Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Garry84
üzenetére
Nekem összesen egyszer fagyott. Eleinte használtam a Mi... lock-ot, épp azzal volt fagyás. Esetleg azt cseréld le, hacsak meg nem tetted korábban. Ez egyúttal a következő kérdésre is válaszolna:
Vagy fagyott bárkinek egyéb zárképernyővel? Nekem minta-zár van (céges policy, meg amúgy is ezt szoktam meg). Soha nem volt vele bajom.
Autós tartó: vettem egy ilyet: http://www.ebay.com.hk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110966558888
Akkor még rajt' volt a global site-on is ingyenes postával... kellemes meglepetés: Az érintéseket a GXI majdnem teljesen jól érzékeli a tartóban is. Egyébként érdekelne, ki mit tapasztalt, mert a Blade nekem (két, vagy 3 féle tartót is teszteltem) teljesen használhatatlan volt autós tartóban, hacsak közben nem tettem rá a töltőt is! Itt sokkal jobb a helyzet, az érzékenység 85%-a rendelkezésre áll, ezzel elboldogulok, annyit nem kell ezt nyomogatni menet közben - úgyis egyre inkább tiltanak minden ilyesmit!
Ugyanehhez: nem tud valaki olyan mikro USB kábelt, aminek 90 fokos könyök (pipa) a mikró-s vége? Persze a pipa szárának lefelé kellene nézni csatlakoztatott állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest