Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Továbbra is vacillálok a Mop-pro és az S5 Max között. A nyilvánvaló különbségek (akkuméret, szívóerő, tartályméretek stb.) már világosak, de még mindig nem tudom, hogy megéri-e az S5 max a ~50 ezer pluszt. Kb. 70 négyzetméter, viszonylag sok szőnyeg. A kisebbeket felszedném, de a nagyobbakat nem, van, amit nem is tudnék. Így az érdekelne, hogy melyik típusnál állítható az be az app-ban, hogy mindenhol porszívózzon, de ne mindenhol töröljön fel? Illetve az S5 max ha már azt érzékeli, hogy szőnyegen van, és maxra teszi a szívóerőt, akkor a mop funkciót is kikapcsolja a szőnyegen?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kovi6327
csendes tag
Sziasztok,
STYJ02YM tulaj vagyok tegnap óta. A gép maga működik (fizikai gombokkal), de az app. vezérlés szinte sehogy.
100-ból 1-2 parancs jut el a gépig, sokszor a részletes adatokat be se tölti. Lakástérképet kb fél perc mire betölti, schedule-t vagy bármi egyéb detail-t nagy nehezen tudtam elmenteni. Időzített indítás így aztán nem is ment (pedig el van mentve)
"Loading error, try again later" a hibaüzenet mindig.FW-t upgrade-elt napközben, de semmi változás.
Csináltam a gépen factory resetet, App re-installt, ujrainicializálást, váltottam country-t (HU->Germany), kb. ezeket olvastam. De mintha alig lenne kommunikáció a központi szerverek és a gép között.Más is tapasztal ilyet? Tudtok még javasolni valamit?
-
félisten
válasz zsoika #10569 üzenetére
Mi az érdemi különbség a desztillált és az ioncserélt víz között?
Az ólomakkukba és motorhűtőkbe is azért teszünk ioncserélt vizet, hogy ne keletkezzenek lerakódások.
A nejem régi vasalója is desztillált vagy ioncserélt vizet igényelt.
Őszintén szólva nem vagyok tisztában az "ioncserélés" folyamatával, de egyrészt desztillált vízzel kereskedelemben még nem találkoztam, másrészt olyan eszközzel sem, ami ne engedte volna meg desztillált mellett az ioncserélt vizet is.
Annyi rémlik, hogy amikor 35 éve gépjármű műszaki vizsgára készültem, annyit mondtak, hogy az ioncserélt víz az egyszerűbben előállítható desztvízekvivalens.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
KraRe
aktív tag
válasz Jörmungandr #10587 üzenetére
Ha mégis kellene a feltörlés, van rá megoldás
-
hunluigi
senior tag
válasz Soma01 #10577 üzenetére
S5 max-ot vettünk. Ugyan kb egy hónapja van meg, de ha most kellene választani, megint ezt venném. Eddig semmi hiba nem volt vele. Jön-megy teszi a dolgát. Nálunk fontos volt a felügyelet mentes feltörlés. Csepegtetősök így nálunk kiestek. Egy feltöltés a vízből nálunk két feltörlésre elég (112 m2 átlagosan közepes vízhasználatra állítva -parketta kevés vízre állítva gres felületek sokra-). A por tartályt kevésnek érzem. Teljes lakás kör után tele tud lenni (a mai napig nem értem honnan tud ennyi porcicát össze bányászni még mindig) Szoftveresen mindent tud ami elvárás volt a részünkről. Szoba,zóna,virtuális fal,nogo,nomop stb. mindent tud. Egyedül a feltörlésnél az Y-ozás még talán jó lenne, illetve a csajok hosszú haja inkább a főkefén köt ki a tartály helyett. Az időnként foglalkozós. A keretedbe bele fér, én tudom ajánlani. Van hozzá minden az itthoni forgalmazónál is, de ali ebay ugyancsak. 2 év alap gari, amit tudsz plusz pénzért kitolni.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Jörmungandr
csendes tag
válasz kmarci25 #10576 üzenetére
Na, én csak vettem egy sima, régi Mi Robotot 100k-ért + hozzá 3 év balesetbiztosítást… sajna volt már eset rá, hogy ki tudtuk használni.
Nekem az új modellekben nem szimpatikus az akkumulátor alacsonyabb kapacitása, bár lehet, hogy nem lesz velük semmi gond és ugyan olyan hatékonysággal fognak működni, mint a régiek. :)
Nekünk a felmosás nem volt létszükség, így arról lemondtunk.
-
Frankyy0002
csendes tag
Sziasztok! Vásároltunk egy Navon Relax Easy robotporszívót. Hatékony, csendes, teszi a dolgát. Mikor visszamegy, vagy vissza küldjük a töltőre, akkor egy idő után, feltesszük a töltés végeztével 3szor 6ot sipol, és pirosan villog. A leírásban 3szor 5 sípolásnál megáll a hibakódok elemzése. Valaki esetleg találkozott ilyennel? Ilyenkor amíg a töltőn van, nem reagál semmire. Ha elválasztom a dokkolótól, akkor teszi a dolgat, minden működik. Addig azonban semmi, nem indulnak a programok, nem reagál semmilyen parancsra. Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
-
bark88
csendes tag
Sziasztok,
Viomi V2 (Pro) cserealkatreszekrol (kefek, hepa szuro, mop, stb) van valakinek tapasztalata?
Valoban semmi nem kompatibilis mas korabbi keszulekekkel?[ Szerkesztve ]
-
FrankóStein
aktív tag
válasz Real_Necro #10578 üzenetére
Tegnap és ma kipróbáltam én is. A földszint 30 m2. A mopot a végén kimostam. Nagyon koszos volt a víz tőle, sok port összeszedett még. És sehol nem hagyott csíkot. Én Ajaxot is tettem a vizbe.
-
wierra
senior tag
Én csak sima desztvízzel használom az S50-et; 25m2-enként cserélem a mop-ot rajta.
Jó dolog a feltörlési funkció."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Corsa02
őstag
Ugye ahogy írod, ezek nem felmosnak, hanem feltörölnek. Nekem V2 Pro van, 3 fokozatban lehet állítani a víz mennyiségét, a kis szivattyúját lehet is hallani ahogy adagolja a vizet, hosszabb vagy rövidebb ideig, függően a beállítástól. Kisebb kis foltokat, ami ott marad mondjuk egy leesett kajadarab miatt, azt szépen eltünteti, és annyi előnye van még, hogy esetleg ami marad vékony por/kosz réteg azt feltörli. Nekem a 62m2-es lakásban nem húz csíkot, nem koszol, viszont én minden mopolás után leveszem és kimosom a mopot, így mindig tisztán kezdni a feltörlést. Nekem jó tapasztalataim vannak ezzel, a V2 Pro kicsit tudja imitálni Y-ban a felmosást, lehet ez is segít.
The Truth Is Out There --->
-
zsamiatt
őstag
Rég volt kérdés tőlem, de lassan újra gondolkodom vásárláson. Van porszívós, feltorlós cloud mentes robot? Bónusz lenne domoticz párosítás.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #10555 üzenetére
Ma érkezne dpd-vel az 1S (a CHL lengyel központjából), de csak holnap lesz módom átvenni. Már kíváncsi vagyok.
Egyébként gondolkoztam kicsit ezen a mop dolgon. Az egész lényege ugye, hogy egy ruhaanyagra csepegteti a vizet és törli a padlót egy tenyérnyi darabbal. Közben a ruhát nem tisztítja, csak ne vegyétek sértésnek "tolja a koszt"? Mekkora terület után kezd mondjuk csíkot húzni, foltot hagyni? Mennyi időt bír ki egy ilyen törlő, míg cserélni kell?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Soma01
veterán
Milyen gépet ajánlotok 75 négyzetméteres, kevés szőnyeggel rendelkező lakásba? Küszöb nincs sehol, csak burkolatváltó. Tudjon felmosni, távolról lehessen indítani a takarítást, felmosást. Jó minőségű legyen, legyen hozzá itthon is alkatrész és garancia is. kb. 100 és 200.000 ft között legyen az ára. Modern, új fejlesztésű és sok szolgáltatást adó gépet keresek.
Ja, meg a megbízhatóság és tartósság is fontos, ha már ennyi pénzt kiadunk egy porszívóra.
(kisállat nincs)[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Jörmungandr #10571 üzenetére
Én is hasonló dilemmában vagyok. Első robotporszívó lesz. A lakás 70 nméter és használnám a feltörlés funkciót is. A kérdés, hogy az S5 Max megéri-e a plusz ~50 ezret, vagy elég a Mop Pro? A leírásból igazából nem tűnik ki, hogy az S5 Max miben tud többet. Ebben tudtok segíteni?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
KraRe
aktív tag
válasz FrankóStein #10573 üzenetére
Most nézem, hogy 360 s7-et írtál, én a roborock s6-ra gondoltam a szűrővel, így azt ne rendeld meg feleslegesen, de ugyanolyan elektromos adagolású az 1C és abban is ugyanezt a mixet használom, annak sincs semmi baja tőle
-
KraRe
aktív tag
válasz FrankóStein #10568 üzenetére
Nekem semmi gindom nem volt belőle, de ha esetleg eldugulna, akkor apróért lehet kínából rendelni szűrőt hozzá.
-
Jörmungandr
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnénk venni robotporszívót. Az elején meg is örültem, hogy piacra kerültek az új Xiaomi-k, de a paramétereiket vizsgálva elbizonytalanodtam.
Elsőre az tűnt fel, hogy az akkumulátorok csak 2400 – 3200 mAh kapacításuak, míg régen 5000+ mAh voltak bennünk. A szívóerő viszont nőtt. + Az olcsóbb Mop-ban csak vizuális érzékelők vannak.
Lehet, hogy érdemesebb lenne még mindig a régebbi S50-t, vagy a mezei Roborock (90k tájéka) modellek közül választani? Persze ha még kapni itthon valahol, mert több bolt egyszerre levette a kínálatából. -
zsoika
addikt
válasz FrankóStein #10566 üzenetére
"ioncserelt" Az aksiba való...nem? Inkább desztillált víz kéne bele. Ha van szárítógép akkor annak a vizét is lehet használni... szerintem
[ Szerkesztve ]
-
KraRe
aktív tag
válasz FrankóStein #10566 üzenetére
Én 1-1,5 kupakkal szoktam, attól függ mennyire erős alapból az illata
-
FrankóStein
aktív tag
Valaki írt korábban arról, hogy szokott Ajax-ot tenni a vízbe. Ma megjött a 360 S7 és én is azzal szeretném használni, csak a keverési arány nem világos. 2 l ioncserelt vízhez mennyit szabad tenni? Köszönöm!
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi gen 1 robotunk, nagyon szeretjük, használjuk is rendszeresen. Felmosó robotból van esetleg valami ár-érték arányban hasonlóan jó?
Vagy egyáltalán, jól használhatók azok? Ezt az iRobot Braava jet 240-et néztük ki, egy 50 nm-es lakásban kéne tevékenykednie. Valakinek van vele tapasztalata? -
Dr.NX
addikt
Első robotporszívót akarok venni 100 ezer Ft alatt, jelenleg a 360 S6 és a Xiaomi Mijia 1C van versenyben.
Jól sejtem, hogy a jelenlegi 300 USD ár jónak számít a 360 S6-ra?
Az 1C van már 220 USD-ért is, ez ugye kicsit butább, de az alkatrészellátottsága feltehetően biztosabb.
https://smartrobotreviews.com/comparisons/?compare=2727,468Az összefoglalóban ez szerepel:
"360 S6<-előbb kérdezz a topikban a szoftveres problémák miatt!"
Rákerestem a topikban a hozzászólásokra, de nem egyértelmű, hogy ez pontosan mire vonatkozik.
Valaki fejtse ki, legyen szíves!Elfogadom a sütiket.
-
Begi
senior tag
válasz gabor8992012 #10561 üzenetére
Nincs ilyen robotom es senkinek az ismerettsegi koromben.
Viszont amikbe belefutottam mar:
- Nem 2.4GHz-es wifin probalkoznak es a robi nem tamogatta az 5GHz-et.
- A robi altal nem tamogatott a wifi csatorna. ( Probald 10 alattival )
- Olyan karakter van az SSID-ben/jelszoban amit a robi nem szeret. Celszeru kiprobalni valami egyszeruvel.
- Tul hosszu SSID/jelszo
- Nem megfelelo a titkositas.
- Nincs DHCP es/vagy MAC szures van es emiatt nem kap IP cimet
- Nem komalja a routert (ez azert eleg ritka)
Most igy hirtelen ennyi.Remelem segit.
-
gabor8992012
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítség kéne.
Adva van egy irobot i7 .Keptelen vagyok a telefonnal parositani samsung s10. Az utolso lepcsoben nimor a robot latja a wifit es csatlakoztatni akarom a telefont hozzá kiirja hogy nincs wifi. Visszavittem a boltba. A manus pillanatok alattcsatlakoztatta a tabletjere. Otthon upc. Mokus kijon atallitja 2.4 és 5 Ghz re . Nem kéne de hátha...Es igy se megy...
Valami ötlet vagy tipp???? -
Janaboy
veterán
1st genes Xiaomi zóna takaritasan azért lenne még mit dolgozni.
Ha rendesen takarit, nincs gond.
De zónánal a dokkolo irányába akar elindulni, ami borít felJanaboy
-
Pozsi85
tag
Sziasztok! Gen1 porszívóm van. Idáig zseniálisan ment fel le a 2 szőnyegemre, de mostanában ha a szélén megy, akkor csak kapar egy helyben... mechanikus hiba ez? Vagy szoftveres? Mert régebben ha nem ment neki, tolatott, megpróbálta máshonnan, sikeresen. Vagy olvastam itt, hogy ez csak zonazasnal van. Vagy elkoptak a kerekek? Ha szoftver, akkor melyiket mondjátok a legjobbnak? Köszi minden választ!
-
KraRe
aktív tag
válasz tranceplanet #10556 üzenetére
Ha a gyári szoftverét használod, akkor ilyen nemigazán fordulhat elő, nekem pl. 2 napja jött frissítés, ahogy megnyitottam az alkalmazást, akkor megkérdezte, hogy frissíthet-e
Pár napja ketten is írták, hogy lehetett valami zavar a rendszerben, mert nem akartak takarítani, de egy ki-bekapcs megoldotta a problémát, de nálam például semmi anomália nem volt a 2 eszközzel, szerintem nyugodtan megrendelheted, nem fogod megbánni, de azért várd meg mások tapasztalatát is. -
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Williamgrant és ribarszki fórumtárssal egy másik topikban elindult az off. Itt végre On módban mehet a társalgás. Régebben többet olvasgattam itt. Jó sok idő elmúlt, nem jártam itt rég. Tényleg problémák vannak az Mi felhős robotokkal? Nem hiszem, hogy valetudo szoftverrel használnám a porszívót! Hétfőn rendelném az Mi Mop Pro készüléket, global verziós, 120 ropi (xiaomishop.hu). Kell valami szívásra számítanom, ha felhőt fogok használni? Esetleges szoftver/firmware frissítések esetén anomáliák? Mik a mostani tapasztalatok? ... Korábban olvastam itt, valakinek éjjel felfrissítette magát és éjnek-éjjelén elkezdett kínaiul karattyolni!?
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #10546 üzenetére
Most jött DPD-től értesítés a küldemény regisztrálásáról, 2-5 munkanapos kézbesítéssel.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
vottokar
senior tag
-
wierra
senior tag
válasz vottokar #10551 üzenetére
Nem adták fel, vagy nem érkezett meg a rendelés?
Pár napon belül rendezni szokta az Ali, ha elfogadták a reklamációdat."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
tomazin
veterán
Garival alirol? Good luck wih that.
-
vottokar
senior tag
válasz wierra #10549 üzenetére
Meg azért, hogy meg is jöjjön egyáltalán,nehogy úgy járj, mint én...
Amúgy a történetem majdnem vége. (Akkor tekintem lezártnak, ha a pénz visszaért a számlámra.) Határidő lejártakor megnyitottam a dispute-t. Ma jött meg az ali válasza, hogy elfogadták és jön vissza a porszívó ára. Mondjuk mivel jó áron lett volna az S50, annak sokkal jobban örültem volna. Most futhatok még egy kört, hogy honnan vegyek egy robit vagy 1x ezerrel drágábban, ahonnan meg is jön..
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
wierra
senior tag
válasz Real_Necro #10548 üzenetére
Csinálj screenshot-ot (és tedd el jó helyre) az eladó garanciális igérvényéről...és imádkozz, hogy nem fog 3 éven belül köddé válni ez a store.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
-
L4mie
veterán
Majd írj egy beszámolót
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Eldöntöttem, megvettem lengyel raktárból 3 év garival az 1S-t. 95.630Ft lett, utolsót hoztam el. (bár spanyoloknál még van)
-
Corsa02
őstag
válasz vicces #10544 üzenetére
Az nem kellene, hogy bezavarjon, nálam is szokott ilyen lenni, akkor azt kihagyja.
Voltak szerver oldalon anomáliák valamelyik nap, több embernél előjött hasonló, kapcsold ki teljesen majd pár perc múlva vissza, újra felcsatlakozik a hálóra és jó lesz. Legalább is szinte mindenkinél megoldotta...The Truth Is Out There --->
-
addikt
válasz Corsa02 #10543 üzenetére
nem hallom, mert nem vagyok otthon, csak küldi a protokollt, hogy elkészült a takaritással.és nem csinálja tovább. az akku nagyon jó állapotban van. tegnap elött amikor mindent körbejárt még volt benne 30%, mert kicsit összepakoltuk a lakást.
volt olyan, hogy még aludtam a hálóban és az ajtó csukva volt. akkor is ezt csinálta. lehet ez kavart be neki? vagy töröljem a térképet? csak nincs kedvem megint elnevezni, meg kijelülni az ajtókat..:)
-
addikt
nekem mostanában lusta az egész lakás kiproszívózni. megycsinál 2 helyiséget az 5-ből és elmegy a helyére. kb minden második nap kézzel kell ráküldeni a fennmaradó helyiségekre. térkép megvan, mutatja is. a héten még el sem tévedt.
[ Szerkesztve ]
:)
-
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #10539 üzenetére
azért annyira nem rossz a helyzet, de tény, hogy mostmár "felnyalás" nélkül szinte nincs élet. Annyira azért nem rossz a helyzet, 1,5cm a hivatalos, de kicsit többet is meg tudnak "ugrani". A burkolatváltók azért már évek óta nem okoznak gondot a belépő szinten sem.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Real_Necro
veterán
Szóval akkor ami jó lenne, az nem tud felmászni kicsit vastagabb szőnyegre, ami meg felmászik, az meg szoftveresen bajos lehet. Ami igazán jó, az meg másfélszer annyiba kerül.
Egyébként ívelt burkolatváltóval megbírkózik a Gen1/1S?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
wierra
senior tag
-
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #10536 üzenetére
az 1S a Gen1 futóművét kapta.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Real_Necro
veterán
A Gen1 és az 1S ugyan akkora szőnyegre tud felmászni, vagy az 1S-en javítottak már? Utóbbinál látom, hogy menthetőek a térképek, valamint lehet kizárni és választani is zónát.
Elgondolkoztam, hogy a mop-ra nincs szükségem, így 306$-os STYJ02YM helyett, amire 1 év gari van, találtam 310$-ért 1S-t 3 év garanciával.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
STYJ02YM tulajok
A 045-ös update óta egyre többen panaszkodnak az alábbi fórumon a porszira, hogy "megőrült".Mik az itteni tapasztalatok?
(Találtam rootra is infót)
[ Szerkesztve ]
-
Lajcsika
tag
válasz Lasersailing #10531 üzenetére
A régi térképet csak meg tudod nézni,onnan nincs zóna takarítás.A legutolsóból lehet csak zónáztatni.
-
Lajcsika
tag
válasz Real_Necro #10528 üzenetére
Ki mondta,hogy nincs mentett térkép?Az utolsó takarítás mindig ott van,ha megnyitom azon kívül a cleaning historyban ott van az összes takarítás is.Bármelyiket előhívhatod.5 zónát tudsz hozzáadni egyszerre és zónánként ki lehet jelölni,hogy a zónát hányszor tolja végig.
-
Real_Necro
veterán
válasz Lajcsika #10527 üzenetére
Ki tudod jelölni neki, hogy mely adott területet, pl szobát takarítson, vagy hova ne menjen be? Hogyan történik ha nincs mentett térkép?
-
Lajcsika
tag
válasz Real_Necro #10526 üzenetére
Nekem minden cuccom kínai kivéve a porszívót és a légtisztítót ezért az orosz app a jó,China mainland szerverrel. Gen 1 fw: 3.5.4 004004 abszolút gyári.Így szépen látja Alexa és a Google Home is.
-
Lajcsika
tag
válasz Real_Necro #10514 üzenetére
Gen 1 már elég régóta tudja a zóna takarítást!
-
ACE-
addikt
Az S50-hez FloleVac-ban látszik egy 3.5.7_002008 firmware. Próbálta már valaki?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
L4mie
veterán
Azt mondták az nem elsődleges Xiaomi hanem roborock, Gen 1 meg elsődleges Xiaomi roborock bérgyártásban, hozzájuk csak olyan jöhet ami elsődleges xiaomi.
Na V2/pro se lesz ezért náluk. De aki ki tudja gobozni, hogy mi xiami és mihez adják minőségi ellenőrzés után a nevüket annak minden tiszteleletm Még ráér nálam, de legkésőbb áprilisban veszek majd valamitDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Begi
senior tag
válasz Real_Necro #10516 üzenetére
Ha ez a helyzet, akkor nem lenne jobb egy kinai verzios valami kinai webshopbol?
Amugy neked nem k lassu a hozzaferes az eszkozokhoz?
Nekem most az S55 es a legtisztito "log" ott, de megoszulok, mire bejon a robi terkepe.@(#10520) Real_Necro : Hmm, akkor talan a router, vagy a gateway hianya lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #10514 üzenetére
Én lehet megvárom mi lesz márciusban, lurdyban azt mondták 1-2 hónap és jönnek hozzájuk is az újak. (remélik)
-
Real_Necro
veterán
24 eszközöm lóg kínai szerveren, azzal igazából nem lenne gondom, bár összesen nem is kerültek ennyibe... szóval biztosan mérgelődnék, ha egyszer csak megmakacsolná magát...
-
Begi
senior tag
válasz Real_Necro #10511 üzenetére
Legjobb tudomasom szerint itthon, egyelore csak a xiaomishop arulja a Mi Robot Vacuum-Mop Pro-t.
Hogy ok mennyire megbizhatoak azt nem tudom, en meg nem vettem toluk semmit.1S Alirol, Geerbest-rol kb. 300$, bar nem EU raktarasak
STYJ02YM ahogy latom csak Alin van ertelmes aron, EU raktarbol, viszont azok nem global, hanem kinai verziok, azaz csak China Mainland-es szerveren keresztul tudnak kommunikalni a Mi home appal.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
FelmosásMop nem kell, de a zóna kijelölés jól jönne. Gen1 sajnos nem tudja. 1S még szóba jöhetne, ha tudja, de STYJ02YM-t találtam 100 alatt spanyolból.
V2 Pro tudtommal drágább, gariért +20-30-at lehet nem adnék ki, ha általánosságban minimális az elromlás lehetősége.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Corsa02
őstag
Igen ez így igaz ahogy írod, sajnos boltot nem tudok ajánlani, én a V2 Pro-t német raktárról, de a gearbesten keresztül rendeltem az Official Viomi shoptól.
The Truth Is Out There --->
-
L4mie
veterán
na ezt akartam én is kérdezni, mert lurdyban még nincs, ígérik, de mire bővül a kínálat addig még 2x látogat el ide a xiaomi vezér
-
Real_Necro
veterán
A Mi Robot Vacuum-Mop Pro = az STYJ02YM global kiadásával, azaz Viomi V2 Pro-val?
Itthon melyik az a megbízható bolt, ahol érdemes beszerezni?
-
Ger0p
újonc
válasz Real_Necro #10509 üzenetére
Mi Robot Vacuum-Mop: ~93K
Mi Robot Vacuum-Mop Pro: ~120KMindkettő hazai garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok,
Eu forrásból ~306$-ért találtam STYJ02YM-t. Van ennél olcsóbban?
Köszönöm
-
Tono34
tag
Sziasztok,
Robotporszívó vásárlásán gondolkozunk, nagy google használat közben találtam ide.
Volt már nálunk kipróbáláson 1, de az nem nyerte el a tetszésünket (sokszor egyhelyben pörgött és nem mindehnol takarított).
Leginkább csak padló van amit takarítani kellene, szobában van kisebb szőnyeg.
Hazai szerviz, gari nem lenne rossz
Nagyon jó az összefoglaló, még biztosan el fogom olvasni párszor, de szeretném kikérni a véleményeteket.
Köszönöm. -
KraRe
aktív tag
válasz vottokar #10506 üzenetére
Nekem most hasonló van egyébként, egy 500fontos vásárlással ebayen, dpd értesítő jött, csomag sehol, felhívtam a dpd-t, annyit mondtak hogy az eladó megrendelte a futárt, de nem adott át egyenlőre semmilyen csomagot, az eladó pedig erre csak sablonüzenetet írt, hogy várjak, biztos a dpd rendszerével van gond, ez már lassan 2 hete, és semmi változás, úgyhogy lassan érik a reklamálás.
-
vottokar
senior tag
válasz tomazin #10504 üzenetére
Nem akarok senkivel sem kibabrálni. Apróbb dolgoknál még dispute-t sem szokásom nyitni. Többszáz "kínais" vásárlásomból eddig, ha jól emlékszem egy dolog nem jött meg az elmúlt években.
Eu raktáras volt biztosan, ki lehetett választani ha jól dereng talán francia és lengyel raktárat a kínai mellett. Nem tudom, hogy a store nevét ki "lehet-e" itt írni, de több éve működő, sok eladásos, magas értékelési százalékú bolt. Mikor az aktuális "újévi, vagy miafene" akciónapok lefutottak, kinyomott az ali egy az akció alatt eladott cuccokról listát. Ez a store az s50-el, ha jól emlékszem a 4 lett rajt. Azért nem is reklamáltam eddig mert:
-az alis eladási listán levő eladott darabszám messze meghaladta a vételkori lengyel raktáras készlet darabszámot
-a DPD-től sms-t kaptam, nemzetközi csomag érkezéséről.
-aztán bejött a kínai újév, meg ez az aktuális járvány, gondolom ez is jól betett nekik.
Azért ma megejtettem egy üzenetet a boltnak az alin keresztül, hogy hol is jár a porszívóm, most így a vállalt szállítási határidő vége felé. Kiváncsi leszek, hogy mit lépnek..."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
KraRe
aktív tag
válasz tomazin #10504 üzenetére
Ha a főnököm azt ígéri, hogy 1 héten belül fizetés, és több mint 1 hónap múlva még sehol semmi, akkor otthagyom a céget, de ha szól hogy gondok vannak és türelem, akkor megértőbb leszek, persze megeshet, hogy elfogy az eu raktárból a cucc, de akkor írhatna az eladó, hogy sajnos ez a helyzet, így is érdekel-e, vagy visszamondhatom a rendelést ha nem szeretném megvárni a következő szállítmányt.
-
vottokar
senior tag
válasz vottokar #9848 üzenetére
Sajnos a több mint 1 hónapja megrendelt lengyel raktáros Roborock S50-esünk még mindig nem érkezett meg. A rendelést követő vagy ötödik napon kaptam sms-t a DPD-től, hogy nemzetközi csomagot kézbesítenek nekem, de azóta semmi státuszváltozás a nyomkövető oldalukon, csak az hogy "A megrendelési adatok továbbítva a DPD felé." Az aliexpress oldalon természetesen az nyomkövetési infó nem elérhető üzenet látható. Holnapután lejár a szállítási határidő. Szerintetek írjak az eladónak, vagy lazán nyomjak a lejárat után dispute-t. Párszáz vagy akár ezer forintos tárgyaknál nem aggódom, de ez azért egy kicsit drága muri lenne..
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest