Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Eljött a pillanat, hogy túladjak az N73-as mobilomon. Inkább cserélni szeretnék, a fő cél egy tökéletesen működő Alcatel OT-S853-as lenne.
A hangerőgombok le voltak válva, de azokat vissza forrasztottam, működnek, még ha kicsit fura is a nyomáspontjuk.
Néha fotózás közben kilép valamiért a kamerából, de utána vissza is lép. Néha pedig felvillan a kijelző, ha az asztalon hever. 4.0839.42.0.1-es szoft van rajta.
Az előlapot golya32-nek Köszönöm, egy törés található csak rajta. (az enyimen több törés volt, és a plexi is el volt törve a kijelzővel együtt, azt ki is cseréltem benne.)
A hátlapot, és középső keretet én alkottam meg ilyenre, mert nagyon foltos volt a kopások miatt. A töltőcsatlakozó körül nem lett a legszebb, ahogyan a kamera körül sem.
Több hibájáról nem tudok, nem használtam kártyával.
Tudom hogy ronda szegény, de a Chokito is ronda volt és finom.
Lát benne valaki cserelehetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest