- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #150 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Silent77 #197 üzenetére
Nekem is van, a feleségemnek tetszik a nedves feltörlés funkció (ez szerintem találóbb megnevezés, mint a "felmosó".
Ha egyszer végigmegy szárazon, utána feltörli a nedvessel, még jobban lefogja a port.Nyilván, ha olyan szennyeződések vannak, amelyeket áztatni vagy dörzsölni kell, azokat nem fogja felszedni.
-
sysrq
őstag
A kis seprő bajuszkáknak mi az élettartama? Még csak a harmadik takarításán van túl de már kicsit görbülnek. Mik a tapasztalaitok?
-
Akkor harmadjára is leírom.
Nem kell sokat várni tőle, én porszívózás után, öntök bele kis tisztítószert, és végig engedem a padlón.
Arra tökéletes, hogy az esetleg ott maradt por cicákat összeszedje.
Nálam így hasznos.
Van aki nem használja, hülyeségnek tartja.
Nekünk így bevált.
Sokkal kevesebbbet kell felmosni. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Nemreg vettem egy Ilife A6 robotporszivot, azert valasztottam mert a leghalkabb volt, Tokeletesen bevalt. Most egy felmososat szeretnenk venni. Van tapaszatalata valakinek V5s pro rol? Vagy valamelyik masik ajanlat? Van valodii hazsna a felmoso resznek? Azaz csak huz egy vizes csikot maga utan vagy tenyleg felmos olyan koszokat amit a csakporszivo nem?
-
ribarszki
őstag
válasz
farkas26 #194 üzenetére
Kábeleket el kell rejteni, nem szeretik.
A rongyszőnyeg se a barátjuk, bár ez attól is függ, hogy mennyire vastag, menniyre nehéz, illetve mekkora. Ki kell próbálni, de szerintem nem fogja szeretni.
Ha jól melékszem, akkor az A4-et csak egy napra lehet programozni. Tehát reggel becsippantod, hogy mikor induljon. De azt nem lehet, hogy hétfőn ekkor, kedden akkor, stb..
-
farkas26
Topikgazda
válasz
ribarszki #183 üzenetére
Kábelekkel hogyan kezeli,vagy érdemes elrejteni inkább előle?
Nálunk van rongy szőnyeg is inkább attól tartok,hogy azon akad el bár elég nagyok.
Programozni,minden napra lehet?
Nekem összességében mindennapos használatra kéne.
Akkor ár érték arányban megéri megvenni bár én már akkor úgy is A4s veszem majd meg.
Bocsi,hogy ennyit kérdezek -
sysrq
őstag
ILIFE időzítők a megadott számtól számolnak visszafele? (Mivel órát nem vettem észre.) Hogy is működik ez pontosan?
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Megérkezett tegnap a V5S Pro. Kibontottam, nézegettem, belepróbáltam a vizes tartályt, aztán feltettem éjszakára tölteni. Tudom, hogy elvileg azzal nem szabad tölteni, de gondolom, ennek akkor van jelentősége, hogyha meg van töltve vízzel, nehogy a csöpögő zárlatot okozzon. Mindenesetre ma reggel ki akartam próbálni a porszívózást, de nem bírom kivenni belőle a vizes tartályt. Mintha a tartályban lévő kis cső "kapaszkodna" a robotba. Persze, lehet, hogy csak erőteljesebben kellene meghúznom, de egyelőre nem mertem feszegetni. Mi lehet a megoldás?
Köszi!
-
ribarszki
őstag
válasz
farkas26 #182 üzenetére
Szia!
Ehhez hasonló mintás szőnyegek vannak a lakásban. Ezek rövidszálú, dús szőnyegek. (Shaggy nincs, de azon el is akadna..)
Az A4 egy igazi kis terepjáró az X5, V5, V7-hez képest. Azoknak nagyon rövid a rugóútjuk. Nekem az X5 Aldi megfelelője volt itthon egy hónapig, de visszavittem, mert nagyon nehezn ment fel a szőnyegre! Pörögtek a kerekei, erőlködött, hol sikerült-hol nem. Utána vettem az A4-et. (Aldi RVC-5000 néven)
Nekem az A4 sokkal jobban bejött. Nem volt neki akadály, csak a küszöb. Szerintem nagyon szépen, nagyon jó hatásfokkal takarított. Szőnyegen is nagyon alapos volt. Persze mélységi takarítást nem lehet tőle várni, tehát az időközönkénti hagyományos porszívózást szőnyegen nem lehet megspórolni, de a szőnyeg felszínéről minden apró szöszt, cérnát, hajsználat összeszedett. A takarítás minőségével szőnyegen is teljesen meg voltam elégedve.
Egyetle egy probléma volt, az egyik szőnyegen vannak fekete minták. Amikor a gép odaért, a fekete folt elnyelte a leesésgátló infra sugarait, s a gép azt hitte, hogy ha tovább megy leesik, ezért visszafordult. Ezeket a sötét foltokat mindig kihagyta.
A dokkolási képességét soha nem használtam. Mindig én tettem szobáról szobára, és utána visszatettem a töltőre. De ha elég ideje van, biztos visszabolyong.. ezt nem tudom..
-
ribarszki
őstag
iLife A4-ről én is Neato D95-re váltottam. Patent gép. Egyedül azzal nem vagyok kibékülve, hogy a portartály szűrő része nem tőmít teljesen és mindig van por a kivett tartály alatt, a géptestben. Kíváncsi vagyok, hogy a 2.2.3 fw frissítés milyen plusz dolgot fog hozni, vagy min változtatnak. Lassan jöhetne..
-
ribarszki
őstag
Ja kérem, hogy itt igények is vannak
De igazad van, mert valójában feltörlő és nem felmosó robotok. Amúgy ilyet még én sem láttam működés közben, de bevallom nekem így látatlanban nincs bizalmam hozzá.. 0,5-1dl vízzel max maszatolni lehet. Mikor én mosok fel, akkor néhány méterenként mindig kifacsarom a vileda laposfelmosót.
De ez tetszik, elektronikus csiga megjegyzem
-
ribarszki
őstag
-
Mosqu!to
addikt
Felmosó robotot vett már esetleg valaki? Nálunk épphogy szőnyeg nincs, ugyan még a Mi Robot nem jött meg, de már gondolkozom egy társon, hogy a felmosás is meglegyen.
Ugyanitt vasalórobot valaki?
-
válasz
Mr.Csizmás #160 üzenetére
Rendben szólj majd akkor.
Később fogom tesztelni az A szériát szőnyegen, nagyon kíváncsi vagyok rá. -
válasz
BomiBoogie #158 üzenetére
Eu express szinte mindenre elérhető, nem is drága. HK raktárnál van 2kg min súly határ. Porszívónál nem gond.
-
válasz
Mr.Csizmás #156 üzenetére
A6 van 189.99$-ért.
Vagy V7, A4 szériára megtudom kérdezni van e kupon, de már csak hétfőn.tibcsi0407: Szívesen!
-
han_lev
senior tag
válasz
BomiBoogie #147 üzenetére
Nekem jött már úgy cucc, és megvámolták...
-
bloggiold
tag
X5 ILIFE5EU kuponnal 120 dollár EU raktárból.
-
válasz
BomiBoogie #150 üzenetére
Nekünk is beletelt pár napba mire mindenre rájöttünk miket kell előle elrakni.
Sajnos az alján meg is látszik, tiszta karcolás lett.Pontosan.
19V és legalább 0,6A.Louro: Örülök.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, és robi-kompatibilissá kell tenni a lakást, hogy legközelebb ne egyen meg semmit, amit nem tud megemészteni.
Azért nem baj, ha úgy találtátok, nem lesz baja, legfeljebb nem tudja elvégezni a dolgát.
@all:
Megjött a második dokkoló, de ugye adaptert nem lehet hozzá rendelni.Itt vannak a képek az eredetiről.
[kép]
[kép]Akkor csak bemegyek egy elektronikai boltba és mutatom, hogy ilyen fejes, ilyen amperes adaptert szeretnék, ugye?
-
arcsin
senior tag
Senki se menjen Manson koncertre ha estére van időzítve a robotporszívó.
Este 11kor lemerülve, a szoba közepén találtuk fülhallgatókábelben fulladozva RobitMég szokni kell hogy számolni kell vele, na. Nagy baj nem történt szerencsére, a füles túlélte, de azért nézek újat.
Esetleg másoknak is tanulságos a történet, ha picit is kapkodva indulnak valahova próbálják észben tartani/átidőzíteni a robotot.
-
válasz
BomiBoogie #147 üzenetére
Az mind vámos, egyedül az EU express ami vám mentes.
-
Louro
őstag
válasz
Silent77 #129 üzenetére
Valószínűleg mégiscsak kezdő vagyok online vásárlás terén, de felmentem a Gearbest oldalára. Rákerestem az Xiaomi Vacuum Cleaner-re. Kiválasztottam. Megnéztem a Shipping method-okat és csak két opció maradt. Sehogy se tudok EU express-t választani, amit ti is betettetek ide. Vagy idő közben kikerült és nyugodjak meg?
-
Dr. Gonzο
senior tag
Most jött meg az iilfe V7. Eddig egész jónak tűnik. Küszöbjeinket megmássza, azzal az egy szőnyeggel a gyerek szobájában is elbír.
-
sunnysys
tag
válasz
Silent77 #133 üzenetére
Nem, V5S Pro! Arra írtad, hogy mikben jobb, én meg reagáltam, hogy azokon kívül még szebb is. (Remélem, hogy arra írtad!
)
Köszi! Tehát elfordul X fokot. Ha jól sejtem, tudok készíteni saját virtuális falat is.
Ha megjön a robot, kipróbálom. Ha nem működik, rendelek egyet.
-
válasz
sunnysys #132 üzenetére
Az x5 tetszik jobban?
Amúgy nálam is az volt a kiszemelt, 1 hónapot bújtam a netet mire eldöntöttem, hogy x5 lesz. Erre nem megjelent a V5S pro.
Infó nélkül, vakon vettem meg, de nem csalódtam.Kb 30cm-re közelíti meg, és elfordul.
Sok a 30cm, én megoldottam egy keményebb papírral, az fal oldalára tettem, hogy ne tudja szórni az infrát annyira. Így már tényleg fal. -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én V5S Pro-t használok, ajánlom, virtuális falat lehet hozzá venni, igen.
De hogy jön ki neked 80-ra?
Néha van kupon a Gearbesten, amivel kb. 34 ezer forintra jön ki, EU-ból szállítással.
Én sem tudom még pontosan a kuponlelőhelyeket, de itt szokták írni.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
sunnysys #124 üzenetére
Én a V5S Pro-t ajánlanám.
Nem írják a virtuális falat, de mégis támogatja, ezekről van youtube-on videó is. A V5s Pro újabb készülék, erősebb kerekekkel. -
sunnysys
tag
Sziasztok!
Ilife X5 és Ilife V5 Pro között vacillálok. Melyiket ajánlanátok inkább?
Ha jól látom, a különbségek:
- virtuális fal: van - nincs,
- kijelző: roboton - távirányítón,
- időzítés: hány óra múlva kapcsoljon be - hány órakor kapcsoljon be.Köszi!
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Mosqu!to #110 üzenetére
Nos, a probléma megoldódott. Mint kiderült, ott volt a félreértés, hogy mi hiába rendelünk EU Expressel, azt a kínai support valójában DPD-nek látja, és számukra az EU Express valami más mód.
Szóval hiába volt az én oldalamon EU Express az oldal szerin, amikor azt írtam a kis supportosnak, hogy "you can push forward my order to express EU shipping", akkor a fejében a szoftver hibára futott, és kiadta, hogy ő nem tud eu expresst, csak más opciókat.
Két nap kellett, de végül rájöttem, elfogadtam a DPD-t, és azóta ha minden igaz úton van a Xiaomi Mi Robot
Más: Találtam youtubeon ezt a videót: Xiaomi Mi Robot hack - a cím gondolom nálatok is ékes magyar, ezt valahogy a ruszkik beállították, hogy fordítódjon adott lokalizációra, btw nem is ez a lényeg, hanem hogy feleszkábál egy jobb oldalkefét, az iLife mopját, valamint módosított hepa szűrőt a Robotra.
Próbálkozott már ezzel valaki? Mennyire hatékonyak ezek a módosítások?
-
válasz
Mr.Csizmás #119 üzenetére
Ha szólsz, talán lesz.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #114 üzenetére
Nekem ILIFE A4S van, tökéletesen működik. Gép kiválasztásánál arra figyelj, hogy szőnyegkeféje legyen.
Priority line -> EU Express szállítással pedig a DPD fogja kivinni valószínű vámmentesen. -
Mr.Csizmás
titán
üdv!
hengerkefés gépekből mi bestbuy? szőnyegpadlóhoz kellene. felmosás nem érdekel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tudom, hogy arra még nincs topik, de ablakmosó robottal próbálkozott már valaki?
Gearbestről tökéletes lenne, asszony örülne neki, lelkes, amióta megvan az iLife V5S Pro. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Silent77 #109 üzenetére
Látom nem olvastad végig az off részt, ott van az utolsó üzenetemben
Amúgy az jutott eszembe, hogy lehet csak félreértjük egymást a kis kínaival, és az zavarta meg, amikor én azt mondtam neki, hogy "you can push forward my order to express EU shipping."
Ugyanis ahogy nézem, nála ez DPD, és nem EU express, hiába ugyanaz nálam a kettő.
Most írtam neki, hogy küldje DPD UK-val, nézzük meg erre mit válaszol.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Elkezdett a gearbest szivatni, hogy túlsúlyos a Xiaomi Mi Robot az EU expressre.
Találkoztatok már ilyennel?
Esetleg valakinek ötlete, hogy mi legyen? Arra gondoltam, hogy ha nagyon nem akarják, akkor töröltetem a rendelést, és újra megrendelem üzengetés nélül eu expressel, hátha akkor nem kötnek bele.Dear Support team,
Unvortunately an old shipping address was added to my order.
Please change to the following:
xxxxxxxxxxxxxAlso please send the item with EU changing plug.
Thank you,
Otto----------------------------------------------------------------
Dear Otto,
Thank you for contacting Gearbest.
We have changed your address for the order, and you couldn't see this change in your account.
Please confirm the delivery information kindly.
The delivery information
xxxxxxxxxxxxxxxHere is the picture of EU Standard Plug Mini Power Adapter in the attachment.
Wether it could meet your demand?We look forward your confirmation, and we will process your order as soon as possible once we receive your confirmation.
If you have further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.Thank you for your patience and kind support.
Best regards
Tina.Zhao
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/----------------------------------------------------------------
Dear Tina,
Thank you for your fast reply.
Address and plug you attached both perfect, you can push forward my order to express EU shipping.Kind regards,
Dear Otto,
Thank you very much for your quick reply.
We are sorry to inform that we can not ship your parcel by exPress EU shipping you want to choose due to the nature of the product you want to purchase.
To solve this problem, we could give you the following option:
DHL(SG) estimated time: 3-10 business days price difference: 20 USD
DHL(EXT) estimated time: 3-7 business days price difference: 28.19 USD
DPD(UK) (your original opyion) estimated time: 10-25 business daysThe two way is the cheaper shipping methods in all approaches that is available for you.
If you want to choose the shipping method, there is some price difference above for you to pay it.Please contact me as soon as possible if you make decision, so that we can process the order for you.
We look forward to your reply.We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused.
Best Regards
Tina.Zhao
http://www.gearbest.com/----------------------------------------------------------------
Dear Tina,
I don't really understand what does "nature of the product" means that doesn't allow to ship with EU Express.
This way the item goes through UK, get repacked, and arriving to my country. Several friends of mine used this method and received their goods with success.
I want to stick with this method or cancel the order.
Kind regards,
Dear Otto,
Thank you very much for place the order with us, and we extremely sorry for any inconvenience
We connot ship your parcel with the EU ExPress due to its overweight.
And it takes the same estimated time boeh EU ExPress and DPD(UK) (your original opyion).
This is the information about the shipping ways:
EU ExPress estimated time: 15-25 business days
DPD(UK)(your original opyion) estimated time: 10-25 business daysPlease inform us your decision, we will process your order as soon as possible once we receive your message.
We look forward to your reply.
Thanks for your understanding and collobration.Best Regards
Tina.Zhao
Dear Tina,
As I know the weight limit is 31 kg, and the item package weight is only 6.65 kg so it can't be a problem.
However, the shipping options you listed are confusing.
Asking again: can you ship it with EU Express + DPD, or should i cancel the order?
Thank you,
Otto -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
werszomjas #102 üzenetére
Én is rendeltem, de eddig nem is foglalkoztam a követési számmal. Majd jön!
Bár én EU raktárosat rendeltem.
-
válasz
Ma jött meg.
A dpduk oldalon írjátok be, ott ki fogja írni a teljes számsort.
Amúgy valószínű elég ha elé írod, 1550xxxxxx
Dpd sms-el ne foglalkozzatok, még kinában van, onnan megy Angliaba ahol átveszi a DPD.
Kb 10-20 nap. -
arcsin
senior tag
válasz
Mi kedden rendeltük meg, csütörtökön kaptam sms-t a dpd-től kóddal meg hogy 2-5 munkanap. Még sehol semmi.
-
werszomjas
addikt
Rendelt valaki mostanában gearbest-ről ilife porszívót china raktárból EU Express postával?
Ti kaptatok nyomkövetési számot ami működik? Én csak egy sima számsort, de se a posta nyomkövetése, de a DPD nem látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged