Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
válasz huliganboy #11951 üzenetére
Lásd 11756.
-
Serpent
friss újonc
Sziasztok,
Kérdés.. valaki használ valamilyen ütköző védőt?
1 napja van meg az S5 max készülék, de már picit megkarcolta valami a jobb oldalát az ütközőjének.
Felső része sincs nagyon védve, ugye csak alul van egy csík az sem végig.. -
őstag
sziasztok!
az ilyen csúszkálásra hajlamos futószőnyegekkel hogyan boldogulnak ezek?
van erről tapasztalata valakinek?
kösziit never gets easier, you just go faster
-
humigabi
aktív tag
-
Soma01
veterán
válasz humigabi #11955 üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlásokat!
Más márkájú gépekkel is van jó (vagy esetleg rossz) tapasztalat, vagy inkább a Xiaomi az ami megéri és jó minőségű?
Nincs gondom a Xiaomival, csak látok a neten és az üzletekben más márkát is. Igaz, azok nagyrésze számomra ismeretlen. Azokkal ne foglalkozzak? -
humigabi
aktív tag
válasz Soma01 #11956 üzenetére
Nézzél csak körül, mert sokkal jobb, ha magad győződsz meg róla, melyik milyen tulajdonságokkal bír. Én is ezt csináltam és rájöttem, hogy egyik gyártó sem közelíti meg azt a hármat, akikkel a Xiaomi gyártat. Ráadásul vannak olyan típusok Pld. ez amik sokkal több pénzért a felét sem tudják annak, amit egy S5 Max, vagy egy Mop Pro tud.
Én nagyon sokat olvastam utána, mire a Mop Pro mellett döntöttünk, de egyáltalán nem bántuk meg.
A kiválasztásnál sok mindent mérlegeltünk és bár az S5 Max többet tud, mégis a Pro maradt. Most már minden van hozzá, ami a teljes kihasználáshoz kell és a tartalék alkatrészek is megérkeztek.
Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.Ja és egy tapasztalat, amit mindenkinek szánok, akinek Mop Pro-ja van. Ha végzett egy megadott takarítási ciklussal, de indítanátok egy másikat anélkül, hogy a dokkolóra visszamenjen, akkor a "Stop running" megnyomása után érdemes az alkalmazásból kilépni, majd vissza, megvárni míg betölti a mentett térképet és úgy megadni a következő takarítási parancsot.
A csak "Mop" funkció pedig csak a nagy víztartállyal működik, a kombinált por-víztartállyal nem.Üdv:
humigabi
-
Gubu0101
veterán
válasz Serpent #11953 üzenetére
Ha annyira akarod vedeni,esetleg veszel ra ajtoba valo szigetelest,azt a szivacs szalagot.Nekunk mar az alja kezd kopni a kuszob megadja neki...Nekem haspancel kellene ra lassan
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Serpent
friss újonc
válasz Gubu0101 #11959 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, csak valami fehér kellene, ha már fehér a masina is.. fekete volt itthon azt ideiglenesen ráraktam..
Padlóváltóm van.. nálam nincs küszöb gond..
Ám alját úgysem nézed.. elkopni meg nem fog teljesen.. vagy netán erre is van átlyukadási garancia mint az autóknál a rozsdára? -
Gubu0101
veterán
válasz Serpent #11960 üzenetére
Jo lenne ha lenne,masnem valami badogot majd kap Szeret a kuszobon oda- vissza maszkalni,de mar tervbe van jovore a belteri ajtok csereje,igy a kuszoboket is majd megszuntetem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
őstag
aliról, eu raktárból rendelt valaki mostanában Mop Pro-t? van esetleg ajánlott forrás?
it never gets easier, you just go faster
-
huliganboy
addikt
-
humigabi
aktív tag
11953 Serpent
Fehér filc csík, belülről fehér gumival összevarrva, hogy rá lehessen húzni. Ha nem kell, lehúzod róla.
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
nagyúr
Sziasztok. Max 80k -ig van valami ajánlott, korrekt robotporszívó? Panelba lenne, 50 m2, szőnyeg plusz parketta és van egy kutya is.
Més que un club!
-
Segnior_Barthez
senior tag
Sziasztok' Feleségemet és magamat akarom tehermentesíteni. 50 m2 kell végig szívni küszöbök nélkűl, ahol van egy 2cm vastag szönyeg is. 2 naponta használjuk a két éves lidlis 35ezres masinát, de az most menne az emeletre a gyerekekhez. Állatszór nincs, gyerekhaj van. wifi és terkép nem releváns. Porszívózzon fel a padlón és a szőnyegen és dokkolja magát. Legyen vagy 4dl tartály alatta. 50 max 60eFt. Van bestbuy. Kösz. Bocs, eng billem van.
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Leon77
őstag
Sziasztok.
Kb. 2 éve vagyok s5 tulaj, eddig minden príma volt, de néhány hete elkezdte, hogy éjjel lement a dokkolóról, hogy tisztítsam meg a töltő felületet. Megtisztítottam, töltött, nem foglalkoztam vele, de újabban ezt mindig eljátsza és észre vettem, hogy olyan 50% körül megáll a töltés, órák alatt sem megy feljebb.
Az az érzésem, hogy az aksi kezdi megadni magát. Vagy nektek mi a véleményetek? Ki-be dugtam a töltőt, megtisztítottam mindent, app szerint tölt, a lámpa villog ahogy kell, de nem megy feljebb a töltés. Hmmm rendeljek új aksit? Ha az kell van valakinek linkje eredetihez?
Előre is köszi.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
humigabi
aktív tag
válasz Napfénysüti #11965 üzenetére
Ezt nézd meg, szerintem az igénynek megfelel. Erős a szívóhatása.Xiaomi MI Robot Vacuum Mop
humigabi
-
Leon77
őstag
válasz Leon77 #11968 üzenetére
Felhívtam a szervizt, ahol azt mondták alaplapos valószínű, találkoztak már ezzel a hibával, de meg tudják javítani. kb 30 rongy, nekem ez soknak tűnik. Nincsen valami költségkímélőbb megoldás vajon?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Leon77
őstag
válasz Leon77 #11970 üzenetére
Na közben megvan, 3 filléres alkatrész, amelyek közül nem mindig megy tönkre az összes. Az össz költség kb. 3000 forint, már csak egy helyet kell nézni, ahol profin kicserélik őket. 1 Biztosíték, egy mosfet és egy töltő áramkör és ez utóbbinak sok lába van, itthoni pákával én nem állnék neki. Szerintem így talán kijön egy tízesből az egész.
Érdekelne, hogy járt-e már így más is.
-
PeterPH
senior tag
-
Leon77
őstag
válasz PeterPH #11972 üzenetére
Na szuper, akkor először csak a biztosítékot cserélem ki. Köszi az infót. 30 ezer egy biztosíték cseréért elég drága lenne
-
Leon77
őstag
válasz PeterPH #11974 üzenetére
Remélem nekem is csak ennyi baja van és nem kell mosfetet, pláne nem töltésvezérlő csipet cserélni, azt nem ilyen könnyű. Köszi a képeket, megoldom és nagyon remélem, hogy ez lesz a baja. Remélem a lomexben árulnak ilyesmit. Vagy szerinted a conradban van készleten? Mert nekem az is útba esik.
-
AlexDaywalkr
tag
válasz ITI-san #11942 üzenetére
Szia! Nekem is felajánlotta a frissítést, de még nem mertem felrakni. Az lenne a kérdésem, hogy ha csak a firmwaret frissítem akkor az appot nem frissíti ugye? Mert nekem még egy régebbi app van fent a szobák többszöri takaríthatósága miatt. A másik kérdésem az, hogy frissítés után megmarad az eredeti térkép amit használok? Nem szeretném újra térképeztetni a lakást.
Üdv: Alex -
őstag
válasz AlexDaywalkr #11976 üzenetére
Megmaradnak a térképek.
-
Lajcsika
tag
Csak a FW-t frissíti az appot nem!
-
AlexDaywalkr
tag
Köszönöm a segítséget! Hamarosan frissíteni fogom.
-
ITI-san
tag
Szia! Én Mi Home-ot használok.
A leírás szerint ha azt használod akkor ott kell frissíteni.
A gép ugyan felajánlja de a Home - ban frissítsd.
Utána ha megnézed a gép frissítés felajánlás eltűnik és új a firmware.
Térkép nekem megmaradt.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Segnior_Barthez
senior tag
Hi! Szűkítettem a kört irobot roomba 605 és a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C re. Jól gondolom, hogy a Xiaomi feltörlési (haszontalan kapacitás) opcioja helyett az irobot a jobb választás? 70eFtos gépek.
-
humigabi
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #11981 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer mindkettő műszaki specifikációját! Xiaomishop-nál megjelent az új 1C, azt is nézd meg, érdemes.
Üdv:
[ Szerkesztve ]
humigabi
-
nagyúr
válasz Segnior_Barthez #11981 üzenetére
Pont ezt a két típust nézegetem de nekem a Xiomi szimpatikusabbnak tűnik (a felmosó funkciója nálunk se releváns).
Csak asszony nincs még meggyőződve róla hogy mennyire lenne jó egy robotporszívó számunkra ennyi pénzért.Most amúgy kaptunk kölcsön egy Navon Relax gépet azzal barátkozunk ezzel a témával. Esetleg van valakinek tapasztalata hogy ehhez képest a fent említett iRobot/Xiaomi páros mennyivel hatékonyabban takarít?
Més que un club!
-
Segnior_Barthez
senior tag
YouTuberól tájékozódva a szőnyeg takaritasban jobbnak tűnik az irobot, még ha minden paraméterében kicsit erősebb is a xiaomi. Nekünk állat nincs a lakásban. A feltörlés ahogy nézem ebben az árban csak bohockodas. Ezért most az irobot a nyerő. 7vegere döntök.
-
Leon77
őstag
válasz PeterPH #11974 üzenetére
Megjavítottam a robikát. Vért izzadtam, mire azt a nyomorék biztosítékot leforrasztottam.
Plusz bónusz, hogy én ilyen nagy fejűt kaptam csak és nyomta a műanyag ház. Megjelöltem ketchuppal (nem vicc) és láttam hol fekszik fel a kerek feje a műanyagon és ott kifúrtam. (nem látszik, mert ezen van még egy záró burkolat, az a káva amit követlenül a panel fölé kell helyezni) Összeraktam, működik, öröm és boldogság. Köszi a segítséget és a tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ma este beadta az "unalmast" a Neato D90-es robotom.
Intézhetek szervizt.Hiába indítom el a takarítást, a porszívó motor felpörög, de a gép meg sem mozdul. Leáll, csipog, írja, hogy nyomjak OK-ot.
Ez ismétlődik végtelen ciklusban, amíg meg nem unom. -
Sedwick26
tag
Sziasztok! Xiaomi mop pro porszívót néztem ki magunknak, viszont nem egyértelműek az olvasott információk arról, hogy tud e több térképet kezelni? A lakás 70 nm, de egy 10 cm-es szintkülönbséggel. Nyilván nem tud felmenni rá, tehát olyan mintha 2 szintes kis lakást kéne takarítania. Ezt a gyakorlatban egyszerrűen tudja kezelni? MIntha csak az S5 max tudna több térképek tárolni, takarítani. Ha van butaság is a kérdésben, bocsi, most ismerkedem.... Köszi
-
meili
tag
válasz Sedwick26 #11987 üzenetére
Még nem tud kezelni több szintet, nem jött ki rá a SW verzió. Korábban volt egy, ami tudta, de sok gép lefagyott telepítés közben, így visszavonták, azóta még nem adták ki újra.
Egyébként kérdéses, hogy mekkora az a rész, ami magasabban van, mert ha csak egy szobányi méret, amit egyébként is mindig egyben takarítanál, akkor simán odateszed a porszívót, elindítod, felismeri, hogy új helyen van, kitakarítja, de a végén Discard-ot nyomsz az új térképre. -
-
meili
tag
válasz kmarci25 #11991 üzenetére
A 0045 végű? Mert ezen link alapján volt több térkép.
-
Wajk
addikt
lehet már megvoltak, de hátha: azért érdemes lenne, utánaolvasni előtte, hátha csak van valami gondja azért csipog. pl szenzor koszos, újraindítás megvolt? esetleg vedd le a dokkolóról és hagyd lemerülni, utána ültesd vissza. Takaríts ki, szedj ki mindent és rakd vissza mindent amit tudsz.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest