Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz kmarci25 #11498 üzenetére
Jó nagy szívás global tulajdonosnak lenni.
Az első pár robotnak (gen1, S50) sosem volt ilyen firmware problémája, mint ami styj02ym gépekkel fennforog.
Minden esetre sokat tanulhat az ember fia ebből a frissítési mizériából."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Pozsi85
tag
Srácok. A Mop pro hepa szűrője elvileg mosható ugye? miként?
-
kmarci25
veterán
válasz kmarci25 #11457 üzenetére
Ma indítottam egy feltörlős takarítást az új fw-vel, különbséget nem vettem észre, ugyanúgy ment minden. Annyi változott, hogy az angol nyelvi csomagban változtattak pár apróságot. (Eddig Start charging volt, most Starting to charge lett, illetve a por+víz tartályt is máshogy hívja.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
wierra
senior tag
válasz kerelyfe #11493 üzenetére
Pontosan mit keresel?
Illetve melyik firmware-en vagy?[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
urobee
tag
A pár perc után visszamegy a dokk-ra témához visszatérve.
Az én esetemben S50-ről van szó.
A 3. reset és app újratelepítés/szinkronizálás után probléma nélkül megcsinálta a porszívózást.
Remélem csak valami elb... frissítés volt és túlteszi magát rajta. -
bark88
csendes tag
-
Pozsi85
tag
válasz bark88 #11486 üzenetére
Én ezt találtam... Nem mondom, hogy egyszerű, de működik. Ez még mindig a V7-hez van, ami elvileg china verzió. https://blog.lupin.rocks/bringing-bricked-xiaomi-styj02ym-back-to-life/
-
bark88
csendes tag
-
bark88
csendes tag
-
bark88
csendes tag
En kozben ezt a threadet talaltam a problemankra.
Gyakorlatilag nincs megoldas a problemara... -
wierra
senior tag
Mop Pro thread.
Hátha találtok itt valami hasznosat."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
kmarci25
veterán
válasz adambatyad #11473 üzenetére
Az, hogy nem írtál típust? Pedig írtál...
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Xiaomi mijia 1s. Költözés után vagyok, az új lakásban lett 1-2 szőnyeg. Az egyik egy picit hosszabb szálú ikea-s, erre nem nagyon szeretett felmenni, illetve a sötét részekről le akart esni. Szereztem hozzá [link] ilyet, ezzel könnyebben megy valamivel a szőnyegen, illetve leragasztottam a szenzorokat.
Viszont, ami mostanában feltűnt, hogyha hülye szögben/ saroknál akar felmenni a szőnyegre akkor megakad, és mintha az egyik kerék egyhelyben próbálna forogni a járólap és szőnyeg között, közben valami durva hangot produkál, mintha kb a bútorokat tologatnám vagy nemtudom. Elég hangos is, szomszédok nem likeolják.Valaki esetleg találkozott hasonlóval? Ötlet, hogy mit próbáljak meg? Azon kívül, hogy kidobom a szőnyeget...
Köszi,, üdv!yo
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
ILIFE V5S Pro-nál az egyik forgó kefe kezdi megadni magát. Éppen csak forog, vagy inkább nem forog.
Júliusan lesz 3 éves, azóta minden nap ment egy kört.
Találkozott valaki ilyen hibával? Mi lehet a gond? (amennyire tudtam kitakarítottam, nincs kosz és hajszálak feltekredve a tengelyre)
Lehet, hogy ennyi volt az élettartama?
üdv
-
Peyke_87
csendes tag
Nálad más probléma van :/ Ott WiFi-t keres. Nálam meg konkrétan azt jelzi mintha frissítene de közben semmit nem csinál illetve nem reagál semmire
-
Peyke_87
csendes tag
Ez a villogás elmeletben ugye azt jelenti hogy Bekapcsolás, Firmware frissítés. De ugye már a telefonhoz nem csatlakozik így ez nem fog sikerülni
-
Peyke_87
csendes tag
[kép] Made in China de angolul beszélt eddig mindennap néztem hogy van e új verzió. Ma próbáltam gondolom a legfrissebbre frissíteni. Őszintén nem néztem milyen verzió :/
[ Szerkesztve ]
-
Peyke_87
csendes tag
sziasztok! Két hete vettem egy mop prot. Eddig minden gond nélkül takarított. Ma meg jött az új frissítés. Appbol el is indítottam hogy updateljen. 80% meg állt. Azóta a porszivon ilyen lélegzős fehér villongás megy és semmire nem reagál. Az appban offlinenak mutatja :/ próbáltam hogy a home gombot 5-10 mp ig nyomom de ugyan úgy villog tovább. Valami ötlet ? Gondolom nem ment fel az új verzió de a régire meg nem állt vissza :/
-
tranceplanet
addikt
válasz kmarci25 #11453 üzenetére
Köszi! Működik erre nem is gondoltam, pedig kézenfekvő. Nekemi is felment az új firmware a 21-es végződésű, a hálót ki is hagyta, na majd holnap meglátom hogyan takarít. Szeretném, ha benne lenne már a mop pro robotban az összes funkció, amit már rég meg kellett volna kapnia alapból. Az Mi szoftverfejlesztők nem sietik el a dolgokat.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Yager01
senior tag
-
Yellow73_a
tag
Nem emlékszem, hogy 60 vagy 90 napig kérdés nélkül visszavesz az Aldi és a Lidl is a cuccokat. Volt már olyan, hogy kíváncsiságból elhoztam egy-egy keyboardot ("szintetizátort") mindkét üzletből, hogy összehasonlítsam őket. A papíron jobb tulajdonságokkal bíró Aldis nálam csúnyán leszerepelt, a belépő Yamaha sokkal jobb. Annyira, hogy eredetileg azt is vissza akartam vinni, de megtetszett, és maradt. Az Aldis pedig visszament.
-
urobee
tag
válasz oserenella #11428 üzenetére
Nekem ugyanez, elindul és pár perc után úgy gondolja, hogy végzett és visszamegy a dokkra.
Reseteltem (nem hardreset volt), újratettem az app-ot.
Van erre valami megoldás?
Mostanában én nem frissítettem, hacsak nem sunyiban megcsinálta magának[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Pozsi85 #11456 üzenetére
Elég nagyot ugrottunk verziószámban, 3.5.8._0021. Én feltettem, az appban semmi változás. Kicsit később majd indítok egy takarítást és kiderül... Mi Home-hoz ápr. 30. óta nincs frissítés, lehet hogy tényleg majd azzal jönnek újdonságok.
-
Pozsi85
tag
Sziasztok! A global Mi Mop Pro új fw frissítést kapott, még nem raktam fel. Elvileg nem hoz újdonságot, az olvastam valahol, egyelőre, (pl multimap, ami a china verzióban már benne van), de lehet kell hozzá majd friss app is.
-
Yager01
senior tag
Szerintetek miért nem tudom hozzá adni a ma érkezett vacuum mop Pro-t a MiApphoz ? Megnyomom a házikó és az on/Off gombot egyszerre így reseteli a wifit. DE mikor az appban a + gombbal hozzá akarom adni akkor csak scan... Utána megnézem a WiFi hálózatok között létrehozza a saját hálózatát amire rá tudok csatlakozni manuálisan de utána is csak scanning is nem csatlakozik . Nem értem.
App mainland China régió.Szerintetek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz tranceplanet #11451 üzenetére
A trükköt nem tudom, csak annyit, hogy először én is letakartam a lakásban a tükröt, akkor rendben is volt a térkép. Aztán másodjára már nem volt letakarva, szépen be is rajzolta a plusz szobát, amit látott. Oda húztam azóta egy virtuális falat, azóta nem törődöm vele, és a robot sem.
-
csszorsi
csendes tag
válasz pecsenye88 #11409 üzenetére
Hello, nagyon új vagyok robotporszívó témában, a kiválasztott xiaomi mop pro megvan könnyű volt a választás... elolvastam az összefoglalót de a rendelésnél elakadtam. Alzáról venném vagy bármilyen itthoni forgalmazótól akkor a gari hogy van? Kicsit belekeveredtem már. Köszönöm, ha segítetek pár mondatban.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Mi Home applikációra tudtok valami trükköt? Az utolsó kettő map-ot szeretném törölni, a korábbi térképek jók. A lidar szenzor jele visszatükröződött és készített egy nem létező dimenziót. Van erre megoldás, hogy az utolsó kettő törlődjön? Nem szeretném nulláról kezdeni az egészet.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Wajk
addikt
válasz amo0001 #11449 üzenetére
véleményem szerint 40e-ért, azért határeset az 1cm-es mászóképesség és a retro navigáció, de természetesen a 3 év gar azért elég nagy pozitívum. Nekem 2,5 éves készülékemet is hiszti nélkül gariztatták.
másrészt pár héten belül szinte kérdés nélkül vissza lehet vinni, megnézheted hozza-e számodra az elvártakat
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
amo0001
csendes tag
Sziasztok,
Erről az Aldisról mit lehet tudni:
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20200514/reszletes-oldal/ps/p/easyhomerobotporszivo/amo
-
kmarci25
veterán
válasz Erdei88 #11447 üzenetére
Hagytam, hogy körbemenjen. A két magasabb küszöbhöz építettem neki rámpát, illetve segítettem neki, kicsit megemeltem, meglöktem. Azóta azt a két szobát a térképen leválasztottam, és oda célirányosan küldöm, hogy kifelé tudjak neki segíteni.
-
kmarci25
veterán
válasz Erdei88 #11443 üzenetére
Persze. Megcsinálja a térképet, aztán be tudod állítani a szobákat. Szétválasztani, vagy egyesíteni. Nálunk is van olyan szoba, ahová bemegy, de kijönni nem tud. Ez szerintem oké, a leírásban benne van, hogy max 2 centi amit meg tud mászni.
-
wierra
senior tag
válasz Erdei88 #11441 üzenetére
Szoftveresen nem tudod definiálni a no-go zónákat és barrier-eket?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz Erdei88 #11439 üzenetére
Egy linket dobj, hogy mégis miről beszélünk.
Ha neten rendelted, élhetsz 14 napos elállási jogoddal.
Mod : közben megtaláltam. Ennek működnie kell. Gen1-gyel midenképpen.
Milyen robotod van pontosan?[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz Erdei88 #11436 üzenetére
Csak eredeti mágnesszalaggal működik a határolás.
Feltételezem Xiaomi robotról van szó."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Erdei88
veterán
A mágneses Vacuum Barrier Tape-et hogy kellene használni?
Leteszem ahova nem szeretném, hogy menjen és ennyi? Mert nekem jelenleg gond nélkül átmegy rajta... -
addikt
válasz Celtis #11432 üzenetére
Én nem tudom, de te is tudsz beállítani európai régiót.
Akkor derül ki, hogy látszodi-e az eszköz vagy sem. Ha csak kínai piacra van engedélyezve valószínűleg nem fog. Én asszem eus vagy International verziót vettem. Kezdettől így használom. Az app szerencsére nálam rendben van. Pici töltési idő szokott lenni, de szerintem az még normális.:)
-
Celtis
veterán
Tele lett a hócipőm a Xiaomi robotjával. Pontosabban a felhasználói felülettel.
Maga a robot, Xiaomi Mijia 1S, szuper. Jól dolgozik, jól takarít, bármilyen helyzetben feltalálja magát, egyszerűen szuper. De a kezelése egy rémálom a köbön. Én még ilyen borzalmasan pocsék felhasználói élményt nyújtó technikai eszközzel nem is találkoztam.
- Megbízhatalan. Ma három vagy négy alkalommal kellet az alkalmazásra ráböknöm, hogy egyáltalán elinduljon. Mindig valami modulokat inicializált, homokórázott majd eltűnt. Máskor random jelszavas belépéssel szórakoztat.
- Borzalmasan lassú. Soha nem gyors, még ha néha elfogadható is, de gyakran hosszú perceket kell várni, hogy a térkép vagy akár a robot állapota megjelenjen.
- A tárolt térképek betöltése még a lassúnál is lassabb.
- Nem reagál. Van, hogy 30-40-szer meg nyomom a start gombot az appban, mire méltóztatik felfogni. Lehet, hogy nincs kapcsolat a robottal vagy bármi oka van, de akkor miért nem szürke az a rohadt gomb.
- Elvették a térkép memóriát. Amikor megjött a robot, az aktuálison kívül még 3 térképet tudott tárolni. Mondjuk olyan idióta elv szerint frissítette, hogy soha nem voltam képes elérni, hogy a lakás két szintjéről legyen egy-egy betölthető térkép, de már épp kezdtem kiismerni és túl akartam járni az eszén, amikor változtattak rajta. Nem követem, hogy mikor mi frissül, de most már egy ideje az aktuálison kívül egy térképet tárol, de hogyan! Amikor az aktuálisat feltérképezi, azonnal felülírja a backup térképet is Ez mire jó, b..ák meg?
- a térképszerkesztés anomáliákról egy külön szösszenetet lehetne írni. De a fentiek miatt már tárgytalan is.
- Rendszerese küld rohadt fontos üzeneteket kínai írásjelekel.
- és még tudnám folytatni.Kérem senki ne mondja, hogy user error. Már rákérdeztem itt, hogy mit lehet csinálni, de nem kaptam hasznos választ. Gyenge wifi is kizárt. Már routert is cseréltem és ugyanolya fos lassú a router mellett is. Próbáltam egy reszetet rajta, az is egy kínszenvedés volt mire a robot és a tőle 5 centire lévő telefon egymásra találtak.
Na, kidühöngtem magam. Írok a kínaiaknak is, hátha valamit reagálnak.
-
kmarci25
veterán
válasz oserenella #11428 üzenetére
Ha írnál pontos márkát, típust az azért segítene...
-
oserenella
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm firmware frissített, azt mnegcsinálta rendesen, utána elindította takarítani, el is indult, de pár perc múlva visszament a helyére.
Azóta nem hajlandó elindulni, semmilyen reset-re nem reagál, csak lassan fel-le villog.
Ki sem lehet kapcsolni.
Ha leszedem a töltőről, akkor kikapcsol.
Most ilyen kikapcsolt állapotban megnyomtam a wifi-resetet, de most kicsit rózsaszínes fénnyel kezdett világítani, ami folyamatos.
Ötlet valakinek?
Valami hard reset esetleg?Köszi!
-
tamolnar
friss újonc
Elnézést a bénázásért.
[ Szerkesztve ]
-
Yellow73_a
tag
válasz pchris #11410 üzenetére
Nekem is ez az egy problémám van a Gen 1 robotommal. Zónázáskor (és az esetek 99%-ában így használjuk), egyre többször akad meg szőnyeg sarkában/szélében, és csak kapar a kerék. Új korában még nem volt ennyire gyakori ez a jelenség, gyanítom, az is hozzájátszik, hogy a kaparástól már valamelyest elkoptak a kerekek, ezáltal is csökkentve a hasmagasságot.
Gondolkodom egy pit-stopban, a szervíz nem is agyament áron cserélné (10k), de sajnos csak részlegesen oldaná meg a problémát.[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz mezeiza #11421 üzenetére
2 db robot nem a legfrissebb termékek közül.
Hurcolja a robotot, akinek szüksége van rá."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
mezeiza
újonc
Sziasztok!
Olvasgatom a topikot, de picit tanácstalan vagyok. Robotporszívót vennék, kétszintes ház, csempe+laminált padló. Porszívó + feltörlés kellene. A Roborock S5 Max-ot néztem ki, de ha jól értem, nem képes két térképet tárolni. Érdemes várni a Roborock S6 MaxV-ra ? Az S6 pure nem győzött meg, de lehet tévedek . Mi lehet még alternatíva, a keret kb 200k.
Köszi! -
Erdei88
veterán
Ha nincs dokkolón a porszívó, akkor normális, hogy kikapcsolt állapotban 2 nap alatt lemerül?
-
herrká
senior tag
Sziasztok! BlitzWolf BW-VC1. Vagy lassan inkább WC0! Ugyebár nekünk van vele probléma bőven! Állandóan offline, 10-ből 1x talál vissza a dokkolóra. Bemegy szűk vagy alacsony helyekre, kínlódik, ki már nem talál onnan stb... Már nem is használjuk, csak külön-külön manuálisan indítgatva a helységekben, úgy, hogy rácsukjuk az ajtót, ne kóboroljon el. Így egyre ritkábban használjuk. Kb két hete ment utoljára. Azóta a dokkolón volt, bekapcsolva. Szépen világított a 3 led. Ma körbe akartam zavarni a házban. Bevittem a hálóba, megnyomtam az indító gombot, erre elkezdett valamit mondani, de "kialudt a lámpa" és semmi. Visszavittem a dokkolóra, végig sem tudta mondani, hogy tölt, kikapcsolt! Pulzál a piros led, de 3 órája vagy offline, vagy ha elérhető is, 1% aksit ír. Illetve néha halkan sípol párat, utána elmeséli, hogy tölt, meg készen áll, forog kicsit a lézer, és újra kikapcsol. Van erre megoldás? Volt már ilyen valakinek? Qka? Ássam jó mélyre? Köszi!
-
Fr3eWar
őstag
Akinek van jól bevált szűrő + kefe rendelési helye/eladója/linkje, megkérném hogy írja meg. S50-be kellene, ebay-t preferálnám, de gearbest is lehet.
Ezzel szemezek eddig
https://www.ebay.com/itm/2-Hauptburste-6-Seitenbrush-4-Filter-Fur-Xiaomi-Roborock-S50-Staubsauger-12stk/401630999586?hash=item5d8312b422:g:BZcAAOSw8KJb4PMp -
-
pchris
tag
válasz pecsenye88 #11409 üzenetére
Nekem 3.3.9_3468 van a gépen (Gen1), és ezzel majdnem teljesen hibamentes (zónázásnál ha elakad csak egyhelyben kapar, nem próbálkozik forgolóni, de ez minden firmware-ben így van tudomásom szerint). Visszarakni egy régebbi firmware-t már csak hard resettel lehet 3.5.4_... -ről. Home gomb nyomvatartása mellett reset gomb lenyomása. Ezután jó pár percig újrapakolja magát, majd beköszön kici kínai nyelven. Innen lehet újra frissíteni, de csak az általam leírt szintig. Ha a MiHome csak a 3.5.4_ verziókból ajánl fel frissítésre, akkor tedd fel a FloleVac nevű appot a telefonodra. Abban benne van az összes firmware verzió, amire frissíteni lehet.
-
-
GZoli7
senior tag
válasz Headless #11398 üzenetére
Nekem 3.5.4_004007.
Talán egy-két hónapja frissült, de nem az igazi.
Beférne a konyhaszekrény lábazata alá, de nem megy be.
Többen feltették videóval is, hogy mire gondolok. (Face-en, vagy youtubon láttam). És néha nagyon hülye helyeken is el tud akadni. Tegnap kiszórtam egy helyen morzsát. Gondoltam csak azt a kis helyet kijelölöm zóna takarításra.
A dokkolóban volt és felmászott a dokkolóra, majd fennakadt rajta.
Ilyet még sosem csinált. Levettem, megint megpróbáltam, erre dobta a térképet és anélkül nem tudtam arra a helyre küldeni.
Szóval nem vagyok elégedett...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest