Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz nightmare13 #9052 üzenetére
ezeknél sajnos a márkát vastagon meg kell fizetni, én ennyiért inkább Aldi/Lidl párosban várnék egy ajánlatot. Vagy ~45-ért kintről beszerezhető a Xiaowa Lite
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz nightmare13 #9055 üzenetére
amit írtam, 40K körül ami szokott lenni Aldiban Lidlben elég jók ár/értékben és 3év gar.
BB viszont amit írtak ha belefér az a Xiaomi Gen1, 80-90K között. Hosszútávra ez utóbbi ajánlottabb ha kis is tudod használni!iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
A Xiaomi 1C-ről tud valaki valami bővebbet? Új modellnek tűnik jó árazással. Nagyon jól hangzik a 8,2cm magassága, de a LDS már kiforrottabb, ebben meg vizuálisa felderítés van.
Kb Gen1 árban lehet elkapni, de az ugye már nem mai modell, mégha meg is állja a helyét még ma is., de pl a mászás képesség, talán ebben i smár jobb lehet. Alulról tiszta S50.
-
Wajk
addikt
-
-
Wajk
addikt
nekem olyan funkcióra lenne szükségem, hogy kb. 3 zónát be tudjak állítani és a zónákban előre meg tudjam adni, hogy mondjuk melyik nap hol takarítson. pl a szobákban elég hetente egyszer, de mondjuk a nappaliban többször.
és ennyit automatikusan megoldjon, felmosás nem kell. erre a Gen1 képes lehet, vagy már S50 kell?
-
Wajk
addikt
azért gondolkoztam ezen, mert a gyerekszobában, nem biztos, hogy elvárnám, hogy legyen mindig olyan rend, hogy porszívó fogadására képes legyen. a ház többi részén viszont mehetne akár naponta is. továbbá ha zónának jelölöm a szőnyeget akkor arra mondjuk 2x is ráküldeném.
hát ezért
-
Wajk
addikt
válasz Alabástrom #10061 üzenetére
Egy sima S5 bőven elég lesz neked? de ha minimalizálni akarod a kiadást egy Gen1 is
-
Wajk
addikt
válasz Braien724 #10169 üzenetére
ezeken a lépéseken mentél végig? hátha
-
Wajk
addikt
nálunk elég sok a haj, érdemes lehet lecserélni a főkefét erre? Ami az S6-al vagy S5 Max-szal debütált? Valaki használ ilyet? könnyebb lehet talán a takarítása... nem azonnal gondoltam, de amikor aktuális lesz gondoltam már nem az alapverzióra cserélném...
-
Wajk
addikt
válasz Williamgrant #10411 üzenetére
3/1 a nemek aránya, hátrányban vagyok középre ami felcsavarodik a hozzáadott késsel szépen leszedhető, de ott széllen a kis részen nagyon szépen becsavarodnak és onnan ezzel a késsel nem, max valódi késsel lehetne vagdosni. Mivel szerintem ott nem zavarja igazán a porszívót így nagyon nem görcsölök rá, persze. Csak amikor ezt megláttam jónak tűnt.
-
Wajk
addikt
válasz Janaboy #10441 üzenetére
én is inkább a leesés szenzorra tippelnék. A LiDAR-t nem gondolnám. Ha nincs lépcső, simán nélkülözhető
(#10440) MaCS_70: adj neki egy kis időt, a frissítések is szoktak javítani a működésen. Az is lehet azért ment vissza a dokkolóra, mert frissítést talált.
-
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #10536 üzenetére
az 1S a Gen1 futóművét kapta.
-
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #10539 üzenetére
azért annyira nem rossz a helyzet, de tény, hogy mostmár "felnyalás" nélkül szinte nincs élet. Annyira azért nem rossz a helyzet, 1,5cm a hivatalos, de kicsit többet is meg tudnak "ugrani". A burkolatváltók azért már évek óta nem okoznak gondot a belépő szinten sem.
-
Wajk
addikt
válasz Lasersailing #10687 üzenetére
ha szeretsz aggódni lehet, de pont az akkumulátor az, aminek az öregedése szinte kiszámíthatatlan. Szerintem használd, ha megdöglik az akksi, akkor meg cseréld. szerintem ez legyen a legnagyobb gond, ha 3 évente az akksit cserélni kellene...
-
Wajk
addikt
válasz Lasersailing #10692 üzenetére
vannak azért gyorsabb postázási módok amik általában max a MP árait éri el úgyis, de akkor van tracking meg normális szállítási idő. nem mintha nem lett volna már egyszer 9 nap alatt egy Free Shippenges cuccom
-
Wajk
addikt
válasz máyköl #10775 üzenetére
éppen ebben a kategóriában volt diskurzus, olvass kicsit vissza. Ennyit szerintem ez már nem ér. Gen1, 1S vagy a legolcsóbb használható alternatíva a Xiaowa Light (C10)
Van egy a családban, nagyon szépen dolgozik.
Esetleg ha nagyon iLife, akkor most lesz az Aldiban egy EasyHome átirat 3 év garral.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
érdemes levenni a felmosót. de mond meg milyen porszívód van, mert van amelyikről nem csak érdemes hanem erősen ajánlott is.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz petike890 #10846 üzenetére
ha használod a keresőt, akkor megtalálhatod pl, hogy miért olcsóbb mint a Lidar-os társai
csak semmi feszülésiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Corsa02 #10991 üzenetére
ezek mind új kategóriásak már, szőnyegnél fontos a küszöbmászási képesség. A 1,5cm-esek, mint a Gen1 és az 1S nehezebben bírkóznak meg ezzel a helyzettel, de a 2cm-es futóművel felszereltek hasonlóan, használhatóan teljesítenek már.
A rövidszűrűeket simán viszik szerintem is, meg még a pár cm-es szálhosszal is elvannak, max többször kell ráengedni őket.
-
Wajk
addikt
válasz #75501312 #11001 üzenetére
A Gen1 ára elég jól megy lefele, de nekünk a családban van egy Xiaowa Light, ami a random készülékek egyik csúcsa. 40e alatt megvolt az AliExpress-ről (Gshopper-től ha jól emlékszem). Az S50 alsófelét kapta meg, ugyanazzal a mászóképességekkel és csere alkatrészekkel.
Ha hosszabb távon gondolkozol érdemes egy Gen1-et levadászni, de ha fontos a 40e alatti, körüli ár, akkor a Xiaowa Light-ot (C10) bátran ajánlom.
Bár most voltak jó akciók pár hete az Ali-n.
Az Aldi-t is javasolnám, mert a 3 év gar nagyon baráti, de mostanában szerintem eléggé a múltban ragadtak a modell választékaikkal. De fél szemed rajtuk is lehet legközelebb mit címkéznek át.
-
Wajk
addikt
válasz #75501312 #11004 üzenetére
olvasd el újra a hsz-em
A második bekezdést azért is írtam, mert tényleg rengeteg a választék az alsóbb régióban is. Ezért is javasolnék ismertebb márka kölykét, mert azokhoz eredeti mellett utángyártott alkatrészeket is be lehet szerezni elég sok eladótól."Ha hosszabb távon gondolkozol érdemes egy Gen1-et levadászni, de ha fontos a 40e alatti, körüli ár, akkor a Xiaowa Light-ot (C10) bátran ajánlom. "
véleményem szerint $150 körül van a reális ára, amit a legtöbb helyen kuponokkal (Select-el is) is még lentebb lehet tornázni. Akciós időszakban nem nehéz beszerezni, $130-$140 között, azaz 40e Ft alá betuszkolható. Ahova vettünk a net sem stabil és fontos volt, hogy gombokkal is lehessen vezérelni. De olyan jól be lett állítva az időzítés, hogy keveset nyomogatják. Alkatrészek meg ahogy írtam, kompatibilis a Roborock szériávalRandom géphez képest nagyon szépen dolgozik. A végeredmény engem is meglepett, pedig Gen1-től S5Max-ig láttam már dolgozó takkereket.
alap időszakban inkább $200 körül, felette van, de annyiért már a Xiaomi Gen1-re utaznék inkább.
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz laci06 #11240 üzenetére
de, fejlettebb, az S50 meg kiforrottabb. nekem egy porszívónál inkább a stabilitás a prioritás. DE, a Mop Pro 90%, hogy jobb választás.
Az S50-et azért szoktam még ajánlani, mert a Roborock app nem kínai révén sokkal használhatóbb amikor elő kell kapni. De alapvetően ha jól be vannak állítva az időzítések és területek a Mop Pro-nál ez sem lesz hátrány.
-
Wajk
addikt
válasz laci06 #11243 üzenetére
nem, angol is ofc, és nem kínai szerveren keresztül megy.
Az S50 Mi Home és Roborock app, a Mop Pro viszont Mi Home only
(#11244) laci06: nem baja, de vizuális a térképezés aminek megvannak a maga korlátai. de bőven használható. Ha valahol fontos, hogy minél alacsonyabb legyen a robi, bátran ajánlanám. vagy árérzékeny felhasználónak és ha nincs necces átjáró, mint szék lábai között, nem is feltétlen jön ki az a hátrány.
-
Wajk
addikt
válasz morello1982 #11316 üzenetére
ezekkel elég nagy a szívás veszélye. Ha 50e körül szeretnéd megúszni itthonról, garanciával, akkor az Alidban érdemes vadásznod. 40-50e és 3 év garancia. Általában iLife átiratok, amikhez kintről is hegyekben áll a pótalkatrész ha úgyadódik.
-
Wajk
addikt
válasz morello1982 #11324 üzenetére
félévente kb., de néha sűrűbben is fel szoktak bukkanni...
-
Wajk
addikt
válasz byronk #11380 üzenetére
csak a jövőre nézve: az utalás a legrosszabb amit egy viszonylag ismeretlen webáruház felé tehetünk, míg egy bankkártyás vásárlás könnyebben kezelhető, vagy ha lehet utánvételes fizetés javallott. Még ezelőtt pedig ha van fizikai cím megadva - ami már biztató, de - érdemes rákeresni. Ismeretlen webáruházak ritkán tudnak olyan kedvezményeket nyújtani, mint az ismertebbek a mozgásterük miatt.
a domain regisztrálva: 2020-04-07 16:25:03
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz byronk #11383 üzenetére
bocs, nem bántás akart lenni. ilyenre rá lehet futni. de készülj fel, hogy nem lesz könnyű menet. annyi még, hogy esetleg a bankot fel lehet hívni, hátha vissza lehet csinálni. vagy valami határidőt adni nekik, hogyha egy héten belül (pontos dátummal) nem utalják vissza az összeget, akkor megteszed a fogyasztóvédelem és a rendőrség felé a lépéseket.
-
Wajk
addikt
válasz amo0001 #11449 üzenetére
véleményem szerint 40e-ért, azért határeset az 1cm-es mászóképesség és a retro navigáció, de természetesen a 3 év gar azért elég nagy pozitívum. Nekem 2,5 éves készülékemet is hiszti nélkül gariztatták.
másrészt pár héten belül szinte kérdés nélkül vissza lehet vinni, megnézheted hozza-e számodra az elvártakat
-
Wajk
addikt
én is rendeltem ilyet, elméletileg már az országban van. reportolok róla mindenképp. 3 nő van a házban, már elvesztettem az uralmat a főkefén.
Ha jók az infóim Gen1-től az összes modellel kompatibilis.[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz Erdei88 #11559 üzenetére
Gshopper, Aliexpress, eredeti alkatrész.
utángyártottat olyan $7-$8 körül láttam, azt mondják az sem rossz...(#11557) kmarci25: szeretek vigyázni, tisztán tartani a cuccaimat. szégyellem, de majd mutatok képet a főkeféről. Mondjuk azt megjegyezném, hogy régebben volt iLife modell annak valószínűleg jobb volt a főkefe tervezése, mert azzal ilyen gondom nem volt. Csak középen tekeredett fel, amit szépen le lehetett vágni a hozzá adott pengével, mint ahogy a Roborock-nál is ha a kefe részre tekeredik fel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest