- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent77
veterán
Első passz, inkább ETA. A topikban többen használják.

-
Max1mus
nagyúr
Nem mondtam hogy veszít, csak az "újracsomagolt" definíció érdekes.
-
Max1mus
nagyúr
Az itt valószínűleg refurbished lesz.
-
Brandynew
őstag
És ez mennyiben jobb vagy rosszabb, mint az iLife 4/6?
-
Spett14
tag
Szóval szétkaptam. Apró darabokra. Hibát nem találtam. Mintha nehezebben forogna, mint a másik. De fogaskerekek rendben, motor rendben. Viszont a kereket magát nem tudtam szétszedni. Majd talán holnap.
Amúgy nem nehéz szétszedni, lehet csinálok róla legközelebb videót. -
Spett14
tag
Akkor következik a szétszedés...

-
Turbobacsi
senior tag
olvasd el a Description-t

-
Steady74
addikt
Én is+tüdővel kifújom.
Köszi az infókat atomnak is.
-
retesz147
addikt
Miben jobb egy giroszkópos egy "butától"? Mit képes érzékelni a giroval, szőnyeget?
-
retesz147
addikt
Valóban megtévesztő.
Viszont az Alis árakból 220 USD környéke kiindulva random lesz.
2 kefés, főkefés, feltörlős, szisztematikus ennyi pénzért 'ingyen' lenne.Valszeg csak van benne egy program, ami hasonlít a szisztematikus mozgására...
-
werszomjas
addikt
Nálam a V5S Pro szintén elakad az ikea markus székben, de csak akkor, ha az a szőnyegen van, ha kihúzom a laminált padlóra, ott nem akad el benne.
-
törölt tag
Bajuszkefe nálam nagyon bírja, szerintem még marad 1-2 hónapot.
A filterem viszont bő egy hónap után majdnem fekete. Szóval rendelek majd egy olyan sok darabos pakkot és utána havonta fogom cserélni. -
Atomgeszi
nagyúr
Jaja. Láttam is egyszer, hogy keresnek embert, akinek a cégek küldenek cuccot és csak tesztelni kell őket.
-
zolomon17
senior tag
Van az állatkert mellé az is

-
Steady74
addikt
Értem, köszi!
-
Gsx-rr
veterán
Igen tudom,mar akkor olvastam es ez alapjan tudtam beallitani!
Koszi -
ribarszki
őstag
Közben már én is kipróbáltam, kíváncsiságból beregeltem. Jó kis vevőcsalogatás volt

-
SkiDev
őstag
Hát az nekem elég drága.
Annyi, hogy gondolom az iLife-hoz bármi baj van hamarabb tudok szerezni alkatrészt (kefék, szűrő), mint a MinSu-hoz. Meg nekem azért sem jó ez a dokkoló, mert nem tudok nyugodtan elmenni itthonról, hogy tudom valami kínai mütymüty lóg a falból (lehet, hogy paranoia, de akkor is, kínai ketyere).A garanciával hogyan álltok, nem féltetek, hogy elromlik vagy alapból hibásan érkezik?
-
cris78
őstag
Southfork nézett ki így. A színes pontoknál van a a whisky készlet

Crisp Rat: jól, látod. Én semmit nem csinálok jól.

-
törölt tag
Ma átpakoltam a lakást kicsit, a hálószobát teljesen, bő egy órára ráengedtem én is a kicsikét. 2x ürítettem a tartályt, úgy, hogy előzőleg pénteken 2x ment végig teljesen.

Mennyi az üzemidő nálatok, ha majd mész full circlet megírod? Nálam simán megy neki a 3 óra.
-
Mr.Csizmás
titán
tapasztalatok:
- 6x5(?) m szobában 2 ürítés volt negyedóra alatt, rohadtsok szösz, haj lehetetlen helyekről
- konyhában demózás, Mutter szerint aranyos, macskák félnek tőle
- ott is fél tartály szöszt beszedett 10 perc alatt
- néha kicsit hülye, de visszatalált a dokkolóra, ahányszor ráküldtem1 óra tapasztalata alapján megérte az árát

-
Mosqu!to
addikt
Az drágítja csak

-
hati
addikt
Hétfőn postázták, de nyomkövetési számot még nem kaptam.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem 08.11 óta
Your parcel is on its wayLehet szó szerint értik és elindult a kis robot magától.

-
tboy72
aktív tag
Asszony most szólt, hogy megjött. Hosszú lesz a mai munkaidő, már alig várom, hogy kipróbáljam.
-
Silent77
veterán
Nekem 2 napja, pedig 24 óra alatt eddig Pestre érkezett.

Szóval ha ma nem lesz pesten, hétfő lesz belőle.
csaomgunk Tiszta kínai lettem.

-
cris78
őstag
én is azt mondom majd, hogy távirányítós autó és a gyereknek vettem. Mondjuk 10 éves és lány

-
tupuk
aktív tag
Ez egy nagyon hasznos táblázat, köszi

Én az X5-tel szemezgetek, így kiszúrtam egy eltérést: a táblázatodban 70dB-es zajszint van, míg a hirdetési oldalon csak 40-et írnak ("Less than 40dB low noise mute"), még azt is hozzáteszik hogy akár alhatsz is amíg takarít, bár ez már nyilván csak süket marketingduma:
http://www.gearbest.com/robotic-vacuum-cleaner/pp_366723.html?wid=3Akkor most melyik infó az igaz? Mert elég nagy a különbség 70 és 40 dB között.
-
Silent77
veterán
Ugyanez van nálam is, bízzunk a péntekben.
Nekem eddig minden 1 nappal korábban jött. Tuti most nem úgy lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Isten éltessen, ha pénteken nem találkozunk!
cris78: Még az is lehet, nem váltott, hogy kiszállítónál?
-
Silent77
veterán
Nekem tegnap este váltott, és hétfőre ígéri. Általában 1 nappal korábban jön mint írja, bízok benne, mert nagyon várom.
Ez most kivételesen nem porszívó.
Nézd meg a dpduk oldalon, ott lesz várható érkezés.cris78: Holnap ott lesz, jó neked.

-
cris78
őstag
Nekem pénteken délután adták fel. Ma Budapesten van.
-
kóóó
aktív tag
Ezt már átnéztem, de erősebben szív meg van okos app és hepa szűrő, meg nem random. A másik meg felmos. Megéri azt a dupla arat ez?
-
Silent77
veterán
Uhh, már mondani akartam, v7s pro 600pa.
Néhol igaz 400-at írnak. -
kóóó
aktív tag
Egy átlag lakás kitakarításánál ahol nincs szőnyeg se, mennyivel ad kevesebbet mint egy xiaomi mi robot aminek dupla ennyi az ara jelenleg. Azt tudom, hogy ez random az pedig feltérképezi a lakást. De takarítás es egyéb szempontból mivel kevesebb ez?
Vagy mivel jobb egy A6 ha már drágább? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sajna itt nem látok "EU Priority" szállítási opciót.

-
törölt tag
"félhülye randombejárós" - ez aláírás gyanús.

-
cris78
őstag
Kár, hogy nem éri fel a hűtőt. Elég lenne szólni neki, hogy hozzon egyet. Így az asszony szintjén van.

-
farkas26
Topikgazda
oksa, bár szerintem a legnehezebb a Irobot táblázatott összehozni
,esetleg a táblázatba még egy árkategóriát bele lehetne rakni -
törölt tag
Gearbest oldalán, azt tegyük hozzá, mert az nincsen benne a hsz-ben.

-
farkas26
Topikgazda
Itt vagyok most már én is,kicserélem ha gondolod csak azért raktam a másikat be mert nem olyan színes,de téged írtalak oda mert te voltál azért aki megcsinálta a táblázatott Crisp Rat csak át színezte
-
törölt tag
Nem valaki, hanem én, átszíneztem, amit jeleztem is.
Ne itt kiabálj, hanem a topikgazdának írj, hogy cserélje ki a linket.
-
Mosqu!to
addikt
Tudom, láttam. Újra leírom: Látom, hogy ott a Xiaomi, de pár érték hiányzik (töltési idő, zajszint [pótolva]), valamint egy igen fontos elem, ami jelentősen kettéválasztja a robotokat, hogy szisztematikus, vagy véletlenszerű-e a takarítás. Én ennek hozzáadnék egy új sort, mondjuk "takarítási metódus" névvel, amiben az összes iLife "véletlenszerű" értéket kap, a Xiaomi pedig "szisztematikus" -t.
A zajszintre amúgy amit beírtál, nem tudom honnan az adat, sajnos nem túl hitelesek a gyári adatok nyilván semelyiknél.
Itt a Xiaomit 62-70 dB-nek mérik, de valójában az A4-et is 70-nek, a táblázatban meg 65-ként szerepel. -
Mosqu!to
addikt
Melyik nem a tiéd? Én azt nézem, ami a hozzászólásodban van, abban sincs ez benne.
Ami meg az összefoglalóban, abból alapból hiányzik is a Xiaomi
-
Mosqu!to
addikt
Igen, minden az itt leírtak szerint.
Rakd már be a spreadsheetbe a szisztematikus/véletlenszerű sort, nameg pár hiányzó infót a Xiaomiról

-
DuDieHUN
aktív tag
Köszi, most látom van UK raktárba 344$-ért 7 napos szállítással lehet megéri a 44$ felár a gyorsaságot és a biztos vám és ÁFA mentességet
-
DuDieHUN
aktív tag
En ott akadtam el, hogy nem tudom hol lehetne kiválasztani az EU expressz szállítást (mennyibe kerül amúgy?)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Téma összefoglalóba vele!
Látom, mán ott van...(#376) Gsx-rr
Korábbi kérdésedre válaszul: nem lehet napokra beállítani az időzítést, minden nap megy.
Ha nem akarod, a legjobb, ha kikapcsolod az eszközt.Egyébként nem látom hátrányát, ha naponta megy, az akksinak is kell a torna.
-
Mr.Csizmás
titán
csak jelzem, hogy az összefoglalóban nem az én táblázatom van

btw. frissítettem a xiaomival, meg 1-2 apróbb javítás volt.
-
Mosqu!to
addikt
Hívásadatok, gps-lokáció, üzenetek, webelőzmények, érzékeny infók, amiket telefonon keresztül bonyolítasz, felhasználónevek, jelszavak...
-
DuDieHUN
aktív tag
Köszi, kuponnal tényleg elértem a megfelelo arat, a vám-ot és az ÁFA-t hogy lehet elkerülni?
-
sysrq
őstag
Az X5-nek tartozéka a virtuális fal.
-
Mr.Csizmás
titán
v1.1
Xiaomi Mi Robot befele.
-
Mosqu!to
addikt
Ez szuper, de mellébiggyeszteném a többi népszerű terméket is, nameg referenciának a csúcsot.
Xiaomi, Neato, Samsung, iRobot is mehetne rá.Ha esetleg adsz jogot, egy Xiaomi oszlopot feltöltök

-
farkas26
Topikgazda
Összefoglalóban is most már megtalálható

-
ribarszki
őstag
Ez nagyon király! Jó így egyben látni!

-
V.Stryker
nagyúr
Na ez nagyon fasza. Ez alapján tényleg nekem is az A4S a legmegfelelőbb.

-
Silent77
veterán
Hmm, nem találkoztam még ilyennel. Nem bg-n próbáltad?

Pl most akciós a hd681 fejes, és simán pontoztam, de 99%-ban akciós terméket veszek pontozva.Már írtam neki.

-
V.Stryker
nagyúr
Amúgy jobb kétszer a Xiaomi az iLifenál? Merthogy árban ugye duplája.
iRobotot nem érdemes akkor? A roomba 605 még beleférne.
-
V.Stryker
nagyúr
Ezeket a kódokat honnan vadásszátok?
-
Silent77
veterán
Gb-nél nem számít, akciósra is mehet a pont.

-
farkas26
Topikgazda
Ha sikerül kibővíteni a táblázatott akkor be rakom a téma összefoglalóba

-
SkiDev
őstag
Semmi extra. Csak 2-3 naponta beindítanánk konyha-folyosó területén (édesanyám, ha főz a liszt + egyéb főzési maradékot eltávolítaná, illetve édesapám munkásember, így homokos a cipője elég gyakran) egy laza tisztaságot tartson. Ritkábban kelljen a porszívót elővenni (vagy ha ugyanennyit vesszük elő, mint most, akkor legalább nem kell nézni a koszos padlót
).Az iLife V1 tesztjét olvastam el most, még lehet, hogy ez is elég lenne. Azért meg lett dicsérve azon a bizonyos rendelj**** blogon, hogy árához képest csak kényelmi extrákat hagytak ki. (Tiltott területe nincsen - virtuális fal, elindítani el tudjuk mi is - távirányító, a töltődokk sem túl fontos, az olcsóbbak úgysem találnának rá).
Ennél olcsóbb nem hiszem, hogy van, maximum áruházaké, de gondolom az nem képvisel hasonló minőséget.
-
Gsx-rr
veterán
X5 talan meg olcsobb!
-
Gsx-rr
veterán
Persze, de 2 munkanap akkor is rekord nalam. Itthoni rendeles is van ennyi altalaban.
Mar olvasgatom a hasznalatit.
Erdemes hosszabb ideig tolteni elso hasznalat elott?
A vizes felmosasrol nem sok infot talaltam. Oke ,hogy masik tartaly kell, de a torlokedot hogy kell felrakni? -
törölt tag
Ezek szerint nekem elkerülte a figyelmemet a promós cucc.

De a 2 + kefe nálam is megvan. -
törölt tag
Szuper! A HOME kódot tudtad használni?
Az a vízhatlan zsák milyen?
-
Louro
őstag
Én kérdeztem őket, de csak kínai raktárból küldik és csak DHLlel. Így rájön a 27% ÁFA még
Én is már rég megrendeltem volna tőlük. Inkább a Gearbest. Kicsivel több csak és ÁFAmentes. -
törölt tag
Ha tudom, hogy ennyire rá vagy pörögve, rendeltem volna 2 A4S-t.

-
Louro
őstag
Hmm, nem is rossz ötlet

Valahogy nem jutott ilyen eszembe
-
farkas26
Topikgazda
Vagány

-
Silent77
veterán
-
törölt tag
Tényleg, nem mertem tovább vinni a rendelést, nehogy valami baj legyen.

Nem a Gearbest oldalán volt ph kód, amit lehetett vásárlásoknál használni?Hogy lett nálad -10$?
-
Silent77
veterán
A táblázat se túl pontos.
V5S pro 550-850pa
V7S pro 600pa
Ez a szívóerő érdekes dolog számomra, sokan azért nem vettek sima V7-et, mert csak 400pa.
Viszont ha nézzük a teszteket, ez egyátalán nem látszik, és én is ezt tapasztalom.
Sőt ugyanolyan mint a V7S pro, tehát nem vagyok benne biztos, hogy ezek pontos adatok. -
farkas26
Topikgazda
Azt nézem,persze számok alapján az A4s és az A6 között a különbség csak annyi ,hogy az A6nak van virtuális fala. Árban pedig 60$

-
tibcsi0407
félisten
Számomra még a V5-öm szívóereje is elégnek tűnik. Szerintem nem csak a szívóerő, hanem az egész szívórész kialakítása és a kefék együttes munkája befolyásolja a legjobban a dolgot.
-
tibcsi0407
félisten
A szívóerő talán önmagában nem minden. A tisztítási hatékonyságnál azért a többi rész is számít. Bár tény, hogy az is egy számszerűsített tulajdonság.
-
Silent77
veterán
Rendben szólj majd akkor.

Később fogom tesztelni az A szériát szőnyegen, nagyon kíváncsi vagyok rá. -
Silent77
veterán
A6 van 189.99$-ért.
Vagy V7, A4 szériára megtudom kérdezni van e kupon, de már csak hétfőn.
tibcsi0407: Szívesen!
-
Silent77
veterán
Ha szólsz, talán lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Jövedelem
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Honda topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

farkas26