- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Ne add fel, hanem tanulj Ha élvezted, csináld. Kérj kölcsön nagyobb szenzoros gépet, próbálkozz. Tanulj meg rövid záridőkkel fotózni, úgymond megfagyasztani a képet. Próbáld ki a telefonod akár nappal, máris érezni fogod a különbséget. Tanulj meg komponálni, tudd hogy mikor hogyan kell harmadolni, hogy kell használni a horizontot. Ismerd meg a kék óra fogalmát, arany óra fogalmát, nézz végig egy pár oktató videót.
Ajánlom amúgy a magyar nyelven is megjelent Scott Kelby - Digitális fotózás könyveket, jó alapot nyújtanak kezdőknek - bár repülő fotózás nem sok van benne, de fotózás alapok bizony elég jól érthetően. .
Sok kritika fogja érni még a képeid, lesz építő, lesz egyszerűen lefitymálló. Én is van hogy egyszerűen csak elküldök egy fotós topicból egy kezdőt, hogy nézze már meg az előtte és utána postolt 30 képet, mert ezekhez kell mérni amit csinál. Nem fogja senki ezekért megveregetni a vállad, mert neked egy élmény volt, hogy láttál leszálló gépeket, de ha most megdicsérne akárki, hogy jó, jó úton haladsz, akkor csak becsapna téged, és biztos hogy nem törekednél arra, hogy fejlődj, mert neked ezentúl ezek a képek továbbra is meg fognak felelni.
Értsd: innen a PH!-ról ismerek egy srácot, láttam hol kezdte kezdőként a fotózást, és most ott tart, hogy felkértem esküvői fotósomnak, mert annyira sokat fejlődött és tanult. 5 év. Ennyit jelentett.
Jobb oldalt ültem, lestem is kifelé, sajnos az éjjellátó kimardt, így nem láttalak

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest