Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meroly
veterán
-
MartOOn
addikt
válasz csoda120 #1106 üzenetére
ja majd jönnek a hírek, hogy mindenre elszánt mobiltelefon gyűjtők, lopott gépkocsival drótkötél segítségével kirángatták az összegyűjtött telefonokat tartalmazó zsákokat a Pannon GSM székházából, mint a bankautomatákat!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1108 üzenetére
Ez nagyon jó
És fel lenne sorolva:3 big-bag zsákot tulajdonítottak el a tolvajok!A zsákok súlya eggyenként 1000kg.Egy zsák 2000db mobiltelefont tartalmazott.a becsült kár több millió forint.A rablók álarcot viseltek és senkit nem kíméltek,hogy megszerezzék ZSÁKmányukat
Kérünk mindenkit,hogy a polhabiacokon óvakodjanak a tisztázatlan eredetű mobiltelefonoktól[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
MartOOn
addikt
válasz csoda120 #1109 üzenetére
de azt is el tudnám képzelni hogy annyira megörülünk a régi javaknak, hogy ott helyben elkezdenénk válogatni meg hujjongatni hogy öcsém ezt nézd meg! ilyet leadni vazze!!! aztán reggel meg ránk nyitnának a rendőrök... amint édesdeden alszunk a zsákok közt mindegyikünk kezében, feje alatt, nadrágzsebben 10-15- ritkaság lapulna...
az lenne az igazi főcím!
sztem elengednének mondjuk... esetleg felajánlanának valamilyen gyógykezelést... ingyen...félre a tréfát, azért étlen-szomjan kb 3 napot elválogatnék én ott!!!
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
csoda120
aktív tag
Én nem az őrült szót használnám,hanem inkább a fanatikust
Ha lett volna egy 6650 abba a bizonyos dobozba,akkor biztos felkapod és kirohansz veleMartOOn jaja,én elképzelem,ahogy mutogatjuk egymásnak,hogy ezt nézd és ezt és ezt...Reggel meg mikor jönnek a rendőrök és raknak be a rendőrkocsiba,csak annyit mondunk,hogy azt az egy fóliás 7650-est,csak azt had vigyem magammal
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
azért én picipézt felajánlottam volna érte... biztos nem hagytam volna szó nélkül egy 8810-et mondjuk... vagy egy pro250-et! vagy egy accompli 008-at esetleg...
jaja! nekem kocsikban is a 88-94ig évjáratok jönnek be!
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
mondjuk tényleg elvetemültek vagyunk... válság idején ilyenekre költünk meg csesszük az időnket!
annyiszor elképzeltem már, ha nyernék a lottón, autókkal ugyanezt csinálnám... ezt is tudnám sorolni percekig milyen "régi" autót vennék... legendákat!
-
csoda120
aktív tag
válasz grabber #1116 üzenetére
HEHE!
Nem tudom miért engem is jobban vonzanak a régi dolgok,mint a mai silány minőségű,mindegy milyen csak adjuk el jó pénzért nevü portékák.A régi motorok még amik nagyon tetszenek.Egyik haveromnak van is egy régi 350-es jawa.ja,mentem vele egy kört...uhhh alig akartam leszálni rólaMartOOn Én ezért nem költök nagy pénzeket telefonokra.Olyan 2-300ft ért veszem darabját.Max 500ft.Én nem a kocsikat gyűjteném,hanem a motorokat,de az biztos,hogy egy Skoda Rapidot vennék
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
-
-
renee7
tag
Sziasztok,
Bocs, ha rossz helyre írok, de szerintem megfér itt...
Eladó egy Ericsson 198, működőképes, és egy 96'-os Atlantai Olimpiára készült Nokia 2110i "Olimpifon", sorszámozott, 0425-ös, ez is működik, Westel-es. Plusz egy Ericson GH 688. Ez nem tudom, hogy működik-e. Ha érdekel valakit, akkor privibe várom, vagy itt.Vagy: cserélném őket egyben jó állapotú Nokia 7110-re.
[ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
És van még egy szintén működőképes Ericsson MC12-es palmtop.
[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
jelenleg így állok
mind karcmenteswww.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
MartOOn
addikt
válasz grabber #1130 üzenetére
gombok elhelyezkedése, az első "navi" gombos Nokia volt. azaz csak egy funkcióbillentyű volt rajta középen míg a többi Nokiának 2 db van egy balra egy jobbra a kijelző alatt. na jó, meg forgalmaztunk is ilyet anno... vitték mint a cukrot! asszem ez a design volt még ilyen foszöldben is illetve lehetett utángyártottban is kapni 900 ft-ért.
-
tolts.hu
őstag
válasz MartOOn #1131 üzenetére
Ez bizony nokia csomagolt előlap mind, egyiken sincs gagyi
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
meroly
veterán
válasz tolts.hu #1137 üzenetére
Ettől a linktől elsőre lefagyott az explorerem....
A foszforeszkáló előlap nagyon menő
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
Holnap veszek át 1-2 retro telót.Már alig várom
NOKIA Hogy haladsz a puhítással?
-
csoda120
aktív tag
Ezt írta róluk a srác:
Van egy 1995-ös Vodafone-os (06-60!!!) csodatelóm. Féltégla nagyságú és súlyú, antennás csoda. Természetesen monokróm.
Továbbá:
SE Z530i -szalagkábel + kijelző hiba-
Sagem my215X -kijelző+ház szar-
Nokia vibrafon (3220) -gomb nincs, kijelző pixelhibás-
SE K750i lestrapált ház.Plusz még mástol veszek egy SE K700i-t meg Siemens S55-öt
meg majd szerintem hétvége körül kerülnek hozzám a cserés telefonok
A gyűjtöláda után még nem érdeklődtem
[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
Megvannak Ezek lennének az új szerzeményeim
A SE K700i és Siemens S55 egy embertől van!A többi meg egy másik emberkétől!A K700i és a Sagem amik működnek.A többi nem.
A sagembe nem is gondoltam volna,hogy ilyen basszus van.A Motorola E398-ast juttatta eszembe És még kaptam egy BL-5C és BL-5B akksit A maxon szerintem asztali,mert nem találtam rajta a SIM kártyának a helyét.A motorola típusát tudja valaki?[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz csoda120 #1146 üzenetére
T192-es a Motorola, az első wapos készülékek közül 2001-ből.
Szép darabok, gratulaImpossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz csoda120 #1148 üzenetére
Nem biztos. Lehet olyan rendszerhez készült, ahol nem volt SIM. Nincs rajta valami típusszám? IMEI?
Megvan. Maxon MX2450
Analóg, tehát nem volt benne SIM, valóban.
Hogy én milyen okos vagyok[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest