- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajt
tag
A kijelző érzéketlenségéhez annyit szólnék hozzá, hogy szerintem nem érzéketlen hanem túl érzékeny. Értem ez alatt azt, hogy néha azért nem veszi "rákoppintásnak" a mozdulatot, mert egy picit oldalra is kimozdult az érintés. Emiatt van az, hogy olyan mintha nem értünk volna hozzá... egyszerűen csak nem egy ponton való érintést érzékel. Tipp: relatív függőlegesen kell a mozdulatot végezni
Ez szerintem megszokás kérdése, és ez senkit ne riasszon el. Lassan egy hónapja van meg és imádom.
Tegnap történt, hogy próbavideót csináltam, letöröltem, majd lőttem egy több mint 100 Mb-s videót(megfelelő fényviszonyoknál brutál)... utána vettem észre, hogy kitörlődtek a képeim mind!... ideges is voltam, hogy felülírta vagy valami ilyesmi... később jöttem rá, hogy a gyári galériában a mappákat úgy jelöli, hogy az utolsó készült kép/videó van kint mint borító és olyan mintha mér benne lennénk a mappába... és én egy mozdulattal töröltem az egész mappát, amikor csak utolsó videót akartam... igazi User Error. Gondoltam elmesélem, nehogy más is így járjon... én visszatértem a QuicPic-hez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest