Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Megérkeztem a szervízből.( ALLEE ben voltam ) Ez az én formám:nincsen készleten.
Bevittem mondtam, hogy random kikapcsol a telefon,szűz állapotban is,ma különösen szivatott(érezte a vesztét)kb 15-ször kapcsolt ki söt netezés közben is kikapcsolt.
Szervizes kolléga mondta,hogy akkor ez nem szoftveres gond megnézem a készletet és cserélem mert a ZTE nem javít.
Nem volt de elkérte a számom,ha holnap jön rámcsörög és mehetek egy újért.Ha nem csörög akkor hétfőn menjek mindenképpen mert addigra tuti lesz és ad újat.Akinek gondja van bátran vigye vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest