Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skylukos
tag
Mi home 5.3.56 -ot használ valaki, milyen, jól működik? Ha esetleg S5-el használja akkor az már szobánkénti takarításos?
-
Egy régi, ütközős Roomba-szettnek szerintetek van még használtpiaci értéke?
MaCS
-
Elemental
addikt
Üdv!
STYJ02YM meghülyült. El akarom indítani, tehát kijelölöm a területet, és nyomok egy startot, ekkor beindul a motor, majd 3 másodperc múlva megáll. A töltőröl le sem jön. Ezek után kicsit eltoltam a töltőtől, elindítottam, és ekkor elkezd a tengelye körül forogni folyamatosan. Egy percig hagytam pörögni, majd leállítottam.
Mi lehet a nyűgje? -
törölt tag
Gyerekek, akkorát szoptam, megosztom veletek is, nevessetek.

Elromlott az iLife A4S-em bal oldali kefemotorja, rendeltem is kínából kettőt, meg is jött gyorsan másfél hónap alatt, ma kaptam meg.
Szétkaptam robikát, kiszedtem a motort, akkor látom, hogy R2 van ráírva. Megnéztem a kefét, amit leszedtem az R2 motorról és arra meg L van ráírva. Felcserélték a 2 oldalt én meg megrendeltem a rossz motort.
Remélem az R2 motor hamarabb ideér.
-
KraRe
aktív tag
Ebayen libafoszöld , a modellből narancs, kék, fehér is van, úgyhogy szerintem nem nagyon befolyásolja, de mivel ennek a nyomtatása nem túl időigényes, így megpróbálkozhatsz különböző színekkel, és ha valamelyik nem válik be szerintem nagyon szívesen fogadja mindenki a tapasztalatokat.
s50-hez modell, 1.Genhez modell, bár szerintem ugyanaz. 
-
Henrico
tag
Köszönöm, keresni fogom. Esetleg valami tapasztalat, hogy milyen anyagból (szín) legyen?
-
Henrico
tag
Sziasztok! Cliff letakarója nincs véletlenül valakinek emberi áron? EBay-ról kicsit vad...
-
Regron
csendes tag
Roborock S5-öt vettem, és nagyon szeretem, de a felmosó tartájon a kis szelepeket kb 2 hét után cserélni kellett, mert már nem igazán jött víz. 2 adagnyi cserét adtak, szóval nem tudom ez mennyire normális (közben rendeltem alin 60-at, de hát nem nagyon jönnek a dolgok, thx korona vírus)
Nektek mi a tapasztalat? Ioncserélt vizet raktam bele, lehet desztilláltat kéne?Ami amúgy még érdekes, hogy az elején megmászta a küszöböt, most már nem...
-
-
-
Begi
senior tag
válasz
Corsa02
üzenetére
Ez biztos? A Viomi V2 Pro mashogy nez ki. Elsore en is STYJ02YM tippeltem volna, de legjobb tudomasom szerint az csak kinai szerveren megy. Persze lehet hogy van mar belole Global verzio is.
-
vicces
addikt
ma minden jó volt. nem értem miért? találn mert borús az idő kint? úgy ahogy tenap, gyorsan és jól végzett. a csíkos szőnyeg sem zavart be nagyon.
[kép] -
hunluigi
senior tag
Érdekes, S5 max (legalábbis nálam) nem szenved ezen hibától. Pedig van vastag, sötét, csíkos, telifekete szőnyeg bőven a lakásban. Szóval simán lehet, hogy egy update idővel megoldja a problémát. Nálam inkább a vékony bolyhos szőnyeg összegyűrése, eltulajdonítása, és a lakás különböző random részein elrejtése a probléma. Kénytelen vagyok felszedni előle, de ez legyen a legnagyobb gond.
-
GZoli7
senior tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Én miután megrendeltem, akkor néztem egy videót, hogy gond lesz.
Egy hónappal előtte vettem új szőnyegeket, azt nem akartam kidobni.
Természetesen meg is állt mindenhol, ahol volt kis fekete, márpedig olyan a szőnyegem.
Viszont nyomtatóm nincs, de ragasztó szalagom van.
Szerencsére bevált. Figyelni kell, hogy a ragasztó alul fehér legyen, vagy világos. A szigetelő szalagot meg hamar leszedi a szőnyeg.
-
vicces
addikt
ma reggel küldtem egy üzit az asszonynak, hogy a redőnyöket ne húzza fel ha elindulnak otthonról, mert mifelénk még volt egy kis útó szellő ebből a "nagy európai tornádó"-ból
aztán el is feljtettem. 10:00-ra van beállitva a porszivó, hogy akkor kezdje meg a munkát. röviddel 11:00 után jött az üzenet, hogy: KÉSZ
ilyen gyorsan még találn sosem volt kész. az akkuban is maradt még 22% töltés és a térképen is szépen végigmasírozott. az ominózus részeken párszor keringőzött ahogy szokott - pedig találn nem kéne -, de ezen már nem rugózok annyit.
teganp leragasztottam az alsó szenzorokat, de nem akart elindulni, mert azt hitte, hogy mincs a padlón. szóvel le is szedtem a ragasztócsíkokat. azaz ma minden normáis volt, kivéve a világosság.
tényleg a sötét jót tesz neki. nyáron kíváncsi leszek mennyit fog bénázni
-
válasz
Emcsin
üzenetére
Köszi, a 360 S7 nálam is beválni látszik.
A beüzemelési nehézségek azért nem voltak vészesek, legfeljebb az adott pillanatban bosszantóak, a működése pedig nagyon rendben van.
Egyelőre még mondjuk csak az alapfunkcióját használjuk, de valamelyik hétvégén kezelésbe vesszük a lakást.

MaCS
-
domby
csendes tag
Sziasztok,
S50-emet S6-ra cseréltem, de az új masina oldalsó keféje túl izmos, és ahelyett hogy a gép alá söpörné a piszkot, mindenfelé elsöpri, és főleg olyan helyre ahol a gép már járt - így elég sok kosz marad. Ötlet, hogy mit lehet tenni? S50-nél iyen gondolom nem volt soha. -
válasz
Emcsin
üzenetére
"A nappal tényleg gond van, de ezt olvastam róluk, hogy ilyenek, hát ez tényleg nagy negativitás szerintem is, mert mikor ne ha napsütésben takarítsunk"
Már bocsáss meg, de mikor kéne a robotporszívónak üzemelnie? Éjszaka, amikor sötét van?
A robotgépnek pont az a legnagyobb előnye, hogy akkor takaríthat, amikor nem vagyunk otthon - azaz munkaidőben! Mire hazaértünk, a gépek leálltak, csak tartályt kell üríteni pár naponta.Szóval szerintem az a robotporszívó (főleg egy szisztematikus), ami nem tökéletesen működik magára hagyva, míg a család távol van, azt úgy lehet definiálni hogy: szar, ótvar, gagyi, hibás konstrukció. A szimpit alá lehet húzni.
-
Emcsin
csendes tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Én a 360 oldaláról barecoddal töltöttem le az applikációt, nem kerestem a play storból semmit sem. A wifivel való párosítás is ment elsőre, sőt a férjem telefonjára is sikerült feltenni, én vagyok a fő használó (
) ő meg a másodlagos és az is elsőre ment.
A takarítás szuperül megy, én mondjuk az asztalra felteszem a székeket, szőnyeg nincsen a földszinten, küszöb sem, de tökéletesen megy. Első használatkor volt egy update, de közben töltőn volt, megvártam a 100%-ot és utána küldtem a dolgára. Nem problémáhzott, dolgozott és alig merült. Ellenben a felső szinten, ahol van 1 elég nagy rész, ahol csak szőnyeg van, ott szoktam egy kicsit a telejsítményt standard-ről max-ra tenni, a többi parkettás, ott csak standard megy.
A nappal tényleg gond van, de ezt olvastam róluk, hogy ilyenek, hát ez tényleg nagy negativitás szerintem is, mert mikor ne ha napsütésben takarítsunk
A lenti nappali nekünk is tiszta napfényes, már ha kisüt végre a nap, nem tudom nyáron hogy lesz majd, de majd biztos találok rá megoldást, pl szenzor letakarás, itt nem tud leesni. Összességében szerintem nagyon jó kis cucc, bár mást nem próbáltam, de más rosszat nem tudok mondani.
Az emeleten az irodában van sok vezeték, de azokat szépen a falhoz söpri, nem tekeri fel. A gyerkek szobájában a legót meg kisöpri a szoba szélére, már amikor nem veszem észre ott maradt valami. A pici legókat összeszedi
Az app is kiválóan működik, kijelölöm hová ne menjen be (felmosáskor a szőnyeges szobát hagyja ki), az időzítő is szuper. Nem csöpög, ha rajta hagyom a moppot. Egyszer csináltam azt, hogy az első szint után felvittem az emeletre, megnyomtam a térkép váltást és az emeleten is elindítottam, majd 20%-nál visszament a töltőre és szerintem nem töltötte fel 100%-ra, de egy idő után útjára indult és befejezte teljesen a munkát.
Telefonról szoktam figyelni hol jár, mit csinál (újdonság öröme még) és szuperül teljesít. -
vicces
addikt
nekem már már teljesen meghülyült a porszívó. össze-vissza megy. sok területet félbehagy és otthagy befejezettként. arra gondoltam, hogy lehúzom a redőnyöket és igy takarít a problémás helyeken. most megy a gyerekszobába a teszt...
a múlthéten a cliff-szenzorra jelzett hibát és megállt. a gyerekszönyeg mintájában van néhány fekete csík. lehet az zavar be. a cliff-szenzor van a leesés ellen a lépcsőről, ha jól értettem.
irta valaki, hogy le kell esetleg ragasztani?? -
ITI-san
tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Itt a 360 saját weboldalaláról kell letölteni a szoftvert. A Play áruházban nem találod.
Qr kód úton indulj el. -
Elemental
addikt
styj02ym
Pár nap használat után azt tudom mondani, hogy irtóra meg vagyok vele elégedve.
Első alkalommal elindult, felmérte a lakást, megcsinálta magának a térképet. Azokat az ajtókat, ahova nem akarom beengedni, csukva tartottam. A térképet az area editorral kezelésbe vettem, olyan helyiségeket, amiket ő két részre osztott azt egybevontam, (lehet felosztani is helyiséget, de arra nem volt szükségem), elneveztem őket, a virtual wall/restricted area menüben kijelöltem, ahová nem szeretném engedni.
A felmosást még nem próbáltam.
Amit negatívumként tudok mondani, az a nehézkes, lassú mi home app. Néha be sem tölti a porszívót, csak homokórázik. ilyenkor újra indítom az appot, utána menni szokott.
Részemről ajánlott.Jut eszembe. A device leveling az mire szolgál?
-
Wajk
addikt
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nekem ma a V2 Pro délelőtt porszívózott és feltörölt a nappaliban, ahova fullosan besütött a nap, mindenféle csíkok és árnyékok voltak a padlón és a szőnyegen, semmi gondja nem volt, simán csinálta ahogy eddig. Szerintem ez valami Firmware hiba inkább...ezt egy LDS-nek tudni kell...
-
válasz
Max1mus
üzenetére
Gondoltam, másokat is érdekel, és még hasznos is lehet.

Egyébként lefutott az első, ismerkedési kör, mégpedig furcsán korán.
A robot által rajzolt, amúgy egészen pontos térkép szerint a 71 négyzetméterből 36-ot járt be, és 65%-os akkutöltöttségnél úgy döntött, hogy egyelőre ennyi elég is.
Érdekes.Aztán frissített egyet a firmware-én, és most táplálkozik.
Hamarosan jóval többet tudok írni róla, ő is, én is tanulunk.
Egyébként rokonszenves jószágnak tűnik, még ha vannak is hóbortjai.
MaCS
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
No, lassan összeáll a kép a 360 S7-tel.
Elég vegyes. Őszintén szólva jobbra számítottam.
A wifis párosítás végül azután sikerült, hogy a mobiltelefonon lekapcsoltam a mobilnetet, tehát csak a porszívó hotspotjához csatlakozik.
Ezután szépen elindult, és ugye az első feltérképező menetet futja éppen.
Szemmel láthatóan sokkal tervszerűbben manőverezik, mint a dodgemes Roomba, ami ugye nem nagy csoda. A saját magánál alig szélesebb réseken is ügyesen átcsúszik.
Érdekes módon viszont olyan drótokat is felteker, amelyekbe a Roomba közel 10 év alatt soha nem gabalyodott bele.
A lövegtoronynál alacsonyabb tárgyakat megpróbálja odébb tolni, ami meglepően nagy hatásfokkal sikerül is neki, azaz az ütközésszenzora nagyon magasra van állítva.
A fő gond viszont a már említett árnyékokkal van. Még éppen süt a nap, és természetesen árnyékokat vet a padlóra, szőnyegre. Ezek a csíkok pedig teljesen megbolondítják a robotot. Általában nem mer áthaladni rajtuk, de már többször le is állt előttük azon keseregve, hogy neki maszatos a leesésszenzora.
Mármost, ha ez így marad, akkor ez a készülék nyáron konkrétan használhatatlan lesz. Arra ugye nem igazán lehet berendezkedni, hogy csak borús időben tisztogasson...
MaCS
-
válasz
pchris
üzenetére
Igen, végül ez lett a megoldás: gmail-címre megjött az aktiváló mail a 360-tól.
A saját címeimre (6 cím 3 domain alatt) viszont nagyon nem, a szerveren nézve nyoma sincs bejönni akaró levélnek. Nem egy nagy tragédia, de nagyon bosszantó, mert az ilyesfajta regisztrációknak külön címet tartok fenn, amiből a porszívó most kilóg.
Most éppen a wifivel próbálom összehozni, de a Binding folyamat 8%-nál mindig Failddel kidob.
Az első benyomások őszintén szólva nem éppen kedvezőek.

MaCS
-
hunluigi
senior tag
Üdv! Adott egy S5Max. Az egyik helyiségben van két terület ahova nem hajlandó room cleaning esetén bemenni. Mintha virtuális fal volna beállítva (persze nincs ilyesmiről szó) A map editnél nincs lehetőség a helyiséghez hozzá csatolni. A térképen szürke területek. Ha zona cleaningben oda küldöm bemegy és megcsinálja. Az az ötletem maradt, hogy törlöm a térképet és a következő map buildingnél csak leveszi rendesen az alaprajzot, de hátha van valami egyszerűbb módszer is.... (elég jól bekofigoltam, nem kezdeném újra ha van más mód)
-
válasz
sirály69
üzenetére
Köszi!
Én bizony elakadtam. A levelet állítólag küldte, de nem jött meg. Ráadásul arra hivatkozik, hogy már annyiszor elküldte, hogy többet már nem is fogja.
A mailcímem aktív, jönnek is rá az üzenetek még a kínai áruházakból is. Így meg ugye semmire nem megyek a porszívóval...

MaCS
-
sirály69
őstag
-
Elkezdtem beüzemelni a 360 S7-et -- és rögtön problémába futottam.
Azt mondja, hogy a Play áruházból telepítsem a 360 Genius appot.
Ilyenből pedig kettő is van, egy 360 Genius és egy 360 Genius Robot -- mindkettő ékes kínai nyelven.A QR kódra egy szintén kínai .apk jön be.
A nagy kérdés: hogyan tovább?
Köszönettel: MaCS
-
Dudee
senior tag
amúgy roborock állítja valahol hogy ez valódi HEPA szűrő, ami megfelel a HEPA standardnak, és valamelyik osztálynak?
Mert olyan kis semmilyen egyszerű kis szűrőnek tűnik. Ami a rendes porszívónkban van hepa szűrő egyrészt 8 ezer ft darabja, másrészt sokkal tömörebb, és szofisztikáltabb darabnak tűnik ennél. Szóval ez nem csak egy ilyen rámondás? -
Begi
senior tag
válasz
Zirowe
üzenetére
A felsoroltak kozul barmelyik, ami belefer a keretbe.
“Mop és virtuális fal funkció jól jönne, meg az is, ha nem csöpögne töltés közben.”
Mindegyik altalad felsorolt robi tudja, kiveve a “nem csopogne toltes kozben” reszt.
Legjobb tudomasom szerint, de javitsanak ki a tulajok, sajnos mindig mindegyik csopog. -
Wajk
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
3/1 a nemek aránya, hátrányban vagyok
középre ami felcsavarodik a hozzáadott késsel szépen leszedhető, de ott széllen a kis részen nagyon szépen becsavarodnak és onnan ezzel a késsel nem, max valódi késsel lehetne vagdosni. Mivel szerintem ott nem zavarja igazán a porszívót így nagyon nem görcsölök rá, persze. Csak amikor ezt megláttam jónak tűnt. -
Elemental
addikt
Üdv!
Szüleimnek, akiknél semmilyen okos eszközön keresztüli irányítás nem jöhet számításba, mivel nincs se okosteló, se tablet, és várhatóan nem is lesz, milyen robotporszívót ajánlanátok? -
Egy hetes kézbesítői bénázás után megvan a 360 S7!
Beüzemelés holnap.MaCS
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 88m2 területű lakásba szeretnék venni robotporszívót max 150k-ig.
Parketta és járólap, van burkolatváltó és max 2centis küszöbök, meg sok szőnyeg, nagy, masszív darabok, de nem rojtos egyik se, illetve jó lenne, ha max 10 centi lenne a magassága, mert akkor még pont beférne az ágy alá.
Mop és virtuális fal funkció jól jönne, meg az is, ha nem csöpögne töltés közben.
Háziállat nincs, de van fel éves baba és hosszú hajszálakat hullató asszony.Kicsit belekeveredtem a nevekbe:
viomo v2 pro - STYJ02YM 350-380$
360 s7 380$
S5 max 470$
stb..Melyik lenne ajánlott?
-
Skylukos
tag
Sziasztok!
S5 globállal magyarországròl át tudok lépni kinai régióra, meg ha esetleg gond van vissza, a Mi home-mal. Csak mert annyi marhaságot csinál mostanában, és az új szoftver ami ott már működik hátha megoldaná. -
Wajk
addikt
nálunk elég sok a haj, érdemes lehet lecserélni a főkefét erre? Ami az S6-al vagy S5 Max-szal debütált? Valaki használ ilyet? könnyebb lehet talán a takarítása... nem azonnal gondoltam, de amikor aktuális lesz gondoltam már nem az alapverzióra cserélném...

-
m4rk.89
aktív tag
Home Assistant alatt szeretném MQTT-vel irányítani a Roborock S50-es porszívót és látni a térképét.
Tudnátok segíteni hogyan kell összelőni? A netes leírások alapján nem sikerült 20+ óra alatt.
-
Joemut
csendes tag
Ennek a cikknek az alapján az STYJ02YM -re gondolhattak, de jön még az 1C is.
https://helloxiaomi.hu/2-uj-feltorlos-xiaomi-robotporszivo-erkezik-az-europai-piacra/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ő meg a másodlagos és az is elsőre ment.