- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz sonkamiki #28356 üzenetére
Én még mindig tudom ajánlani a szegőt lécet [link] ilyet használok,csak nem kábel csatornásat.~30cm darab a két végén meg 1-1 2 oldalú ragasztó és nem tudja maga alól kilökni így.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Andris837 #28331 üzenetére
En csinaltam neki,kimaradt szegobol meg egy kis ketoldalu ragasztobol,amelyik szobaba megy oda viszem utanna.Amugy ha elakadna rajta,akkor vissza tolat es probal mashol vagy mas szogbol atmenni,neha lendulettel.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Victoryus94 #28322 üzenetére
A függöny ha lelog a lidar szenzor szintjere,akkor azert nem fog bemenni.Enyem se akart,igy mindig felakasztom addig a fuggonyt,hogy ne zavarjon be neki.
-
Gubu0101
veterán
válasz sanya1111 #28157 üzenetére
Nekem oldalankent kb 30-30 cm van,szembol megvan a kello tavolsag.Szerintem itt az a lenyeg,hogy milyen iranybol erkezik a gep.De azt meg be lehet allitani,hogy milyen sorrendben takaritson.Ha ugy allitod be,hogy a toltotol a legtavolabbi pontbol erkezzen mikor vegez,akkor siman ra all.A mi gepunk legalabb is igy jon,szepen mikor megerkezik a toltos helysegbe mar gurul is ra szep lassan,nem forgolodi korulotte.
-
Gubu0101
veterán
válasz Victoryus94 #28160 üzenetére
1.Kulon szobankent nem lehet allitani mennyi vizmennyiseget hasznaljon,en kezzel szoktam valtogatni,hol tobb hol kevesebb vizzel toroljon fol.
2.Sajnos ennel a kategorianal, ami nekem is van ~100k kuszobot nem lehet jelolni neki az,hogy kesobb belekerul e majd egy frissitessel nem tudom,lehet csak a dragabb modellek kivaltsaga lesz.Vicces,hogy szeretnek a kuszobon forgolodni,en szoktam olyankor segiteni ha elakadna,de alltalaban megoldjak es probalkoznak tobbszor is mas szogbol atmenni.Szekunk van,olyan eroteljesen nem megy neki,csak annyira,hogy az erzekelot benyomja,akkor mar tolat is vissza.
3.Szonyegunk nincs,zona jelolheto,de par kepet dobok is majd fol,kb mindenrol.
4.Manualis iranyitas nem veszes,de inkabb rahagyom a gepre,epp az elobb probaltam ki
+1 Nem megy be, mert a szenzor erzekelni fogja,kovetkezo alkalommal mikor kinyitod az ajtot,akkor bemegy,felul tudja irni az elozo terkepet,targyakat.
Nekem a Dreame D10 Plus Gen 2 van.
Es ime par kep.
Room1-3 kozott levo hely az narnia Egy tukros szekreny van es fals-ot latott.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Victoryus94 #28152 üzenetére
Ha gondolod csinalok kepernyofotot az app-rol,mik talalhatoak benne.
-
Gubu0101
veterán
válasz LimaBravo69 #28084 üzenetére
Én már át turtam,sajnos ilyen lehetőség itt nincs Hátha majd egy frissítés elhozza ezt is.Nem tudom a dreame milyen sűrűn frissíti az eszközöket/applikációt.
-
Gubu0101
veterán
válasz LimaBravo69 #28075 üzenetére
De jó lenne ez a küszöb hozzá adása a dreame-nél is.Szerintem ezeknek a robotoknak küszöb fétisük van.Mindig ott táncikálnak rajta-keresztbe hosszába
-
Gubu0101
veterán
válasz syler123 #28003 üzenetére
Szerintem nem rossz ezaz onuritos funkcio.Nem kell minden alkalommal kiszedegetni a tartalyt uriteni.Ennyit azert csak meg sporolunk vele.Rendeltem probabol temurol zsakot hozza,kivancsi vagyok mennyire valik majd be.Nekem a gen 2 van,napi szinten takarit most mar,eddig teljes mertekben meg vagyok elegedve vele.
-
Gubu0101
veterán
válasz pepimama #27951 üzenetére
En csinaltam 2 terkepet.Az elso terkepezesnel mindent is elraktam esetleges nagyobb takaritas miatt,meg csinaltam egy 2. "gyors" takaritos terkepet,ennél ami olyan maradt a foldon.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Victoryus94 #27930 üzenetére
En hoztam nemetbol amig kijartam Der General nevu padlofelmoso komcentratumot (lidl) csempere,laminaltra valo.Most abol kevertem be ~negyed kupakkal 3dl csapvizhez.Az a jo benne,hogy cseppet sem habzik.Csinaltam most egy probafelmosast vele.Ha egy evig kibirja a felmosofejben a motor,hogy nem teszi tonkre az mar jo.Neztem fejet hozza ~8-9000Ft korul van,ha egy evet kibir nem nagy koltseg venne ujat hozza ha meg se birna
-
Gubu0101
veterán
válasz Graphics #27921 üzenetére
Ma mar volt egy takaritas,eddig minden szuper.Egy kuszobbel kell kezdenem valamit,mert elakadt rajta es segitenem kellett,majd veszek rampat🤔Meglepoen halk amugy,meg is lepodtem pedig fel vettem strong fokozatra (utolso elotti).Nedvestorles olyan amilyen,nem is varok ettol tobbet,de amugy turheto.
Hetkoznapi loti-futi gep lesz,hetvegen meg nagytakaritas es normalis felmosas lesz hagyomanyos eszkozokkel[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Ismerkedős est Ma megérkezett végre a gépezet
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Dreame D10 Plus Gen 2 vagy Xiaomi X10 ?
Sok körítést nem akarok,volt már anno Xiaomi robotunk,így képben vagyok(mondhatni).
Van küszöb a lakásban,annó a Xiaomi mondhatni simán vette az akadályt,ha a dreame is elbánik vele,akkor inkább afelé hajlok.Azóta mondjuk javult a helyzet,mert lamináltat raktam minden szobába így 1-1,5cm körül vannak a küszöb magasságok.
Most megint ott tartok,hogy vennék egy gépet és a dreame-t kipróbálnám,most elég jó árban van az Alzánál.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Én most költöztem,de olyan házban,hogy sehogy nem tudom kihasznalni a mop prot,8 helysegbol talan 2 vel boldogulna,igy ertelmetlen tarolgatni,tehat majd megvalok tole,van erre bearazos topik?(en nem talaltam)
Vagy ha valaki segit privatba,azt meg koszonom…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz jackbacsi87 #12567 üzenetére
Mop pro szoftveres támogatása 0 értem ezalatt a frissítést,azért fél évente dobhatnának rá némi újdonságot.
Amúgy remek masina
Mondjuk most volt egy kis galiba 2 nap volt mire vissza tudtam hegeszteni a wifire.A router úgy eldobta,hogy nehézkesen sikerült újra “párosítani”…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
“A Mop Pro-nál írták, hogy a kombinált tartály folyhat“
Én 3 lassan 4 hónap alatt egyszer sem tapasztaltam,tény,hogy akkor csöpög,mikor a feltöltő résznél kivan véve a gumidugó,lehet ebből hibás működés akkor ha nincs rendesen vissza rakva.
-
Gubu0101
veterán
válasz porker #12227 üzenetére
Meg nem beszélve arról ,hogy ha gondolok egyet ,akkor akár minden nap is porszívóztathatok a nap bármely szakában,közbe jut másra idő.De otthon se muszáj lenni,akár mikor indítható egy takarítás bárhonnan,akár munkahelyen is.
-
Gubu0101
veterán
válasz Napfénysüti #12117 üzenetére
Lehet, egy accountal. Nekem telefonon és tableten is fent van, ezzel a megoldassal.
-
Gubu0101
veterán
válasz Serpent #11960 üzenetére
Jo lenne ha lenne,masnem valami badogot majd kap Szeret a kuszobon oda- vissza maszkalni,de mar tervbe van jovore a belteri ajtok csereje,igy a kuszoboket is majd megszuntetem.
-
Gubu0101
veterán
válasz Serpent #11953 üzenetére
Ha annyira akarod vedeni,esetleg veszel ra ajtoba valo szigetelest,azt a szivacs szalagot.Nekunk mar az alja kezd kopni a kuszob megadja neki...Nekem haspancel kellene ra lassan
-
Gubu0101
veterán
válasz don_salamon #11926 üzenetére
Igen, engedd vegig terkepezes, takaritas majd hagyd, hogy elmenjen a toltore es varj kicsit amig elmenti a felhobe. Amikor mar kiszinezi kulon a szobakat, akkor tuti kesz a terkep.
-
Gubu0101
veterán
válasz Markimark23 #11922 üzenetére
Ha jol tudom akkor a Viomi gyartja a Xiaominak a Vacuum Mop Prot is pl.
-
Gubu0101
veterán
válasz Peetey91 #11920 üzenetére
Nekem mop pro van, ez az elso robotunk es eddig nagyon jol bevalt, 67nm es a lakasunk 3 szoba szonyeg 2 helyiseg laminalt es egy helyiseg lino.
Tudom ajanlani de nincs ossze hasonlitasi alapom.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Nem tudom,hogy menyire ronthatja az akkumlátor élettartamát de szerintem károsabb ha nincs töltőn folyamatosan és úgy merül le,így még mindig marad elég nafta,az a 10% még elég sok,ahhoz képest.
Néztem szétszerelős videót,gyerekjáték akkumlátort cserélni,ha ne adj isten pár éven belül esetleg kellene
X S50-hez pl alin 16k az aksi,ha lesz ehhez is, nem hiszem,hogy túl drága lesz.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Az gyárilag van beállítva,nem lehet módosítani,nekem még mióta megvan a térkép nem ment 45- 50% alá,3 szoba szőnyeg ott megy maxon a 2 helyiség ahol laminált,ott meg medium fokozat + mop ( brutto 67nm a lakás ~ 45nm amit takarít)
-
Gubu0101
veterán
Akkor még esetleg,az teheti be neki,ha kevés a jel a wifivel,attól még begajdulhat.Elég nagy lakásnak néz ki így rajz alapján.
Nekem is volt gond egy túlsó szobával,ott az oldotta meg a problémát,hogy áthelyeztem a töltőt oda és onnan indult első körben takarítani.
Kellett kb 6 térképezést csinálni mire azt mondom,hogy így már elfogadható,viszont ott szőnyeg volt,így megint át helyezttem egy másik helyiségbe a töltőt,oda ahol laminált padló van a nedves feltörlés miatt,hogy ott kezdjen el körözgetni ne a szőnyegen mikor indul feltörölni.
Nézd meg,hogy abban az utolsó helyiségben milyen a jelerőssége a wifinek,esetleg még próbáld meg oda ha megoldható,áthelyezni a töltőt.
Van akinek sikerül elsőre,van akinek mint nekem is,kell pár rajt mire beáll az egész művelet[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Hat, en inkabb a razkodasra leszek kivancsi, hogy azt meddig birja, kuszobon ugy at szalad neha mint ha ott se lenne. Nallunk 4db kuszob van, remelem jol fogja birni a belseje
Alja is mar elegge kopik pedig csak 3 hetes, kellett volna ra egy haspancel…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz mikesgabor #11897 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok,majd fel akarom dobni tabletra is,hogy ha gondolok eggyett arról irányítsam ne telefonról.
-
Gubu0101
veterán
válasz csemberlen #11888 üzenetére
Azt hogy korbe megy es elkezdi a takaritast es valamiert az ajtonal kezd el forgolodni a kuszobon, ott kinlodik kicsit mert nem tud ugy menni ahogy szeretne.
Majd csinalok egyszer videot.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz csemberlen #11835 üzenetére
Van egy kis szintelteres befele 2cm kifele 3, egyenlore, jovore mar konnyebb lesz neki, mert belteriajto csere lesz, meg laminalt padlozas igy szintbe kerulnek a helyisegek, meg nem lesz kuszob.
Csinaltam kis feljarot, egyenlore igy oldom meg.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz Idiofil #11830 üzenetére
Az lehet, szerintem kellene egy teljesen uj terkep, megvarni mig vegez a takaritasal is, vissza all a toltore, kicsit varni utanna mar lehet virtualis falat meg ilyeneket letrehozni.
-
Gubu0101
veterán
válasz Idiofil #11828 üzenetére
Nekem akkor csinalt ilyet amikor a kuszobnel nem tudot bemenni, ilynkor segitettem neki es at ment a kuszobon, elsonek bejar mindent, felterkepez majd takarit, mikor vegzett akkor menti el normalisan az egesz terkepet.
-
Gubu0101
veterán
válasz Dreadloord #11825 üzenetére
Xiaomi Vacuum Mop Pro
-
Gubu0101
veterán
válasz mikesgabor #11822 üzenetére
Probaltam, de elsonek jelezte az uj helyet a terkepen utanna el is tunt es a regit mutatta, hiaba takaritattam vele, csinaltattam inkabb egy ujraterkepezest.
-
Gubu0101
veterán
Ha áthelyezem a töltőt,ahoz újra fel kell térképeztetnem a lakást,hogy ott jelölje a térképen ahova áthelyezésre került?
-
Gubu0101
veterán
válasz pulytyuki #11811 üzenetére
Nekem mar a 17 es verzioval jott Es tuti, hogy en nem frissitettem, de ugy remlik,
hogy 20 felett van az a frissites, visszabb valahol irtak melyik a problemas.Meg van a 3.5.8_0021 hibas de az nincs fent, nekem nem dobta fol, mivel toroltek a hibas firrsitest.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Ha at helyezem a tolto allomast, akkor ujra kell terkepezni vagy marad minden a regiben?
-
Gubu0101
veterán
válasz mikesgabor #11806 üzenetére
Lestem en is, hogy mit korozget, de akkor ezert Csak tippeltem magamba, hogy mert is csinalja ezt.
-
Gubu0101
veterán
válasz demetervikto #11797 üzenetére
Hat a X mop pro ugy ossze szedte az asszony hajat ami kb 20 30 cm hogy 10 percig guggoltam a kuka mellett mire leszedtem az also keferol Szerintem a kutyaszor se lenne akadaly
-
Gubu0101
veterán
válasz kmarci25 #11790 üzenetére
En is csak videon halottam egy bemutatonal, hogy megjegyezte. Mi is maxon hasznaltuk a porszivokat mindig is. Szonyegnel meg van is ertelme de kemenypadlonal folos, en ezert is padlo burkolattol fuggoen allitom.
Nem is tartom hulyesegnek, mivel semminek nem tesz jot ha maxon porog allandoan…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz tranceplanet #11783 üzenetére
Es mit kell a szonyegnel allitani? A szivast azt fel veszem maxra ahol kell. Szerintem is remek kis masina, ahoz kepest meg vagyunk vele elegedve, szerintem a feltorlest is jol vegzi a 3 helyisegre meg 2 dl viz se ment el kozepso beallitasnal, tobbet meg nem kell neki feltorolni a szonyegek miatt.
-
Gubu0101
veterán
(Xiaomi Mop Pro gyors teszt)
Nehezen 4. indításra sikerült a térképezés a teljes lakáson,nekem a küszöbök jelentettek gondot(ezek után hamarosan ki lesz szedve 2db küszöb,kiváltom mással)így elvehető rámpákat kellett építenem,enélkül 2 szobába nem tudott bemenni.
kb 2 óra alatt össze szedett 2 tartály szöszt,hajat,miegymást,hihetetlen,hogy mennyi minden van a szőnyegbe,annak ellenére,hogy rendszeresen takarítunk Én örülnék,ha kicsit keményebb sörtés lenne az alsó kefe,jobban fel tudná szedni az esetleg letaposott piszkot a szőnyegből.
A vicces az,hogy mintha tudatosan megtalálná a kábeleket és a küszöböt és azon kezd el forgolódni,jókat mosolygunk rajta a párommal
Kipróbáltam a feltörlést,szerencsére a laminált padlós helyiségek úgy vannak,hogy kitudom egyszerre ezt a 3 helyiséget jelölni.
Szépen feltöröl közepesre állított vízmennyiséggel,egy vonalon végig megy,megfordul és addigra már szinte száraz a padló.
Hangjától féltem,hogy mennyire lesz hangos,de kellemeset csalódtam,fele annyira hangos,mint a (Samsung) porszívó amit cseréltünk
Összességében nagyon meg vagyunk vele elégedve,ha egyszer majd tönkre megy a következő is egy robot lesz,ezek után 100%[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Megérkezett és beüzemelve,csináltattam is vele egy takarítást/térképezést ameddig az aksi bírta (33 perc)
Hálózattal való össze párosítás nem volt egyszerű mert a Vodás Connect Boxal nem akar együtt működni,így ismét elő kellett vennem a régi Asus routert,így sikerült a párosítás.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Gubu0101
veterán
Olyat lehet, hogy kiviszem kezben az erkelyre es ott takaritatok vele, aztan kezbe beviszem? Ott mar van ~5cm ki-be ami nagy akadaly
-
Gubu0101
veterán
Annyit a Xiaomi. hu rol, hogy 10 kor adtam fel a rendelest, most jott az email, hogy mar adtadtak a futarnak, hetfon vagy kedden nallam is lesz
-
Gubu0101
veterán
Még,arra leszek kíváncsi,hogy ha kiküldöm az erkélyre(6.emelet),hogyan boldogul az üveg fallal,remélem nem térképezi föl az egész utcát
-
Gubu0101
veterán
No,csatlakozok én is most már egy Fehér Mop Pro-val a kis társasághoz Xiaomi.hu-ról rendeltem,nem kockáztatok
-
Gubu0101
veterán
Használ valaki felmosáshoz pl laminált padló valamilyen tisztítószert?Esetleg milyet?Vagy kell figyelni esetleg arra,hogy milyen összetevő ne legyen benne?
-
Gubu0101
veterán
válasz hunluigi #11725 üzenetére
Az jo, nem szamit ha pl laminalt padlot feltakaritatom aztan atkuldom szonyegezni? Csak hogy ne kobaszoljon feltorlovel a feneken a szonyegen, meg ugye a tartaly csere. Gondolom en laikuskent, vegez a laminaltal, kikapcs cserelem a tartalyt meg leszedem a feltorlot rola, bekapcs aztan onnan folytatja?
-
Gubu0101
veterán
Ti hogy szoktatok megoldani ha pl az egyik helyisegben laminalt padlo van a masikban szonyeg? Meg lehet adni a gepnek, hogy hol, milyen tipusu a padlo?
-
Gubu0101
veterán
válasz sugarforce #11718 üzenetére
Igaz, bocsi, az Iponal van 1 ev Kicsit ossze kevertem fejben, 2 napja boltokat nezegetek
-
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz tranceplanet #11688 üzenetére
Rendben!Köszi!
-
Gubu0101
veterán
válasz tranceplanet #11685 üzenetére
Akkor meg erdemes elso inditas elott megcsinalni az elso frissitest a masodik meg varatos,amig nem teszik rendbe (ha jol ertelmezem)
-
Gubu0101
veterán
válasz tranceplanet #11680 üzenetére
Olvasgattam jó pár oldalt vissza fele,követem is majd a topikot,láttam a problémás frissítést kb 2 hét még van a vásárlásig.
Ha meg lesz kivárok a frissítéssel,amíg nem érkezik "stabil".…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz tranceplanet #11673 üzenetére
Köszi
Végig néztem pár videót stb. és a X .Mop Pro lesz a befutó…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Mi is most elgondolkodtunk egy roboton,viszont nekünk kombinált lenne jó,mivel van szőnyeg és laminált padló+linó.
Árban max 130-140k itthon beszerezhető online shopos érdekelne(gyártó mind1).
Ajánlat?
Köszi!…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős