Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Timmcsy
csendes tag
Kezdődik a Xiaomi árának csökkenése, 229,99 a geekbuying-on (közelíti az iLife 6om árát), kár, hogy itt nincs valami trükkös szállítás. Esélytelen, hogy egy robot átcsússzon, ugye?
Biztos gearbesten is megy majd még lejjebb...
-
Timmcsy
csendes tag
Megírtam privátban a tapasztalatokat, de közzé teszem, hátha mást is érdekel.
Vegyes lett a végeredmény, szerintem az 1.5 cm is necces kemény felület esetén. (Vastag gumi lábtörlővel teszteltem, aminek a teteje tapadós, így nem tudta eltolni egymásról a kettőt...)
- 1 cm-re simán rámegy
- 1.5-re hol felugratott, hol nem:
* ha egyenesen, lendületből ment neki, akkor felugratott és átment rajta többször is, de volt, hogy csak az orra ment fel és a kerekek megakadtak, így letolatott
* ha nincs lendülete, mert épp akkor fordult rá, vagy épp irányt módosított picikét, mert mondjuk került valamit, akkor meg sem próbálta, nekiment és elfordult. Valamint akkor sem, ha csak a sarkát kapta el a szőnyegnek, vagy nem volt rá teljesen merőleges az orrával.
-> Szerintem sok múlik majd a szőnyeg pontos anyagán és elhelyezésén, ha nagy tere van nekifutni, akkor jó eséllyel fel fog rá menni, de ha kis lendületet tud csak szerezni, akkor nem fog menni neki
- 2-vel meg sem próbálkozik, nekimegy és tovább állFontos, hogy ezt vastag gumi lábtörlővel teszteltem, mert az első kép arról volt, persze most, hogy látom, rendes szőnyegről van szó, az 1.5 cm-re biztosan rámegy szerintem. Az 1.8-ról nem merek nyilatkozni, mert annak pont a széle vastag, ahol duplázva van. Ezt letesztelhetné valaki, akinek van szőnyege otthon, nekem csak lábtörlőm van...
(Én lehet, megkockáztatnám ezt is, max. eladjátok. A két lábtörlő egymáson is hol 1.5, hol 1.7 cm magas volt, hol felment, hol nem és ez kemény anyag, a szőnyeget össze tudja picit nyomni...) -
Timmcsy
csendes tag
válasz
Turbobacsi #840 üzenetére
Honnan vetted? En innen vettem 5 szivacs es 5 Hepabol allo szettet (volt meg kefem) iLife A6hoz 7.79$ert, ezt talaltam akkor a legolcsobbnak.
-
Timmcsy
csendes tag
Szisztok! Az aktualis Gearbest-es akciozas miatt merult fel bennem, hogy melyik Ilife keszuleket erdemesebb megvenni? Ilife A6 vagy V5S, vagy ebbol is a V7et? Eleg nagy az arkulonbseg es ugyan valamivel kisebb a V5 szivoereje, az tud felmosast is, aminek nem tudom, hogy valoban van-e ertelme? Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 2042
- Fujifilm X
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Kenwood Kmix 750
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest