Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

válasz Garry84 #9595 üzenetére

Nekem összesen egyszer fagyott. Eleinte használtam a Mi... lock-ot, épp azzal volt fagyás. Esetleg azt cseréld le, hacsak meg nem tetted korábban. Ez egyúttal a következő kérdésre is válaszolna:

Vagy fagyott bárkinek egyéb zárképernyővel? Nekem minta-zár van (céges policy, meg amúgy is ezt szoktam meg). Soha nem volt vele bajom.

Autós tartó: vettem egy ilyet: http://www.ebay.com.hk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110966558888

Akkor még rajt' volt a global site-on is ingyenes postával... kellemes meglepetés: Az érintéseket a GXI majdnem teljesen jól érzékeli a tartóban is. Egyébként érdekelne, ki mit tapasztalt, mert a Blade nekem (két, vagy 3 féle tartót is teszteltem) teljesen használhatatlan volt autós tartóban, hacsak közben nem tettem rá a töltőt is! Itt sokkal jobb a helyzet, az érzékenység 85%-a rendelkezésre áll, ezzel elboldogulok, annyit nem kell ezt nyomogatni menet közben - úgyis egyre inkább tiltanak minden ilyesmit!

Ugyanehhez: nem tud valaki olyan mikro USB kábelt, aminek 90 fokos könyök (pipa) a mikró-s vége? Persze a pipa szárának lefelé kellene nézni csatlakoztatott állapotban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés