Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
válasz Sedwick26 #11987 üzenetére
Még nem tud kezelni több szintet, nem jött ki rá a SW verzió. Korábban volt egy, ami tudta, de sok gép lefagyott telepítés közben, így visszavonták, azóta még nem adták ki újra.
Egyébként kérdéses, hogy mekkora az a rész, ami magasabban van, mert ha csak egy szobányi méret, amit egyébként is mindig egyben takarítanál, akkor simán odateszed a porszívót, elindítod, felismeri, hogy új helyen van, kitakarítja, de a végén Discard-ot nyomsz az új térképre. -
tranceplanet
addikt
válasz Sedwick26 #16174 üzenetére
Nem így van!
1. szint -kitakarít-térkép ment (itt a dokkoló)
2. szint-kitakarít-térkép mentKövetkező takarításkor 1. szint -hozzávaló térképet kiválasztod, kitakarít, ha végzett felviszed a 2. szintre.
2. szinten lerakod, hozzá való mentett térképet kiválasztod és elindítod. A takarítás végeztével egy helyen fog dekkolni, mert szeretne visszamenni a dokkolójára, kézzel leviszed és ráküldöd a dokkolóra.
Következő nap ugyanígy! Szintekből/térképből ötöt tud lekezelni. Az S5 Max tulajok kijavítanak, ha valamit rosszul írtam!S5 Max: 5 térkép
Viomi SE: 5 térkép
Mop Pro Global: 1 térkép (kínai 5)
S6 MaxV: 5 térképTudtommal az ez után érkezett lidaros robotok lekezelik a több térképet!
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
válasz Sedwick26 #16178 üzenetére
EU raktárból rendelt cuccokra gyakorlatilag nincs garancia. Olcsóbban megkapod a robotot, cserébe be kell nyelned, hogy hiba esetén magad kell javítanod. Azt azért ne felejtsük el, az országon belüli vásárlás esetén is lehet gond a garival, mindenki ismeri a Turbado esetét, ott többen kiterjesztett garit is vásároltak és most a hajukra kenhetik. Én is hazai hosszabbított garival vásároltam, de jelenleg az EU raktár mellett döntenék én is. Az is biztató, hogy annyira népszerű a Xiaomi, hogy javítási videók is vannak hozzá, sok a tapasztalat, aliról alkatrész rendelhető jó árban, mindössze egy kis legózási szakértelem kell, egy forrasztáshoz sem kell műszerész végzettség.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest