- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Most ovastam a Blade Super tesztet. Szent meggyőződésem, hogy valaki, vagy valakik a ZTE berkein belül direkt hibás döntéseket hoznak, hogy lejárassák a céget. Másra nem tudok gondolni.
HD kijelzős telefon nem tud HD-t lejátszani? Nem lesz rá JB? Te jó ég! (És még sorolhatnám.) Azt megértem, hogy a mi Inteles telefonunk egy kisérlet volt, és pont telibesz@rják a support-ot – pedig igény volna rá – de könyörgöm, ilyet épp gondolkodású emberek nem tesznek.
Én magam úgy döntöttem, hogy nem támogatok többet egy ilyen elfuserált céget. Nyilván nem ők az egyetlen. De úgy tűnik megint előjött az olcsó húsnak híg a leve effektus! Az én hibám, hogy így döntöttem, de tanultam belőle. Kár hogy eladni sem tudom, mert kinek kéne egy hibákkal teli telefon?Megtanultam a leckét. Bocsánat, de ki kellett írnom magamból a csalódottságomat.
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest