Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crey

addikt

válasz szilva01 #3431 üzenetére

Ne add fel, hanem tanulj Ha élvezted, csináld. Kérj kölcsön nagyobb szenzoros gépet, próbálkozz. Tanulj meg rövid záridőkkel fotózni, úgymond megfagyasztani a képet. Próbáld ki a telefonod akár nappal, máris érezni fogod a különbséget. Tanulj meg komponálni, tudd hogy mikor hogyan kell harmadolni, hogy kell használni a horizontot. Ismerd meg a kék óra fogalmát, arany óra fogalmát, nézz végig egy pár oktató videót.

Ajánlom amúgy a magyar nyelven is megjelent Scott Kelby - Digitális fotózás könyveket, jó alapot nyújtanak kezdőknek - bár repülő fotózás nem sok van benne, de fotózás alapok bizony elég jól érthetően. .

Sok kritika fogja érni még a képeid, lesz építő, lesz egyszerűen lefitymálló. Én is van hogy egyszerűen csak elküldök egy fotós topicból egy kezdőt, hogy nézze már meg az előtte és utána postolt 30 képet, mert ezekhez kell mérni amit csinál. Nem fogja senki ezekért megveregetni a vállad, mert neked egy élmény volt, hogy láttál leszálló gépeket, de ha most megdicsérne akárki, hogy jó, jó úton haladsz, akkor csak becsapna téged, és biztos hogy nem törekednél arra, hogy fejlődj, mert neked ezentúl ezek a képek továbbra is meg fognak felelni.

Értsd: innen a PH!-ról ismerek egy srácot, láttam hol kezdte kezdőként a fotózást, és most ott tart, hogy felkértem esküvői fotósomnak, mert annyira sokat fejlődött és tanult. 5 év. Ennyit jelentett.

Jobb oldalt ültem, lestem is kifelé, sajnos az éjjellátó kimardt, így nem láttalak :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés