- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Ez az akksi téma kicsit túllihegett
Teljesen jól hozzá az átlagot a ZTE, főleg ahhoz képest, hogy nem egy amoledes kijelző van benne..
Nálam simán hozza a min. 2 de inkább 3 napokat és sosem merítem koppra, hanem max .20%-ra engedem merülni.
Napi pár telefon, pár levél, elvétve sms, napi kb. egy óra ebook olvasás ingázás közben, 10 perc netezés, és párszor néha ránézek a gmail-es leveleimre, itthon pedig azért wifin naponta körbenézem a frissítéseket, és néha elkap az alkalmazás nézelődés láz, valamint nagyon ritkán hallgatok egy kis zenét rajta, egy a titka a 3 napnak.. csak és kizárólag akkor kapcsolom be az adatforgalmat vagy wifit-t, ha szükségem is van rá.. (spec. ha valaki sürgősen akarna valamit úgysem emailt fog küldeni - hisz nem arra való.., hanem "felemeli" a kagylót, a különböző trackerek meg nyomkövetés, facebook játék meg a nyavalya tudja mik vannak.. szerencsére kinőttem.. elmúlt a tamagocsi korszak
Filmet sem ezen nézek, mert a mellettem ülőket nem szeretem szórakoztatni a tömegközön, és az egérmozi is kissé "tinidivat".. ha valami érdekel akkor megnézem egy arra kitalált eszközön nagy méretben jó minőséggel: TVPersze, tök jó, hogy viszi a HD filmeket és tényleg nagyon szép a képe
Hogy gps-el mit bír: egy bő másfél órás út nálam elvitt 35%-ot (közben adatkapcsolat is ment, mert a Waze-t használtam..), ha azt nézem, hogy van cél GPS (Mio)készülékem is ami új korában sem bírt nagyon többet egyhuzamban 3 óránál töltés nélkül, akkor nem látom rossznak ezt az eredményt.
Azt le sem merem írni, hogy ünnepek között úgy, hogy max. pár telefont intéztem erről, mert a másikról fene a szokásomat, jobban szeretek telefonálni (hagyományos nokia.. ) és 1-2 percekre belőttem a wifit, hogy megnézzem a leveleket: 5 nap tizenX óra után raktam csak rá töltőre de még 37%-on volt a töltöttség..
Nem custom rom, orig B04.
Szerintem ezt mindenkinek tudja, ha nincs televágva csoda appokkal és nem esik nehezére az adatkapcsolatokat kezelni.. egy pillanat alatt kapcsolja ki és be..érdemes élni vele
(valamint, mivel mindig kilövöm ezeket, így ritkán csak wifi-nél alszik be a telefon, mert épp nem nyúlok hozzá egy kis ideig, egyszer sem fordult elő a lockscreen beragadás probléma)
(november eleje óta van meg a telefon, még B03-al vettem át és jelentkezem a hibátlan grand-x-esek táborába)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest