Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Nekem ezek vannak kb100db és ebböl olyan 5-6db ami működik
Alcatel: OT 310 2db
OT 525 1db
OT 302 3db
OT MAX 3db
OT CLUB 1dbEricsson: T20 1db
A2618s 2db
GH198 1db
S868 1dbLg: B1200 1db
G510 1dbMotorola: 5200 1db
V2288 1db
V180 1db
V220 1db
M3188 1db
M3588 1db
C121 1db
CD930 2db
T720 1db
Talkabout 3db
V525 1db
d190 1db
C650 1db
C330 1dbNokia: 1600 1db
2110 2db
3120 1db
3210 2db
3410 1db
3650 2db
5110 1db
5130 2db
6211 1db
7650 1db
8210 1db
N-gage QD 2dbPanaconic: EB X100 1db
EB GD52 1db
EB GD450 3dbPhilips: Fizz 1db
330 1db
Savvy 1db
Savvy U 1dbSagem: My400v 1db
RC815 1dbSamsung: C100 1db
C450 1db
X450 1db
X510 1dbSharp: GX17 1db
GX29 1dbSiemens: A35 1db
A40 5db
A50 2db
A55 2db
C30 1db
C35 2db
C55 1db
CT65 1db
M35 1db
ME45 1db
MT50 2db
S35 1db
MC60 1dbSony: DX1000 1db
Sony-Ericsson:T100 1db
T230 1db
T290 1db
T610 1db
T68i 1dbTrium: Galaxy 2db
Astra 1dbVodafone: 125 1db
225 1dbFacebook: szerelem a négyzeten
-
meroly
veterán
Szép gyűjtemény
A régi 0660-asokat kifejted?csoda120: én tuti nem raknám tele semmiféle programmal. A telefont - bármily meglepő- inkább telefonálásra használom és az E63-ban nagyon motivál az 1500 mAh-s akku. Miért nem E51-et veszel? Az az utódja az E50-nek.
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1005 üzenetére
Gratulálok a Te gyűjteményed is elég szép
Mennyi idő alatt sikerült felhalmoznod őket?Meroly:Ha csak telefonálásra akarod használni,akkor bátran ajánlom a symbianos telefonokat.Nekem az tetszik nagyon bennük,hogy memóriakártyára is eltudom menteni az sms-eimet,így 2-3-4... év múlva is vissza tudom nézni őket.Na meg,hogy úgy variálom a menüjét,ahogy nekem tetszik!Az E51 annyira nem tetszik,inkább N73 valamiért jobban bejön
[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1009 üzenetére
Én hamar hozzászoktam,és már semmi pénzért nem mondanék le a symbian nyújtotta különlegességekről.Olyan durva,hogy visszatudok nézni egy akár 4 éves sms-t.Meg nagyon sok előnye van még pl:napló 30napra visszamenőleg megtudsz nézni mindent,menü variálása,sms memókártyára,programok...
Egy szép 7650,r380 "cápa" nekem is jól jönne
r380 működik is?Most néztem google-ba,szép telefon!Milyen az a TAG teló?Mennyibe vetted?[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1014 üzenetére
Én úgy tudom az r380 a "cápa". Gratulla hozzá,hogy működőképes
165ezer soha nem tudnék 20-30 ezernél többet kiadni egy telefonra.Meroly:Szerintem a 7650 azért tetszik sok embernek még a mai napig is mert tényleg mérföldkő nagyon sok dologban(symbian,beépített kamera,fényérzékelő,"mozgásérzékelős" kihangosító kikapcsoló)Meg szerintem igen dizájnos a maga korához képest,könnyen kezelhető és szép maga az egész telefon
-
meroly
veterán
válasz MartOOn #1012 üzenetére
Az EEE nem tapicskolós, ez egy sima mezei netbook.
Ez a TAG tényleg nagyon szép, jó drága is volt, én megálltam a "mezei" luxusmobiloknál (8800, 8600, sirocco). Mennyiért adod?grabber: valami sufni gsm-ben biztos cserélnek benne jó pénzér végfokot.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1046 üzenetére
Igen tudom,hogy hatalmas a memóriája és tényleg felesleges a memókártya bele,de én ezt úgy értettem,hogy most szívesen használnék egy olyat és lecserélném rá az E50-emet.Csupán csak egy a bibi,hogy van egy olyan hülye szokásom mióta symbianos és memóriakártyás telefonjaim vannak,azóta szeretem memóriakártyára menteni az sms-eimet.Ez pedig az N91-nél nem lehetséges Nekem egyes egyedül csak ez a bajom vele,amúgy egy hihetetlenül gyönyörű telefon
[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1068 üzenetére
Én a kopottakat,hiányosokat is lefényképeztem
De a te két telefonod nem csak azért nem megy veled szemben az utcán,mert ritka,hanem mert drága is nekem kommunikátorom még soha nem volt,de már nagyon szeretnék
A nagy telefonokat én is szeretem!Emlékszek kb 2 éve mikor még a 7650-esemet használtam,szinte minden ismerősöm csodálkozott rajta,hogy milyen egy féltéglát használok!De az első kérdésük akkor is az volt,hogy milyen telefon ez?Mindenkinek felkeltette az érdeklődését,itt látszik meg,hogy nem volt egy tömegtípus.[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1075 üzenetére
Az igaz,hogy ritka telefonok,de azért hihetetlen,hogy mennyit képesek elkérni értük.Szerintem annyi pénzért tuti,hogy soha nem fogja tudni eladni.
Elvileg ezek lesznek meg jövőhéten:nokia:3120,3220,sagem:my215x,myx3d.Motorola:c385,M3888.
SonyEricsson:Z530i,és egy 1995-ös 06-60-as,a típusát még nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1077 üzenetére
Nem túl régi,de nekem már van egy csak a gombok nem reagálnak és emiatt alkatrésznek kell,meg 1 embertől vannak így mindegy,hogy egyel több vagy kevesebb
Szerintem még az 50ezer is irreális ár
HEHE!!!Ne is mond,sokszor csak azért megyek be egy Pannonos boltba,hogy a nyálamat csorgassam és a szívemet fájdítsam
Olyan rossz érzés látni őket abba az üvegládikába és maga a tudat,hogy szétszedik/megsemmisítik őket,miközbe valakinek kincsek.ezt nézd meg
Egy olyan zsákkal,de elfogadnék... Hány db telefon lehet benne[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1079 üzenetére
mi lehet még az alján???milyen ritkaságok...
Látod...És ezek a "szemetek" meg megsemmisítik őket
Még annak is örülnék,ha lehetne cserélni
pl van 5db siemens A40-em és akkor azokat becserélném olyanra amilyenre akarom,ők úgyis csak a db számra mennek...Bárcsak lenne ismerősöm egy Pannon boltba[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1081 üzenetére
Oké,újrahasznosítás,de akkor is meghasad a szívem
Lehet Siemens A40-ekből van a G1-ed
Ezaz,hogy maguknak elrakják...Ilyenkor lenne jó ott dolgozni és a tűz mellett ülni
Napi 2 zsák minimum,egy neked és egy nekemGrabber nem rossz ötlet,de puszira senki se fogja kockáztatni az állását és belenyúlni a raktárba
[ Szerkesztve ]
-
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1108 üzenetére
Ez nagyon jó
És fel lenne sorolva:3 big-bag zsákot tulajdonítottak el a tolvajok!A zsákok súlya eggyenként 1000kg.Egy zsák 2000db mobiltelefont tartalmazott.a becsült kár több millió forint.A rablók álarcot viseltek és senkit nem kíméltek,hogy megszerezzék ZSÁKmányukat
Kérünk mindenkit,hogy a polhabiacokon óvakodjanak a tisztázatlan eredetű mobiltelefonoktól[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
válasz MartOOn #1131 üzenetére
Ez bizony nokia csomagolt előlap mind, egyiken sincs gagyi
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1828 üzenetére
Szia!Esetleg másra csere?
itt nézz körülFacebook: szerelem a négyzeten
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1834 üzenetére
Köszi!
Rádöbbentettél,hogy ideje kicsit rendszereznem a gyűjteményem...Nekem is van annyi értéktelen sz@rom...Nem az anyagiak miatt kezdtem el gyűjteni és ezután sem ezért fogom csinálni,de azért jó lenne,ha pl 10-20év múlva ha úgy döntök,hogy eladom a gyűjteményem akkor nem csak 500ft-ot fogok kapni értük (összesen)
Úgyhogy inkább én is ráállok a működőképes és értékálló telefonokra alias Nokiákra.Jah és sok sikert,hogy találj egy szép állapotú 8810-est
[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz MartOOn #1873 üzenetére
parancsolj Szereztem neked 8810-et és cserébe csak az R380 is elég lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest