Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kingabo #15771 üzenetére
Hétfőn reggel hozom 9-kor
Ilife store amúgy.
---------------------------Most van 40$ seller kupon. Az eladó több termékére is működik.
Dreame V11 Handheld Wireless Vacuum Cleaner OLED Display!
EU raktárból!
Kupon: Kövesd be a store-t + 40$ seller+8$ select kupon.
262.24$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kingabo
őstag
válasz kingabo #15735 üzenetére
Sziasztok!
Azóta utána néztem a dolgoknak és bonyolultabbak, mint gondoltam. Szóval lenne pár kérdésem Silent77 #15950-ben lévők érdekelnek első körben.
- Van olyan oldal ahol össze lehet hasonlítani több robo porszívót is? Tudás, tesztben mért teljesítmény pl. (youtube-on találtam rengeteg tesztet, de olyat nem ahol egyben meglennének az adatok)
- Azt láttam, hogy térképen szobákat meg lehet adni, de szobákra külön időzíteni a takarítást?
- Por és víz tartály egyben többnél is, de nem tudom ez előny vagy hátrány?
- Jelez-e ha tele a portartály/üres a víz?
- Miért csak 1 oldalkefe van rajtuk? Több videón is láttam, hogy a koszt nem befelé tereli, hanem ellővi messzire... Ágy alatt 3cm van, nem férnek be, de simán be tudják alá lőni a koszt.
- Kopó alkatrészek meddig bírják (kefék, szűrő) alkalom/üzemóra?
- Mop pronál van pót alkatrészes bundle, megéri?
- Mi a különbség a "normál" és a global verziók között?Köszi a válaszokat.
-
bandigno
senior tag
válasz kingabo #16015 üzenetére
lehet szobákra időzíteni S5 Maxnál Mi Home appban, ennél külön van a két tartály és szerintem jobb így! Kopó alkatrészek használat intenzitásától függően kopnak , az oldalkefére kb 200 órát számol az app., főkefe 300 óra! Jobb oldali oldalkefe esetén a szisztematikus robot először körbemegy a falak mentén, jobb oldalával a falnak, szóval elég egy is. Portartály/víztartály szemmel ellenőrizendő, nincs benne ilyen jellegű elektronika.
-
kmarci25
veterán
válasz kingabo #16015 üzenetére
Szia!
Mop pro esetében is tudsz az egyes szobákra időzítést. Ha feltölrést is szeretnél, akkor olyan tartálya van, ami az egyik részébe gyűjti a port, a másik, teljesen elszeparált részbe tudod tölteni a vizet. Persze ez kombó tartály, de szerintem ezzel nincs baj. Aliról lehet külön csak víztartályt rendelni, de nyilván, ha ez van benne, akkor nem porszívóz csak feltöröl.
Ez sem jelez sem akkor, ha a portartály tele van, sem akkor ha kifogyott a víz. (Nem is tudok olyanról, ami jelezne...)
Az oldalkefe ugyanaz, mint felettem, jobb oldalról maga alá söpri és felszívja. Alkatrészek: oldalkefe: 180 óra, főkefe: 350 óra, HEPA szűrő 170 óra. Sajnos a mop pro nem mutatja az elhasználtságot, így ezt neked kell fejben tartanod. Alin van több eladó, még nem rendeltem pótalkatrészt, de mindössze ez a 3 alkatrész kéne (tán még a főkefe előtt lévő alkatrész, amin a gumi van), olyan 20-25 dollár egyben.
A global a nem kínai piacra szánt."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz kingabo #16027 üzenetére
A porszívózást úgysem úszod meg... Jó a robot, tényleg, napi takarításra, a tisztaság érzetet jelentősen növeli. De azért bizonyos időközönként (3-4 hét) kell egy alaposabb takarítás is, portörléssel, rendes, kézi porszívóval, felmosással, hogy tényleg tisztaság legyen.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Galahed
senior tag
válasz kingabo #16593 üzenetére
Hivatalos Roborock store (Mi és Roborock) van az Alin. Én innen rendeltem, eredetit küldtek.
-
veterán
válasz kingabo #16601 üzenetére
Nem is kell
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2021. április: 36,46 €-ig, 43,15 USD-ig, 56,59 AUD-ig, 54,23 CAD-ig, 31,42 £-ig, 40,36 CHF-ig és 13329,6 Ft-ig.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Paadoxon
csendes tag
válasz kingabo #16694 üzenetére
Én se sejtettem, hogy nem lesz Nem az olcsóság, hanem a 2 év gar miatt döntöttem mellettük, kb 10e-vel volt beljebb az átlagnál, a megítélésük nem volt rossz.
Fogyasztóvédelem sem tud mit tenni...
Próbálok szervizt találni, aki elvállalja a javítást, kár-minimalizálás a cél. -
kingabo
őstag
válasz kingabo #16678 üzenetére
Neten találtam erre egy olyan megoldást, hogy külön szobának kell felvenni a szönyeges részt, 0ra venni a víz mennyiségét a feltörlésnél (nem no-mop zone!). Persze ha olyan helyen van a szönyeg.
Ahogy láttam nem én vagyok az egyetlen aki feltételezte, hogy a no-mop azt jelenti, hogy 0ra állítja víz mennyiséget és csak porszívózik... -
bandigno
senior tag
válasz kingabo #16737 üzenetére
ezután a sorrendet be kell állítani, hogy a "szőnyeg" szobában (v szobákban) kezdjen és utána a többiben! Ilyenkor sajna az előnedvesítés nem használható, ha vki félti a szőnyeget, ezért az első vizes szoba nem lesz a legtutibb. Nem lesz egyszerű kijelölni külön szobának a szőnyeget, még ha csak a szoba egyik felén is van, de működhet.
Én feltörölni távolról nem szoktam, csak ha itthon vagyok. Nem ragasztottam le a műanyag lapot a dokk alá, ezért nem is akarom h órákig a laminálton álljon a vizes ronggyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest