Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrsCroft
csendes tag
válasz kmarci25 #18725 üzenetére
Na, megoldódott végre.
Első körben, töröltem a térképet, majd újra térképeztem, de csak addig volt jó, amíg vissza nem tért a töltőjére, mert utána bekékítette a bútorokat. is.
Ezek után fogtam és csináltam egy factory resetet, leszedtem a teljes szoftvert és újra térképeztettem. Na ez sem használt.
Majd férjem ötletére, eltorlaszoltuk a nappali egyik bejáratát és a háló egyik ajtaját is becsuktuk, majd ismét újra csináltuk a térképet és láss csodát! magától beosztotta közel teljesen jól a helységeket és persze a bútorokat, falakat is már fehérre hagyta. Most egyenlőre azóta nem járt a nemlétező fal felé, majd kíváncsi vagyok fogja-e zavarni, hogy ott nincs is semmi. -
MrsCroft
csendes tag
Fal meg bútorok. Most, hogy mondod, a beépített szekrényt a nappaliban, fehérrel jelzi, meg a konyhaszekrényt is, a konyhában. Viszont a nappaliban a kanapét és mögötte a falat, meg a hálószoba komódot és a gardrób szekrényét, már nem jelöli fehérrel. Jé! Most megnéztem az első takarítási térképet és azon jó volt (csak itt véletlenül vissza lett küldve a dokkolóra és már ne lehetett felosztani, mert eltüntette a térképet, csak a takarítási előzményekben maradt meg). Lehet akkor ment el amikor a szobákat kijelöltem? Na, akkor úgy nézem csinálok új térképet. Bár itt is abban a hitben ringatja magát, hogy a járóka alá be tud menni
Máris sokat segítettél! Remélem az új térképpel jobb lesz!
-
gps76
őstag
Amit linkeltem térképet ott látszik, ami szürke oda nem tud menni, de "odalát" pl. a WC, fürdőszoba szellőzőjén keresztül. Ami fehér azon ágyak, bútorok, stb. Amit MrsCroft kolléga berakott valahogy zagyva, a bútorokat is szinessel mutatja nem fehérrel és gondolom át is akarna menni rajtuk, mintha ott tudna menni. Ezek miatt nem talál ki az ajtókon. Az enyém olyan pontosan kijön a dokkolótól mintha én irányítanám távirányítóval, pedig szűk helyen "parkol", nincs meg mellette az ajánlott 0.5m.
MrsCroft: csinálj már egy újra térképezést, ahogy látom nem nagyon kell mókolnod a térkép szerkesztéssel. Én is a Room5,6,9-et azért szerkesztettem így, mert az 5 aljánál van egy szőnyeg, de balra meg laminált, aztán csak így lehetett megcsinálni, mert a szőnyeget csak porszívózni, a lamináltat meg feltörölni is kell, aztán csak azokat jelölöm be amelyiket épp csinálni kell az adott funkciónál.[ Szerkesztve ]
-
-
sxxorp
őstag
válasz kmarci25 #17277 üzenetére
Bármi lehet, de a hálózat 2,4Ghz/5Ghz volt, hogy minden eszköz kapjon olyat, amilyet akar, ezt csak levettem csak 2,4-re (letiltottam az 5-öt) tehát az Mi 9 Se sem kapott mást mégis semmi, majd egyszercsak jött a kis 4 éves Redmi egyből OK, utána Mi 9 SE egyből OK, hálózat vissza 5Ghz-re is és a VPN-ként viselkedő Adguard szintén (kinyomtam, hogy ne zavarjon be): abszolút megy... Kissé rejtély, de legalább egyelőre minden OK.
-
-
Leon77
őstag
válasz kmarci25 #17096 üzenetére
Nézd meg az infra szenzorokat, van, hogy összeszed egy pókhálót és akkor ilyet csinál, mert azt hiszi akadály van mellette/előtte, nekem mindig ez volt az oka, ha ilyet csinált. megtörlöd és öröm és boldogság remélhetőleg.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
kingabo
őstag
válasz kmarci25 #16035 üzenetére
Köszi.
Igen ezért is szeretnék venni egy ilyet, mert sokkal sűrűbben tudna takarítani, mint én.
Közben azért leesett, hogyha tényleg napi szinten takarít, akkor túl sok kosz nem lehet, így az ágy alá sem fogja belőni. A ~4 hetente lévő nagyobb takarításban meg most is benne van az ágy alatti takarítás. -
kingabo
őstag
-
-
MBalu0001
csendes tag
válasz kmarci25 #15788 üzenetére
Azért mert Te nem látod, attól még lehet
Mondjuk az átláthatóságot segítheti, meg ha beválik esetleg, úgyis trend lesz és elkezdődik a másolás..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
regos
tag
válasz kmarci25 #15446 üzenetére
Már nem is nagyon lehet vásárolni (persze vannak kivételek),ezeket a válaszokat kapom. Hiába elérhetőek a termékek, a raktárak már lazába vannak. De természetesen ne legyen igazam...
2021. február 11-17. (csütörtök - szerda) Tavaszi Fesztivál (Spring Festival Holiday, Chinese New Year)"dear friend, my company will be on the vocation from 2-8 to 2-20, you can place an order about 2-21, thanks!"
Már nem is fogadta a megrendelésem.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
MBalu0001
csendes tag
válasz kmarci25 #14525 üzenetére
Több face kínából rendelős meg xiaomi...stb csoportba vagyok, de már nem tudom melyikbe volt több rossz vélemény is csak úgy megmaradt hogy sok volt a panasz ..Mondjuk nekem is volt velük rossz élmény, de mindegy..
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
veterán
válasz kmarci25 #14158 üzenetére
Fordítva, a legtöbben kintről vették.
Ezek a kuponok még mennek:
Roborock S5 Max.
Eu raktárból!
Kupon: 2020FRIDAY, +16$ select kupon! [link]
$363.49VIOMI SE.
EU raktárból!
Kupon: 2020FRIDAY + $8 select : [link]
283.99$ILIFE V5s Pro
EU raktárból, jó áron!
Kupon: 2020FRIDAY +3$ store
109.85$ILIFE A4s Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 2020FRIDAY +3$ store kupon.
114.99$ILIFE V7s Plus Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 2020FRIDAY +3$ store kupon.
125.66$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Orion köd
csendes újonc
válasz kmarci25 #14101 üzenetére
Köszi! Hát a wifit mindenképpen resetelni kell és konfigurálni az éppen aktuális routerrel. Ehhez kell a dokkoló?
Aztán lehet, hogy majd csak felviszem, és szabadjára engedem, csak féltem a leeséstől az érzékelők ellenére, nem merem majd magára hagyni, pedig ez lenne a lényeg. Elég ha egyszer esik 3 métert. -
Orion köd
csendes újonc
válasz kmarci25 #14076 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet és nekem is S5 Maxom van. Nem tudtam még kipróbálni, mert a tetőtérben most egy kis felújítás zajlik, de utána szeretném ott is használni. Meg nem is mertem még, mert olyan jó kis térképet csináltunk, ő is meg én is, a no-mop zónáimmal, meg a virtuális falaimmal, nem szeretném, ha eltűnne.
Az egyébként gondot okoz, ha resetálni kell a wifit? Törlődik a térkép, vagy mi lehet? Ha hosszabb ideig kimarad a wifi,akkor mi történik? Mondjuk egy áramszünet után nem áll helyre a router, ilyen volt már nálunk nem egyszer.
Arra is gondoltam, hogy az egyik szinten a MiHome appban (most ezt használom) párosítom az egyik wifivel, a másikon a Roborock appban a másikkal. -
tranceplanet
addikt
válasz kmarci25 #13500 üzenetére
Valóban nem voltam pontos, kínai piacra szánt verziós és global verziós Mop Pro. Valami különbség mégis van a kínai és globálos készülék között. A kínai gépeken hibátlanul üzemel a frissítés, pár globálos emberke pedig küldhette vissza a készüléket gariba. A xiaomi erre levette a global szerverekről a frissítést, nehogy mégtöbb embert kellemetlenül érintsen.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
vaakuum
addikt
válasz kmarci25 #13279 üzenetére
Ezek a porszívók nem olyanok, hogy egyszer megmondom neki az applikációban, hogy mikor, hol és hogyan takarítson, és akkor dolgozik automatán mindig, akkor is, ha éppen nem fut az applikáció a vezérlő telefonján/tabletjén (és nincs is a közelben a telefon) és ekkorra már nincs neki semmilyen net engedélyezve? Nincs belső memóriája, ahol tárolja a takarításhoz neki szükséges mozgási adatokat és takarítási feladatokat (melyik részen kell mosni is, és hol kell csak porszívózni?)
Egyébként laminált parkettán a felmosást mennyire lehet nekik engedni? Szőnyeg sehol nincs a lakásban, a burkolatváltó is max 1 centis. Szívem szerint porszívóztatnám és utána felmosatnám az egészet. Ehhez kell neki net folyamatosan?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
canniball
nagyúr
válasz kmarci25 #13314 üzenetére
Barna az a szőnyeg, szerintem nem lesz vele gond. A neten olvasottak alapján a fekete ami problémás lehet. De nálunk a fekete szélű, fekete-szürke apró mintás lábtörlőkkel sem volt gond; az 1C ugyan először megijedt, háromszor futott neki de végül felment rájuk, a Mop Pro pedig emlékeim szerint gondolkozás nélkül abszolválta a feladatot.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
yanc
csendes tag
válasz kmarci25 #13187 üzenetére
Megtörtént párszor, de több telefonról is ugyanazt produkálja, és konkrétan kb a router alatt lakik.
Tegnap a szoba közepén úgy döntött hogy ő végzett, utána a másik szoba közepén elment aludni.
Az enyém global model, azt lehet tudni, hogy melyik milyen szervert használ? -
humigabi
aktív tag
válasz kmarci25 #13163 üzenetére
China Mainland kiválasztva "Save" gomb megnyomva és ezt dobja fel angolul: " Adatvédelmi célokból a különböző régiókból származó termékek csak a saját adatközpontjukból érhetők el. Az eszközök párosítva vannak az aktuális kiszolgálóval, és letiltják őket, ha másik szerverre vált."
No innen már nem mentem tovább
Lehet ez a téglásítás kezdete?
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
canniball
nagyúr
válasz kmarci25 #13022 üzenetére
Na de pont ez lenne a lényeg, hogy ne kelljen bűvészkedni a falakkal. Akkor inkább végigkoppintom a kövezett helyiségeket és úgy indítom útjára, számomra ez egyszerűbb megoldásnak tűnik mint falakat emelni és lebontani. Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy ez időzített takarításnál működik-e, de gondolom igen.
Persze a tuti az lenne ha lehetne tipizálni a szobákat és így külön lehetne programozni a keménypadlós helyiségeket valamint a szőnyeges szobákat megemelt szívóerővel; egy program egyikre egy a másikra és tiszta minden. De ha jól sejtem ilyesmire nem igazán van lehetőség ezeknél a gépeknél...Ha már időzített programok: jól látom, hogy ismétlődő programokat csak a hét egyes napjaira lehet beállítani, tehát olyan lehetőség nincs hogy pl. minden másnap dolgozzon?
-
canniball
nagyúr
válasz kmarci25 #13018 üzenetére
Köszi!
1. A térkép készítésre nem gondoltam... Amúgy nem láttam én sem semmi értelmét ha azt jelenti amit, ezek szerint nem tévedtem nagyot.
2. Kár, egyszerűbb lett volna a szőnyeges szobákat virtuális fallal elzárni és azokat külön porszívóztatni manuálisan, de akkor marad a helyiségek összeválogatása.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Pozsi85
tag
válasz kmarci25 #12809 üzenetére
Találtam megoldást ha a burkolatváltóra nem megy fel. Szerintem csúszik és vagy kopott a kerék. Valószínű nem egyedi, mert roborock-ra irobotra, mindenre van ilyen, gumira rakható plusz gumi...
Van választék bőven! lehet rendelek!
https://www.aliexpress.com/af/robot-vacuum-cleaner-anti-wear.html?d=y&origin=n&SearchText=robot+vacuum+cleaner+anti+wear&catId=0&initiative_id=SB_20201009063641 -
canniball
nagyúr
válasz kmarci25 #12845 üzenetére
Fura, nem tudom akkor abban a fw-ben mi volt. Az 1C új fw-re hozta pl. a virtuális falat és a no go zónát, azt hittem egy-egy frissítés ilyesmi újdonságokkal kényezteti a tulajokat.
Közben meghozta a futár, lenne két kérdésem:
1. Mennyire zavarja meg ha mászkálnak körülötte? Az 1C-nél ez nem volt gond a felfelé néző kamera miatt, de itt ugye a lézer előrefelé figyel.
2. Ha elkészül a térkép úgy, hogy az egyik szoba ajtaja csukva van, akkor legközelebb ha nyitva találja az ajtót bemegy oda vagy nem, mivel a térkép szerint ott nincs semmi?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz kmarci25 #12809 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Bízva abban, hogy nem lesz vele különösebb probléma és/vagy előbb-utóbb csak jön rá friss fw (ha már kint van nem is értem ide miért nem jön) megrendeltem. Az S5 ára nekem már nem fért volna bele.
Jól értem: neked felment probléma nélkül a szóban forgó fw és abban sincs jelzés az alkatrészek állapotáról?
-
Ubulhun
tag
válasz kmarci25 #12743 üzenetére
Köszi! Végül is nyilván megoldható, ha mégis riasztana.
(#12744) djapor96 Lehet, összekevertem a Mop Pro-t valamelyik másik típussal ezek szerint, amiben viszont nincs szivattyú. (Több tesztet is olvastam, lehet, a végére kicsit összekeveredtek bennem az adatok.)
Köszi!(#12751) canniball Köszi! Így még én is megértettem a nehéz fejemmel! És innen nézve persze logikus is teljesen!
(#12753) Ance Köszi! Valami okból nekem is az a szimpatikusabb, csak győzködöm magam, hogy nyilván megéri a különbséget!
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
spiky03
veterán
válasz kmarci25 #12442 üzenetére
Egyszer már ugye szépen végig ment csak a szőnyeg elakadassal megkavartam szerintem. Mert utána onnan indult kb 0rol.
De most fullra van töltve, rakuldok még egy takarítást akkor aztán meglátjuk mi lesz vele.
Gondolom már csak arra fog menni amerra még nem járt?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
őstag
válasz kmarci25 #12426 üzenetére
+1. A takarítás után virtuális fallal le kell zárni a tükrös részt. Csak akkor van gond, ha a tükör úgy van, hogy a benne lévő “szobát” hozzá tudja csapni egy másik szobához. Akkor onnan is be akar jutni első alkalommal.
Nálunk az alsó szint 108 nm és 78-at takarít. Magas fokozaton megy. Mivel ha otthon vagyunk, amikor indul, akkor először takarít, aztán ahol lehet, ott még 2x felmos kb. 20-30%-on fejezi be az S5 Max. Akkor nem lenne türelmem megvárni, hogy töltöget. Amikor nem vagyunk otthon és csak porszívóz, akkor engem sem érdekelne, de a másik gyakoribb. Szóval használattól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest