- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
úton hozzám egy S5 MAX, gyakorló felhasználóktól kérdezném, hogy kefe, mop és egyéb tartozék utánrendeléssel mennyire kell kapkodnom?
mekkora üzemidő után lehet számítani, hogy csereérettek lesznek?köszi,
red -
kmarci25
veterán
válasz
csemberlen #12297 üzenetére
Azt nem tudom, de én itthon vettem (xiaomishop) és tudtommal ők nem kínai régiósat árulnak. Azt mondjuk nem értem, hogy miért van külön firmware Kínára és az összes többire, főleg ilyen esetekben, ahol nem zavar be az eltérő szabályozási háttér.
-
Buci7
csendes tag
válasz
Napfénysüti #12295 üzenetére
És hol vetted, gondolom nem az EU_s verzió.?
-
noicenoice
tag
válasz
noicenoice #12281 üzenetére
Megoldódott!
Egyrészt app újratelepítés, másrészt a régiót németre állítottam, és már látszódott is a gép -
Ispy
veterán
válasz
Fel van töltve a robot? Dokkon van közben?
-
noicenoice
tag
válasz
tranceplanet #12283 üzenetére
Kb. 5ször kezdtem elölről, de semmi . Igen, 2.4 en vagyok.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Én is azon a régión vagyok. Csinálj egy reset-et és kezd előről. A router 2,4 GHz is fontos, 5 GHz felejtős. [link]
-
noicenoice
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Ma megérkezett a Vacuum Mop Pro-m. A Mi Home-ba telepítésnél elakadok. Eljutok addig, hogy szobához kéne adni. Kiválasztom a szobát, next, majd kilép a főképernyőjére és semmi. Nem jelenik meg az eszközök közt. A Mi Home Hungarian región van ( a többi eszközöm szépen megy), a porszívót a Turbado-n vettem. Előre is köszi az ötleteket.!
-
Buci7
csendes tag
Van aki a Xiaomi MOP pro-nál megkapta a 3.5.3_0021-es frissítést?
-
kmarci25
veterán
válasz
csemberlen #12276 üzenetére
Szerintem ilyen leírást nem találsz. Max annyit, hogy telepítsd fel az alkalmazást a telefonodra, és onnantól az fog "irányítani". Mutatja, hogy a porszívón mit nyomj, hogy csatlakozzon a helyi hálózatra, onnan meg a menüben kell állítani mindent. (Ez kb olyan, mintha egy okostelefonhoz keresnél felhasználói leírást.)
-
válasz
csemberlen #12274 üzenetére
Van jobb?
Szerintem az eddigi egyik legjobb ár. -
válasz
Silent77 #12271 üzenetére
Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner
EU raktárból! Kupon: 828GET15 + 2$ store kupon!
206.99$Xiaomi Mijia STYJ02YM V2 pro mi robot Vacuum Cleaner
Eu raktárból? Kupon: 828GET15
Ár: 273.55$XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner 1C
EU raktárból! Kupon: 828GET15
Ár: 175.98$ -
regos
tag
Nos végül ez lett a döntésem: Global Version Xiaomi Robot Vacuum Cleaner 1C.
Remélem be fog válni, 178 usd lett Eu raktárból.
Pár jó tanács a használatáról,pótalkatrészekről szívesen veszek.Kezdő vagyok ezen a téren :-) -
Micsoda ár!
Roborock S5 Max EU raktárból!
Kupon: 20$ store kupon + 16$ select kupon! 363.98$ -
vata666
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a mop pro-m tegnap takarítás közben elkezdett forogni, nem akarta abbahagyni. Felemeltem, átvittem egy másik helyiségbe, de piroson maradt a 2 gomb színe a tetején. Azóta már visszaállt minden, reseteltem is. lát mindent, de amikor el akarom indítani, el is indul, de kb 2 mp múlva le is áll. mindegy, hogy dokkolóra kell visszamenni vagy takarítani bármilyen helyiségben, akkor is megáll 2 mp után. Érzékelők megtakarítva, odafigyelek a gépre. abszolút nem értem, hogy miért csinálja. Töröltem a térképet is. Amikor indulna újat csinálni, akkor is megáll. Tettem át másik wifire, ugyanaz. Amit mond sajnos nem értem, mert kínaiul beszél. Help plz! -
válasz
geleati #12265 üzenetére
Igen, el lesz mentve a térkép. Indításnál lehet váltani közöttük.
Nekem sajnos csak az S5 Max volt jó ezek közül, mert az alsó szinten egy teljes porszívózás, majd az adott helyeken feltörlés után 20% marad az aksiban.
Valahol azt olvastam, hogy a kombinált tartály csak 50-60 négyzetméterre elég, ezért szintén nem volt elég a Mop Pro.
A Mop Pro-nál írták, hogy a kombinált tartály folyhat.
Amit nem szoktak említeni még, hogy az S5 Max majdnem kétszer olyan nehéz (2 kg vs 3,5 kg). Ez látszik is a videókon, nem "pattog" annyira pl. a szőnyegen. Ha tele van a víztartály, akkor még jobb. Nekem az a tévképzetem, hogy ami jobban nehezedik a porszívózott felületre, az jobban is tud pl. szőnyeget tisztítani.
Ezektől függetlenül a Mop Pro sokkal szebben töröl fel a videók alapján, mert fejlettebb. Ez volt az egyetlen ami mellette szólt (hangsúlyozom nálam), de majd a következő porszívóm tudni fogja.
-
válasz
geleati #12262 üzenetére
1. sok szőnyeg takarítás,
1/a. alapól a szőnyeg takarítás az emelt szívóerő miatt
2. több szinten takarítás,
3. nagyobb terület takarítása egy aksival,
4. nagyobb terület takarítása egy aksival úgy hogy először porszívóz mindenhol, aztán meg feltöröl ahol kell (mikor itthon vagyunk ez rendszeres),
5. tartály csere nélküli feltörlés és porszívózás egyben,
6. most hirtelen ezek jutottak eszembe, de mindenkinél egyéni dolgok döntenekLenmaggal meg rizsszemmel nem lehet a takarítás minőségét ellenőrizni (szerintem). Azt porral lehet. Azért az asztalon takarítás idejét is érdemes nézni. Azt nem tudhatod, hogy a lakás feltérképezése hogy történt, mert az ad ilyen különbségre okot. Pl. az egyik már takarított ott, a másik most megy először.
-
PeterPH
senior tag
válasz
huliganboy #12261 üzenetére
Egy szenzor takarítás lehet hogy segítene.
-
geleati
tag
Ha esetleg valaki még nem látta: [összehasonlító videó] nekem meglepő volt, hogy a mop pro hamarabb kitakarított, mint a többi, és a takarítás minőségében sem maradt el pl. az S5 max-tól. Ez alapján nem tudom megéri-e az S5 max felára.
-
India
aktív tag
Itt meg jobb áron :
Roborock S6 MaxV
Svédországbol DHL posta ingyenes -
EasyLife
aktív tag
-
geleati
tag
Sziasztok, robotporszívó vásárlás előtt állok, és segítséget szeretnék kérni. 2 szintes házban szeretném használni, feltörlés funkcióval. Van a gyereknek egy játszószőnyeg, ehhez no-go zóna kell, vagy minden egyes alkalommal fel kell szedni? Szőnyeg egyelőre nincs, de tervben van, így jó lenne ha azt is tudná porszívózni. Ezekhez az igényekhez melyik készülék lenne az ideális? Illetve szőnyeg nélkül? Előre is köszönöm a segítséget!
-
indianjoe23
csendes tag
Sziasztok!
Erről a típusról mi a vélemény?
SENCOR SRV 9250BK robotporszívó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest