- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silent77 #1597 üzenetére
Ezt tettem én is. Hogy érted hogy "kaptál hozzá?"
Amúgy felvettem egy ticketet rá, hogy szabják meg.
Majd meglátjuk mi lesz a reakció. Ha mégsem akarnak pozitívan segíteni a dologban, akkor paypal parital refundot is indítani fogok, nem azért mintha nagy remélem lenne a dologra, hanem hogy kavarodjon az ügy. A PP refunddal az eladónak is melózni kell, főleg ha nagyobb cég hátha nem szeretik az ügyeket ide-oda hajigálni. Pár mailt megér a dolog.
Köszi.
-
pp88
tag
Sziasztok!
Első kérdésem az lenne hogy a Lidlbe kapható Dirt Devil Libero robot porszívóval van e tapasztalat?
Illetve 120 m2 lakásba, kutyákkal a lakásban, szőnyeg nélkül,küszöb és kábelek nélkül milyen porszívót ajánlotok maximum 100000 forintig. Illetve ha felmosást is tudna az nagyon jó lenne. Természetesen tudom hogy nem váltja ki a házimunkát de könnyebb lenne ha fel is mosna. Padlófütés van szóval hamar megszáradna. Ha lehet akkor jó alkatrész ellátással. WiFi meg más hokuszpokusz jöhet. De nem elvárás. A lényeg hogy szedje össze a port és ha lehet törölje fel a padlót. Kő van az egész házban. -
válasz
body007 #1596 üzenetére
Lehető legrosszabb tanács.
paypal refund, mire? Paypal se dönt a javára.
Még a vissza költséget is neki kell állnia.Williamgrant: Nem is DPD tn-t kaptál hozzá?
írni kell GB-nek, hogy a vámköltséget legyenek kedvesek visszafizetni, mert Te nem ezzel a szállítással kérted. -
válasz
Williamgrant #1595 üzenetére
Mondjad, h nem veszed át és paypal refund. A hülye kínai meg b.meg...
-
Gearbestről rendelt JISIWEI I3-ra biztosítás és megfelelő szállítási módszer (DPDUK1) mellett is jött egy vámkezelési levél a postától, 164 dollár volt a kettő, a feladó ország Szingapúr...
-
válasz
superTibcsi #1593 üzenetére
Asszem 72000 huf volt.
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
Williamgrant #1592 üzenetére
Ne is mond, szet... az ideg már. Gearbest, China warehouse. Hogy lehet más helyről venni? Te mennyiért vetted? Nekem kuponnal és szállítással volt 272$. Már egyszer rákérdeztem, akkor 11-ét írtak. Most újra rákérdeztem hogy hogy lehet hogy másoknak feladták akik utánam rendelték. Még nem válaszoltak. Azon vagyok hogy törlöm a francba a rendelést és megrendelem másik account - on. :/
Vicc az hogy a terméknél rákérdeztem mint érdeklődő hogy van e raktaron és azt válaszoltak hogy rendeljem, raktáron van.
-
válasz
superTibcsi #1590 üzenetére
Ezt nem értem, én előtted és és utánad is rendeltem , az egyik megjött, a másik úton van... Szerintem nem ugyanazt az eladóhelyet választottuk, nem? Mennyiért vetted?
-
erikke17
őstag
válasz
superTibcsi #1590 üzenetére
Várj még szerintem egy napot, holnap lehet neked is már vált. De irhatsz nekik egy picit sürgetni őket, bár csúcsidőben nem tudom mennyire fontos, amúgy szerintem rengeteg megrendelésük volt porszívóból.
Egyébként China raktárból.
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
Williamgrant #1588 üzenetére
Xiaomi-t.
erikke17: De jó, előbb rendelem, nekem mégse adják fel...
Azt hiszem nyitok még egy ticket-et... Melyik raktárból rendelted?
-
erikke17
őstag
válasz
superTibcsi #1587 üzenetére
Nekem ezt irták ma reggel: We will change another warehouse and send your order out, please wait 3-5 business days.
Once your order has been shipped out we will send you a confirmation email.Nem értem mire gondolnak, hogy raktárat cserélnek
Viszont most nézem, hogy Packedre váltott november 26-án rendeltem meg egyébként és akkor mikor rendeltem december 1-6 közé irta a Dispach-et.
-
válasz
superTibcsi #1587 üzenetére
Benéztem, tehát nem volt rakin. Mit rendeltél?
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
Williamgrant #1585 üzenetére
Mármint akkor lesz nekik raktáron?
-
válasz
superTibcsi #1583 üzenetére
21-én jön.
-
Hami33
aktív tag
válasz
superTibcsi #1583 üzenetére
Aliexpressz EU raktárból 2-5 nap alatt 330$tól felfelé.
-
superTibcsi
aktív tag
Gearbest-en kívűl más beszerzési forrása a Xiaomi porszívónak ami árban is ok? Vagy meddig érdemes várni? 21.-én rendeltem, azóta sincs raktáron és a szállítási határidőt is folyamatosan tologatják...
-
-
Hocsika
tag
válasz
Williamgrant #1578 üzenetére
Szint úgy!
November 10-i csomagfeladás, ma hozta a DPD!
Én sem tudom, hogy rendben van-e minden, mert nálam is a párom ajándéka lesz karácsonykor!
Reméljük a legjobbakat! -
Breki
veterán
Elég részletes ILIFE V5 Pro Review
videókkal képekkel
érdekes, hogy itt se írják a virtuális falat
Ez például most nagyon jól jött nekem.
-
Ezúton jelentem hogy a karácsony meg lett mentve.
Xiaomi Mi Robot 1 vásárlás Gearbesttől: 2017. november 9.
Csomag átvétel: 2017. december 5.Kértem rá biztosítást és nem kellett a csomagért fizetni, a feladó egy Angol cég volt.
Remélem a dobozban minden okés, mert a kibontást meghagyom a páromnak a fa alatt. -
pn4hvq
senior tag
válasz
Silent77 #1576 üzenetére
Van valami információd arra vonatkozóan, hogy pl. a porszívót a telefonoktól elkülönítve (pl. másik konténerben) küldik? Mert a néhány nappal korábban, valamint a másnap rendelt (és a porszívóhoz képest később "shipped") telefon már Magyarországon van, a porszívó pedig még nem érte el a UK-t (nov. 11-e óta).
-
válasz
superTibcsi #1574 üzenetére
GB státusza már shipped out egy ideje (ezért is gondoltam, h kapott másik ragszámot és már itt jár...)
DPD meg ezt írja egy ideje:Kézbesítési állapot
Dátum Időpont DPD elosztó központ Csomag helyzete
17.11.2017 10:13 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé. -
válasz
superTibcsi #1562 üzenetére
Vaklárma, az egy másik rendelésem
-
-
Spett14
tag
válasz
Mr.Csizmás #1559 üzenetére
Szóval szétkaptam. Apró darabokra. Hibát nem találtam. Mintha nehezebben forogna, mint a másik. De fogaskerekek rendben, motor rendben. Viszont a kereket magát nem tudtam szétszedni. Majd talán holnap.
Amúgy nem nehéz szétszedni, lehet csinálok róla legközelebb videót. -
erikke17
őstag
válasz
superTibcsi #1562 üzenetére
Egyenlőre nálam sem mozdult semmi, 1 hete
qqzs - Remélem ha már múlt héten megrendeltem, nem tolnak ki velem.
-
qqzs
őstag
masik topicban irtak hogy mostantol angol cim kell az eu expresszhez
-
qqzs
őstag
válasz
Spett14 #1560 üzenetére
nekem csak vacakolos xiaomi kerekkel volt dolgom nem ugz forgott mint a masik. aztan szedszedtem es sehol nem tlaltam semmi a fogaskerekeknel ugyhogy a motorba magaba volt valami. egyebkent 3`usd a xiaomi kerek egyseg kb 3 perc kicserelni. azutan jol megtekertem kereket elore hatra izombol azota megy.
a jelenseg olyan volt hogy megporgetve nem porgott tovabb mint az egeszseges par centit hanem mintha le lenne ragadva -
Spett14
tag
válasz
Mr.Csizmás #1559 üzenetére
Akkor következik a szétszedés...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Spett14 #1557 üzenetére
no, kibeszéltük nála így nézett ki: lényeg hogy a hajtás a lengőkar oldalán megy végig fogaskerék áttételekkel, amiből az egyik fogas tengelye eltört, így zörgött, és elhúzott oldalra. szétszedte, majd egy M3X9 (pc-s) csavarral fixálta a tengelyt, így újra jó neki. sima V7.
-
Az én xiaomi-m nemsoká megérkezik
Ma kaptam dpd-s értesítést, már a közelbe van:01.12.2017 10:41 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
30.11.2017 18:13 Leobendorf (AT)
A küldemény beérkezett a feladó depóbanov. 17-én rendeltem
-
Spett14
tag
válasz
Mr.Csizmás #1556 üzenetére
Előre is köszönöm!
-
Spett14
tag
Üdv!
Adott egy 2 hónapos V5s Pro.
A mai napon megkergült. Nem forog a bal kerék, csak körbe-körbe megy, majd megáll. Megpucoltam minden pucolandót, de semmi.
Ötlet? -
válasz
Mosqu!to #1552 üzenetére
Így van, abban a face csoportban pedig csak az admin floodol remélhetőleg.
Ne értsd félre, semmi bajom nincs azzal, csak amíg abból keresel pénzt hogy reflinkelsz, addig nem közösséget építesz, és a célok sem mások mint hogy odacsábíts embereket akiken pénzt keress. Soha a büdös életben nem lesz szakmainak tekinthető csoport.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Williamgrant #1551 üzenetére
Persze, nincs telefloodolva a fórum amúgy gagyi akciókkal, vagy akciómentes de reflinkes "ajánlásokkal", ennyi értelmet látok, de szerintem ezt is kordában lehetne tartani, és legalább lennének itt ajánlatok.
Sőt, hogy tovább menjek, lehetne egy up-to-date google spreadsheetet is csinálni, ami tartalmaz minden népszerű-gyakori terméket amit ajánlunk, mindig az utolsó kupont és árat tartalmazza egy automatikus frissítési timestamppel. Ezeken akár lehetne is reflink, így érdekében állna a népnek frissítenie mindig a legújabb akcióra. Akár úgy is, hogy egy-egy terméknél hisztorikusan látszanak a korábbi árak, kuponok, ajánlások, így kvázi kivédhetnénk, hogy emberek egymás jobb ajánlatait törölgetnék, mert látszódna, ha ott egy ugyan régebbi, de még élő és jobb áron van.
-
Gondolom a csoport azért jött létre, mert a célközönség a PH! tábora, a cél pedig pénz termelés a reflinkekkel. Érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest