- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigno
senior tag
felraktam S5 maxra én is az új firmware-t, mintha kicsit hatékonyabb lenne - rövidebb utakon megy más is tapasztalja?
-
veterán
válasz mzsombor #15596 üzenetére
Szívesen!
Feucht sajnos évek óta bermuda háromszög. Főleg telefon, tablet ami eltűnik, de néha 1-1 nagyobb cucc is.rmehesz: Itt még van, pár centtel drágábban: S5 max
16$ store kupon.Nem tudom miért nem engedi, én még mindig PP nélkül használom, elfelejtem, hogy van az is.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
rmehesz
tag
Tudom nem ide tartozik, de hátha vki tudja. Szeretném megrendelni az előbb belinkelt s5 max-ot. Még nem rendeltem ilyen összegben Ali-ról - kisebb tételeket már igen. Paypal-ról szeretnék fizetni de kiirja, hogy sikertelen. Kártya limit 200 ezerre van állítva. Hol lehet még vami szűk keresztmetszet? Vagy ekkora összeget már csak úgy lehet ha átutalom elöbb a paypal számlára? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Roborock S5 Max
Eu raktárból, még 3db
Kupon: 16$ store
$394.98VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner.
EU raktárból!
299.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
ITI-san
tag
-
MBalu0001
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ilife a4s-t keresett, febr.22-től leárazások lesznek126$-ért is el lehet hozni akár a promó szerint.. (ilife official store)Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
ITI-san
tag
válasz Gyarmati_ #15583 üzenetére
Jó hozzá az S5 max keféje szerintem. Ott már módosítottak a szál sűrűségen. Nem narancs színű a gumi henger hanem inkább már piros. Oldható a két vége.
Én innen vettem
Gohyo Lifestyle Store
https://a.aliexpress.com/_mMhQJVzA földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
senior tag
Roborock S50-hez honnan tudok eredeti főkefét rendelni, esetleg jó hozzá más típusok keféje is?
Alin csak az 1. generációhoz találok kefét. Szűrő, oldalkefe van már tartalékban, kimondottan csak főkefét keresek.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
senior tag
válasz stinky14 #15581 üzenetére
Szia!
Nálunk 3 macsek és egy roborock s50 gond nélkül megküzd a szőrrel. Igaz minden nap mennie kell, mert ha kimarad akkor megjelennek a porcicusok is.
A feleségem hosszú haj miatt kb. 3 hetente tisztítom a főkefét, de akkor sem azért mert elrakódik és nem dolgozik a gép.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
stinky14
csendes tag
Sziasztok!
Így 2021-ben milyen porszívó ajánlott hosszú szőrű macska mellé? Főleg gyakorlati tapasztalat érdekel... Egy matuzsálem roomba 581-et cserélnék le, aminél a napi macskaszőr eltávolítás lassan tovább tart mint egy sima porszívózás.. -
ITI-san
tag
Szia! Próbáltad elküldeni 1 szoba takarítására. Mert külföldi fórumon azzal volt elakadás. Ja meg hogy random elfelejtette a térképet.
Köszi.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
veterán
Roborock S5 Max
Eu raktárból!
Kupon: 16$ select kupon.
$390.24Select kuponra nem találtam most linket, alkalmazásba lehet venni 100 pontért 12$ kupont. Én itt találtam:
Account-fantastic farm- cupons.Mijia STYJ02YM pro mi robot
264.99$ 1$ store.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zoller83
csendes tag
Valaki feltette már S5 Max-ra a 3.5.8_1340 -es firmwaret? Nekem ma jelent meg...
-
OPiiPO
veterán
válasz Silent77 #15460 üzenetére
Elfelejtettem hét közben megrendelni a ILIFE A4s-t, gondoltam ráérek hétvégén is - erre felvitték az árat 169.71-re Van valami ötleted mikorra fogják levinni, vagy már beszerzési forrás esetleg?
#15564 Silent77: hol van annyiért, tényleg érdekelne
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
bandigno
senior tag
-
bandigno
senior tag
válasz Astery #15553 üzenetére
röviden: ne vedd meg! roborock helyett ismerősék ezt vették, mert "féltek" a garitól, én üzemeltem be...hát S5 Max után csak fogtam a fejem, drágább is, butább is, nem szisztematikus,stb stb! lehúzás, ha fél áron lenne, talán, de ennyiért bármelyik kínai csoda egy halom pótalkatrésszel kijön Kínából (eu raktár)
-
MBalu0001
csendes tag
válasz norb27 #15549 üzenetére
Itt a fórumtársak beszélgettek valami áthidaló megoldásról, csak nem annyira jegyeztem meg, meg figyeltem mert nem érint..esetleg olvass vissza..valami burkolatváltó volt azt hiszem magas küszöbhöz, de lehet szintkülönbségről volt szó..esetleg ha rámpát csinálsz a szintkülönbséghez?
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
vrsptr
aktív tag
-
tranceplanet
addikt
válasz Astery #15555 üzenetére
Silent77 fórumtárs szokott itt kuponokat megosztani, kedvezménnyel 110-120 között általában elhozható EU raktárból egy Roborock S5 Max, ennyiért ez nagyon jó vétel, a gép pedig már bizonyított, legjobb a kategóriájában. Vannak még az új típusok, amik ki is ürítik magukat. Valamint vannak tárgy felismerős készülékek, pl.: S6 MaxV. Kiürítős: Viomi S9; Roidmi Eve Plus
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Astery
senior tag
válasz tranceplanet #15554 üzenetére
Köszönöm - akkor nem kell kapkodnom. Körüljárom rendesen a dolgot.
-
tranceplanet
addikt
válasz Astery #15553 üzenetére
Röviden: nem venném meg!
Ajánlott mákák:
-Xiaomi (Roborock; Viomi; Dreame; Roidmi; ...)
-Ecovacs
-iRobot
-Neato
-iLife
-EufyAz általad írt árkategóriában Lidar szenzoros darabot nézz!
Pár tipp: S5 Max ; Viomi SE ..." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Nem volt még ilyen eszközöm. Tudom, hogy át kéne olvasnom a topicot - összefoglalót átfutottam. Azonban szembe jött velem egy ilyen ajánlat ami csak rövid ideig tart ... gyorsan kéne dönteni. Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy ezek a Duoro robotok ajánlottak-e - illetve ez az akciós ár reális-e (130-140 ezer még beleférne)? Vagy ez a leértékelt ár lenne a normális a többi - hasonló tudású géphez képest - és engedjem el ezt az akciót - keressek egyéb márkát? Ezen kívül érdemes-e feltörlős robotot venni? Egy 53 nm-es lakásról lenne szó - járólap, 1 + 2 fél szoba - a szobákban szőnyeggel és laminált parkettával. Köszönöm előre is.
-
sanglee
csendes tag
válasz Acidburn #15550 üzenetére
Köszi!
Kíváncsi leszek, hogy mit tapasztalsz, követem majd.
Én is ebbe az alibabás ajánlatba futottam bele a napokban, ezért is bizonytalanodtam el :)Azért az jó lenne, ha nem kéne naponta üríteni a gép portartályát, bár a Roombánál sem a portartály a szűk kersztmetszet, hanem hogy a hosszú hajszálakból iszonyú mennyiséget felteker a tengelyre, amitől elkezd szorulni, ha nem pucolom ki minden takarítas után :)
-
ACE-
addikt
válasz Acidburn #15550 üzenetére
Na, erre kíváncsi vagyok írj róla majd légyszi, elsőre nekem csak a porzsákos gyűjtő tűnik szar megoldásnak, rengeteg ilyen zsák kell, azért az hamar megtelik, nem tudom mennyibe kerülhet... A vizet gondolom manuálisan kell belerakni?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Acidburn
csendes tag
válasz sanglee #15517 üzenetére
Szia
Én tegnap rendeltem meg a Roidmi Eve Plus masinát remélem nem hibáztam. S5Max volt a terv de a teljesen automatikus takarítás győzött. Természetesen itt is rá kell nézni a cuccra meg van karbantartás de tudod a vak is azt mondta meglátjuk.
Amint lesz vele kis tapasztalatom megírom a véleményem róla.
Különben most akciós itt:
[link]
És még 3 db van a Francia raktárban ezen az áron. Plus 10USD cupon is jár hozzá. -
-
MBalu0001
csendes tag
válasz norb27 #15537 üzenetére
Igazából egyikkel se fogsz szerintem mellé (f9, mi robot gen 1).f9 újabb, de nincs Lidar, alacsonyabb, van nedves feltörlés.Mi robot gen1 Lidar-os, magasabb kicsit, nincs felmosás, megbízható, aki használja szerintem még mindig meg van vele elégedve..
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
Begi
senior tag
válasz F_Peter #15542 üzenetére
Ahogy bandingo irja, ez terkepes, nem szerencses ki-be kapcsolgatni a funkciot. Mondom ezt ugy, hogy fogalmam sincs, hogy mit csinal ha kikapcsolod a “remember map” funkciot. Az is lehet, hogy ilyenkor torol minden elozmenyt es akkor nem tudod visszaallitani.
Nalam eddig, lekopogom, csak egyszer akarta atrajzolni a terkepet valami rejtelyes okbol, amit konnyu volt visszaallitani.
Olyat viszont mar csinaltam, hogy kezzel vittem egy teruletet felmosni, mert a szonyeg miatt oda nem tudott normalis modon eljutni es ott csinaltattam vele egy zonatakaritast. Az indulasnal forgott egyet, gondolkodott, majd berakta magat a jo helyre.
Nalad a butor blokkolja a lezert, igy valszeg amiatt kezd uj terkepet rajzolni, mert nem talalja a helyet. -
bandigno
senior tag
válasz F_Peter #15536 üzenetére
lát vmit a kanapé alól/mögül a lidar? nekem belát mögé, nincs közvetlen a fal mellett! ha igen, akkor megállítod a kanapé mellett, elhúzod, beemeled és folytatod vele a takarítást, utána ismét pause és kiemeled a kanapé mellé! egy próbát megér, nem fogja átrajzolni a szobát, mert köv indításkor már a régi megszokottat fogja ismét "látni" ha nem megy, ugyanezt próbáld csak megállítás után zónába jelölöd a kanapét és utána rakod be! ha ez sem megy, akkor ha már elhúztad, csináld magad a takarítást
-
Begi
senior tag
válasz F_Peter #15536 üzenetére
A kanapera nincs otletem, de ajtobezarast siman kezel az S5 max. Nalunk is szokott ugy szobat takaritani, hogy megmondom neki, hogy menjen oda (zona vagy szobatakaritas) es razarom az ajtot. Amikor vegzett kinyitom es jo esetben ki is megy. Ha nem, akkor kezzel kivezetem/visszarakom a toltore.
[ Szerkesztve ]
-
norb27
tag
Sziasztok! Pár napja robotporszívó vásárlásán töröm a fejem. Viszont nem szánnék rá sok pénzt, tagolt a ház nagy küszöbökkel így pakolgatni kell. Belépőnek jó lehet egy Xiaomi G1 Essential? Most 45ezerért láttam Alin európából. Ennyit megér?
-
F_Peter
őstag
Friss S5 max tulaj vagyok, de szerintem más roborock vagy xiaomi tulaj is tud tippet adni nekem.
Az előző robottal gyakran csináltam olyat hogy, elhúztam a kanapé sort és beemeltem mögé hogy alatta takarítson. De olyat is hogy pl. kipakolram - az egyébként sűrű - fürdőt és ráeresztettem úgy hogy az ajtót is becsuktam (hogy mögötte is tudjon dolgozni).
Azt hittem hogy ezekre a spot mód lenne a jó, de ilyenkor is térképez.
Mi lenne a legjobb/kényelmesebb megoldás ezekre? Mindig új térkép csinálás ezekre?
Kikapcsolni a térkép mentést vagy mindig visszaállítani a régit?
Végre teljesen beállítottam a térképet, nem rontanám el a kísérleteimmel. -
kovacs65
senior tag
válasz HDmaniac #15527 üzenetére
Csak egy résztapasztalatot osztok meg:
Nálam egy droidos telón és egy tableten van a MiHome. Mindkettővel szuperül irányítható. Így nem kavarodik.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
HDmaniac
csendes tag
Sziasztok!
Mop Pro-m van, nem kínai modell, és iOS alatt használom, nincs vele gondom.A kérdésem az, hogy ha androidos Mi Home-mal van esetleg olyan funkció, ami iOS alatt nincs, tehát tud többet a porszívó androidos appal? (a gyárival)
Ha igen, akkor ha felteszem egy androidos telefonra, és párosítom azzal is, lesz belőle kavarodás, vagy mindkét telefonnal (iOS és android) egyformán rendben vezérelhető?
Az iOS-es kapcsolatot mindenképp megtartom, az a mindennapos telefonom, de ha az androiddal tud valami pluszt, akkor érdekelne. -
Tempes
tag
Sziasztok. Viomi se porszívóm van és ma megzavarodott teljesen csak 1sávban járkál le föl. Hogy kell ezt resetelni? Illetve ha újra akarom térképezni a szobákat, hogy törlöm a régit?
-
ttrap
tag
Sziasztok!
Az én Roborock S50-emnél is előjött a lézer szenzor hiba (nem forog). 9V-os bebikázással sikerült működésre bírni. Akinél már jelentkezett ez és sikerült így életre lehelni, attól kérdezném, mennyire tartós/ideiglenes ez a megoldás? Készülhetek alkatrész cserére? Ha igen, elég csak motort rendelnem, vagy komplett lézer modul kell? -
lekka2
csendes tag
Mi az aktuális fw a vákuum mop pro készüléken? Az enyém 3.5.3.0017. és nem kínál frissítést.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Logicman86 #15518 üzenetére
Banggoodon van akksi hozzá, ha esetleg érdekel..
-
Logicman86
tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy használt Blitzwolf BW-VC1-es gép? Elsősorban alkatrésznek, mivel az akksija nincs meg. Dokkolón működik a gép, bekapcsol, beszél, térképet tölt, akksit tölt(ene). De mivel az akksija megdöglött, így nem tudja tölteni. Megpróbáltam megjavítani, kicserélni a hibás cellákat, de úgy tűnik, hogy a BMS is sérülhetett. Egy új akksival szerintem gond nélkül működne, de én beszereztem helyette egy másik robotot.Akit esetleg érdekelne az keressen meg privátban!
Lehetőleg törekedj a feltett kérdésekre válaszolni...
-
sanglee
csendes tag
Sziasztok,
egy ideje már morfondírozok a Viomi SE vs S5 Max témakörben - mint, ahogy látom, elég sokan itt a fórumon. Pontosabban azon agyalok, hogy tud-e annyival többet az utóbbi, amennyivel drágább... (Egy Roomba 585-öt váltana valamelyikük, szóval fícsörök szempontjából mindenképp óriási lenne az előrelépés)
Szóval épp itt tartottam, mikor nem olyan rég a látókörömbe került a Roidmi Eve Plus is, a kis szeméttárolós dokkolójával, és az S5 Max-szintű árával...
Van esetleg valakinek már ilyen Roidmi, vannak tapasztalatok, vagy még túl új?
Első blikkre nagyjából hasonló feature set-tel rendelkezik mint a másik kettő (LIDAR, felmosás, stb.), van valami nyilvánvaló negatívum vele kapcsolatban ami nekem nem tűnt fel?Az utóbbi néhányszáz kommentet visszaolvastam, ott nem tűnt fel hogy szóba került volna a jószág ezidáig...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Gonzο
senior tag
A már negyedik évében járó Ilife V7 műszerünk egyre kevesebb ideig dolgozik, gondolom kezd elfáradni az akku benne! Rendelt már valaki Ilife géphez akkut? Vagy tud valaki megbízható eladót valahol?
-
nyalifali
aktív tag
válasz promagus00 #15424 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Sőt!
Picit több mint két éves a jelenlegi (hibátlan) LIDAR tornyos gépem, amin akkor mekkorát mosolyogtam, hogy mennyire ügyes. Namármost azt kell mondjam, 2 év alatt rengeteget fejlődött a világ, az első élményt sosem fogja űberelni, de bassza meg, lényegesen ügyesebb, félve mentem az első körben mögötte, mit kap fel.
és mosolyogtam.
megérte.Alany: Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+
VaNmIT
-
ITI-san
tag
válasz Nikaré #15503 üzenetére
THX!
S5 Max új firmware: 3.5.8_1340 (MI Home appal)
A Roborock Vacuum Official (facebook) oldalán volt akinek problémát okozott, mikor elküldte egy szobát tarkarítani.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Begi
senior tag
válasz humigabi #15506 üzenetére
App frissites nincs kihatassal az eszkoz FW-jere. Max. esetleg ujra kell parositani, bar eddig ez nalunk egyszer sem fordult elo.
Az, hogy neki villog feheren mindket gomb, nekem mas hibara utal.
@albgab: Nem probaltal FW-t frissiteni rajta es ez okozhatta? Mert pont igy viselkedtek a Mop Pro-k egy tavalyi FW frissites utan, amit akkor vissza is vontak es azota nem is jott ki ujabb a robira. -
Dzsana
senior tag
Jó a gondolat, nekem is az van, kiváló gép. Én a Gearbestről vettem, Spanyol vagy Cseh raktárból.
Közben megtaláltam, SpanyolbólDe itt is van,, Spanyolból, Lengyelektől, Franciáktól.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
humigabi
aktív tag
-
Naysa
csendes tag
Sziasztok, S5 max robotporszívó vásárláson gondolkodom. Hol érdemes venni, esetleg nincs akció véletlenül? Külföldi oldalak mennyire megbízhatóak? (az alis linket néztem, de már elfogyott ill eu-s raktárban nem volt készleten) Köszönöm előre is a segítséget.
-
Nikaré
őstag
válasz ITI-san #15458 üzenetére
Szia!
Igen.
Egyből ráeresztettem a frissítést. Jól működik, semmi hibát nem tapasztaltam.
Talán mintha az útvonalat jobban szervezné, de lehet csak placebo érzés. :)
Ja, írom , hogy
S5max
Mert összekavarodunk.
Mindig kéne írni, hogy épp melyik típustól beszélünk mert néha követhetetlen .[ Szerkesztve ]
-
-
ben11
őstag
válasz csszorsi #15500 üzenetére
Nekem eddig is 1 kör kellett neki. Amiben most más volt, hogy szinte azonnal kész volt, míg korábban kellett hozza 20-30 perc is akár.
Bár én eddig is teljesen elégedett voltam, ezzel a frissítéssel csak még jobb döntésnek érzem, hogy ezt vettem annak idején.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest