- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Leszögezném, hogy nem értek a robotfűnyírók világához, úgyhogy lehet, hogy butaságokat írok/kérdezek. Adott egy kb. 70m2 méretű füves terület a kertben. Mondjuk sajna nem az igazi szép fű, hanem inkább ez a gyomos vadfű, de próbálom kihozni belőle amit lehet talajlazítózással, trágyázással, felülvetéssel. De ahogy mondani szokás, sz.ból nem lehet várat építeni
L-alakú (de majdhogynem téglalap) terület, nincs semmi akadály (fa, bokor, virág, kistó stb.). Szegélykő veszi körbe. Jelenleg egy alap Bosch ARM 3200 elektromos fűnyírót használok, és nem lenne vele gond, csak előfordul néha, hogy nincs időm füvet nyírni, és emiatt eléggé megnő. Na ilyenkor meg kínszenvedés lenyírni, fullad a fűnyíró, 2 fordulóként üríteni kell. Úgyhogy gondoltam, jövőre beszereznék egy robotot, ami úgy heti 2x szorgosan nyírná. Amit nem tudok és kérdés számomra:
Ezeknek ugye nincs tartálya, ergo a levágott fű ott marad? Tehát utána kapargatnom kell!?
Félek, hogy a szegély az problémát jelent. Mert a dokkolót ugyan be tudnám dugni, és még védett helyen is lenne a gép (udvaron fedett beálló van), viszont nem tudom, hogy jutna oda a fűre a szegély miattVagy az egyszerűbb gépek nem ilyen okosak, hogy maguktól elmennek a dokkolótól a vágási területre? Nekem kell kézzel odatenni? Robotporszívónk van, én abból indulok ki.
Mit tud egy olcsó kategóriás gép, mint pl. a Lux-Tool OBI-s 120e Ft-os gépe?
Használtan esetleg érdemes nézelődni jobbat? Ez esetben viszont milyet? Ez a 100e körüli árkategória lenne a max, amit ráköltenék, többet semmiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Autós topik
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest