- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #787 üzenetére
Mindenképpen! (Szerintem... látatlanban is biztos vagyok benne, hogy nem egy minőségi a cucc - inkább a telefon legyen jól árazott, tehát pl. a tartozék fülesen lehet spórolniuk.)
Amúgy is, azt sokan rögtön eleve kiváltják a saját, korábbról jól bevált darabjukkal (én is ezt teszem). Illetve egy jobb fülhallgató már pár ezresért elérhető, emiatt nem érdemes vacillálni
Köszi a válaszodat,
ha tényleg annyira gagyi a gyári füles, akkor valószínű nálam is ez lesz, mert ha a telefonban egyszer már van Dolby Mobile, azt ki is illik használni, és szeretem jó minőségben élvezni a zenét, még mp3-nál is...
Viszont nekem van egy olyan problémám ezzel kapcsolatban, hogy nekem mindenképp egy headset lenne jó és nem normál füles, mert pl az utcán sétálva, vagy buszon kapaszkodva kényelmetlen előkeresni a telefont főleg a most következő hideg időben a kabát alól ha beérkezik egy hívás...
A mostani telefonomnál (HTC Tattoo) nincs ebből gond, mert jó minőségű fülest pakolt mellé a HTC, az előző telefonomnál (Nokia E51) volt hasonló helyzet, hogy nem csak gagyi volt a gyári füles, de kényelmetlen is, ezért ahhoz vettem egy szintén Nokia de zeneibb, agybadugós fülest, ami már rendben volt.Mit gondolsz, a ZTE gyárthat normálisabb, zeneibb headsetet, vagy lehetne venni hozzá normálisabb fülest valamelyik jobb tartozékgyártótól, amivel normálisan lehet zenét hallgatni, és együttműködik a telefonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest