Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz quailstorm #36899 üzenetére
N810-et 6k-ért kínáltak nekem US felségterületről, posta kb ugyanennyi lett volna, passzoltam. Már bánom.
Amúgy 10-20k a 800 és a 810, a 770 szerintem pár krumplit sem ér már (és manapság a képességei is kb ennyire alkalmasak). -
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #36901 üzenetére
Nem épp azért kellene többet érnie mert retro és egyre kevesebb van belőle? Szvsz pont az N900 most a legolcsóbb. 9-15k közt már egészen szépeket kapni belőle.
Megvárom a többi szakit, te nem vagy gyűjtő
-
Bdanyy
addikt
Sajnos gyűjtő én sem vagyok, de egy 770 pont van nekem is, dobozos, egy kijelzokarcot leszamitva hibátlan állapotú, még a kis tartoja és tokja is megvan. 2006ban használtan 40 volt
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
félisten
-
quailstorm
nagyúr
Engem az érdekel most mennyi.
Selejtezés van helyi oktatási intézményben, valamiért beraktároztak az összes NIT-ből elég rendesen. Azért szeretném tudni mit ér, mert csak érzelemből nem akarok elverni több 10 ezer Ft-ot...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz quailstorm #36905 üzenetére
Ilyen szarokat árulnak, és nekem nem is szólsz? Nézd már
-
zolikaDB
veterán
válasz quailstorm #36905 üzenetére
Mi az az NIT?
Meg esetleg érdekelne ezek szerint többünket is, hogy mi van és mennyiért...? Legalábbis már ketten vagyunk! -
quailstorm
nagyúr
válasz zolikaDB #36907 üzenetére
Nokia Internet Tablet. Vizsgáztam, unokatesóm meg elfelejtette azt is megkérdezni telefonon. Mára már nem lehet hívni, majd holnap.
Két okból nem akarom megosztani, egyrészt mert elkapkodjátok, másrészt mert egyelőre zsákbamacska. Pár szar fotón kívül semmi nincs. Majd bemegyek a gazdasági karra azt megnézem.
Egyébként publikus a neten, ha valaki megtalálja.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz quailstorm #36908 üzenetére
Hat jo Akkor maradjunk annyiban, ha marad, akkor szolj Vagy ha van vmi hasznos info. Ugye sok dologtol fugg, h rajtad kivul itt is erdekes-e a cucc.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Került hozzám egy Nokia 3330, de nem tud magyarul.
Próbáltam rátölteni magyar 4.50-es flasht, de akkor meghülyül.(mondjuk nekem kellett összerakni a flash file-t)
Nincsen valakinek véletlenül lementve egy gyári magyar szoftja?
Köszi!Élj úgy, hogy.......
-
joeetm
tag
Sziasztok,
Nem biztos hogy teljesen idevaló, de olyan embert keresnék akinek esetleg van a birtokában samsung omnia [i900]-hoz gyári rom, vagy bármilyen jellegű ismeret arról hogy még találhatok e valahol.
A gúgel-t már 2x kezdtem el áttúrni de nem jutottam sok mindenre.
Bocsi ha nem férek be a retro kategóriába_Az a hülye aki nem normális_
-
kovy79
őstag
válasz joeetm #36912 üzenetére
[link]
Várj még egy kicsit, mire a dropboxba feltöltődik!
Én hirtelen ennyit találtam a régi mókolásaimból (ha jól rémlik, a i900DXHK3-at használtam és tökéletes volt). .[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Constantin
tag
válasz Constantin #36830 üzenetére
Közben egy akksi cserével megoldódott a problémám.
Köszi, aki felajánlotta segítségét! -
RAZR_v3
tag
Nokia 2160-hoz milyen töltő való? (Tudom, nem GSM készülék, amerikai)
-
arkades
senior tag
Nokia 6210-6310-hez nincs véletlenül valakinek övre csíptethető fekvő tokja?
Каждый дрочит как он хочет.
-
stufen2
aktív tag
-
nokiauser
aktív tag
Keresnék egy Nokia 3100/3120 működő alaplapot, ha lenne valakinek. Totál leharcolt, törött kijelzős, aksi nélküli teló is jó lenne, csak a működő alaplap érdekel.
-
iday
aktív tag
-
dz1989
senior tag
P. U.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
arkades
senior tag
Valakinek van valami tapasztalata arról, hogy hogy teljesítenek a Nokia BL-5CB akkumulátorok ( Nokia 100 és testvérei ) régebbi készülékekben? 6230i-t szeretnék használni, de ezek a régi BL-5C akksik már három napnál nem nagyon bírnak többet. BlackBerrynél megszoktam az egy hetes készenléti időt, és nem bánnám ha ez itt is működne.
Каждый дрочит как он хочет.
-
KSparrow
őstag
válasz arkades #36929 üzenetére
Sajnos nem mind kompatibilis. A 6230i talán igen, de sok telefon nem tölti a BL-5CA /5CB akkukat. Én se tudom, miért. Amúgy szerintem egy 1020 mAh-s sima BL-5C lehet a legjobb, ha találsz. Annyira nem ritka.
BB elmegy sokáig, de persze az se mind. Z10 nekem volt, hogy egy napig se ment Nagyobb akkuval jobban bírja. 9700-ban nagy akku van. Esetleg próbálj egy E52-t, abban is nagy az akku, és jól is megyNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
-
-
aelod
veterán
Sziasztok!
E72-es nokiába hol érdemes akkut venni?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
zolikaDB
veterán
Urak!
Tag valaki facebook-on a Retro mobilok. Adás-vétel-csere csoportban? Gyanús áron van fent egy N93... -
ferret77
aktív tag
Nincs véletlen valakinek Nokia 5630 fw-je?
-
KELEVRAS
csendes tag
van egy újszerű 5310 xpress music (van egy Nokia high speed data azárt szerintetek menyi lenne a reális ár?)ill rengeteg nokia alkatrész ha valakit érdekelne esetleg egyben az kérem írjon van még 265db nokia akkumlátor kb 14-16 fajta eredeti nokia minden újszerűek aksik /db1000 ha egyben viszi valaki ell az összeset 400 ft/db
BL-4B=4DB
BL-4C=27DB
BL-4D=6DB
BL-4U=36DB
BL-4S=4DB
BP-4L=21DB
BL-4CT=49DB
BL-5B=28DB
BL-5C=22DB
BL-5F=4DB
BP-5L=1DB
BL-5J=12DB
BP-5M=6DB
BL-5CT=31DB
BP-6M=3DB
BP-6MT=3DB
Motorola bx40=1db
KELEVRA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest