Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2101) ubid


ubid
őstag

Valaki próbálkozott már olyannal h a windows alatt lévő media centerbe belepakolni a videókat filmeket ?

Ha igen hogyan ?

-.-

(#2102) veze válasza zsoldpe (#2099) üzenetére


veze
őstag

olvasd el a témainditó cikket
szerintem választ is kapsz szinte minden kérdésedre
tm-el futtathatsz (seedben lehet) egyszerre 250 torrent.. nálam kb ennyi volt a max

(#2103) ReJim


ReJim
őstag

sziasztok... annó már vagy fél éve összehoztam a transmissiont a nas-ommal, gépemmel, így használtam a tegnapi napig, amikor valami oknál fogva a transmission-t nem értem el a transmission-gui-val.
ssh-val be tudok lépni, tegnap el is sikerült indítanom, de pár perc múlva megint nem volt elérhető :(

hálózati megosztás működik, meg maga a funplug, de valamiért elszáll a tm.

tudnátok valamit tanácsolni?

az természetes, hogy a log file-om majdnem 500mb?

[ Szerkesztve ]

</end.?>

(#2104) Zamery válasza ReJim (#2103) üzenetére


Zamery
senior tag

Néha csinált ilyet nekem is még korábban, de most már elég régen megy mindenféle beavatkozás nélkül. Két megoldás van erre, vagy újrarakod, vagy frissìted a Transmissiont. De én újraraknám a helyedben. Főleg hogy 500mb-os a logfile!

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#2105) ReJim válasza Zamery (#2104) üzenetére


ReJim
őstag

ürítettem a log-ot. indítottam a démont. tudtam csatlakozni a remote gui-val. leállítottam több mint 200 torrentet. a démon fut, de nem tudok hozzá csatlakozni. :S "connection refused"

nincs kedvem újratelepíteni, frissítéshez pedig forgatnom kellene.

[ Szerkesztve ]

</end.?>

(#2106) ReJim válasza ReJim (#2105) üzenetére


ReJim
őstag

most lefrissítettem, 2.71-re, de hiába indítom a script-tel, nem indul el :(

</end.?>

(#2107) ReJim válasza ReJim (#2106) üzenetére


ReJim
őstag

nos, sikerült életre lehelni, manuális ürítéssel, verzió frissítést követően. most pedig a frissebb torrenteket hozzáadva működik ahogyan kell.. (a resume fájlokat nem töröltem, csak a torrent-eket, különben sok volt neki ami régen volt, és nem tudott elindulni a tm)

</end.?>

(#2108) vatomi


vatomi
aktív tag

4.40-es fw-ről érdemes-e a legújabbra váltani? Van-e bármi gyakorlati előnye ffp stick használata mellett? Nincs a jelenlegivel semmi problémám, csak a web elérésen állandóan stresszel vele! :DDD

(#2109) cday3


cday3
csendes tag

Sziasztok!

Ma megállt valamiért a transmission. Újraindítottam az egész nas-t erre meg bepirosodott az usb led-je. Mit tudok ezzel csinálni? Számítógépen kilistázza a pendriveot (persze csak az egyik particiót).
Le tudom valamilyen programmal menteni az egész pent vagy klónozni egy másikra? Hátha azt még engedi, csak az írást nem.
Acronis True Image 2013-at próbáltam de az nem listázta ki az usb meghajtókat.
2011-es változat meg nem fut windows 8-on.
Vagy kezdhetem az egészet az elején?

(#2110) veze válasza cday3 (#2109) üzenetére


veze
őstag

először is indítsd újra még egyszer kétszer a nast.. lehet megjavul (tapasztalat)
ha nem segít akkor acronis true 2010 biztos megcsinalja (én azzal csinaltam)
de fura hogy a 2013 nem listazza ki az usb-t. valami más lehet ott a baj.
esetleg engedélyezd a biosban a boot sorrendjében az usb-t is.. vagy nem tom..de látnia kéne...esetleg proba verzio és azéért nem?
gondolom nem ezeréves a lap bár nálam már egy p4p800se is meg tudja ezt csinalni..

(#2111) cday3 válasza veze (#2110) üzenetére


cday3
csendes tag

Sajnos nem akar összejönni. Közben sikerült klónoznom a pendriveot a Mini Partition Wizardal.
Viszont itt újabb hiba lépett fel. Nem akarja elindítani a transmissiont.
Néhány kép:
Elötte: Régi usb
Utána: Új usb
Együtt: Partition Wizard

Jelenleg itt tartok: Putty
Valami nagyon nem akar jó lenni.

(#2112) cday3


cday3
csendes tag

Végre sikerült.
Amit csináltam:
Még egyszer klónoztam a pendriveot. Nas admin felületen átneveztem a nevét arra ami az eredeti usb neve volt (bár ennek nem hiszem hogy nagy jelentősége lett volna), ezután leállítás. Modem, router, újraindít, nas is bekapcsol, majd putty-val végre sikerült letölteni a legutolsó transmissiont, telepítés, szerkesztés, majd sikeresen újra is indult a tm.
Remote gui jelezte hogy kb.30 torrentet újra le kellene tölteni, pedig ott van a merevlemezen, de ezzel már nem foglalkoztam, töröltem mindent ami nem volt 100%-os. Legalább kicsit megtisztogattam a nas-t. Az éjjel úgyis lementettem róla minden (tartott is vagy 6-7 órán át).
Nem tudom most mitől javult meg, de végre működik. :)

(#2113) csozsi válasza veze (#2102) üzenetére


csozsi
tag

A téma megjelenése óta foglalkozom ugyanezzel a problémával, szintén NSA-221. A beépített kliens nem jó semmire, bár egy "gyári" ajánlást kaptam arra, hogy a torrentek seedelése ne álljon meg, ha kész a letöltés. Helyette TM: Az viszont még kideríthetetlen számú aktív/passzív torrent esetén lefagy. (Passzív ez esetben annyi, hogy ha nem érte el az általam beállított seed-értéket, addig nyitva van, és vihető.)
Ha lecsökkentem 10-20 darabra, akkor ez a hibajelenség nincs.
Ez mellett még olyan gondom is van, hogy amíg a TM-usb használatban van (futó torrent nélkül is), addig a NAS-ról lejátszás akadozik, a fájlmásolás kínszenvedés, igen lassan lehet a NAS-ról bármely gépre adatot átvinni. a NAS processzorhasználata az egekben.
A gépek között ugyanakkor a megfelelő sebességgel megy.
A TM-usb-t eltávolítva nincs probléma a sebességgel, a prociterhelés minimális.

[ Szerkesztve ]

''Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást'' (Murphy)

(#2114) nandris válasza csozsi (#2113) üzenetére


nandris
aktív tag

A gyári torrent kliens védelmében mondom, hogy teljesen használható. A beállítások fülön-->p2p beállítása-->feltöltési letöltési pipát bejelölni, és az utána lévő ablakba ird be 500, vagy ami tetszik.(azért 100 nál nagyobb legyen) Nekem az a 0-1 nem működik, vagy csak nem tudom értelmezni. Az újonnan hozzáadott torrentek már gond nélkül seedelődnek. A régebbieket újraindítva azok is aktívak lesznek. Természetesen a tm-nek jobb a kezelőfelülete, és jobban menedzselhető.

(#2115) cday3


cday3
csendes tag

Sziasztok!

Azt tudja valaki mit kell tennem hogy Total Commanderben ne csak másolni tudjak a nasról, hanem tudjak mappákat is létrehozni a nas-ban lévő merevlemezen? Esetleg amikor megjelenik fent a hálózati meghajtó ikonja (ami a nas merevlemeze) arra jobb katt és ott az engedélyeket kellene módosítanom?
Régebben ftp kapcsolaton keresztül csináltam, de érdekelne hogy így hogyan lehet megoldani.
Vagy van olyan program amit a nasra lehet telepíteni úgy, hogy pl. rádugok usb-n keresztül egy másik merevlemezt, elindítom a programot, ott az általam kiválasztott fájlok másolását elindítom és a számítógépet ki is kapcsolhatom, a nas meg csak másoljon az usb merevlemezre? Nem teljes szinkronizálást akarok, csak néha ha nagyobb fájlokat akarok leszedni, ne kelljen a sz.gépnek is mennie amíg elpöcsöl a másolással.

(#2116) #79335424 válasza cday3 (#2115) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ha Win -t használsz, akkor a Zyxel utility -ben, Add network drive to My Computer menüpontban társítsd egy betühöz a DISK_210 -et. Aztán TC -ben kattints rá a meghajtóra, és a felugró ablakban jelentkezz be adminként. Mivel cifs kapcsolódás, ezért ugyanúgy kezeli, mintha a PC -n lenne. Ahhoz, hogy a NAS végezze a fájlműveleteket, a Midnight Commandert kell telepíteni, ha a kétablakost preferálod, Azt nem tudom, kezeli -e a külső meghajtót. De sztem nemsoká vki megsúgja.

(#2117) cday3 válasza #79335424 (#2116) üzenetére


cday3
csendes tag

Köszönöm, délután kipróbálom.
Még két kérdés: a nas-t ki kell kapcsolni ha usb-n rádugom a másik winyót, vagy felismeri bekapcsolva is?
A másik hogy putty alatt MC-ben elindítom a másolást, akkor hogyan tudok kilépni belőle hogy folytassa a másolást? Simán bezárom a putty-t és lehet is lekapcsolni a sz.gépet?

(#2118) nandris válasza #79335424 (#2116) üzenetére


nandris
aktív tag

Valószínűleg kezeli, mert az usb kulcson lévő cuccost is látja. Igaz az mc is arról fut.

(#2119) nandris válasza cday3 (#2117) üzenetére


nandris
aktív tag

Nem léphetsz ki belőle, mert akkor leáll a művelet, annyi előny van, hogy a nas processzorát használja, meg sokkal gyorsabb.

(#2120) cday3


cday3
csendes tag

Köszönöm, működik a dolog, de csak félig.
Igazából a starter utility nem is kell, mivel eddig is hozzá tudtam adni total commander alatt a hálózatok részben, viszont eddig nem jelöltem be hogy hitelesítést kérjen, így csak másolni tudtam róla.
Most viszont jelszóval (root vagy admin-ként bejelentkezve) a video mappában tudok könyvtárat létrehozni, törölni, stb. viszont azon belül a download mappában (ami a letöltött torrentek helye) már semmit nem enged. Se könyvtárat létrehozni, se belemásolni valamit. Ezzel mit lehet tenni?
MC viszont remekül működik. Azzal lehet a download mappába is másolni. De mivel azt se hagyhatom magára, így akkor már jobb lenne Total Commander alól másolni.
Most jelenleg usb merevlemez bedugva a zyxelbe, sz.gépen két hálózati meghajtó (egyik a nasban lévő merevlemez, a másik az usbn csatlakoztatott) viszont így csak a video mappába tudok másolni, a download mappába már nem.
Mivel nem tudok rájönni mi lehet a gondja addig is elindítottam MC alól a másolást, mivel 75Gb-al eljátszik egy darabig. Amúgy MC és TC szerint is 4-5 Mb/s-el másol. Nem kellene gyorsabbnak lennie?

(#2121) nandris válasza cday3 (#2120) üzenetére


nandris
aktív tag

Lépj be puttyal, és add ki ezt a parancsot, amennyiben az útvonal stimmel.

chmod -R 777 /i-data/md0/video/download

(#2122) cday3 válasza nandris (#2121) üzenetére


cday3
csendes tag

Köszönöm, így végre működik.
Nézegettem én is win alatt hogy írásvédettnek mutatja a mappát, de nem mertem onnan belenyúlni.

(#2123) Coolby84


Coolby84
tag

Sziasztok!

Egy ideje használom a Zyxel 221-es NAS-omat. Hálisten jól működik, beállítottam rajta TM-et, szedegeti a dolgokat szépen, elégedett vagyok vele. Talán egy dolog zavar, hogy hangos kicsit a cucc.

Viszont használat közben pár apró dolog van, ami érdekel, hogy megoldható-e?

1. van esetleg olyan nem fizetős szolgáltatás, ahol a router és egy dns szerver között a változó ip cím lekövethető? (most no-ip.org-ot használok ingyenesen, de ugye ott kézzel kell mindig updatelnem az ip címet, a dyndns-t ismeri routerem, de fizetős).

2. lehet valahogy egy jól kezelhető felületen magával a NAS-sal kitömöríteni a zip, rar állományokat? Wifin csatlakozott laptopon keresztül ez rémálom, rá kell dugni kábellel, hogy legyen valami sebesség, plusz távolról nem tudom elindítani, hogy tömörítgessen a NAS.

3. mi a legjobb módja a fájlok kezelésének a NAS-on? Én Total commanderben csatlakoztatott hálózati meghajtóként használom (de így ugye minden művelet megjárja a hálózatot). Leggyorsabb ugye a NAS saját felületén fájlt kezelni, másolgatni, de az nem egy baráti felület... FTP jobb? vagy milyen opció van, ami gyorsan, praktikusan elérhető és gyors (és mondjuk a fenti tömörítésre is megoldást ad esetleg?)

Köszi előre is!

(#2124) veze válasza #79335424 (#2116) üzenetére


veze
őstag

kezeli az usb-s és e-Satas cuccokat is. linuxos fileszerkezet szerint az e-data vagy i-data könyvtárba lesz becsatolva, A menet közben rádugott eszközöket nem ismeri fel (ha a bemountolt eszközt lehuzod ,majd késöbb visszadugod, már azt sem) mindig újra kell inditani ha csatlakoztatsz hozzá valamit
Valószínűleg kézzel, valami mount paranccsal fel lehetne csatolni putty alól menet közben is, de lusta voltam utána olvasni...

(#2125) #79335424 válasza veze (#2124) üzenetére


#79335424
törölt tag

Az, hogy mikor látja, és mikor nem, a NAS -ra vonatkozik, vagy a MC -re? Jól értelmezem a posztokat, hogy az MC nem tud futni a NAS -on állandó külső PC kapcsolat nélkül? Egyébként támadt egy vad ötletem. Azt hiszem, kísérletezek egy kicsit. Berakok a NAS -ba egy 8Gigás CF kártyát, sata adapterrel. Egy külső tárat usb -n rákötök. A táron csinálok egy bootolható partíciót, egy oprendszerrel. Ugyanezt a tárat, e-satán a kikapcsolt PC -hez is csatlakoztatom. A PC -n beállítom elsődleges bootnak az e-satát. Indítok a NAS -on egy letöltést a tárra, majd ha végzett, unmountolom a tárat és indítom a PC -t. Ha véletlenül eddig sikerül, akkor megpróbálom visszacsinálni, hogy újra a NAS kezelje a tárat.

(#2126) gboszi


gboszi
senior tag

Hátha másnak "is" segítség. Ma jöttem rá, hogy ha a transmission-ben új letöltési útvonalat adok meg, s az nem létező mappa, akkor magától létrehozza. :))

"If you're good at something, never do it for free!"

(#2127) Doosa


Doosa
aktív tag

Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan önállósította magát a transmission-öm? Beállítottam az alternatív sebességet 0-ra, szépen ki is írja a webes felületen, hogy 0 a fel és letöltés ennek ellenére a routerbe látom, hogy a NAS bőszen tölt fel, nem tudom elképzelni azt hogy más lenne mint a transmission.

(#2128) gboszi válasza Doosa (#2127) üzenetére


gboszi
senior tag

Szerintem a "0" itt pont azt jelenti hogy korlátlan, azaz nem modosit. Irj be 1-et :)

"If you're good at something, never do it for free!"

(#2129) Doosa válasza gboszi (#2128) üzenetére


Doosa
aktív tag

megnéztem és nem, nem is lenne értelme (ha korlátlan az alternatív sebesség akkor minek kapcsolom be :D ), de még ha így is lenne, azt írja ki hogy 0 - 0 a sebesség Tehát látszólag engedelmeskedik.

(#2130) veze válasza Doosa (#2129) üzenetére


veze
őstag

a 0 azt jelenti hogy figyelmen kivül hagyja ezt az opciót.
vagyis annyival tölt ami a c sövön kifér...
irj be 5 -10 vagy akár 1-et, és azt már betarrtja majd

[ Szerkesztve ]

(#2131) gboszi válasza veze (#2130) üzenetére


gboszi
senior tag

Én is ezt mondtam...

"If you're good at something, never do it for free!"

(#2132) veze válasza gboszi (#2131) üzenetére


veze
őstag

igen! :R

(#2133) Blackmate


Blackmate
senior tag

Jelenleg a következő firmware és ffp fut egy Zyxel NSA 210-esen:

A kérdésem az, hogy használ valaki 0.7-es FFP-t NSA 210-en? Felmegy rá gond nélkül? Transmission is? OARM vagy OABI?

(#2134) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, amit már korábban is firtattam, de nem jött megfejtés.

A torrenteknél ha felteszek mondjuk 10 torrentet egyszerre, akkor a Transmission csak 5 letöltést indít el, a többi várakozik, mígnem 5 alá nem megy a letöltés alatt állók száma, és akkor indít egy újat.

A múltkor valamiért újraindítottam a NAS-t, és pont úgy volt, hogy be volt rakva vagy 40 új torrent (asszonynak kellettek a Tortakirály részei), és újraindulás után meg az összes 40 torrentet elkezdte egyszerre tölteni.
De ha újraindítás után beraktam egy új torrentet, akkor az már azonnal várakozó státuszba került, mígnem a letöltés alatt álló torrentek száma le nem ment 5 alá, és csak akkor kezdte el tölteni.

Ez így normális működés? Nézegettem már többször is, de nem találtam rá megoldást/beállítást a TM beállításai között.
Előre is kösz, ha valaki tudna segíteni!

;) - The Power of the Light Side

(#2135) kisgyerek85 válasza Anonymus23 (#2134) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Pedig ott van az a beállítások között. Esetleg lehet régebbi GUI-t használsz és abban még nincs benne.

Eszközök---> TM beállítások ---> Sor ---> Letöltési sor hossz, pipa be és beállítasz egy értéket.

(#2136) Coolby84


Coolby84
tag

Sziasztok!

Egy kérdés, mi szokta okozni általában a Transmission meghalását? Mostmár jó ideje használom az Zyxel NSA-210-em Transmission-nel gond nélkül, de most kifagyott, semmi válasz putty-val, online, hálózati hardverként sehogysem... Újraindítom, akkor megy egy darabig, majd kiakad. Transmission leállítom akkor teljesen stabil.

Transmissionben 120 körül volt a kezel torrentek száma, ebből töröltem egy csomót, de így is még kiakad... A download könyvtár mérete, abban lévő fájlok száma számíthat? Vagy mit tegyek? Rakjam újra egész pendrive-ot, meg transmissiont?

Köszi

(#2137) nandris válasza Coolby84 (#2136) üzenetére


nandris
aktív tag

Az újabban töltött valamelyik torrent nevében lehet valami speciális karakter, és az is okozhatja a hibát. Esetleg elfogyott a hely az usb kulcson.

(#2138) Coolby84 válasza nandris (#2137) üzenetére


Coolby84
tag

Hi!

Törölgetni akartam download könyvtárból és rájöttem, hogy jogosultság nincs rendben. Átállítottam, törölgettem, rendbe raktam transmission-ben is letöltéseket és most 60-70 torrenttel megy szépen hálisten.

M

(#2139) cday3


cday3
csendes tag

Sziasztok!

Azzal mit tudok csinálni, ha nem tudok belépni az NSA-210 webes felületére? Nem fogadja el a régi jelszót. 1-2 hete halt be a pendrive, azt klónoztam és egy kis macera után eddig működik is minden. Torrentek is mennek. Viszont most tűnt fel hogy a webes felületre meg nem enged be.
Hogyan tudnám visszaállítani a jelszót? Amúgy Putty beenged, TM működik rendesen, hálózatban is rá tudok lépni másolgatni fájlokat.

(#2140) Anonymus23 válasza kisgyerek85 (#2135) üzenetére


Anonymus23
veterán

Hali!
Kösz a segítséget!!! :R

Komolyan mondom ebből, hogy a "Letöltési sor hossza" az életben nem jöttem volna rá, hogy ez az!
Nem tudom, hogy google fordítóval, vagy hogyan fordították, de jobb lett volna ha angolul marad, az legalább egyértelmű!

;) - The Power of the Light Side

(#2141) Anonymus23 válasza Coolby84 (#2138) üzenetére


Anonymus23
veterán

Szeva,
Az a 60-70 torrent nem olyan sok, de még a 120 sem. Anno nekem is 30-40-nél már állandóan lefagyott meg minden problémát csinált, és vagy 1,5 éve frissítettem az akkor legfrissebb TM-re, és azóta megy mint a kisangyal. Jelenleg 263 torrent megy benne, persze nem tölt le-fel mind, de nem fagyogat azóta.

Jelenleg ez a TM van fenn:
2.42 (13028)

;) - The Power of the Light Side

(#2142) pacman789 válasza cday3 (#2139) üzenetére


pacman789
aktív tag

nekem is volt ilyen, nem tudtam megoldani resetelni kellett a cuccot.

(#2143) cday3 válasza pacman789 (#2142) üzenetére


cday3
csendes tag

Akkor marad így. Még jó hogy minden be van állítva, és szerencsére nincs miért belépnem a webes felületre.

(#2144) Coolby84 válasza Anonymus23 (#2141) üzenetére


Coolby84
tag

nekem is a 2.42 van fent, ha jól rémlik. Nem is hiszem, hogy torrentek számával volt a gond. Valahogy hozzáférési jogosultsággal lehetett probléma valamiért...

Jahh egy kérdés: míg szarakodtam véletlen letöltöttem egy 6 Gb-os fájlt a pendrive-ra, amit most web felületen nem enged törölni, gondolom szintén nincs írási jogosultság? Hogy tudom ezt kiszedni, állítani a jogosultságot? A múltkor találtam egy parancsot, csak azt nem tudom, mi a pendrive elérési útja?

Köszi

(#2145) gboszi


gboszi
senior tag

Olyan kérdésem lenne, hogy valószinü, hogy cserélni fogom a vinyót a nasban nagyobra. Mi a teendő? Tudok beállításokat backuppolni hogy gyorsan menjen? Értelemszerüen az adatok bukok, mert nem tudok nagyon menteni mert cserélem a vinyot, de legalább a nas ugyanugy menne tovább..

"If you're good at something, never do it for free!"

(#2146) FefeeX válasza cday3 (#2143) üzenetére


FefeeX
veterán

Nekem most olyan van, hogy az LG BP-620 BD lejátszóm nem kapott választ a DLNA-tól (tekert mint az őrült), közben a tévém (Pana GT30) meg vígan játszott DLNA-n; gondoltam legyen reset, webes felületről... Azóta nem tudok belépni a transmission-be, de úgy nézem nem is fut. Bármennyiszer újraindíthatom... Hazavágódott a pendrive? Kezdjem elölről? Az új FW miatt már máshogy kell?

(#2147) Zamery válasza FefeeX (#2146) üzenetére


Zamery
senior tag

Ha Putty-n keresztül belépsz, és elindítod meg leállítod a TM-et arra reagál valamit.

Ha beléptél ezt kell beírni:

Putty

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#2148) FefeeX válasza Zamery (#2147) üzenetére


FefeeX
veterán

Úgy érzem itt valami probléma van, most a jelszót nem találtam el csak sokadjára, az más dolog :)

Szóval ez a fut is meg nem is, nem szól, hogy nincs ilyen, viszont nem indul el...

Egy másik kérdés: SMB-n nem elég a delej a 3D BD ISO hálózatos lejátszásához, azt olvastam, hogy NFS-t kell neki adni... Megnéztem a leírását, felraktam az NFS-t, de oda most át kell húznom a cuccokat abba a mappába amit csinált NFS-re? Csak mert ehhez sem igazán értek...

(#2149) mike784


mike784
tag

Sziasztok!
Nekem már elég régen fent van ez a megoldás Nsa310-en.
Nemrég ráraktam még a miniDLNA-t. Ez alapján: http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=5841&start=0
Nem tudom ez lehet-e összefüggésbe vele de mostanában a nas nagyon lefogja a netemet.
De nagyon durván, van, hogy nem jönnek be a weboldalak.

(15 megás a netem :) )
Ha szüneteltetem az összes torrentet akkor is belassítja csak ha leállítom a transmissiont akkor javul a dolog.
Kérem ha tud,valaki segítsen!

Köszi!

(#2150) FefeeX


FefeeX
veterán

rájöttem arra, miért nem jó a transmission, illetve egy problémára, ami lehet az okozója, de hogy az egész amúgy miért van, az számomra rejtély...

Szóval hiába vagyok root, nem csinálhatok semmit, így marad a kezdd elölről az egészet... Namost, mivel 4.50 FW van fenn, nem tudom, melyik FFP verzióval, de majd mindenre rájövök talán... Mert sajnos ide azóta sem írt senki, nekem meg egyre sürgősebb lenne...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.