Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
én is rendeltem ilyet, elméletileg már az országban van. reportolok róla mindenképp. 3 nő van a házban, már elvesztettem az uralmat a főkefén.
Ha jók az infóim Gen1-től az összes modellel kompatibilis.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
őstag
válasz werszomjas #11470 üzenetére
Ékszíjcsere.
(Legalábbis nálam a Neato D95-nél ez orvosolta az oldalkefe hasonló problémáját.)
Keress rá a Youtube-on hátha lesz ehhez is videó a csere folyamatáról. -
Wajk
addikt
válasz Erdei88 #11559 üzenetére
Gshopper, Aliexpress, eredeti alkatrész.
utángyártottat olyan $7-$8 körül láttam, azt mondják az sem rossz...(#11557) kmarci25: szeretek vigyázni, tisztán tartani a cuccaimat. szégyellem, de majd mutatok képet a főkeféről. Mondjuk azt megjegyezném, hogy régebben volt iLife modell annak valószínűleg jobb volt a főkefe tervezése, mert azzal ilyen gondom nem volt. Csak középen tekeredett fel, amit szépen le lehetett vágni a hozzá adott pengével, mint ahogy a Roborock-nál is ha a kefe részre tekeredik fel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
kircsi21
csendes tag
Nálunk S5 Max van, ahol gyárilag leszedhető a főkefe két vége, ja és van 3db hosszúhajú... Ez a leszedhető véges megoldás valami fantasztikus, ezt minden egyes főkefe tisztításnál megállapítom! Nagyon ajánlom az upgrade-et mindenkinek, akinek nem ilyen a keféje! A sima porszívónk szívófején van 2 kis görgő, na azok tengelyéhez tud jól becsavarodni a sok szösz és hajszál, iszonyat kínlódás megszabadítani tőlük... Ennek fényében kb. átérzem milyen lehet a szétszedhetetlen főkefét pucolgatni. Szóval szerintem nagyon nem fogjátok megbánni!
-
RiZool
tag
Sziasztok!
Szeretnék S5 Max-ot venni. Esetleg tudtok tanácsot adni hol éri meg a legjobban ?
Köszi! -
darkmann
őstag
válasz RiZool #11562 üzenetére
https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/itt-vannak-a-geekbuying-legujabb-ajanlatai/
S5 Max 140e-ért EU raktárról.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
RiZool
tag
Köszi mindenkinek
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Én hülye, frissítettem az s5 max-ot. Írták, hogy hogy vele multifloor végre. Frissült, indít a porszívózás a régi térképen, végez vele, vi szem az emeletre, indít, kiírja hogy új térképet talált, mentheti-e. Katt, hogy persze, erre a rohahék rámentette az eddigi főtérképre. Arról persze semmi back-up map, az a funkció eltűnt teljesen... A térkép1 felett van egy fül, hogy enable multifloor, csak persze nem lehet bekapcsolni. Ez így szarabb, mint eddig volt.
-
Squirrel
őstag
Hogy lehet visszarakni a régi firmware-t? Teljesen hülye lett a porszívó. Azt se tudja, mi az invisible wall, nekimegy aminek nem kéne, elbassza a térképet, arrébb csúsznak rajta a berajzolt no go zónák, invisible wall-ok. Buzi kínaiak.
Kitöröltem minden térképet, kezdek újra mindent előlről. Ez a multifloor jó nagy baromság, dokkal együtt kell vinni a robotot másik emeletre. Szerintem hagyom majd a francba, veszek egy másikat az emeletre. Egyszerűbb, mint mindig mindent hurcibálni.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz Squirrel #11571 üzenetére
Nincs firmware rollback lehetőség.
Mindig is mondtam, hogy 2 emelet 2 porszívó. Lehet, hogy nem pont neked, de ahányszor felmerült ez a kérdés, annyiszor ez volt a véleményem."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Headless
őstag
válasz wierra #11572 üzenetére
amúgy nem feltétlen kell a két porszívó de én fognám azt kikapcsolnám a térképmentést teljesen, nem látom akkora értelmét végig megy minden alkalommal csak gombbal indítod, amikor felviszed az emeletre nem kell baszakodni a telefonnal.
jó dolog a zónázás, de valahogy semmi értelmét nem látom, ha nem tud úgyse fog bemenni. és alapvetően megkell tenni mindent, hogy ne akadhasson el.
gen 1 megy 3 éve nálunk két naponta.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
őstag
válasz Squirrel #11570 üzenetére
Bocs, de nekem minden gond nélkül sikerült a két szint. Bekapcsoltam, hogy 2 szinten szeretném használni, írta, hogy az utolsó beállított térképen kívül mindent törölni fog. Felvittem az emeletre és elindítottam. Megcsinálta, elmentette az emeleti térképet és maradt a régi is.
Azóta nem használtam újra az emeleten, mert sajnos a dokkolót fel kell vinni mindig, ami nem túl kényelmes megoldás. Azt hittem ezt ki lehet kerülni, de sajnos nem. -
Pozsi85
tag
amúgy, mi mop pro fw téma:
sokaknak tégla lett a gép, hiába global verzió.
nekem frissült
a családban van még 2.
Ők nem mertek frissíteni. már fel sem ajánlja, úgyhogy vissza is vonták... -
tranceplanet
addikt
válasz Pozsi85 #11576 üzenetére
Szerintem csak azoknak lett szopó, akiknek nem tudott végigmenni 100%-ig a frissítés. Többieknél gond nélkül működik, pl. nálam is. Ezek után viszont tényleg óvatosan ezekkel a firmware frissítésekkel.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Squirrel
őstag
Először nekem is ugyanezt csinálta. Írta, hogy az aktuális térképen kívül mindent töröl. Mondom oké. Utána a nappali szintjén takarítottam, minden oké. Vittem az emeletre, ismét takeszkodás, mondta a gép, hogy új szintet érzékel, csinál egy új térképet, erre rámentette a nappalis térképre. Mondtam a jó k. kínai anyukádat. De mindegy, beállítgattam itt is az invisible falakat, no go zónákat. Ezek állítgatása közben, mikor egyszer lépek az edit map-be, látom hogy az eddig beállított invvisible wall-ok (az összes) kicsit el lett csúszva a térképhez viszonyítva. Innentől kezdve, ha újat húztam neki, nem érzékelte egyiket se pontosan. Na itt elgurult a gyógyszer, majdnem lerúgtam szegény Rozit az emeletről (ez a neve). Lehoztam, mondom takarodj a dokkodra, hát már azt se találta meg. Ezek után töröltem mindent, amit találtam a beállításokban és törölni lehetett. És rendeltem egy fehér s5 maxot az amazonról. A fekete lesz a nappali-konyha szinten, a fehér az emeleten, az alagsori/bejárati/vendégszobás szintre meg néha leviszem valamelyiket. Mondjuk ott meg van 2 fekete szőnyeg, attol fosik mint az adócsaló a nav-tól. Úgyhogy ott csak félmunkát végez a Rozi. Amíg meg nem jön meg, addig nekifutok a hétvégén még egyszer. Nekem a több szint takarítás a no go zónák, invisible wall-ok miatt lett volna jó, ne próbálja állandóan meghágni a bárszékeket meg a surround sugárzók állványát...
-
wierra
senior tag
válasz Squirrel #11578 üzenetére
Magyarul felesleges felárat fizetni a lényegében használhatatlan multimap funkcióért...
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
hunluigi
senior tag
válasz Squirrel #11580 üzenetére
Plusz dokkoló a fenti szintre nem megoldás?
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Roborock S50-nek mi az utódja? Hol lehet beszerezni a legolcsóbban?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.Ma lettem boldog tulajdonosa egy Xiaomi vacuum mop pro-nak és az a kérdésem,hogy merjem-e frissíteni?
Olvastam,hogy a májusi frissítéssel gond volt,mert hogy 80%-nál megakadt és a porszívó alvó állapotba került,ahonnan nem ébredt fel. -
Pozsi85
tag
válasz mikesgabor #11586 üzenetére
melyik fwre akar frissíteni? mert ahogy én a bátyám gépén láttam a problémásat visszavonták.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz mikesgabor #11588 üzenetére
3.5.3_0017 van rajta.
-
mikesgabor
aktív tag
Mit jelent a device leveling?
Nem találok róla semmit. -
Pozsi85
tag
válasz mikesgabor #11588 üzenetére
Hogy érted, hogy nem enged? meg sem jelenik az új fw igaz? mert akkor tényleg gebasz volt, és visszavonták.
A device leveling akkor kell ha nem mászik át valamin, vagy ilyesmi. újra kalibrálja a giroszkópot. vagy valami hasonló szenzort. -
mikesgabor
aktív tag
válasz Pozsi85 #11591 üzenetére
Köszönöm.Igen azt írja ki,hogy firmware is up to date.
Még egy utolsó kérdés és nem is zaklatlak titeket.
Ezzel a készülékkel lehet több térképet készíteni vagy csak egyet?
Sehol nem találok ilyen opciót.
Azért akarnák kettőt,hogy a másikon a szőnyegeket kivegyem a no go zónákkal. -
Pozsi85
tag
válasz mikesgabor #11592 üzenetére
egy későbbi verzióban lesz lehetőség. a kinai régión már van multi map.
-
hunluigi
senior tag
Szerintem nem dedikált a dokkoló (ez csak vélemény, nem ténymegállapítás) Indulásnál megjegyzi/térképen rögzíti hol a dokkoló és ennyi. A dokk "tornyán" megy az ir irányfény a ránavigáláshoz és kb a töltésen kívül más nincs is benne.
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
phain
tag
Sziasztok !
Nem igazán van most időm és kedvem se teszteket olvasgatni, totálisan megbízom abban amit javasoltok.60nm lakás, emelet nincs, küszöb se (két takaroléc szerűség a konyha/nappali és a nappali/előszoba között). Vastag szőnyeg nincs. (egy darab közepesen vastag IKEA s)
Roborock S50 elég lenne ? vagy érdemes az S5MAX ban is gondolkozni ?
Ha bármi más gyártó is opcionális szívesen fogadom az ötleteket.
[ Szerkesztve ]
-
Gabenbácsi
csendes tag
Szevasz mindenki - mop pro eseteben talalkozott mar vki a felmosassal kapcsolatos problemakkal? Tartalybol a gep belsejebe juto viz stb. Vannak tapasztalatok?
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro.
Beleraktam a felmosáshoz szükséges tartályt, ráraktam a felmosáshoz szükséges fejet, de ha elakarom indítani a felmosást, azt írja, hogy installáljam a víz tartályt.
A porszívózás és felmosás egyben megy, de a sima felmosás nem.
A legfrissebb szoftver van rajta.
Ez a probléma mitől lehet?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest