- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csszorsi
csendes tag
Köszi hasonlóan terveztem én is de most a resetelés után 1 kör alatt mentett térképet...nem is értem ezért írtam, h gyorsabban is ment mint eddig... elengedtem és 1 kör után aszonta kész a térkép.
Köszi mindenki a sok tipet úhracsinálom holnap
Am szoftveresen nincs benne a szétválasztás opcio...ennyire nem lett okos. De ez is csúcs. Ja és igen én pl most szétválasztanám a konyha étkező nappalit. Már csak a burkolatok különbsége miatt is.😊 -
Biaggi0340
újonc
Igen én is rajotten hogy kell! Sok IDŐ, de pontos lesz teljesen! Először elinditod ahol a dickolo van, ajtók becsukva. Aztán végez és egy újabb ajtó kinyit, végez és akkor írja hogy hozza adom az új arenat a map-hoz? Ott igent nyomsz! És így mindig egyesével kell, de egyszer csak végez.... 😀 Remélem érthető volt ahogy leirtam.
-
ben11
őstag
válasz csszorsi #15491 üzenetére
Az orosz fórum tanácsait követve én így csináltam.
1. kör: nappali (itt van Robi), bejárat elbarikádozva.
2. kör: kienged folyosóra is, így azt külön színezte (innen nyíló szobák ajtaja csukva)
3. kör: ajtók nyitva (megjegyzem, mindnek csupán 1 bejárata és nem nyílnak egymásba, így külön vette fel őket).bandigno
Ezt az opciót meghagyták a drágább modellek kiváltságának, így ügyeskedni kell, de nem túl nehéz.[ Szerkesztve ]
-
csszorsi
csendes tag
válasz Biaggi0340 #15490 üzenetére
Nekem a mentett térképre csinált magától színeket de bénán osztotta fel....akkor is vagy 3-4 színt használt. Első posztomnál láthatod.
Ezután reseteltem a térképet és ujra térképeztem(ez is pik pakk ment a régihez képest) most van ami külön szoba mégis egyszínű a nappalival és külön is kezeli.( pl A szoba)
De pl a zölddel karikázott az egy gardrob szoba es csak a fürdőből nyílik, mégis egybe vette a nappalival. (Onnan nem lehet megkozelíteni rendes fal van végig)
Holnap ujracsinálom mégegyszer...sztem barikádozok, vagy nem tudom hogy kéne de a szineket igen ő találja ki (ez a jelenlegi állapot új térképen)
-
csszorsi
csendes tag
válasz Galahed #15464 üzenetére
Pedig az eddigi tudásához mérve minden helyiség elnevezhető, kijelölhető, hol takarítson🙂 nekem pl csak ez miatt volt szimpibb a mop pro. De reméletem, hogy frissítéssel tudni fogja ő is. Megy a virtuális fal is és a kizárt terültetek (pl ne mossa fel a szőnyeget a nappaliba) 😊
Az sem zavart, hogy téglalalppal kellett kijelölni a zónát, most már sokkal részletesebb és okosabb lett, a régi térkép elég elnagyolt volt 😑 az útvonalat sem mutatta így. Nem tudom miért húzzák le máshol, egyenlőre szuper királyság 🙂[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
-
ITI-san
tag
válasz bandigno #15469 üzenetére
Bocsi de azt nem értem hogy ha" fent van a mop akkor nem töröl fel?" feltöröl hiszen a mop rugosan van lenyomva.
Ha fent a mop, akkor a no mop és no go zónák is élnek.A víz mennyiséggel igazad van, lehet nulla is, én csak azt akartam mondani hogy ha nincs benne víz és felmos, kivétel a nullára állított vízmennyiség esetén, az tönkre teszi.
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Losicica
csendes tag
annyira azért nem vagyok szaki jelleg Amúgy mindegyik olyan, hogy az egyik oldala magasabb mint a másik, szóval borulna a választó, annyira nem rizikóznék Ismi pont egy s5 max miatt épp vett 1-2 hete leragaszthatót, de nem elég széles, kilóg alóla a csupasz beton. ahhh mondjuk lehet van szélesebb is, annyira nem néztem utána, de ha nagyon nem találok mást, előbb-utóbb az lesz.
-
Losicica
csendes tag
köszi a megjegyzéseket EU raktárasak, egy körben rendeltem, az egyik PL a másik SP. Nem SOS, kivártam volna amúgy is, csak meglepett a szám.
Viszont egy kérdés: feljárót nem tud valaki, hol lehet szerezni hozzá olcsón? Csak alibabán láttam, ami ugye nagyker, és bár lehetne darabra is rendelni mint sample, de csak cégnek:
Ilyen lenne, itt kemény 1.5 dollár.
Sehol nem találok, csak olyat, ami ugye kerekesszékhez való, ergo sokszáz kilót elbír, de így meg 8.000 FT környékéről indul. A mosdónál belül 2.5 centis a belső küszöboldal, a kinti is kicsit necces. A fürdő és a többi szoba az 2 centi alatti, körbemértem[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz Losicica #15475 üzenetére
ha EU raktárból rendelted, akkor már ma is feladhatják! Ha Kína, akkor sanszos h várnod kell a kínai újév és az ahhoz "tartozó" ünnep miatt! (változó lehet boltok tekintetében -> 1-3 hét zárva tartás)
feca83: én is így indultam neki, aztán mégis leszedem a mop-ot róla minden alkalom után és kéz közt megmosom, mert különben a rajta ragadó koszt majd szépen elhúzza a köv alkalommal! Fentebb írtam, h én már először körbeporszívóztatok, utána kombinálva megy végig! Hatásosabb, rengeteg porcicát összeszed elsőre, a jobb hatások miatt nálam így jobban bevált!
jó tanácsként írom, hogy vizezd majd be a rongyot mosás előtt![ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
válasz Losicica #15475 üzenetére
Én is most vettem, ha megengedsz egy észrevételt, szerintem a valós szállítási időt nem ez az érték jelölni. Ez az az időszak ameddig az aliexpress elnéző az eladóval szemben. Ha ez lejár utána tudod kérni a rendelés lemondását / refundot. A leadáskor azt írták, hogy 3-7 napon belül várható a szállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Losicica
csendes tag
csak megrendeltem most az S5 Max-ot (meg mellé még egy remek 40% akciós xiaomi purifiert is), erre most azt látom az ordereknél: Will be shipped within: 22 days 23 hours 14 minutes
Azdejó :d akár áprilisra már itt is lehet -
feca83
tag
válasz F_Peter #15471 üzenetére
Az S5max elektronikus víz pumpás tehát oda nyom vizet ahol akarod hogy felmosson -
az enyem még nem érkezett meg de én pont emiatt vettem ezt a típust - én sem akarom naponta fel le venni - húzza csak maga után - ha meg akarom hogy mosson is akkor azt ugy állítom be ... -
bandigno
senior tag
válasz F_Peter #15471 üzenetére
Meg!
De aztán majd rájössz később arra, hogy jobb ha először felporszívózza a terepet és utána kombinálva megy ismét (mondjuk én töröltetek vele ilyenkor mindenhol, burkolatfüggő vízmennyiséggel)
Sok opció van setupolni, majd ki kell tapasztalnod, a vizes takarítást meghagyni a végére, vízmennyiség kisakkozása, stb -
ITI-san
tag
válasz F_Peter #15463 üzenetére
Természetesen nem! Hiszen no mop zóna!
Tehát ha ilyen területet kijelöltél akkor oda moppal nem megy. Ezeket általában szőnyegre jelöljük.
Azért nem javaslom hogy simán fennt hagyd mert ilyenkor a víztartály adagolja a vizet. Szárazon nem mehet.
Ha leveszed a moppot akkor kikapcsol a vizadagolás.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Galahed
senior tag
válasz csszorsi #15456 üzenetére
"de gyanítom felturbózták rendesen a kicsikét "
Akkor nem a az utolsó két számjegye változna a verzószámnak...Amúgy a fórumok szerint terrible meg mess jelzőkkel illetik. Azaz szvsz még várjatok a frissitéssel.
-
veterán
válasz OPiiPO #15459 üzenetére
V7S vagy A4S, fölé ne menj csak akkor ha szisztematikusat veszel.
Jelenleg majdnem egy árban mennek.ILIFE V7s Plus Robot Vacuum Cleaner
EU raktárból!
Kupon: ILIFECODE2 +3$ store kupon.
Ár: 123.66$ILIFE A4s Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 3$ store
128.14$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
OPiiPO
veterán
Hali,
Tagolt házba keres robotporszívót, magas küszöbökkel, néha szintkülönbséggel. Nem zavar ha dobálni kell szobáról szobára, homeoffice mellett belefér.
Amire gondoltam: iLife A4s. Van-e ebben a kategóriába ajánlottabb, árban tudok feljebb menni.Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Van egy mop pro készülékünk.
Eddig megfelelően működött.
A legutoldó Mi Home frissítés (6.1.701) óta csak a két gomb villog fehéren és a telefonnal nem kommunikál.
Próbáltam újra párosítani a wifivel, de nem segített.
Az applikáció az alábbi hibát írja ki amikor újra akarom párosítani:
Something came up. The application has cancelled the request to choose a device.
Hogyan javítható a hiba?
Köszönöm -
Losicica
csendes tag
válasz istnag #15453 üzenetére
Nem sietek sehova, de most a 122 ezer egész jó a 120 vagy 122 már olyan mindegy, ha nem várhatóak nagyobb extrák az újév miatt (115 vagy alatti) nem 1-2 ezren múlik. Csak én nem vagyok otthon ebben annyira, hogy ilyenkor vannak-e szuper akciók, vagy mindenki piheg és még az se, ami eddig volt
-
Losicica
csendes tag
Ha ennyire bezár minden, akkor gondolom nem nagyon szoktak extrább akciók lenni ilyenkor? Most ez a 122ezer FT-os S5 max elég jó, bár ismerős 11.11-es akcióban 108ért vette... érdemes vajon várni, mert ennél érdemileg nem nagyon várható mostanság jobb?
-
veterán
válasz szekera #15388 üzenetére
VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból
Kupon: 5$ store
289.99$Roborock S5 Max
Kupon: 15$ store
$416.24S5 max
$412.01[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
regos
tag
válasz kmarci25 #15446 üzenetére
Már nem is nagyon lehet vásárolni (persze vannak kivételek),ezeket a válaszokat kapom. Hiába elérhetőek a termékek, a raktárak már lazába vannak. De természetesen ne legyen igazam...
2021. február 11-17. (csütörtök - szerda) Tavaszi Fesztivál (Spring Festival Holiday, Chinese New Year)"dear friend, my company will be on the vocation from 2-8 to 2-20, you can place an order about 2-21, thanks!"
Már nem is fogadta a megrendelésem.[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
válasz Silent77 #15442 üzenetére
Ez egy az egyben olyan*, mint amit én az ALDI-ban vettem (70 eFt-ért):
https://prohardver.hu/tema/robotporszivok/hsz_8871-8871.html
Amivel kiegészíteném:
1) "- ha miután végzett 5 percig nem foglalkozol vele, csippan egyet, hogy most már igazán mosd el. Lehet utána követelőzőbb lenne, nem vártam tovább, mert gyerekek aludtak már..."
Azóta kiderült: 5 perc után a csippanásra kikapcsol és onnantól alszik, nem csinál semmit
2) Egyszer elromlott: kb egy perc után visszament az indulás helyére és kikapcsolt: Garanciában cserélték szó nélkül kb 3 nap alatt
3) Hülyeség: amikor végez a töltéssel nagyon hangosan közli, hogy "charging finished" --> e miatt nem lehet esti felmosás után egyből töltőre tenni, mert éjfél után felébrednénk a zajra (pedig kb. 10 m-re van tőlünk) Ha reggel nem teszem rá a töltőre (erre van esély elég sok), akkor este nem lehet ismét bevetni.Sajnos kissé foltos terepet hagy maga után (pedig meleg, lágy vízzel (5-ös keménységű) üzemeltetem. Lehet, hogy ezt is naponta kellene használni, de sajnos inkább 1-2 hetente megy, ez így nem igazán vált be. Azt még ki kellene próbálnom, hogy 1-2 naponta megy mi történik, hátha úgy kellene használni mint a robotporszívókat...
*végignézve a linket egy különbséget találtam, nekem a vízlehúzó még mágneses rögzítésű, ezen meg csavarral van rögzítve, ezt a változtatást írja is
-
regos
tag
Lehet volt már,de aki lemaradt a fejleményekről vegye figyelembe,hogy a kínaiak már elmentek hetekre tavaszi fesztiválozni.....
-
istnag
addikt
válasz Silent77 #15442 üzenetére
Az első értékelés épp magyar:
"Additional Feedback
Kiprobalás után az éles üzemben kiderult, hogy a kis robot nem az igazi. Nem dolgozik szépen, kisebb tocsakat hagy maga után es ezek a száradás utan nyomot hanynak a parkettan (felületen). Abszolút csalódás. Ha viz nélkül is mukodik (Meg nem probaltuk), akkor - talán- megmaradhat 'sima' portorlo-porszivonak. Egyáltalán nem dolgozik szépen. Bissell CrossWave fényévekkel korozi le mindenben. Otthonra nem ajanlom, esetleg nagyobb termekbe, ahol a tisztaság fontos, de a nem elsődleges az esztetika. "Aztán van még additional feedback, ami nem épp pozitív.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Felmosórobot.
Van valakinek tapasztalata vele?
ILIFE New W400 Floor Washing Robot!
Eu raktárból!
Kupon: ILIFECODE2 + 3$ store
155.56$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék robotporszívót vásárolni, aminek az alábbi feltételeket kéne teljesítenie:
1. kb 45-50 nm2, nincs küszöb, szőnyeg vagy burkolatváltó, cserébe van rengeteg hosszú szálú kutyaszőr.
2. 40-45 nm2, 4 helyiségre tagolva, van burkolatváltó, kevés szőnyeg és elenyésző mennyiségű szőr.Felmosási / feltörlési funkció nem szükséges, elsősorban a kutyaszőr jelenlétét szeretnénk mérsékelni.
Köszönöm a segítséget!
-
misirulez
senior tag
Sziasztok
sehogy nem sikerül csatlakoznom xiamoi mija G1, essential keszulekemhez.
sima csatlakozás bluetoothal nem megy.
ha külön választom ki a menüből hogy ezt a típust keresse az sem megy.
ha utána felajánlja, hogy csatlakozzak wifi-vel a készülékhez akkor a telefon wifi listájában megjelenik "mijia vacuum v1xxx" az app pedig azt mondja, hogy "mijia vacuum v2xxx"-et keressek bár nem hiszem hogy ez lenne a gond.
ha hosszak ki-be kapcsoló gombot nyomom, hogy teljesen kikaocsoiljon, és csak utána nyomom, mind2-őt egyszerre hogy wifit keressen, azután sem megy.
ha singapura / china / EU - ra állítom akkor sem megy.
telefonomon még fent van a yeelight app amiben Mo- a régió, szóval azt is letöröltem, és utána újraraktam a "mi home"-t, ez sem segítettMás lehetőség?
egyébként az app-ra nem lenne szükség, de szívesen ránéznék milyen térképet hozott össze magának, mert totál átlósan meg görbén mozog. legelső beüzemelésnél felszívott egy pici nejlont, akkor felvettem hogy kiszedjen belőle, azóta mozog össze-vissza. valahogy resetelnem kéne, mert az ágy alá is csak egy kis részen megy be, pedig ott tudna mozogni sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
válasz istnag #15432 üzenetére
Ha csukva egy ajtó akkor egyszer próbál bejutni, utána megy a következő helyiségbe.
Ha legközelebb kinyitod akkor be fog menni.
A feltörlésnél nem fog megszáradni azonnal a mop és látszani fog merre megy haza. Ezt úgy lehet kiküszöböln, hogy meg lehet határozni a helyiségek sorrendjét, igy érdemes azt a helyiséget utoljára hagyni feltörlés esetén ahol a dokkoló van. -
istnag
addikt
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem, használjuk az S5 Max -ot, fel van térképezve a ház, mi történik, ha véletlenül egy ajtó csukva marad és nem tud oda bejutni? Nyilván ott nem fog takarítani, de meddig próbálkozik bemenni? Ha végez még visszamegy oda, vagy simán jelzi, hogy ott nincs takarítva és hazamegy?
Tudom tesztelhetné, de nem szeretném meghülyíteni így egyből az elején
A másik, hogy mop funció után a helyére menetelkor végighúzza a rongyot az útvonalon, ami nyilván kicsit nedves így látni, merre ment haza. Ezt ki lehet küszöbölni esetleg?
Harmadik, melyik gépekkel kompatibilisek a cuccai, illetve hol lehet eredeti tartozékokat venni itthon?
Köszönöm előre is
Amúgy ez a porszívó a legjobb találmány a mosogatógép után -
Nikaré
őstag
Hi!
Firmware update S5max -hoz érkezett.
3.5.8_1340 -
Gloob
addikt
válasz promagus00 #15427 üzenetére
Elméletileg jól tudod. Igazából, ha javítási célból kell visszaküldeni, ez arra van. Aztán, hogy ez hogyan fog menni azt nem tudom. Még soha semmit nem küldtem vissza.
Viszont kérdezném, hogy az Alin hol lehet beállítani a PayPal-t fizetési módnak?Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
válasz promagus00 #15422 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Megvárod a vita végét, és akkor az Aliexpress majd beszáll a vitátokba, és dönt. Te vissza akarod küldeni, ő meg nem akarja visszavenni. Az álláspontok gondolom merevek, nincs mit irogatni. Én jelenleg hasonló cipőben járok egy teljesen más dologgal. Én full refundot kértem egy pár $-os termékre, ő meg nem akarja megadni. Az Ali majd eldönti. Minden esetre a visszaküldés elég költséges lesz.
Samsung Galaxy A52S
-
Losicica
csendes tag
S6 maxV-hez szokott esetleg kupon lenni? vagy az ritka?
nekem a mop2pro-ból nagyon tetszett a tárgyfelismerés, és ha ezt akarom vegyíteni a roborock appal, akkor kb ahogy látom, ez az egy megoldás van. Sok cica és "lepotyogó" tárgy mellett mindenképp szeretnék olyat, ami kikerül Bár a 85 nm-re kicsit ágyúval verébre, meg teljes áron kicsit necces is, de ha van rá néha jó akció, akkor lehet várnék pár hetet, megérheti. Köszi! -
promagus00
tag
válasz nyalifali #15423 üzenetére
De, bizony hogy az volt
Nincs amugy vele semmi baj,csak most meg elegge butacska, kb 2-3 honap, 1-2 fw update, es fogja tudni azt ami elvarhato lenne tole, csak gyoznem kivarni :D
Takaritani szepen takarit, szív mint egy eljegyzesre hajto menyecske, es szepen teszi a dolgat, csak szeretnem HAval integralni, meg kicsit jobban testreszabni, de ehhez az kellene hogy jöjjön 1-2 fw update, amit en nem szeretnek most kivarniVillanyszerelés, és minden más: https://zoltvaielectric.hu/
-
nyalifali
aktív tag
válasz promagus00 #15422 üzenetére
Nekem még meg sem jött, talán hétfő/kedd, de már eléggé elment tőle a kedvem, lehet ez is megy vissza...
De mond, hogy nem a "Mi CC Store" voltVaNmIT
-
-
nyalifali
aktív tag
válasz promagus00 #15417 üzenetére
Ezt a 125e tételt vetted végül?
Amúgy Alis eladó volt aki nem akarta visszavenni?
Milyen indokkal?VaNmIT
-
vrsptr
aktív tag
válasz F_Peter #15416 üzenetére
Szerintem egy AliExpress-es EU raktáras ~120ezer Ft körül jobb vétel, mint egy hazai kitudja mennyire megbízható helyről 156ezerért. Abból a ~36ezer Ft-ból szerintem még akár egy fizetős szerviz is kijönne, HA szükséges.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
kggergo
friss újonc
válasz F_Peter #15411 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/4000362318649.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20052333088&tt=MG&aff_fsk=_mq171Jb&aff_platform=default&sk=_mq171Jb&aff_trace_key=436eeece678d4dc5830c3b067151ed96-1612042260313-07369-_mq171Jb&shareId=20052333088&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=e36978d10a8e45f79e6d5646f64a9786
Aztán, hogy mi megbízható, az relatív..
-
kggergo
friss újonc
válasz Galahed #15392 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszod, és a többieknek is! Egyelőre ezek csak bejövő infók voltak, vásárlás előtt, de megnyugtató válaszaitok érkeztek, megrendeltem (aliról ). Így 123 körül volt, szállítással, Spanyolból. Elvileg 7 munkanap. Nagyon gondolkoztam, hogy helyi shopból rendeljem-e inkább 155 körüli árért, de kockázat nélkül nincs rizikó...
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Megérkeztek a takaró műanyagok a Xiaomi MI robot vacuum-ra, viszont az történik hogy fel megy a szőnyegre, de lejövetel közben elakad, konkrétan a szőnyeg szélében. Ami fura, hogy nem akar szabadulni, hanem egyhelyben pörgeti a kerekét, nem vártam ki meddig. Korábban legalább tolatott, megprobalt arrébb menni, most csak erőlteti a továbbjutást, de nem mozdul semerre. Mondjuk pont most volt rajta sw update...szenzortakaró nélkül is ez a helyzet. A másik gond hogy ha megemelem a készüléket elfelejti a térképet, újra kell tanulnia a lakást. Ennyire buta, vagy én vagyok ennyire barom hogy nem kezelem jól az applikaciot?
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
nyalifali
aktív tag
válasz F_Peter #15402 üzenetére
BORIS STRAŇÁK lájkolta a rendelésed
Személy szerint nincs, de ez egy egyszemélyes cseh cég, míg várod fusd át azért a cseh jogszabályokat...
"18.2. A fogyasztókra vonatkozó jogszabályok tekintetében (különösen, de nem kizárólagosan szavatosság, elállás) a cseh jog az irányadó."
"18.3. A Vásárló (amennyiben Fogyasztó) panaszának elutasítása esetén a http://ec.europa.eu/odr alatt található online vitarendezési platformon keresztül kezdeményezheti fogyasztói jogvita rendezése érdekében. "[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
F_Peter
őstag
Mivel tönkre ment az LG hom bot, elkezdtem keresni az utódját olyan 150 ezért és minél gyorsabban.
Mivel annyira ajánlott az s5 max elkezdtem nézegetni és találtam is 150k környékén a mishop.hu-nál.
Viszont kicsit elbizonytalanít hogy nincs rendes elérhetőség (pl. Telefon), így kicsit tartok mondjuk olyasmitől hogy garancia.
Van valakinek tapasztalata?
Amúgy is hogy működik itthon a roborockra a garancia? Szerviz van hozzá?
Előre is köszi a válaszokat! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest