Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
A joy jól bírja,semmi gondom nincs vele
Egyedüli gondjaim vele,hogy egy 2GB-os kártya van benne,amiböl 1GB foglalt (170db zene,3-400kép,70video) és emiat mostanába eléggé belassult a kicsike
Na meg,azt volt nagyon nehéz megszoknom,hogy olyan közel van a C gomb és a piros híváslerakó gomb.Emiatt az elején nagyon sokszor teljesen kiléptem a törlés helyett és ez még a mai napig is előfordul,pedig nincsenek nagy ujjaim
Külsőre még a mai napig tetszik mert egy kecses üzleti telefon benyomását kelti.A fém pedig nekem külön tetszik olyan minőségi beütést ad nekiBírom,de már kezdek ráunni,így 1.5 év után.A 7710-es fogott meg nem tudom miért,kicsit afelé kacsintgatok,tudom nem mai darab,de nekem nagyon megtetszett
Vagy valami olyan telefon érdekelne amibe BL-5C akksi van!4db ilyen akksim van ,egy 1600-val töltögetem őket és csak cserélgetnem kell,így az E50 mióta nálam van kb max 10szer,ha volt töltőn
Te milyen telefont használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest