- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Ne add fel, hanem tanulj Ha élvezted, csináld. Kérj kölcsön nagyobb szenzoros gépet, próbálkozz. Tanulj meg rövid záridőkkel fotózni, úgymond megfagyasztani a képet. Próbáld ki a telefonod akár nappal, máris érezni fogod a különbséget. Tanulj meg komponálni, tudd hogy mikor hogyan kell harmadolni, hogy kell használni a horizontot. Ismerd meg a kék óra fogalmát, arany óra fogalmát, nézz végig egy pár oktató videót.
Ajánlom amúgy a magyar nyelven is megjelent Scott Kelby - Digitális fotózás könyveket, jó alapot nyújtanak kezdőknek - bár repülő fotózás nem sok van benne, de fotózás alapok bizony elég jól érthetően. .
Sok kritika fogja érni még a képeid, lesz építő, lesz egyszerűen lefitymálló. Én is van hogy egyszerűen csak elküldök egy fotós topicból egy kezdőt, hogy nézze már meg az előtte és utána postolt 30 képet, mert ezekhez kell mérni amit csinál. Nem fogja senki ezekért megveregetni a vállad, mert neked egy élmény volt, hogy láttál leszálló gépeket, de ha most megdicsérne akárki, hogy jó, jó úton haladsz, akkor csak becsapna téged, és biztos hogy nem törekednél arra, hogy fejlődj, mert neked ezentúl ezek a képek továbbra is meg fognak felelni.
Értsd: innen a PH!-ról ismerek egy srácot, láttam hol kezdte kezdőként a fotózást, és most ott tart, hogy felkértem esküvői fotósomnak, mert annyira sokat fejlődött és tanult. 5 év. Ennyit jelentett.
Jobb oldalt ültem, lestem is kifelé, sajnos az éjjellátó kimardt, így nem láttalak

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest