Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Azt kell megnézni, hogy mennyire ér le...ha rá tud menni, mert pár centit fekszik a földön, akkor felmegy rá, felcsavarja, stb. Ha pont a földig ér, tehát ha nekimegy, akkor rákúszik a függöny a tetejére, akkor nem gond.
Nekem az iLife már tekert fel magára laptop töltőt, a gyerek által eldobált huzentrógert, papirzsepit.....függönyt speciel még nem mondjuk.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Nekem pont a földig lóg. Kikerüli. Persze, ha nagyon lógós, szerintem simán megpróbálna rá felmászni.
Annyival megoldottam, hogy magasabbra raktam a függönyt, elmegy alatta. -
superecneB
őstag
Sziasztok,
Valakinek esetleg van tapasztalata azzal hogy a földig érő függönnyel mit csinálnak ezek a gépek (Pl Xiaomi)?
Függönyön csüngve várna haza a gép, vagy simán falnak/tárgynak nézi és kerüli? -
Mosqu!to
addikt
válasz
silentkiller
üzenetére
Bakker, pont ezzel szívtam be én is. Írták itt többen, hogy van EU régió, hurrá, átraktam magam, erre elveszítette a robotot, és hiába teszem vissza mainland china-ra, nem talál rá újra, még akkor sem, ha keresem/resetelem.

Van valakinek ötlete, hogy miként tudom újra párosítani?
-
tupuk
aktív tag
Na még egyet feldobott nekem a féjsz, ez meg 74 dolcsi, eu-s raktárból, csak úgy kód nélkül simán egy flash sale:
https://www.gearbest.com/cleaning-appliances/pp_350037.html?wid=121Haier SWR Pathfinder a neve, erről van valakinek tapasztalata?
-
tupuk
aktív tag
Érdemi akciót az iLife nem tolt tegnap, viszont előkerült az alsó árszegmensben egy új versenyző:
https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_434404.html?wid=121&lkid=11418493
Kóddal már 60 dolcsiért is lehet vinni, és még kamerája is van. Na meg hibái, az app-ot eléggé ócsárolják meg elég hangos is. De mondjuk ennyiért talán megéri, ha valaki vett akkor mesélhetne róla.
-
silentkiller
senior tag
A friss Mi Home app-ban ha "european region-t" választok, akkor egyrészt elfelejti a robotot másrészt nem is találja meg. Ez nálatok is így van? Ha visszateszem "singapore-ra" akkor minden ok!
-
erikke17
őstag
Üdv

Gearbesterol szeretném a Xiaomi Robit megrendelni, viszont nem tudom van rá valami kupon most? Feljebb ami volt említve nem érvényes már. Nem mint ha rosz ára lenne csak hátha még lehet faragni belőle

Előre is köszi

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A4S-nél mit jelent a narancssárga villogás? Töltés? Egész nap kellett volna töltődjön elvileg, mert nem voltunk itthon, hazaérve meg ezt csinálja. MÉg nem csinálta. Szétszedtem, sehol nincs semmi beleragadva sem.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Ha minden igaz jövő héten én is csatlakozom a robotporszívót használók táborához egy iLife v5s modellel. Már nagyon kíváncsi vagyok az első személyes benyomásokra. (személy szerint xiaomi-t szerettem volna, csak asszonynak nem tetszett az, hogy nincs benne feltörlő funkció illetve nagyobb és ha minden igaz hangosabb is)
Ez a modell a hétköznapi szőnyegek alap szintű tisztán tartására is bevethető? (nem magas a szőnyeg, nincs rajta sötét szín és nem shaggy
)Szép napot mindenkinek!
-
retesz147
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Én inkább annak látom értelmét, ha azt tudnánk kijelölni, amit nem szeretnék takarítatni, mert valszeg abból kevesebb van egy lakásban és persze több ilyen területet. Ez a mondat ellentmondásos, de itt a kis szőnyegekre gondolok, amit eltol, megbolondul. Pl feltörlésnél is ez jobban jönne, mert ki lehetne maszkolni a szőnyegeket.
Nem kellene a mágnesszallagal szórakozni, elég lenne szoftveresen kijelölni. -
syler123
veterán
Jó lenne email-ekkel bombázni az illetékest. Ez a kijelölöm a területet ahol takarítson is szoftveres feature, simán meg kaphatná a régi, kérdés akkor ki venné az újat? Inkább állítanák le a régi gyártását, de az is kapjon meg minden szoftveres feature-t, így az újat is vennék és a miénk is okosabb lenne.
-
ultio
aktív tag
válasz
retesz147
üzenetére
Na ez nagyon érdekes.
Kb. olyan szőnyegünk van, ami a videóban látható.A korábbi Xiaomi szépen közlekedik rajta, de ha porszívózni kezdi, akkor egy idő után körbe-körbe forog, majd leáll.
Nem hardveres hiba, mert megvan hozzá a magassága. Valaki azt tippelte itt a fórumban, hogy a leesésgátló érzékelője zavarja meg.A lényeg, az új készülékben ezt valahogy megoldották szoftveresen. Jó lenne, ha a korábbihoz is jönne valami frissítés.
-
hevizms
addikt
De jó hogy rátaláltam erre a topikra.

aláírásom,ha valakit esetleg

-
erikke17
őstag
Üdv

Bakker, most nézem 239 a Xiaomi Robi porszívó GB-n, nagyon baráti plusz még EU Express. Lehet még ilyen arra számítani? Vagy hozzam előre karácsonyt

Egyébként egy 2 órával ezelőtt nekem is kacifantosan mutatta árat miután rá mentem robira olcsóbb lett.
-
-
DuDieHUN
aktív tag
Xiaomi megy nektek 5 Ghz-s wifivel?
-
csopee
csendes tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Csak kicsit visszatérve és nem magamat védve, amikor a hozzászólást írtam valóban nem láttam az összefoglalót, most gépen megnéztem jogos a felvetés ugyanakkor úgy gondolom, hogy azért tartalmazott a kérdésem olyan dolgokat is amik nem voltak benne az összefoglalóban vagy csak az én értő olvasásommal van baj (ami könnyen elképzelhető)...

Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek aki segített és vette a fáradtságot, hogy válaszoljon, nem szerettem volna vitát indítani, hogy milyen hülye fórumozók vannak (lásd jómagam), de sajnos ez most így sikerült, legközelebb okosabb leszek.

-
-
retesz147
addikt
válasz
ribarszki
üzenetére
Jogos, bocsánat, csak belepörgettem a videókba, 4-5-be amiket találtam és pont ennél láttam, hogy átmegy egy fekete akadályon, ami ugye eddig eléggé vak folt volt a porszívók körében...Fekete, meg még akadály is....
Sőt, ha jól látom, nem maszkolni lehet a területet, hanem kijelölni, hol takarítson fel....hmmm...Ez így nem annyira jó annak akinek van szőnyege is és fel is akar töröltetni a porszívóval....qqzs: Így van, kupont nem lehet tovább kuponozni! Sőt, vagy kupon, vagy pont...Ez a kettő se megy egyszerre.
-
ribarszki
őstag
válasz
retesz147
üzenetére
Bocsi, de itt valamit nagyon félreértett a tesztelő, amit azért elég nagy bátorság a részéről így publikálni. Átküldi a folyadékon?
Hiszen arról szól a történet, hogy feltöröl, de nem arról, hogy folyadékot felszed. Hiszen egyszerre porszívózik és töröl. Itt pedig frankón belapátolták a henger gumipengéi a vizet a portartályba, ahol beült a Hepa szűrőbe, s ha "szerencséje" van akkor jutott belőle a motorhoz/elektrotnikához is. Utána ezzel a ragacsos, nedves kefével folytatja a porszívózást?(Amúgy nem csodálkoznék a félreértéseken. A porszívó fórumban hányan jönnek, hogy vizes porszívót szeretnének, mert azzal lehet vizet felszívni. Az már nem esik le, hogy a vizet szűrőközegként használja a porszívó, vizet felszívni viszont tökéletesen alkalmatlan..)
-
retesz147
addikt
Megérkeztek az első kicsomagolós, tesztes videók a Xiaomi robotporszívó 2-höz. Már egy csomó van fent a YT-n.
Ezen elég durva akadályon átküzdi magát, ami ráadásul fekete is.
-
sz_gabor
tag
Xiaomi Mi Robot Vacuum a gearbest-nél most a BKFDXMC kuponnal 249.99$+2.44$ EU expressz=252.43$=67410FT.
-
pn4hvq
senior tag
Köszönöm a válaszokat
.
Úgy látom, ez a 6 darabos szett a 20$ körüli árával a jó ár/érték arányú. -
pn4hvq
senior tag
Xiaomi 1 robotporszívóhoz kopóalkatrészeket honnan és milyen áron szereztek be?
-
válasz
retesz147
üzenetére
Többször felmerült ez a kérdéskör már, a lényeg azonban a következő:
Ha először tévedsz egy topikra, mindenképp lesz egy első hozzászólása az adott oldalnak, akkor is ha 4875-iktől kezded olvasni. Tehát ott egyből látszik hogy VAN ÖSSZEFOGLALÓ.
Ha pedig mégis valahogy a végére sikerül első körben esned, akkor pedig mielőtt felteszel egy kérdést, ha nem olvastad még az Összefoglalót, akkor meg tudod tenni. Van kereső, vagy ŐF. Innentől kezdve, számomra egy olyan kérdés, amelyre vonatkozó infó megtalálható az ÖF-ban, az érthetetlen és védhetetlen. Egyszerű Write Only viselkedés, lustaság, amolyan "szarokrámajdválaszolvalakinemkellkeresgélnem" típusú hozzáállás.
Ide természetesen nem tartozik az "Olvastam az Összefoglalót, de nem értem hogy akkor most ... " és hasonló kérdések nem tartoznak. A közösség eddig mindig segítette a többi fórumtársat, ha látta hogy tesz azért hogy tovább tudjon lépni. -
retesz147
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Ez nagyon OFF:
A gond szerintem sokaknál az, hogy nem ismerik a fórumot, hogy létezik néhol első hsz, létezik összefoglaló, cikkek, stb.
Ez kiküszöbölhető lenne a "fordított olvasási iránnyal".
A beállításokban be lehet állítani, hogy a friss hsz-ek felül legyenek, így az olvasási irány alulról (régi hsz-ek) felfele történne. Így a friss hsz-ek felett ott az összefoglaló.
Nálam ez így van, kicsit fura, hogy alulról megyek felelfele, de így mindig látom, ha egy topicnak van összfoglalója.
Gondolom sokaknak a megszokott olvasási irány van beállítva, így ha kattintanak egy topicra, alulra dobja őket és máris elkerüli figyelmüket az összefoglaló. -
retesz147
addikt
JISIWEI I3 Smart Robotic Vacuum Cleaner - EU PLUG GRAY
Ár: 79,99$
Kupon: BDJSWFX
Ugyanez lesz 59,99$-ért 10:00-tól Flash Sale-ben 5 db.Facebook csoportból, hátha valakit érdekel....Nem tudom mit tudhat, most láttam először....
-
retesz147
addikt
A lépcsőn egyik sem esik le.
A véletlenszerűek a nevükből adódóan véletlenszerűen járják be a területet, nem tudnak olyat, hogy egyik szoba, utánna másik, hanem bolyongnak össze vissza. Nem érzékelik a tartály telítettségét, kb 1,5-2 órát bolyonganak, majd vagy megtalálják a dokkolót, vagy nem, ahogy sikerül.
Xiaomi okosabb (kb 10 percet használtam), de azt nem ismerem nagyon. Elvileg szobáról szobára jár, dokkolót szinte mindig megtalálja.
Youtube videókból sokat lehet okosodni.
Nem egy olcsó "hobbi", 150$-ba szinte tuti bekerül, kérdés, kell e szisztematikus az azok előnyével, "hátrányával", telefonos appjával, stb (elvileg megérik a pluszt).
Ezt neked kell eldöntened YT videók és itteni-külföldi fórumok tapasztalata alapján. -
csopee
csendes tag
Sziasztok!
Én is karácsonyra lepném meg a családot egy kis szerkezettel viszont még csak most kezdtem körülnézni a témában de úgy látom van itt néhány tapasztalt szakértő, ezért lenne néhány kérdésem.
Mivel a múlt századi divatnak megfelelő szinteltolásos családi házunk van, ezért több szobát illetve több virtuális falat is kéne "beprogramoznom" a szerkezetbe, hogy biztonságban tudjam, hogy mire hazaérek a melóból valóban tisztaság és egy töltőn csücsülő robotom lesz nem pedig egy romhalmaz szenzorokból és csavarokból.

Tehát lényeg a lényeg, hogy van olyan amibe be lehet programozni mondjuk 3-4 helyiséget hogy aztán ha végzett, vagy tele a porzsák, vagy valami történik akkor megálljon és ne kezdjen el lemerészkedni a lépcső(kö)n...Létezik olyan eszköz ami ezt tudja?
Szőnyeg nem feltétel csak parketta meg járólap van...
Valamint láttam, hogy EU Express-ről is folyt a társalgás éppen most kupáltam ki magam belőle különböző fórumokon kérdezzetek nyugodtan, de válaszolva az egyik kérdésre csak a Gearbest-en elérhető (még) ez a lehetőség (sajnos)

-
válasz
geotigris9
üzenetére
Nem, nem érdekel senkit. Aki ide jár intelligens, tudja használni a google és a youtube keresőt is ha pont ez az összehasonlítás érdekelné. Szóval csak hsz növelésre jó max.
-
retesz147
addikt
válasz
geotigris9
üzenetére
Köszönjük Emese.....

-
geotigris9
tag
+1 [link] ne csináld.
-
geotigris9
tag
Egy egész jó teszt akit érdekel. [link]
-
syler123
veterán
válasz
geotigris9
üzenetére
Remélem azt a kókányolós videót viccnek szántad, bár nem látok szmájlit...
Aliexpressen lehet venni 2 db hepaszűrőt, 8$-ért.
Én nemrég vettem 18$-ért, 1 főkefét, 2 oldalkefét, 2 hepaszűrőt... -
geotigris9
tag
Helló srácok!
Most megint kicsit belemerültem a robotporszívó témába tesztek olvasásába/nézegetésébe.
És egyre jobban tetszik Xiaomi Mi.
A teszt után már rögtön felmerült bennem egy két okosság ami lejjebb viheti esetleg a kopó alkatrészek cseréjének költségeit ha beruházok.
És lám nincs új a nap alatt ebbe futottam bele. (Bár lehet volt már itt fórumon, nem olvastam teljesen vissza az összes hszt-t.)g.
-
-
tboyka
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes hibával szembesültem a Xiaomi Mi Vacuum v1 esetében.
Kétszer is előfordult már, hogy takarítás közben "Finished cleaning" hangüzenettel fogta magát és visszament a töltőre, pedig a lakás fele sem volt kész! Aztán, ha újra útjára indítottam, akkor ott folytatta, ahol abbahagyta, kitakarította a maradékot, de mindenesetre érdekes hiba. Az akku 90%-on állt, szóval azt sem lehet mondani, hogy tölteni ment vissza. Ti már tapasztaltatok ilyet?? -
wierra
senior tag
Eddig a Xiaomi 3510 percet (58,5 óra) ment, 3352 m2-t takarítot fel.
A szűrő még 92 órát bír (állapota 61%),
az oldalsó kefe még 142 órát bír (állapota 71%),
a főkefe még 242 órát bír (állapota 80%).Elképesztő, hogy megvizsgálva a keféket, nagyjából el is hiszem, hogy a kopóalkatrészek várható élettartamát pontosan definiálta a gyártó.

espista: a szűrő lamellák W profilúak?
-
válasz
superTibcsi
üzenetére
A normál porszívók egy óriási szobát tudnak takarítani, a szisztematikusak egy egész szintet.
Ezért a véletlenszerű porszívót nem engedjük rá egy bonyolult elrendezésű lakásra, mert nem fog visszatalálni. -
superTibcsi
aktív tag
Köszönöm a választ nektek.
Akkor ha jól értem akkor az ilife akkor végez ha lemerült? Vagy be lehet álltani hogy hány percig menjen?
-
retesz147
addikt
válasz
superTibcsi
üzenetére
Pont ennyi a xiaomi +tudása, +anyagminősége + szolgáltatása... Nekem ekkora területet lát el az A6.
Ha "profi" gépet akarsz, akkor xiaomi (igaz arra várnod is kell 3-4 hetet, míg ilife 5-10 napon belül itt lesz).Igen, előttem szólónak igaza van, hogy xiaomi max 50-60 percet fog menni, míg az ilife közel 1, 5-2 órát, akksi lemerülésig, azt vagy visszatalál, vagy nem...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
superTibcsi
üzenetére
Ha naponta megy a robot, szerintem igen, mert jóval kevesebb ideig bolyong a Xiaomi. Nálam 56 m2-en 35-40 perc alatt végez, és minden nap tisztességes mennyiségű szőr van a kutya után (pedig amúgy észre se vehető).
Az A4S meg óráking menne, ugyanis nem igazán tudja, hogy mikor van a lakás eleje-vége.
-
superTibcsi
aktív tag
Megéri a xiaomi a + 100 dolláros felárat az A4S-hez képest? 54 nm panelba kellene ahol a kutya miatt napi söprés van.
Xiaomi 279 $ eu expresszel Kínából, A4s 176 $ eu raktárból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hiszen arról szól a történet, hogy feltöröl, de nem arról, hogy folyadékot felszed. Hiszen egyszerre porszívózik és töröl. Itt pedig frankón belapátolták a henger gumipengéi a vizet a portartályba, ahol beült a Hepa szűrőbe, s ha "szerencséje" van akkor jutott belőle a motorhoz/elektrotnikához is. Utána ezzel a ragacsos, nedves kefével folytatja a porszívózást?

farkas26