- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Igazat adok Paci Úrnak. Plusz: a motor is jobban szereti ha a körülötte lévő levegő már amennyire lehet minden portól mentes.És persze ismét az van, hogy a gép árához képest bagatell összegről megy a vita, mert ezeken már spórolni kell. Nekem még soha egy alkatrésszel sem volt gondom, de ami kopó és eltörhet vettem tartalékba gyárit. Volt vagy 6-8000Ft. Ez a szett szerintem kb. 2 évig ki fog tartani nálam. Mondjuk én a gépet is itthon vetem, mert nekem fontos volt a gari is.
-
L4mie
veterán
TEgnap rákérdeztem Lurdyban, hogy várható-e modernebb xiaomi porszívvans.
Azt mondták, hogy nem sokára várnak egy S5max tudású, olcsóbb típust, nem a Viomi és nem Roborock, hanem saját xiaomi.
Jó lenne
-
válasz
RockCNC
üzenetére
Nem gondolom hogy túl lenne tolva. Beleteszel egy olyan szűrőt ami nem fogja meg a porszemeket, a robotporszívóknak nincs más szűrőrendszere mint pl. egy klasszikus dyson légciklonos leválasztó, stb. Ha a hepa nem fogja meg a port, akkor mi történik vele? A gép a földről felszippantottat fújja ki a levegőbe.
A videót nyugodtan linkelheted, mit érsz vele? Nem azt a terméket használod amit a gyártó bemutat, tehát nem is tudja azt amit a gyártói tud. A gyári viszont ha nem vizezed, tovább bírja mint a MiHome szerinti maintenance idő. Amit mellesleg a többség amúgy sem tart be.Egy utángyártott szűrőnél tényleg tökmindegy hogy mosod-e, persze poénos túlzással akár ki is cserélheted egy tűvel alaposan átszurkált zacskóra is, kb. az is fog annyit tudni és még mosni is bátran lehet.
-
RockCNC
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Szerintem, meg túltoltad egy kicsit, ez egy használati tárgy, utángyártott hepával is tud hatékonyan takarítani.
Nem akarok laboratóriumi tisztaságot és speciális műszerrel kimutató porszemcséket vizsgálni és főleg nem akarok még egy porszívót elővenni, hogy kiporszívózzam a hepát.
A nagy porszívó is használatba van de csak a hétvégén.
A videó szerint igy mosom és nekem ez így megfelel, ha majd elveszti a hatékonyságát csere egy másik utángyártottra.
Egyedül a felmosó tartályba a száritógépből lévő vizet rakok.
Természetesen, mindenki úgy tisztítja ahogy akarja, nálam a kényelem többet ér, és ne én szolgáljam a robotokat, hanem fordítva
. -
Emcsin
csendes tag
most már több mint 1 hónapja használom a 360 s7-et és 1 hülyeséget találtam benne. Eddig nem nagyon sütött a nap (bár láttam videót már erről, hogy nemigazán szereti a napsütést) na most pont tegnap tündöklő napsütés volt a nappaliban és én elindítottam teljesen tudatlanul, hogy jól van, takaríts (mindig azt mondja ( The cleaning makes me happy ) imádom
) aztán teljesen meghülyül és ki akarja kerülni a napot vagy egyszerűen azt mondja tisztítsam meg a szenzorokat. -
Leon77
őstag
-
Lasersailing
senior tag
válasz
peppe79
üzenetére
Szia,
Szerintem leírásában szerepel (amit persze én sem kaptam, csak neten találtam valahol):
egy kb 3x3m-es területet körbejár, majd z alakban végigmegy a terüeleten. Ha ezzel végzett valamelyik él mentén megy a következő 3x3m-es területre. Ha út közben talál egy lábat, azt körbekerüli. Értelemszerűen ha falat talál, akkor nem lesz 3x3m-es az adott terület. Sajnos olyanra képes, hogy a 3x3-as négyzet mellett kihagy egy 0.5 m2-t és másik él mentén keresi a következő 3x3-as területet. Persze nem felejti el, hogy az kimaradt, később visszamegy.Hogy melyik irányba megy a 3x3-as terület után, azt én megjósolhatatlannak látom: dokkolóról indulva egyszer egyik irányba egyszer másik irányba megy az első terület körbejárását követően. Mostanában elviszem a legtávolabbi sarokba és ott indítom kézzel (hogy ott kezdjen mindenképpen), így azért a négyzeteket nagyjából logikusan járja végig. De két hét után amúgy sem nézi az ember

40 perc / 35 m2 az reális lakásban (itt egy zug, ott egy láb, stb.) -
válasz
RockCNC
üzenetére
Szart már árult, mostanában nem tudom milyen minőséget tol. Régen az általa küldött oldalkefék szárai törtek. Ha megnézed a 3 usd-s (2 db) kefe szálait, látszik hogy szétáll mint az agyonhasznált fogkefe. A gyári egymás mellé simul, a végei ék alapban kopnak, sűrűbb, puhább szálakból áll, jól elhúzza a szegélytől a koszt.
-
válasz
RockCNC
üzenetére
Bosszantó hogy bár le van írva az összefoglalóban, mégis sikerül hülyeséget írni.
A csapvíz árt a hepa szűrőnek, a kezelt pedig felesleges, nem tudja jobban tisztítani mint a levegő.
A MiHome szerinti hepa csere 3x ritkábban kell valóságban, ha ki van a szűrő visszafelé fújva és nincs a 2.5 mikronos réteg eldugulva (pl a vízben lévő vas és ásványi anyagok + a kosz kombójával).
A xiaomi azért mondta hogy mosható, mert így több szűrő fogy és ha betartják a rövidebb csere ciklust, problémát sem okoz.
De ugye promózza mindenki a szar utángyártott szűrőket / főkefét / oldalkefét áruló kínai előadókat. Ebből a három kellékből egyedül a szűrőt nem lenne szabad megvenni utángyártottban soha! Mert ugyan a főkefe is többnyire rosszabb (pl sörte sáv vékonyabb, ritkább, keményebb stb), az oldal kefe pedig vagy törik, vagy nem elég puha és szál tartó, de azok max a hatékonyságot apróbb mértékben csökkentik (ha elég sűrűn megy a gép) és vizuális vizsgálattal ellenőrizhetők. De a hepa jósága szabad szemmel nem ellenőrizhető, nem tudni labor mérés nélkül hogy folytja-e a légkiáramlást vagy ami rosszabb átengedi a nagyobb port is. Főleg utóbbi a valószínű és pont ez ami az egészséges lakás környezet miatt óriási hiba. Ilyenkor nem porszívózás valósul meg, hanem por felkavarás és apró szemek levegőbe juttatása.Szűrőből csak eredetit vegyetek! A szűrőt soha ne mossátok, sokkal tovább tart majd!
Kefékből ha mindenáron olcsóbb kell, alapos választás után lehet találni elfogadhatót.Profi légtechnikás cégnél spec műszerrel, vagy házilag egy air purifier + openhab graphlog kombóval szépen le lehet tesztelni hogy az utángyártott szűrő mennyivel több port enged vissza mint a gyári. Súgok, rengeteggel.
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Ez a Xiaomi gen1 milyen logika alapján megy végig a lakáson?
Nálam, nagyon leegyszerűsítve, felülnézetből T formájú a takarítandó helyiség. Ennek úgy indul neki, hogy végigmegy a konyha szélén, aztán elindul a nappali felé, majd hirtelen irányt vált a folyosó felé, de ott sem megy el a helyiség végig, hanem megfordul, megy a nappaliba, aztán a konyhába stb. Azt látom, hogy nem ping-pong labda szerűen pattog össze-vissza, de néhol mintha kétszer járná be ugyanazt a helyet, és hirtelen vált irányt egyik helyiségből a másikba. Nem lehet ezen valahogy finomítani? Kb. 40 perc alatt végez 35 négyzetméteren. -
KraRe
aktív tag
válasz
gurabli
üzenetére
Igen, bennehagyom, kb negyedig marad a tank egy teljes takarítás után.
Most éppen a rózsaszínt, de mindig ami épp először a kezembe akad.
-
gurabli
őstag
Ezért nem tartok tőle én sem, mert nem nagy tétel cserélni.
Kiderül, hogy ez a cucc mennyire hatásos, amit vettem. Nincs benne vegyszer, bio, de elvileg mégis hatásos (no biztos nem annyira, mint egy Ajac vagy főleg Domestos). Rendesen felmosni úgyis hagyományos úton kell. A mopnak meg jó, ha mégsem egyszerű vízzel teszi, ami azért nem sokat ér, max egy kicsit elrendezi a port. Így valamit fertőtlenít is és talán jobban is tisztít.Melyik Ajax-ot használod?
És amit bekeversz és betöltesz, azt benne hagyod állni a tartályban? -
KraRe
aktív tag
Ha az egy idő után heteket jelent, lehet akár a vízkőtől is, ha pedig rögtön akkor lehet túl sűrűre keverted, én előre bekeverem általába, 2 liter vízhez 1 kupak ajax, és fél kupak domestost. A régi rendszerrel bátran kísérleteztem, mert ~7dollár 32db szűrő hozzá, a mostaniba viszont már csak ajax megy
-
KraRe
aktív tag
-
-
gurabli
őstag
Holnap megyek ezért a padlóra való felmosóért. LINK
MMeglátjuk, hogy mit szól hozzá a mop. És eleve milyen a cucc. A sima vizes felmosás azért nem az igazi, de Domestost nem rakok bele (nem is szabad, más már írta, hogy eldugult tőle). Roborock S50 -
Elemental
addikt
Köszi!
Az első elindításkor becsuktam azokat az ajtókat, ahova nem akarom beengedni, meg is csinálta magának az alaprajzot. Ahogy tapasztaltam, amikor kijelölök a térképen egy-egy helyiségeket és úgy takaríttatok, akkor nem keres új területet, csak a már elmentett helyekre megy. Szóval, ha nem full takarítást indítok, hanem kijelölöm az összes helyiséget a térképen és úgy indítok takarítást, akkor nyitva is hagyhatom azon szobák ajtaját, ahova nem akarom beengedni.
Most kijelöltem a térképen azt a helyiséget, ami nem létezik, és szerintem a tükör miatt vette be az alaprajzba, és valóban, a tükörnél próbálkozott bemenni, 1 perc után megszántam, és visszaküldtem tölteni

A gardrób nevű helyiség nem létezik. -
Dzsana
senior tag
Próbálnám ki a jószágot, de nem akar csatlakozni. Ilyenkor mi a teendő?
-
Dzsana
senior tag
Szia, én a [Gearbestről] rendelten, kupon kóddal 135k körül.
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Köszi!
Egyelőre én is arra állítottam.
Most csinált egy érdekes dolgot. Elindítottam egy takarítást távolról, majd rá pár percre offline státuszba került a mi home app-ban a porszívó. Most hívott a feleségem, hogy a porszívó áll valahol a lakásban, a bekapcsoló gombra nem reagál. Közben amúgy volt áramszünet otthon többször is. Most felrakta tölteni. Ez mi lehetett? -
Elemental
addikt
Üdv!
Megjött a STYJ02YM. Ti melyik erösségen használjátok? Silent, standard, medium, turbo? -
ProdyG
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Nekem a Roborock app-ot javasolták itt S5 Max-hoz, de hozzátettem, hogy én nem akarok mókolni (custom firmware stb...), csak használni a gépet.
A Mi Home-nak biztos vannak egyéb előnyei, ha beleássa magát az ember.
A Roborock app-pal nagyon egyszerűen, mindenféle fennakadás nélkül használható a gép, ezt tudom állítani az elmúlt néhány nap alapján
-
Janaboy
veterán
S5 maxhoz a Roborock app vagy a Mi app jobb?
Ha jól lattam többen a Roborock appot használjátok.Köszi
-
KorLaci
tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor várok türelmesen az új firmware-re.
Mást úgysem tehetek.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Logokban ez található:
root@rockrobo:~# tail -f /var/log/upstart/valetudo.log^TypeError: Cannot read property '0' of undefinedat Socket.Dummycloud.socket.on (/snapshot/Valetudo/lib/miio/Dummycloud.js:18 4:93)at Socket.emit (events.js:182:13)at UDP.onMessage [as onmessage] (dgram.js:673:8)Loading configuration file: /mnt/data/valetudo/config.jsonDummycloud is spoofing 203.0.113.1:8053 on 127.0.0.1:8053Webserver running on port 80Connected successfully to mqtt server -
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Valetudo fut a Roborock S50-emen rootolt 1886-os FW-vel, de belépve a felületre communication error-t dobál és el sem lehet indítani a porszívózást.
Ami furcsa, hogy a rendszerverziót stb. betölti.Tudnátok segíteni mi lehet a baj?
-
ProdyG
őstag
válasz
ITI-san
üzenetére
Köszi az infókat!
Desztillált víz: nem igazán tudok páraelszívóról a környéken (gondolom nem a konyhai cuccról beszélünk). Max veszek desztvizet, csak állandóan venni/cipelni az 5 literes flakont... hát nem hangzik túl jól

A fürdőben nekünk is nagy a pára, de van szerencsére nagy ablak, ami segít a dolgon. -
Braien724
csendes tag
Sziasztok,
Nekem mindíg van valami furcsaság
.
Valamiért megzavarodott a Viomi V2 pro, a térképen a dokkoló át helyeződött egy másik helyiségbe. Így aztán össze vissza akar menni a kis aranyos. Lehet mozgatni a dokkolót a tárképen, vagy hogyan lehetne észhez téríteni hogy a nappaliban van a dokkoló? -
És csak irányítani nem tudod, vagy nem is csatlakozott fel rendesen a wifire a porszívó?
A kézzel való irányításra mintha panaszkodtak volna mostanában itt a többiek, hogy az újabb firmware-eken elszúrtak vele valamit (lehet nem pont S6-nál volt, de akár itt is lehet ez a gond).
Meg lehet próbálni esetleg a wifi hálózatra újra csatlakoztatni a porszívót: nem érdemes speciális karaktereket használni a wifi jelszóban, a titkosítás ne WEP legyen (WPA vagy WPA2 jó), illetve társításkor ugye (Androidos telefon esetén) szükség van a GPS-hez való hozzáférésre a MiHome alkalmazásnak.
-
Joemut
csendes tag
Akit esetleg érdekel: Aliexpressen a Perfection Technology-nál akciós az S5max, 431,38 € akciós ár - 27,61 € áruházi kupon = 403,77 €, EU-s raktárakról, ingyenes szállítással.
Az S5maxból az áruház kb. 70-et adott el és ezekre még nem érkezett vevői visszajelzés, de árulnak S50/55-öt is, abból több mint 4000-et adtak el és a vásárlók fele visszajelzést is adott, úgyhogy ezek alapján szerintem megbízható a bolt.
Viszont szerintem ez csak ilyen esti akció lehet. Tegnap este is találkoztam már vele, de ma reggelre újból 460€ körül volt az ára, most estére meg megint leakciózták.
S5maxból most csak fehérjük van, én feketére hajtok, úgyhogy én még várok vele, de hátha másnak ez egy remek alkalom lesz ez a vásárlásra.https://www.aliexpress.com/item/4000652914319.html?spm=2114.12010615.8148356.1.f8812e1cvXjkWY
-
NemMo
őstag
Vettem egy xiaomi roborock s6 porszívót. Ha a remote controllt akarom használni, akkor azt írja, hogy a készüléknek és a telefonnak egy wifi hálózaton kell lennie, de azon van. Ez mitől lehet? Lehet elmenteni több szintetis?
-
KorLaci
tag
Többen is írtátok, hogy jött az S5-höz frissítés. Ez csak a kínai verzióhoz jött ? Nekem global verziós van. Azt írja, hogy napra kész a firmware, ami 3.3.9_001886.
Akinek szintén global verziós a masina, tőlük kérdezném, hogy nekik is még a régi verziós a software ? Nem színes a térkép, nincs szoba választási lehetőség, stb.
köszi -
Leon77
őstag
Én aliról nem rendelnék most semmit. 5 dolgot rendeltem másfél hete, egyik sincs még szállítás alatt. Gondolom az új koronavirus miatt.
-
Dzsana
senior tag
Én a Roborock S5 Max-ot ajánlanám a [Gearbestről]
-
RockCNC
őstag
válasz
ITI-san
üzenetére
Bocs az előbb jó volt a link, akkor ettől az eladótól vásároltam...
Más:
S50 frissítve lett, féltem tőle de tetszik!
Színes lett a térkép, a térképezés után külön felosztja a szobákat külön színnel, így külön szobába is be tudom küldeni.. -
RockCNC
őstag
válasz
ITI-san
üzenetére
Ezt a szettet vettem, és mosom őket.
-
Aram
tag
Sziasztok!
Vennék Roborock S5-ös készüléket, de nem nagyon tudom honnan, ebben kérnék segítséget. 53nm-es panel lakásban kellene helytállnia, főleg kő és laminált parketta, ezért nagyon jó lenne a mop funkció.
Xiaomi WebShop ajánlott hely, vagy bajos? 2 év garral adják most a feketét.
Akkor van az Emagon az S6. Ez miben tud többet, ajánlott a sima 5-ös helyett?Ha a felmosás fontos akkor az S5 Max-ot vegyem? Lett esetleg másik márka ami jó lehet?
Alapvetően egy problémamentes, jó készüléket keresek, de azért 200+ HUF-ot nem szívesen költenék rá.Köszi előre is a segítséget!
A -
RockCNC
őstag
válasz
ITI-san
üzenetére
Hepa mosás nem árt a szűrőnek. Nekem kettő van.
Minden nap porszívóz, hétvégén meg hepa csere, és kefe takarítás.
Hepát és tartályát kimosom, a tartályt rongyal szárazra törlöm és hepaszűrő csere egy másik alis hepára ami már megszáradt.
A hepa mosás az s50-es videón is látható. -
Aram
tag
Sziasztok!
Az összefoglaló legalján lévő linken megnyiló link nem működik már.
Lásd lentebb.Üdv!
- Xiaomi porszívókhoz szűrő és kefe szettet honnan érdemes vásárolni hogy biztosan eredeti legyen?
Ebben a hozzászólásban leírtak szerint ez egy megbízható forrás. -
ITI-san
tag
válasz
ProdyG
üzenetére
Téged amiket írtam, egy része nem érint.
A Hepát én ki szoktam finoman porszívózni. Persze nem kell minden alkalom után. Ahogy érzed. Én 2-3 alkalom után heti egyszer megcsinálom. Ha nincs kéznél a porszívó úgy macerásabb.
A hepa mosást csak az élettartam vége felé fogom csinálni. Nem hiszem hogy jót tesz a szűrőnek.
A moppot szappanos vízzel kézzel elmosom és radiátoron megszárad.
Van aki mosógépbe teszi, de ezért én nem indítanék programot.
Mondjuk nem olyan koszos.
A nagyobb, zsíros stb dolgokat nem a robottal takaríttatom. Ez inkább portörlés, de nagyon jó tisztaság érzetet ad.
A Desztillált víz, na igen. Nálam van a páraelszívóból. Sokan csapvizet használnak.
De biztos vagyok benne hogy a vízkő előbb utóbb probléma lesz.
A rokonságban ismerősnél nincs páraelszívó?
Nekem a fürdőből 2 nap alatt kiszed 3-4 litert. Az rengeteg felmosás.. Jó vasalóba is..
Ha csapvizet használsz, akkor idő özönként oldjál fel citromsavat (nem kell teli tartály, mondjuk 10gramm /deciliter) vízben és indítsd el vele. Itt aza probléma van hogy mire elfogy bizonyos víz mennyiség addig a porszívó mászkál.
Na most nem tudom hogy fog a kő-fa kinézni utána. Lehet semmit sem látni a citomsavas vízből akkor ok. -
ProdyG
őstag
válasz
ITI-san
üzenetére
@treend - köszi!
A sima Roborock app-ot tettem fel én is és eddig nagyon szépen működik. Nem mókolok semmit

Köszi az infókat, nem mondom, hogy minden világos, de kitisztul majd menet közben...Ezt akartam is kérdezni, hogy mehet-e csapvíz a víztartályba. Biztos vízköves lenne egy idő után. Kérdés, hogy azt lehetne-e takarítani... de desztillált víz is megoldható persze.
Illetve a napi karbantartást tekintve:
- portartály ürítésnél a kis HEPA filterrel mit kell csinálni? érdemes mindig azt is takarítani, vagy elég ritkábban? és hogy takarítsam?
- a mop-ot (nyilván minden feltörlés után) sima langyos csapvízzel jó, ha elmosom? -
ProdyG
őstag
válasz
Dzsana
üzenetére
Én ezt a "customs clearance processing complete" üzenetet másfél hétig néztem, pedig amikor megláttam, azt hittem, hogy pár nap és meglesz a csomag.
Érzésem szerint neked is kell még kb 1 hét, ezek alapján. De a jó hír, hogy eddig minden rendben, már csak türelmesnek kell lenni
Amúgy az 1Tracking oldal mellett nézhetitek a DPD magyar oldalán a Tracking részt is, ott nekem volt plusz információ.
-
ITI-san
tag
válasz
ProdyG
üzenetére
Szerintem nem mókold, mert nincs értelme.
Azt néz meg, hogy a térkép mentés be van e kapcsolva.
Elsőre teljes kört tegyen meg, amit tudsz pakolj el.
No mop zónát be tudsz állítani, de csak akkor látod a térképen, ha felteszed neki a moppot. Nézd meg merre megy ez mindegyik porszívóra igaz hogy másodszorra harmadszorra már okosabban közlekedik. Virtuális falak helyett próbáld fizikailag megvédeni a gépet és vagy a bútorokat. Radiátor alá ha bemegy, össze tudja magát karcoloni (halványan)
Használj Desztillált vizet felmosásnál. Ez főként az elektromos vizszabályozású gépeknél gondolom fontosnak. (páraelszívó vize is jó, ha nem sóval kötötte meg hanem elektromosan működik)
A szoba felosztásnál már akinek ez lehetséges, ha nem automatikus, akkor az LDS álltal látott térképen meg kell határozni mi szoba és mikor lát ki mondjuk az erkélyre. Ilyenkor ha nem automatatikus, akkor az erkélyt amit lát, jelöld ki külön "szobának" de ne nevezd el. -
treend
csendes tag
válasz
ProdyG
üzenetére
Én a sima roborock app-ot töltöttem le a telóra azzal párosítottam gyönyörüen végzi a dolgát, beállítod a timert ha szükséged van rá és midnent csinál magától, neked csak a porgyüjtő tartályt és a mopot kell cserélni. Nem tudom , hogy a Mi home-al hogy müködik vagy van-e valami különbség de ahogy az eddigieket olvasgattam ott van egy kis variálás, hogy ki miylen szerverre csatlakozik, na most a Roborock app-al nincs iylen, letöltöd regelsz és kész, a porszívó megy!

-
vzsolt70
csendes tag
Sziasztok, tegnap érkezett meg az Alfawise v10 max porszívónk. Használ esetleg itt valaki ilyen készüléket? Az a problémám, hogy nem hajlandó "párosodni" az IOS-es applikációjával.
Hibaüzenetként hálózati kapcsolat problémát ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

.
farkas26