- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
lehet már megvoltak, de hátha: azért érdemes lenne, utánaolvasni előtte, hátha csak van valami gondja azért csipog. pl szenzor koszos, újraindítás megvolt? esetleg vedd le a dokkolóról és hagyd lemerülni, utána ültesd vissza. Takaríts ki, szedj ki mindent és rakd vissza mindent amit tudsz.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz kispéé #11657 üzenetére
ha jól látom ez egy random porszívó, 40e Ft-ért többet nem adnék akármilyen randomért sem. Hogy milyen márka lehet, hasonlót sem láttam, hogy feltörlős és random. Nem túl jó kombinációnak tűnik. 65e ért vagy kicsivel többért már térképezősök sorakoznak
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz Erdei88 #11559 üzenetére
Gshopper, Aliexpress, eredeti alkatrész.
utángyártottat olyan $7-$8 körül láttam, azt mondják az sem rossz...(#11557) kmarci25: szeretek vigyázni, tisztán tartani a cuccaimat. szégyellem, de majd mutatok képet a főkeféről. Mondjuk azt megjegyezném, hogy régebben volt iLife modell annak valószínűleg jobb volt a főkefe tervezése, mert azzal ilyen gondom nem volt. Csak középen tekeredett fel, amit szépen le lehetett vágni a hozzá adott pengével, mint ahogy a Roborock-nál is ha a kefe részre tekeredik fel.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
én is rendeltem ilyet, elméletileg már az országban van. reportolok róla mindenképp. 3 nő van a házban, már elvesztettem az uralmat a főkefén.
Ha jók az infóim Gen1-től az összes modellel kompatibilis.[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz amo0001 #11449 üzenetére
véleményem szerint 40e-ért, azért határeset az 1cm-es mászóképesség és a retro navigáció, de természetesen a 3 év gar azért elég nagy pozitívum. Nekem 2,5 éves készülékemet is hiszti nélkül gariztatták.
másrészt pár héten belül szinte kérdés nélkül vissza lehet vinni, megnézheted hozza-e számodra az elvártakat
-
Wajk
addikt
válasz byronk #11383 üzenetére
bocs, nem bántás akart lenni. ilyenre rá lehet futni. de készülj fel, hogy nem lesz könnyű menet. annyi még, hogy esetleg a bankot fel lehet hívni, hátha vissza lehet csinálni. vagy valami határidőt adni nekik, hogyha egy héten belül (pontos dátummal) nem utalják vissza az összeget, akkor megteszed a fogyasztóvédelem és a rendőrség felé a lépéseket.
-
Wajk
addikt
válasz byronk #11380 üzenetére
csak a jövőre nézve: az utalás a legrosszabb amit egy viszonylag ismeretlen webáruház felé tehetünk, míg egy bankkártyás vásárlás könnyebben kezelhető, vagy ha lehet utánvételes fizetés javallott. Még ezelőtt pedig ha van fizikai cím megadva - ami már biztató, de - érdemes rákeresni. Ismeretlen webáruházak ritkán tudnak olyan kedvezményeket nyújtani, mint az ismertebbek a mozgásterük miatt.
a domain regisztrálva: 2020-04-07 16:25:03
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz morello1982 #11324 üzenetére
félévente kb., de néha sűrűbben is fel szoktak bukkanni...
-
Wajk
addikt
válasz morello1982 #11316 üzenetére
ezekkel elég nagy a szívás veszélye. Ha 50e körül szeretnéd megúszni itthonról, garanciával, akkor az Alidban érdemes vadásznod. 40-50e és 3 év garancia. Általában iLife átiratok, amikhez kintről is hegyekben áll a pótalkatrész ha úgyadódik.
-
Wajk
addikt
válasz laci06 #11243 üzenetére
nem, angol is ofc, és nem kínai szerveren keresztül megy.
Az S50 Mi Home és Roborock app, a Mop Pro viszont Mi Home only
(#11244) laci06: nem baja, de vizuális a térképezés aminek megvannak a maga korlátai. de bőven használható. Ha valahol fontos, hogy minél alacsonyabb legyen a robi, bátran ajánlanám. vagy árérzékeny felhasználónak és ha nincs necces átjáró, mint szék lábai között, nem is feltétlen jön ki az a hátrány.
-
Wajk
addikt
válasz laci06 #11240 üzenetére
de, fejlettebb, az S50 meg kiforrottabb. nekem egy porszívónál inkább a stabilitás a prioritás. DE, a Mop Pro 90%, hogy jobb választás.
Az S50-et azért szoktam még ajánlani, mert a Roborock app nem kínai révén sokkal használhatóbb amikor elő kell kapni. De alapvetően ha jól be vannak állítva az időzítések és területek a Mop Pro-nál ez sem lesz hátrány.
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz #75501312 #11004 üzenetére
olvasd el újra a hsz-em
A második bekezdést azért is írtam, mert tényleg rengeteg a választék az alsóbb régióban is. Ezért is javasolnék ismertebb márka kölykét, mert azokhoz eredeti mellett utángyártott alkatrészeket is be lehet szerezni elég sok eladótól."Ha hosszabb távon gondolkozol érdemes egy Gen1-et levadászni, de ha fontos a 40e alatti, körüli ár, akkor a Xiaowa Light-ot (C10) bátran ajánlom. "
véleményem szerint $150 körül van a reális ára, amit a legtöbb helyen kuponokkal (Select-el is) is még lentebb lehet tornázni. Akciós időszakban nem nehéz beszerezni, $130-$140 között, azaz 40e Ft alá betuszkolható. Ahova vettünk a net sem stabil és fontos volt, hogy gombokkal is lehessen vezérelni. De olyan jól be lett állítva az időzítés, hogy keveset nyomogatják. Alkatrészek meg ahogy írtam, kompatibilis a Roborock szériávalRandom géphez képest nagyon szépen dolgozik. A végeredmény engem is meglepett, pedig Gen1-től S5Max-ig láttam már dolgozó takkereket.
alap időszakban inkább $200 körül, felette van, de annyiért már a Xiaomi Gen1-re utaznék inkább.
-
Wajk
addikt
válasz #75501312 #11001 üzenetére
A Gen1 ára elég jól megy lefele, de nekünk a családban van egy Xiaowa Light, ami a random készülékek egyik csúcsa. 40e alatt megvolt az AliExpress-ről (Gshopper-től ha jól emlékszem). Az S50 alsófelét kapta meg, ugyanazzal a mászóképességekkel és csere alkatrészekkel.
Ha hosszabb távon gondolkozol érdemes egy Gen1-et levadászni, de ha fontos a 40e alatti, körüli ár, akkor a Xiaowa Light-ot (C10) bátran ajánlom.
Bár most voltak jó akciók pár hete az Ali-n.
Az Aldi-t is javasolnám, mert a 3 év gar nagyon baráti, de mostanában szerintem eléggé a múltban ragadtak a modell választékaikkal. De fél szemed rajtuk is lehet legközelebb mit címkéznek át.
-
Wajk
addikt
válasz Corsa02 #10991 üzenetére
ezek mind új kategóriásak már, szőnyegnél fontos a küszöbmászási képesség. A 1,5cm-esek, mint a Gen1 és az 1S nehezebben bírkóznak meg ezzel a helyzettel, de a 2cm-es futóművel felszereltek hasonlóan, használhatóan teljesítenek már.
A rövidszűrűeket simán viszik szerintem is, meg még a pár cm-es szálhosszal is elvannak, max többször kell ráengedni őket.
-
Wajk
addikt
válasz petike890 #10846 üzenetére
ha használod a keresőt, akkor megtalálhatod pl, hogy miért olcsóbb mint a Lidar-os társai
csak semmi feszülésiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
érdemes levenni a felmosót. de mond meg milyen porszívód van, mert van amelyikről nem csak érdemes hanem erősen ajánlott is.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz máyköl #10775 üzenetére
éppen ebben a kategóriában volt diskurzus, olvass kicsit vissza. Ennyit szerintem ez már nem ér. Gen1, 1S vagy a legolcsóbb használható alternatíva a Xiaowa Light (C10)
Van egy a családban, nagyon szépen dolgozik.
Esetleg ha nagyon iLife, akkor most lesz az Aldiban egy EasyHome átirat 3 év garral.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz Lasersailing #10692 üzenetére
vannak azért gyorsabb postázási módok amik általában max a MP árait éri el úgyis, de akkor van tracking meg normális szállítási idő. nem mintha nem lett volna már egyszer 9 nap alatt egy Free Shippenges cuccom
-
Wajk
addikt
válasz Lasersailing #10687 üzenetére
ha szeretsz aggódni lehet, de pont az akkumulátor az, aminek az öregedése szinte kiszámíthatatlan. Szerintem használd, ha megdöglik az akksi, akkor meg cseréld. szerintem ez legyen a legnagyobb gond, ha 3 évente az akksit cserélni kellene...
-
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #10539 üzenetére
azért annyira nem rossz a helyzet, de tény, hogy mostmár "felnyalás" nélkül szinte nincs élet. Annyira azért nem rossz a helyzet, 1,5cm a hivatalos, de kicsit többet is meg tudnak "ugrani". A burkolatváltók azért már évek óta nem okoznak gondot a belépő szinten sem.
-
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #10536 üzenetére
az 1S a Gen1 futóművét kapta.
-
Wajk
addikt
válasz Janaboy #10441 üzenetére
én is inkább a leesés szenzorra tippelnék. A LiDAR-t nem gondolnám. Ha nincs lépcső, simán nélkülözhető
(#10440) MaCS_70: adj neki egy kis időt, a frissítések is szoktak javítani a működésen. Az is lehet azért ment vissza a dokkolóra, mert frissítést talált.
-
Wajk
addikt
válasz Williamgrant #10411 üzenetére
3/1 a nemek aránya, hátrányban vagyok középre ami felcsavarodik a hozzáadott késsel szépen leszedhető, de ott széllen a kis részen nagyon szépen becsavarodnak és onnan ezzel a késsel nem, max valódi késsel lehetne vagdosni. Mivel szerintem ott nem zavarja igazán a porszívót így nagyon nem görcsölök rá, persze. Csak amikor ezt megláttam jónak tűnt.
-
Wajk
addikt
nálunk elég sok a haj, érdemes lehet lecserélni a főkefét erre? Ami az S6-al vagy S5 Max-szal debütált? Valaki használ ilyet? könnyebb lehet talán a takarítása... nem azonnal gondoltam, de amikor aktuális lesz gondoltam már nem az alapverzióra cserélném...
-
Wajk
addikt
válasz Braien724 #10169 üzenetére
ezeken a lépéseken mentél végig? hátha
-
Wajk
addikt
válasz Alabástrom #10061 üzenetére
Egy sima S5 bőven elég lesz neked? de ha minimalizálni akarod a kiadást egy Gen1 is
-
Wajk
addikt
azért gondolkoztam ezen, mert a gyerekszobában, nem biztos, hogy elvárnám, hogy legyen mindig olyan rend, hogy porszívó fogadására képes legyen. a ház többi részén viszont mehetne akár naponta is. továbbá ha zónának jelölöm a szőnyeget akkor arra mondjuk 2x is ráküldeném.
hát ezért
-
Wajk
addikt
nekem olyan funkcióra lenne szükségem, hogy kb. 3 zónát be tudjak állítani és a zónákban előre meg tudjam adni, hogy mondjuk melyik nap hol takarítson. pl a szobákban elég hetente egyszer, de mondjuk a nappaliban többször.
és ennyit automatikusan megoldjon, felmosás nem kell. erre a Gen1 képes lehet, vagy már S50 kell?
-
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
A Xiaomi 1C-ről tud valaki valami bővebbet? Új modellnek tűnik jó árazással. Nagyon jól hangzik a 8,2cm magassága, de a LDS már kiforrottabb, ebben meg vizuálisa felderítés van.
Kb Gen1 árban lehet elkapni, de az ugye már nem mai modell, mégha meg is állja a helyét még ma is., de pl a mászás képesség, talán ebben i smár jobb lehet. Alulról tiszta S50.
-
Wajk
addikt
válasz nightmare13 #9055 üzenetére
amit írtam, 40K körül ami szokott lenni Aldiban Lidlben elég jók ár/értékben és 3év gar.
BB viszont amit írtak ha belefér az a Xiaomi Gen1, 80-90K között. Hosszútávra ez utóbbi ajánlottabb ha kis is tudod használni!iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz nightmare13 #9052 üzenetére
ezeknél sajnos a márkát vastagon meg kell fizetni, én ennyiért inkább Aldi/Lidl párosban várnék egy ajánlatot. Vagy ~45-ért kintről beszerezhető a Xiaowa Lite
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Proxmox VE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...