- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
lehet már megvoltak, de hátha: azért érdemes lenne, utánaolvasni előtte, hátha csak van valami gondja azért csipog. pl szenzor koszos, újraindítás megvolt? esetleg vedd le a dokkolóról és hagyd lemerülni, utána ültesd vissza. Takaríts ki, szedj ki mindent és rakd vissza mindent amit tudsz.
-
meili
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
A 0045 végű? Mert ezen link alapján volt több térkép.
-
meili
tag
válasz
Sedwick26
üzenetére
Még nem tud kezelni több szintet, nem jött ki rá a SW verzió. Korábban volt egy, ami tudta, de sok gép lefagyott telepítés közben, így visszavonták, azóta még nem adták ki újra.
Egyébként kérdéses, hogy mekkora az a rész, ami magasabban van, mert ha csak egy szobányi méret, amit egyébként is mindig egyben takarítanál, akkor simán odateszed a porszívót, elindítod, felismeri, hogy új helyen van, kitakarítja, de a végén Discard-ot nyomsz az új térképre. -
Sedwick26
tag
Sziasztok! Xiaomi mop pro porszívót néztem ki magunknak, viszont nem egyértelműek az olvasott információk arról, hogy tud e több térképet kezelni? A lakás 70 nm, de egy 10 cm-es szintkülönbséggel. Nyilván nem tud felmenni rá, tehát olyan mintha 2 szintes kis lakást kéne takarítania. Ezt a gyakorlatban egyszerrűen tudja kezelni? MIntha csak az S5 max tudna több térképek tárolni, takarítani. Ha van butaság is a kérdésben, bocsi, most ismerkedem.... Köszi
-
Ma este beadta az "unalmast" a Neato D90-es robotom.
Intézhetek szervizt.
Hiába indítom el a takarítást, a porszívó motor felpörög, de a gép meg sem mozdul. Leáll, csipog, írja, hogy nyomjak OK-ot.
Ez ismétlődik végtelen ciklusban, amíg meg nem unom.
-
Leon77
őstag
válasz
PeterPH
üzenetére
Megjavítottam a robikát. Vért izzadtam, mire azt a nyomorék biztosítékot leforrasztottam.
Plusz bónusz, hogy én ilyen nagy fejűt kaptam csak és nyomta a műanyag ház. Megjelöltem ketchuppal (nem vicc) és láttam hol fekszik fel a kerek feje a műanyagon és ott kifúrtam. (nem látszik, mert ezen van még egy záró burkolat, az a káva amit követlenül a panel fölé kell helyezni) Összeraktam, működik, öröm és boldogság. Köszi a segítséget és a tanácsot.
-
Segnior_Barthez
senior tag
YouTuberól tájékozódva a szőnyeg takaritasban jobbnak tűnik az irobot, még ha minden paraméterében kicsit erősebb is a xiaomi. Nekünk állat nincs a lakásban. A feltörlés ahogy nézem ebben az árban csak bohockodas. Ezért most az irobot a nyerő. 7vegere döntök.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Pont ezt a két típust nézegetem de nekem a Xiomi szimpatikusabbnak tűnik (a felmosó funkciója nálunk se releváns).
Csak asszony nincs még meggyőződve róla hogy mennyire lenne jó egy robotporszívó számunkra ennyi pénzért.Most amúgy kaptunk kölcsön egy Navon Relax gépet azzal barátkozunk ezzel a témával. Esetleg van valakinek tapasztalata hogy ehhez képest a fent említett iRobot/Xiaomi páros mennyivel hatékonyabban takarít?
-
humigabi
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer mindkettő műszaki specifikációját! Xiaomishop-nál megjelent az új 1C, azt is nézd meg, érdemes.
Üdv:
-
Segnior_Barthez
senior tag
Hi! Szűkítettem a kört irobot roomba 605 és a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C re. Jól gondolom, hogy a Xiaomi feltörlési (haszontalan kapacitás) opcioja helyett az irobot a jobb választás? 70eFtos gépek.
-
ITI-san
tag
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Szia! Én Mi Home-ot használok.
A leírás szerint ha azt használod akkor ott kell frissíteni.
A gép ugyan felajánlja de a Home - ban frissítsd.
Utána ha megnézed a gép frissítés felajánlás eltűnik és új a firmware.
Térkép nekem megmaradt. -
AlexDaywalkr
tag
Köszönöm a segítséget! Hamarosan frissíteni fogom.
-
Lajcsika
tag
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Csak a FW-t frissíti az appot nem!
-
Ance
őstag
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Megmaradnak a térképek.
-
AlexDaywalkr
tag
válasz
ITI-san
üzenetére
Szia! Nekem is felajánlotta a frissítést, de még nem mertem felrakni. Az lenne a kérdésem, hogy ha csak a firmwaret frissítem akkor az appot nem frissíti ugye? Mert nekem még egy régebbi app van fent a szobák többszöri takaríthatósága miatt. A másik kérdésem az, hogy frissítés után megmarad az eredeti térkép amit használok? Nem szeretném újra térképeztetni a lakást.
Üdv: Alex -
Leon77
őstag
válasz
PeterPH
üzenetére
Remélem nekem is csak ennyi baja van és nem kell mosfetet, pláne nem töltésvezérlő csipet cserélni, azt nem ilyen könnyű. Köszi a képeket, megoldom és nagyon remélem, hogy ez lesz a baja. Remélem a lomexben árulnak ilyesmit. Vagy szerinted a conradban van készleten? Mert nekem az is útba esik.
-
PeterPH
senior tag
-
Leon77
őstag
válasz
Leon77
üzenetére
Na közben megvan, 3 filléres alkatrész, amelyek közül nem mindig megy tönkre az összes. Az össz költség kb. 3000 forint, már csak egy helyet kell nézni, ahol profin kicserélik őket. 1 Biztosíték, egy mosfet és egy töltő áramkör és ez utóbbinak sok lába van, itthoni pákával én nem állnék neki. Szerintem így talán kijön egy tízesből az egész.
Érdekelne, hogy járt-e már így más is.
-
humigabi
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ezt nézd meg, szerintem az igénynek megfelel. Erős a szívóhatása.Xiaomi MI Robot Vacuum Mop
-
Leon77
őstag
Sziasztok.
Kb. 2 éve vagyok s5 tulaj, eddig minden príma volt, de néhány hete elkezdte, hogy éjjel lement a dokkolóról, hogy tisztítsam meg a töltő felületet. Megtisztítottam, töltött, nem foglalkoztam vele, de újabban ezt mindig eljátsza és észre vettem, hogy olyan 50% körül megáll a töltés, órák alatt sem megy feljebb.
Az az érzésem, hogy az aksi kezdi megadni magát. Vagy nektek mi a véleményetek? Ki-be dugtam a töltőt, megtisztítottam mindent, app szerint tölt, a lámpa villog ahogy kell, de nem megy feljebb a töltés. Hmmm rendeljek új aksit? Ha az kell van valakinek linkje eredetihez?
Előre is köszi.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Sziasztok' Feleségemet és magamat akarom tehermentesíteni. 50 m2 kell végig szívni küszöbök nélkűl, ahol van egy 2cm vastag szönyeg is. 2 naponta használjuk a két éves lidlis 35ezres masinát, de az most menne az emeletre a gyerekekhez. Állatszór nincs, gyerekhaj van. wifi és terkép nem releváns. Porszívózzon fel a padlón és a szőnyegen és dokkolja magát. Legyen vagy 4dl tartály alatta. 50 max 60eFt. Van bestbuy. Kösz. Bocs, eng billem van.
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok. Max 80k -ig van valami ajánlott, korrekt robotporszívó? Panelba lenne, 50 m2, szőnyeg plusz parketta és van egy kutya is.
-
humigabi
aktív tag
11953 Serpent
Fehér filc csík, belülről fehér gumival összevarrva, hogy rá lehessen húzni. Ha nem kell, lehúzod róla.
-
-
aliról, eu raktárból rendelt valaki mostanában Mop Pro-t? van esetleg ajánlott forrás?
-
Serpent
újonc
válasz
Gubu0101
üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, csak valami fehér kellene, ha már fehér a masina is.. fekete volt itthon azt ideiglenesen ráraktam..

Padlóváltóm van.. nálam nincs küszöb gond..
Ám alját úgysem nézed.. elkopni meg nem fog teljesen.. vagy netán erre is van átlyukadási garancia mint az autóknál a rozsdára?
-
humigabi
aktív tag
válasz
Soma01
üzenetére
Nézzél csak körül, mert sokkal jobb, ha magad győződsz meg róla, melyik milyen tulajdonságokkal bír. Én is ezt csináltam és rájöttem, hogy egyik gyártó sem közelíti meg azt a hármat, akikkel a Xiaomi gyártat. Ráadásul vannak olyan típusok Pld. ez amik sokkal több pénzért a felét sem tudják annak, amit egy S5 Max, vagy egy Mop Pro tud.
Én nagyon sokat olvastam utána, mire a Mop Pro mellett döntöttünk, de egyáltalán nem bántuk meg.
A kiválasztásnál sok mindent mérlegeltünk és bár az S5 Max többet tud, mégis a Pro maradt. Most már minden van hozzá, ami a teljes kihasználáshoz kell és a tartalék alkatrészek is megérkeztek.
Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.Ja és egy tapasztalat, amit mindenkinek szánok, akinek Mop Pro-ja van. Ha végzett egy megadott takarítási ciklussal, de indítanátok egy másikat anélkül, hogy a dokkolóra visszamenjen, akkor a "Stop running" megnyomása után érdemes az alkalmazásból kilépni, majd vissza, megvárni míg betölti a mentett térképet és úgy megadni a következő takarítási parancsot.
A csak "Mop" funkció pedig csak a nagy víztartállyal működik, a kombinált por-víztartállyal nem.Üdv:
-
Soma01
veterán
válasz
humigabi
üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlásokat!
Más márkájú gépekkel is van jó (vagy esetleg rossz) tapasztalat, vagy inkább a Xiaomi az ami megéri és jó minőségű?
Nincs gondom a Xiaomival, csak látok a neten és az üzletekben más márkát is. Igaz, azok nagyrésze számomra ismeretlen. Azokkal ne foglalkozzak? -
-
sziasztok!
az ilyen csúszkálásra hajlamos futószőnyegekkel hogyan boldogulnak ezek?
van erről tapasztalata valakinek?
köszi -
Serpent
újonc
Sziasztok,
Kérdés.. valaki használ valamilyen ütköző védőt?
1 napja van meg az S5 max készülék, de már picit megkarcolta valami a jobb oldalát az ütközőjének.
Felső része sincs nagyon védve, ugye csak alul van egy csík az sem végig.. -
luigi106
tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Lásd 11756.
-
ITI-san
tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Azt ugye szögezzük le, hogy alapvetően feltörlést végeznek és nem felmosnak. Nálam gyakorlatilag a vékony porréteget kell feltörölni ami a porszívó után maradna. Én mondjuk már csak feltörléssel indítom.
Mondjuk egy gyors sáros feltörlést simán visz. -
huliganboy
addikt
válasz
csemberlen
üzenetére
Laminált padló van nekünk..
EGy barátom s50re panaszkodott, hogy csempén gyengus..
-
csemberlen
őstag
válasz
huliganboy
üzenetére
Ez jó hír, mert vásárlás előtt vagyok.
-
huliganboy
addikt
válasz
csemberlen
üzenetére
A mikroszálas törlőkendő meglepően sok sarat és piszkot tud felvenni... Annyira sok sárral nem próbáltam, de egy egy esős nap által behozott mennyiséget simán kezelte..
-
csemberlen
őstag
válasz
huliganboy
üzenetére
Oké, de a 2 tenyérnyi feltörlő, ha sáros lesz akkor azt átviszi a parkettára?
-
huliganboy
addikt
válasz
csemberlen
üzenetére
-
ITI-san
tag
válasz
Soma01
üzenetére
Szia! A felmosás nagyon más szintet jelent a porszívózásban. Sokkal tisztább lesz a lakás.
Előbb írtam a Roborock S5 Max - ról. Itthon is beszerezhető. Garancia nem lényeges elvileg, meghibásodásról nem hallani. A Roborock sorozat már régóta jelen van és köztudottan profi gépeket készítenek. Szerintem nézz rá. -
ITI-san
tag
Végre Roborock S5 Max megkapta a várva várt frissítést.
Eddig is nagyon pöpec gép volt.
A legfontosabb frissítés, hogy most már tudja a több szintes térképezést! Automatikus szint felismeréssel.
A másik hogy megadható a szobák sorrendisége számozással és utána úgy is el lehet indítani a takarítást hogy a megadott sorrend szerint de ne az összes helységet takarítsa ki. Pl. 2,5,7 sorrendben...
SLAM algoritmus fejlesztése.
Stb.
Szóval eddig is pöpec volt de én most sem vennék mást.
Nincs bug, jó az app,könnyen kezelhető, üzembiztos stb.
Roborock S5 MAX! -
Soma01
veterán
válasz
humigabi
üzenetére
Milyen porszívót ajánlotok 70nm körüli lakasba? A felmosás képesség nem fontos dolog. Inkább a megbízhatóság, jó szívó teljesítmény, alkatrész ellátottság, több év gai, minőség, tudás a fontos szempont. A ma elérhető legjobb technikát szeretnénk. Az ár kategória 200 ezer forint környéke is lehet. Ettől sokkal több ne legyen azért. Nem baj ha ez alatt van, de a lényeg a megbízhatóság.
-
flegga92
senior tag
-
wagzo
csendes tag
Itt sem olcsóbb: :(
#Aliexpress US $25.99 25%OFF | Water Tank for Xiaomi VIOMI V2 Robot Vacuum Cleaner STYJ02YM VIOMI V2 PRO V3 Robot Vacuum Cleaner MIJIA Robot Vacuum Cleaner
https://a.aliexpress.com/_dVYupXy -
humigabi
aktív tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Azt kivételesen itthon, mert gyorsan kellett és kintről sem lett volna sokkal olcsóbb.
Ráadásul előre kifizettem, így szállítás 0,- Ft.
Xiaomishop, Mop pro víztartályÜdv:
-
humigabi
aktív tag
válasz
Peetey91
üzenetére
Szia!
Ennyiért is van Mop Pro. Mi tőlük vettük, de akkor még csak 97 volt. Olvastam egy leírásban, hogy lehet bele felmosó szert tenni, (semmiképp se agresszív hatásút) de a desztillált víz ajánlott a csapvíz helyett. Mi az Ajax citromos szódabikarbónás felmosóját használjuk, az nem rakódik le benne (az olajesszenciás változatokkal ellentétben).
Ja és még egy tapasztalat. A vegyes porszívó-felmosás funkció és tartály helyett érdemesebb venni hozzá egy nagy víztartályt és először felporszívóztatni, utána kicserélni a tartályokat és felmosatni vele. Sokkal szebb a végeredmény és nagyon komoly területre elég a folyadék. -
humigabi
aktív tag
válasz
flegga92
üzenetére
Szia!
Egyenlőre csak egy térképet tud tárolni, az egyik szinten elengeded és takarít. Van már olyan fw, ami több térképet kezel, csak azt egy spanyol oldal útmutatása alapján lehet, nem egyszerű módon rátölteni.
Dokkolót csak akkor érdemes felvinni, ha biztosan nem megy végig egy töltéssel. Lépcsőt érzékeli, nem esik le.
Rövid szálú, sűrű szövésű szőnyeggel könnyen boldogul és szépen kitakarítja, ilyenünk van.Üdv:
-
Gubu0101
veterán
válasz
don_salamon
üzenetére
Igen, engedd vegig terkepezes, takaritas majd hagyd, hogy elmenjen a toltore es varj kicsit amig elmenti a felhobe. Amikor mar kiszinezi kulon a szobakat, akkor tuti kesz a terkep.
-
wagzo
csendes tag
válasz
don_salamon
üzenetére
Nekem akkor mentette a térképet, ha az első - teljes - takarítást végig csinálta. Ez kell hozzá és utána automatikusan menti.
-
don_salamon
újonc
Szia,
egy Mi Robot Vacuum-Mop Pro porszívóm van.
Hogyan mentetted le a feltérképezett területet?
Nekem mindig azt írja ki, hogy először fejezzem be a takarítást és utána ne felejtkezzem el a remember map beállításról.
Nos a remember map funkció be van kapcsolva, szól a porszívó hogy végzett a területtel, majd mikor bármit ki szeretnék jelölni a térképen vagy bármit csinálni, akkor dob egy üzenetet:
hogy először fejezzem be a takarítást és utána ne felejtkezzem el a remember map beállításról.
Tudnál ebben segíteni?Köszönöm:
Don -
Ismét van kuponom S5 maxra Alin. 421.26$ Német raktárból.
Ahogy eddig, az én accomba lehet felhasználni, akinek kell PM.
-
Lajcsika
tag
válasz
Markimark23
üzenetére
Én mivel kb. egy árban vannak inkább az S5 maxra voksolnék,a Roborock azért jobban csengő név ebben az iparágban.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Markimark23
üzenetére
Ha jol tudom akkor a Viomi gyartja a Xiaominak a Vacuum Mop Prot is pl.
-
Markimark23
újonc
sziasztok, pár hete rápörögtem a robotporszívókra. rövid piackutatás után a xiaomi-k mellett tenném le a voksom, viszont kijött belőlük a legújabb tag a viomi v3.
Tapasztalat alapján valaki megcáfolna, hogy nézzek más márkákat is esetleg vagy kipróbálta már ezt a terméket?
Továbbá hogy s5 max és a v3 között melyiket lenne igazából érdemes?
100m2 lakás és macska mellett. -
Peetey91
senior tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Köszönöm!
@Ance
Neked is köszönöm! Utánanézek, egyelőre egy összehasonlító táblázat alapján az S5max akkuideje több, és ahogy mondod fejlettebb a térképezése. Ha egyéb különbség nem nagyon van akkor nekem nem biztos, hogy megéri a felárat mert egy kisebb 60nm-es, viszonylag egyszerűbb alaprajzú lakás, most a kutya miatt még a szőnyegek sincsenek letéve.
-
Ance
őstag
válasz
csemberlen
üzenetére
Nem tudom. Én S5 max-ról írtam. Nekem a nagyobb aksi (nagy lakás) miatt kellett, mert így 25%-ra merült aksival egyszerre végez és még el tudom küldeni felmosni. Azóta kiderült kicsit fejlettebb a térképkezelése is. Egyébként mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai. Egyéni döntés. Én ezt használom, azért ajánlottam, ha már befér az árba.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro-t, egy barátomnál láttam hogy dolgozik, elégedett vagyok vele.
Kérdésem az lenne, hogy két szintes házat hogy tud takarítani? A Mi Homban nem találtam erre vonatkozó pontot. Nyilván nem gond felvinni és lehozni az emeletről, de ilyenkor mindig újra feltérképezi az adott szintet? Dokkolót is fel kell vinni? Lépcsőn nem zúg le?
Másik kérdésem, hogy milyen szőnyeggel boldogul könnyebben? Egy kisebb szőnyeg lenne csak az egyik helyiségében, de valami könnyen porszívózhatót vennénk. -
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
1.gen Xiaomi mi Robotunk van, teszi szépen a dolgát, gond nélkül üzemel. Viszont egy kiskutyával bővült a lakásunk, így elgondolkodtam rajta, hogy érdemes lenne szintet lépni, venni egy újabb eszközt ami talán még jobban porszívóz, illetve van benne felmosó-feltörlő funkció. Olyan 120-150 ezer Ft-ig bezárólag a Mop Pro most a legjobb vétel a fenti célra?
Illetve még egy kérdés, ezekhez a feltörlő funkciókhoz lehet adni tisztítószert, vagy csak tiszta vízzel működik?
Köszi! -
Gubu0101
veterán
Nem tudom,hogy menyire ronthatja az akkumlátor élettartamát de szerintem károsabb ha nincs töltőn folyamatosan és úgy merül le,így még mindig marad elég nafta,az a 10% még elég sok,ahhoz képest.
Néztem szétszerelős videót,gyerekjáték akkumlátort cserélni,ha ne adj isten pár éven belül esetleg kellene
X S50-hez pl alin 16k az aksi,ha lesz ehhez is, nem hiszem,hogy túl drága lesz. -
Gubu0101
veterán
Akkor még esetleg,az teheti be neki,ha kevés a jel a wifivel,attól még begajdulhat.Elég nagy lakásnak néz ki így rajz alapján.
Nekem is volt gond egy túlsó szobával,ott az oldotta meg a problémát,hogy áthelyeztem a töltőt oda és onnan indult első körben takarítani.
Kellett kb 6 térképezést csinálni mire azt mondom,hogy így már elfogadható,viszont ott szőnyeg volt,így megint át helyezttem egy másik helyiségbe a töltőt,oda ahol laminált padló van a nedves feltörlés miatt,hogy ott kezdjen el körözgetni ne a szőnyegen mikor indul feltörölni.
Nézd meg,hogy abban az utolsó helyiségben milyen a jelerőssége a wifinek,esetleg még próbáld meg oda ha megoldható,áthelyezni a töltőt.
Van akinek sikerül elsőre,van akinek mint nekem is,kell pár rajt mire beáll az egész művelet
-
wagzo
csendes tag
Xiaomi vacuum mop pro
Sikerült megtanítani neki a lakást, szépen feltérképezte.
Ma volt az első - éles - takarítás, de megadtam neki, hogy melyik szóbákba menjen.
Szépen ki is takarított, de egy szobában csak körbement és kijött, vissza a töltőre és azt mondta kész. Újra és újra beküldtem, de ugyanaz. Nem takarított ki, csak körbement.
A csatolt képeken látható. -
-
p.lac
tag
Sziasztok!
Xiaomi vacuum mop és mop pro összehasonlítása, hátha hasznos lesz valakinek.
A porszívó funkcióról tudok nyilatkozni, 4 hónap mop és néhány nap mop pro tapasztalata alapján.
Röviden: a mop is jól felporszívóz, de a mop pro minőségibb termék, okosabb szoftverrel.
Takarítási algoritmus:
- mop: elindul a dokktól, faltól falig megy, ütközésig. Ha látja a falat, lelassít előtte és nekimegy, ha nem látja megfelelően, pl alacsony perem van, akkor teljes sebességgel nekirongyol. A végén szegélyez. Szépen takarít egyébként.
- mop pro: elindul a dokktól, szegélyez, már az elejétől elég pontos képe van a lakásról, asztallábakról stb. Szegélyezés után faltól falig megy, de nem ér a falhoz, szépen fordul előtte (hiszen ott már szegélyezéskor feltakarított). A mophoz képest kb. század annyi ütközéssel abszolválja a takarítást. A végén nem szegélyez újra, bár el lehet küldeni csak szegélyezni. A széklábakat szépen megkerüli kör alakban (a mop nekimegy tízszer).
A mop pro átgondoltsága a mop-hoz képest:
- van a szűrője előtt a tartályban egy tüllszerű anyag, ez egyrészt védi a szűrőt, nem megy bele a durva kosz, másrészt tisztításnál a szűrő kivételekor nem esik ki a kosz;
- jobb, tartósabb anyagúnak tűnik a portartály;
- a portartály alatt a mop pro-ban lyukak vannak, így a kosz ott kieshet, a mop-ból nehezebb kitakarítani;
- a bekapcsoló gomb a pro-nál nem a fal felé esik, nálunk pl. függesztett szekrény alatt lakik felújítás után, így meg tudom nyomni a gombot és indítani, valójában ezért vettem a pro-t, mert egyébként a mop is szépen takarított (megy másik házba);
- okosabb a mop pro szoftvere, automatikus szoba felosztás, újraosztás, egyszerűen el tudom küldeni egy vagy több szobát kitakarítani.
Amiben a mop jobb: szőnyegre szórt homokszerű anyagot a mop nagyon durván jól felszedett egy tesztben, de nem tudom, hogy milyen fokozaton működött, a kiszórás is kedvező volt, mert viszonylag egy helyre ment az anyag, tehát én ezt nem tekintem összehasonlítható tesztnek, de az biztos, hogy jól szív, a főkeféje is sűrű és szépen is takarít. A sok ütközés miatt a tartósságától tartok, de majd meglátjuk, lehet, hogy nem ez a leggyengébb láncszem.
-
sugarforce
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
A pro nekem ezzel nem akart működni, ez kellett hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kérdés szempontjából irreleváns, csak a pontosság kedvéért...
)

farkas26