Új hozzászólás Aktív témák

• adamsz82

tag

Ez az akksi téma kicsit túllihegett ;)
    Teljesen jól hozzá az átlagot a ZTE, főleg ahhoz képest, hogy nem egy amoledes kijelző van benne..
    Nálam simán hozza a min. 2 de inkább 3 napokat és sosem merítem koppra, hanem max .20%-ra engedem merülni.
    Napi pár telefon, pár levél, elvétve sms, napi kb. egy óra ebook olvasás ingázás közben, 10 perc netezés, és párszor néha ránézek a gmail-es leveleimre, itthon pedig azért wifin naponta körbenézem a frissítéseket, és néha elkap az alkalmazás nézelődés láz, valamint nagyon ritkán hallgatok egy kis zenét rajta, egy a titka a 3 napnak.. csak és kizárólag akkor kapcsolom be az adatforgalmat vagy wifit-t, ha szükségem is van rá.. (spec. ha valaki sürgősen akarna valamit úgysem emailt fog küldeni - hisz nem arra való.., hanem "felemeli" a kagylót, a különböző trackerek meg nyomkövetés, facebook játék meg a nyavalya tudja mik vannak.. szerencsére kinőttem.. elmúlt a tamagocsi korszak :)
    Filmet sem ezen nézek, mert a mellettem ülőket nem szeretem szórakoztatni a tömegközön, és az egérmozi is kissé "tinidivat".. ha valami érdekel akkor megnézem egy arra kitalált eszközön nagy méretben jó minőséggel: TV :D Persze, tök jó, hogy viszi a HD filmeket és tényleg nagyon szép a képe :)

Hogy gps-el mit bír: egy bő másfél órás út nálam elvitt 35%-ot (közben adatkapcsolat is ment, mert a Waze-t használtam..), ha azt nézem, hogy van cél GPS (Mio)készülékem is ami új korában sem bírt nagyon többet egyhuzamban 3 óránál töltés nélkül, akkor nem látom rossznak ezt az eredményt.

Azt le sem merem írni, hogy ünnepek között úgy, hogy max. pár telefont intéztem erről, mert a másikról fene a szokásomat, jobban szeretek telefonálni (hagyományos nokia.. ) és 1-2 percekre belőttem a wifit, hogy megnézzem a leveleket: 5 nap tizenX óra után raktam csak rá töltőre de még 37%-on volt a töltöttség.. :)
    Nem custom rom, orig B04.
    Szerintem ezt mindenkinek tudja, ha nincs televágva csoda appokkal és nem esik nehezére az adatkapcsolatokat kezelni.. egy pillanat alatt kapcsolja ki és be.. :) érdemes élni vele :)
    (valamint, mivel mindig kilövöm ezeket, így ritkán csak wifi-nél alszik be a telefon, mert épp nem nyúlok hozzá egy kis ideig, egyszer sem fordult elő a lockscreen beragadás probléma)
    (november eleje óta van meg a telefon, még B03-al vettem át és jelentkezem a hibátlan grand-x-esek táborába)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés