Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Egy újabb érdekes hibára leltem: tegnap a kijelzőn egyszercsak megjelent egy piros színű keret, kb 15-20 pixel széles, ott volt kb. fél percig, majd egyszercsak eltűnt. A telefon közben reagált mindenre, úgyhogy ötletem sincs hogy mi volt ez
Ezután még előfordult ritkán pár másodpercre, és még most reggel is előjött egyszer. Valami biztos nem 100-as a telefonommal (előzőleg nekem is voltak hívásnál problémáim, azóta is nagy ritkán előfordul), így egyre nagyobb az esélye, hogy visszaviszem, csak olvasva a fenti tapasztalatokat, ettől is ódzkodom már kicsit, az mégsem járja, hogy valaki által visszavitt telefont kapjak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest