- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Sikerült "hozzáférnem" rövid időre rengeteg telefon firmware csomaghoz, például nokiás telepítős verziókhoz, melyek Phoenix alatt működnek tökéletesen. Van rengeteg verzió, APAC, EMEA kiadás vegyesen, de mint írtam, temérdek típushoz tudok beszerezni updatet egy ukrán cimborámon keresztül. Sajnos csak fizetősen tudom átpaszírozni magamnak is a fájlokat, de nekem "életet mentett", nem beszélve arról, hogy rengeteg időt spóroltam meg a felesleges keresgéléssel, illetve halott linkek tömkelegétől mentettem meg magam. Ha valakit érdekelne valami, akkor írjon és utána járok, hogy mi van az adott típushoz. Egy illyen tranzakció magyar valutába átkonvertálva ~104Ft-ot kóstál.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest