.vacuum.v8 lesz. Ez a globál, a viomi.vacuum.v7 meg a kínai.Szóval meg van ez kavarva rendesen.
-
Lajcsika
tag
A kínai az belpiacos változat, a globált meg nekünk szánták itt Európában. csatlakozó szempontból kínaihoz kell átalakító a globalt meg simán bedugod a konnektorba. Kínai verzió megkapta már azt a frissítést amely tartalmazza a több térkép kezelést, S vagy Y felmosást és a kefék,szűrök állapotának jelzését.
-
pooty
tag
válasz Tikakukac #16812 üzenetére
Esetleg ha nem feltétlenül Xiaomi kell, az ILIFE-nál is lehet találni felmosó+több szintet kezelő robot porszívót:
https://www.aliexpress.com/item/1005001926920070.html
Úgy tudom az ILIFE is ajánlott márka megbízhatóság szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Silent77 #16804 üzenetére
Ismét köszönöm a sok választ!
Addig addig néztük a teszt videókat most a feleségemmel, hogy már hajlunk a mop pro felé.
Amit linkeltél fentebb, sajnos a 20as kupon nem jó, de 12es van rá, így 255dodo.
Viszont nem értem a válaszod a kínai verziós kérdésemre.
Miért van global és cn verzió egyébként?
Főleg onnan jött az ötlet, hogy eredetileg itthon akartam venni 1c - t, árban viszont alig több a linkelt mop pro.
Ja és még egy kérdés : mi az hogy mijia? Itthon nem találok így, csak sima mop prot és más a verziószám is.
:D kicsit összezavarodtam na!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
s_a
csendes tag
Sziasztok!
Robotvásárlás előtt állok, és az egyik tesztben olvastam, hogy a több szint / emelet kezelése nem is olyan egyértelmű és csak a drágább készülékek tudják. Nekem egy családi házba kellene mindkét szintre, szóval fontos lenne, de ezért nem fizetnék másfélszer annyit. A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro-t nézegettem és az mintha nem tudná. Van erre valami workaround? Mondjuk mintha a ház másik helyisége lenne, ahova nem tud átmenni. Mondjuk így nem tudna visszatérni a dokkolójához, ami engem nem zavarna, de őt lehet, h igen.
Használja így valaki, ill tudtok-e ajánlani ilyet a max 100e körüli kategóriában? -
Tikakukac
titán
Na akkor fussunk neki megint:
Multimapos robotporszivattyú kellene, felmosás funkcióval. Honnan kezdődik ez a kategória? Hétfőig van határidőm legalább a típust megtalálni[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Sziasztok, roborock s50. Megváltozott a wifi ssid és a jelszó.
Tudom, hogy kell a wifit resetelni, a kérdésem az, hogy el kell távolítanom az eszközt az mi-home-ból, vagy meg lehet vele ott kerestetni valahogyan és új jelszót adni neki?
-
veterán
Nem ismerem az 1C-t, lehet elég. Talán van itt olyan aki ilyen nagy területen is használja. Ha nem szeretnél többet költeni rá, akkor próbáld meg.
Mondanám még a régi Gen1-et ami lidaros.XIAOMI MIJIA Mop Robot Vacuum Cleaner 1C!
EU raktárból!
Kupon: AEKOLMAR2 vagy AEKOLMAR + store kupon
191.99$ a Global verzió.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
sziszkoo
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a Xiaomi Vacuum Mop P porszívómmal. Új helyre költöztünk, annak rendje és módja szerint
visszaállítottam az eszközt, fel is térképezte a lakást.
na most minden egyes takarítás után “elfelejti” a térképet, máshol helyezi el a dockot a térképen. Mintha a tájolásával lehetne probléma.
Esetleg valaki találkozott már ezzel a hibával, van rá megoldás?
csatolt képen is látszik, hogy 90 fokkal elfordulva mutatja az eszközt, pedig a dock a fallal párhuzamosan van elhelyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget