Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smith Ügynök
tag
válasz Erdei88 #13289 üzenetére
Na akkor hogy te is megértsd barátom:
Az elmúlt 2 napban végigolvastam az elmúlt 2 hónap bejegyzéseit,
és egyértelműen van egy tendencia a V-M Pro wifi problémára. Nyílván akinek
jó az nem mindenki ír be, így nem tudjuk hogy mennyiből jöttek ki ezek a problémás példányok, de a tény attól még tény marad. -
axlfsi
veterán
válasz Erdei88 #12047 üzenetére
Na, igen! Most, hogy látom a fotót, bizton állíthatom, hogy az én szettemben is, amit a Banggoodról rendeltem, ugyanezek voltak. Nagyon nem ástam bele magam a különbségekbe, mert látszólag a 3 kefe, ami a szettben volt, egyforma, de egyiken tuti ott maradt pl. valami műanyag sorja vagy hasonló, mert az első, amit belehelyeztem a helyére, nem tetszett a porszívónak. Sokáig nem agyaltam rajta, tettem is bele a következőt - amit meg aztán azonnal elfogadott ...
Szóval, akár jók is lehetnek ezek a világosszürke-egybenműanyagvégű vackok, de akadhat velük probléma is... ugyanakkor, gondolom könynedén orvosolható némi kézügyességgel (majd megnézem a napokban, ha lesz egy kis időm).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
Wajk
addikt
válasz Erdei88 #11559 üzenetére
Gshopper, Aliexpress, eredeti alkatrész.
utángyártottat olyan $7-$8 körül láttam, azt mondják az sem rossz...(#11557) kmarci25: szeretek vigyázni, tisztán tartani a cuccaimat. szégyellem, de majd mutatok képet a főkeféről. Mondjuk azt megjegyezném, hogy régebben volt iLife modell annak valószínűleg jobb volt a főkefe tervezése, mert azzal ilyen gondom nem volt. Csak középen tekeredett fel, amit szépen le lehetett vágni a hozzá adott pengével, mint ahogy a Roborock-nál is ha a kefe részre tekeredik fel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
kmarci25
veterán
válasz Erdei88 #11447 üzenetére
Hagytam, hogy körbemenjen. A két magasabb küszöbhöz építettem neki rámpát, illetve segítettem neki, kicsit megemeltem, meglöktem. Azóta azt a két szobát a térképen leválasztottam, és oda célirányosan küldöm, hogy kifelé tudjak neki segíteni.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Erdei88 #11443 üzenetére
Persze. Megcsinálja a térképet, aztán be tudod állítani a szobákat. Szétválasztani, vagy egyesíteni. Nálunk is van olyan szoba, ahová bemegy, de kijönni nem tud. Ez szerintem oké, a leírásban benne van, hogy max 2 centi amit meg tud mászni.
-
wierra
senior tag
válasz Erdei88 #11441 üzenetére
Szoftveresen nem tudod definiálni a no-go zónákat és barrier-eket?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz Erdei88 #11439 üzenetére
Egy linket dobj, hogy mégis miről beszélünk.
Ha neten rendelted, élhetsz 14 napos elállási jogoddal.
Mod : közben megtaláltam. Ennek működnie kell. Gen1-gyel midenképpen.
Milyen robotod van pontosan?[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz Erdei88 #11436 üzenetére
Csak eredeti mágnesszalaggal működik a határolás.
Feltételezem Xiaomi robotról van szó."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
siva
aktív tag
válasz Erdei88 #11350 üzenetére
Hivatalosan nem ajánlott, de én is ki fogom próbálni ionizált víz (nálunk elég kemény a víz) + ablakmosó keveréket. Mihelyt megoldódást találok a vízkivezető problémára a tartályon (3D nyomtatós nem vállalta annyira kicsi).
Mások merik használni alapba, vagy találtak alternatív megoldást?
-
kmarci25
veterán
válasz Erdei88 #11282 üzenetére
Szerintem egyelőre nem. Én betettem néhány szettet wishlist-be, hogy meglegyen, de még sok időm van addig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...