Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

andyTM (#5708), apeelme (#5715):
    Köszi a válaszotokat! :R

Keeperv85 (#5710):
    Igen, repülő módban volt, ráadásul hozzá sem nyúltam, ezért tartottam (tartom) durva aksifogyasztásnak, mert repülő módban eddig kb 5-8% evett egy éjszaka alatt max, nem ennyit...

apeelme (#5715):
    Köszönöm szépen mégegyszer a hasznos infókat! :R :R
    Nem kell elnézést kérned, igazad van, most hogy jobban belegondoltam én is jogos amit írtál. :) :R

Annyira kétségbe azért nem vagyok esve, az előző telefonomnál is előfordult párszor hogy valami ette az aksit, de ott egy restart megoldotta, itt viszont nem, és inkább ez utóbbi az ami idegesít.

A 3g Watchdog igazából csak megszokás miatt van fent, mert GB alatt nagyon szerettem és ott ugye kellett is, de most kipróbálom majd az ICS beépített adatszámlálóját, meglátjuk az mennyire válik be, de aksiidőben szerencsére eddig se a 3g Watchdog sem az Avast nem jelentett semmilyen gondot

Szerintem az lesz a legjobb amit javasoltál, de a Factoty Resettel még várok egy kicsit (túlzottan nincs hozzá sok kedvem) most az a tervem hogy pár töltési ciklust hagyom így, közbe ami jön app frissítés azt felrakom, hátha kijön ahhoz az apphoz ami eszi az aksit egy frissítés ami megoldja a gondot, de ha nem változik akkor Factory Reset, remélem legvégső esetben az megoldja a dolgot... :)

gerii (#5727):
    Nem Dolphint, elsősorban neki a könyvjelző widgetjére gyanakodtam első körben aztán próbaképp felraktam ideiglenesen a Boat browsert, + a Dolphin bookmarks wigetjét le is szedtem de nem változott sajna a helyzet...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés