- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
draco31 #18875 üzenetére
Opera minit csak akkor használok, ha mobilnettel vagyok. Az Opera mobile-t jobban szeretem, mert simább a működése, gördülékenyebb.
A böngésző csak egy példa volt. Emlékszem, régen pl N82-nél azt próbálgattam, hogy mennyi alkalmazást futtathattam háttérben. Bő 30 darab volt. Pontosan már nem emlékszem. Persze nyílván azoknak az alkalmazásoknak nem volt akkora memória igénye mint egy androidos alkalmazásnak, de akkor a droid írja ki 3 alkalmazás után hogy ácsi, de ne zárja már be.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest